-
πω πω!
Τελικά οι μετατροπές έχουν καταντησει 'λαχείο'
-
ενδιαφέρον το post του visconti αλλα....τι σχέση έχει με το θέμα μας????
-
Ο χρήστης cybernaut έγραψε:
Εχω οδηγησει διαφορα ιταλικα κ προσφατα οδηγησα 145 1.4 , μου φανηκε επιεικως απαισιο. πλαισιο με ακαμψια βρεγμενου χαρτοκουτου, κιβωτιο για τα μπαζα, πολυ ελαφρυ τιμονι κ.αγεια χαρα
Περί πλαισίου: Δεν ισχύει
Περί κιβωτίου: Iσχύει boxer εκδόσεις,αλλά όχι σε twinspark
Περί τιμονιού: Δεν ισχύει σαφώς
Θα περίμενα να πεις κάποια άλλα μειονεκτήματα αυτής της μέτριας Άλφα.
Άλλα μάλλον είσαι προκατειλημμένος και δεν πολυκατάλαβες... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εχω οδηγησει διαφορα ιταλικα κ προσφατα οδηγησα 145 1.4 , μου φανηκε επιεικως απαισιο. πλαισιο με ακαμψια βρεγμενου χαρτοκουτου, κιβωτιο για τα μπαζα, πολυ ελαφρυ τιμονι κ.α
γεια χαρα
Περί τιμονιού: Δεν ισχύει σαφώς
Θα περίμενα να πεις κάποια άλλα μειονεκτήματα αυτής της μέτριας Άλφα.
Άλλα μάλλον είσαι προκατειλημμένος και δεν πολυκατάλαβες...Μέτα απο 40.000km μπορώ να πω οτι ισχύει 100% αυτό. Τουλάχιστον στην 1.8.
Και πίστεψε με δεν είμαι προκατελειμένος. Τουλάχιστον όχι με την εταιρεία.
(απλά δεν πάω τους τυπάδες που με το ζορι πρόσπαθούν να με κάνουν να δεκτώ οτι η άλφα έχει γίνει ξαφνικά ferrari)
Με την ευκαιρία περί ποιότητος της 146 στην δικιά μου μόλις την παρέλαβα και έκλεισα την πόρτα του οδηγού έπεσε κάτω το καπάκι από το ήχειο. Πρόβλημα φυσικά υπήρχε σε όλες τις πόρτες μιας και το καπάκι (διχτάκι να το πω ίσως ; ) κούμπωνε απο πάνω με άθλιο τρόπο.
+1 λοιπόν στην φοβερή ποιότητα. -
Ο χρήστης visconti έγραψε:
το συγκεκριμενο e mail το χω στειλει σε περιοδικα αυτοκινητου,φορουμ φιλων αυτοκινησης καθως κ σε mail ανθρωπων που ασχολουνται με την βελτιωση αυτοκινητων.-
Προς: 'burnout@burnout.gr'
Cc:
Θέμα: daras developments
Ημερομηνία: 16/4/2005 2:20:07 μμ
.........................................τα μισα απο οσα λες να ειναι αληθεια, τοτε προκειται για μεγιστο απατεωνα!!!
Δημοσιευτηκε η επιστολη σου σε κανενα περιοδικο?
Επρεπε να τον τρελανεις στις αγωγες τον τυπο με αυτα που σου εκανε!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άντε, βγάλε το 'κερδοφόρα' και βάλε 'εύρωστη οικονομικά' τα τελευταία 20 χρόνια...Ρε technik, ο τρόπος που καθορίζεις τα κριτήρια για τον όρο premium θυμίζουν τον τρόπο που συντάχθηκε ο περίφημος νόμος για το βασικό μέτοχο, με τη διαφορά ότι εκεί στόχευαν στον Μπόμπολα ενώ εσύ στην Alfa. Θα σε καταγγείλω στην Ε.Ε.
Έχει κάποιος εδώ κάποια άποψη για το τι μπορεί να συνέβει?
πιθανές περιπτώσεις:
...--'Μάτι' απο τα πσσσσσσσ και κεφαλογυρίσματα??? ( )Νομίζω ότι είναι προφανές ότι είναι θέμα ματιάσματος!
Χρήστο τη θυμάμαι την περίπτωση σου, και μόνο σε κάποια αστοχία υλικού θα μπορούσα να το αποδώσω. Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα συνεργεία της Alfa οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ και τον δικό σου μηχανικό. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
ΒMW-MERCEDES-AUDI.
To Αστέρι πρώτο παρακαλώ
Μην ξεκινήσουμε εμφύλιο όμως, οι ''γερμανοί'!Η Mercedes αυτή και αν είναι για τους παππούδες!!
Ρε παιδιά, εμένα του παππού μπορεί κάποιος να μου δώσει μια SLR? Συμβιβάζομαι και με SLΚ 320TDi, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ αργή ακόμα καi για τα μειωμένα παππουδίστικα αντανακλαστικά μου. Τελικά ίσως είναι προτιμότερο να μου δώσετε μια SLK55AMG που είναι κομμένη & ραμμένη στα μέτρα των... παπούδεων (safety/pace car)
-
[snip]
Σύμφωνα με τη σειρά σου/μου, έχουμε:Mercedes------Oλυμπιακός (ναι, είμαι και ο πρώτος!)
ΒΜW-----------AEK (ναι, είμαι τεχνική ομάδα)
AUDI-----------Παναθηναικός (ναί, έχω Ευρωπαική αίγλη, αλλά χάνω στο νήμα)[snip]
Τι το ήθελες τώρα αυτο;
Λοιπόν για να μην ξενερώνει και ο Σπύρος, η σειρά έχει ως εξής:
Mercedes--------Παναθηναϊκός (αρχαίοτεροι όλων και πρωταγωνιστούν μέχρι σήμερα διαχρονικά)BMW-------------Ολυμπιακός (νεότεροι ιστορικά, αλλά με δυναμική, επιτυχίες και φανατικό κοινό. Χαρακτηρίζονται ως αιώνιοι αντίπαλοι των πρώτων αν και μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα μεχρι να εμφανιστούν στο... στερέωμα)
AUDI--------------ΑΕΚ (ιστορικότεροι των δεύτερων, όχι όμως και των πρώτων, αλλά με εμβόλιμη δυναμική κάπου ανάμεσά τους, κυρίως όμως από κάτω τους).
Εντάξει Σπύρο;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φίλε Γιάννη. Θα σε προκαλέσω φιλικά να διαβάσεις ένα ένα τα σημεία στα οποία έκρινα την άλφα.....Το να χαρακτηρίζεις από τα χαρτιά ότι δεν έχει πίσω κίνηση και έχει κινητήρεςπου δεν λένε πολλά μου φαίνεται ρηχή σκέψη!!...Η πισω κινηση ειναι αρκετα σημαντικη και στοιχειο που καθοριζει αν ενα αμαξι ειναι ''premium'' ή οχι....
Σκεψου οση ωρα θες.... Υπαρχει εταιρια που κατασκευαζει καθαρα πρεμιουμ αμαξια και εχει κινηση μπροστα???
Εδω η ιδια η Αλφα για να πουλησει στην αμερικη σκεφτεται πολυ σοβαρα να βγαλει ενα πισωκινητο μοντελο.... Μπροστα κινηση εχουν τα αυτοκινητα για ολες τις χρησεις! Οχι ομως τα πραγματικα τοπ!Η GT δεν κάνει πάνω από 30000 ευρώ .....
Δεν κανει 30,000?? Εσυ ποσο την πηρες? Με το ''καλο'' επιπεδο εξοπλισμου -που ειναι αυτο που λεει κατι- δεν εχει πανω απο 30,000????
Οσο για το εσωτερικο της θυμιζει πολυ, μα παρα πολυ 147..... Δεν πιστευω να διαφωνεις?
-
Καλό θα ήταν κάποιος από τους moderators να λάβει κάποια μέτρα. Δεν είναι δυνατό κάποιοι άσχετοι αλεξιπτωτιστές να μπαίνουν εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βρίσουν και να βγάλουν τ'απωθημένα τους επειδή τους βαράει όλη μέρα η γυναίκα τους στο σπίτι (αν έχουν ή είχαν ποτέ)...
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
...Η πισω κινηση ειναι αρκετα σημαντικη και στοιχειο που καθοριζει αν ενα αμαξι ειναι ''premium'' ή οχι....
Σκεψου οση ωρα θες.... Υπαρχει εταιρια που κατασκευαζει καθαρα πρεμιουμ αμαξια και εχει κινηση μπροστα???
Μπροστα κινηση εχουν τα αυτοκινητα για ολες τις χρησεις! Οχι ομως τα πραγματικα τοπ!SAAB ?????
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Καλό θα ήταν κάποιος από τους moderators να λάβει κάποια μέτρα. Δεν είναι δυνατό κάποιοι άσχετοι αλεξιπτωτιστές να μπαίνουν εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βρίσουν και να βγάλουν τ'απωθημένα τους επειδή τους βαράει όλη μέρα η γυναίκα τους στο σπίτι (αν έχουν ή είχαν ποτέ)...Eννοείς αν είχαν ποτέ γυναίκα ή σπίτι;;;;;;;
Eντάξη, είπαμε συζήτηση είναι, εξάλλου τί να λέμε για ποδόσφαιρο , τι να λέμε για πολιτικά, τί να λέμα για αυτοκίνητα το ίδιο και το αυτό είναι για τους Έλληνες...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλό θα ήταν κάποιος από τους moderators να λάβει κάποια μέτρα. Δεν είναι δυνατό κάποιοι άσχετοι αλεξιπτωτιστές να μπαίνουν εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βρίσουν και να βγάλουν τ'απωθημένα τους επειδή τους βαράει όλη μέρα η γυναίκα τους στο σπίτι (αν έχουν ή είχαν ποτέ)...
Eννοείς αν είχαν ποτέ γυναίκα ή σπίτι;;;;;;;
Eντάξη, είπαμε συζήτηση είναι, εξάλλου τί να λέμε για ποδόσφαιρο , τι να λέμε για πολιτικά, τί να λέμα για αυτοκίνητα το ίδιο και το αυτό είναι για τους Έλληνες...
Για μάσα δεν συζητήσαμε ακομα και με έχει προβληματίσει το θέμα. 18 σελίδες είναι αυτές. Πεινάσαμε
Μπάμπη πες κάνενα καλό μέρος για κοντοσούβλι ... έχετε φοβερά εκει στην Λάρισα απο όσο γνωρίζω -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Για μάσα δεν συζητήσαμε ακομα και με έχει προβληματίσει το θέμα. 18 σελίδες είναι αυτές. Πεινάσαμε
Ναι αλλά στην μάσα δεν τσακωνόμαστε....
Άκουσες ποτέ να μαλώνουν για σουβλάκια;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Δεν πειραζει.Μερικοι μας χαρακτηρισαν ασχετους και βλακες .
gto δεν εφαγες πρωϊνό ;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Eντάξη, είπαμε συζήτηση είναι, εξάλλου τί να λέμε για ποδόσφαιρο , τι να λέμε για πολιτικά, τί να λέμα για αυτοκίνητα το ίδιο και το αυτό είναι για τους Έλληνες...Οκ, αλλά όχι και να μπαίνεις σ'ένα forum ν'ανταλλάξεις απόψεις και κάποιος κρυμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο να σε βρίζει χωρίς λόγο.
Στην τελική είναι ενάντια και στους κανονισμούς του forum.
Δεν χρειάζομαι προστάτες, αλλά κάποιους στοιχειώδεις κανόνες όλοι πρέπει ν'ακολουθούμε σε μια πολιτισμένη συζήτηση.
Αν αυτοί δεν πρέπει ν ακολουθούνται εδώ τότε να το ξέρουμε όλοι και να εκφραζόμαστε ελεύθερα για τον καθένα και τις απόψεις του. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Aφήστε τον μωρέ! Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος πια;
Βαρέθηκα πια να διαβάζω και να γράφω τα ίδια και τα ίδια! Έχω τις εξής επιλογές λοιπόν:
- Πουλώ τις Άλφα και συμπράττω με τον εχθρό.
- Σταματάω να διαβάζω τα 'ύποπτα' θέματα του φόρουμ.
- Παραιτούμαι από moderator και αρχίζω να τα χώνω μέχρι τελικού ban σαν το ιταλόφιλο alter ego του G60Power ένα πράμα.
- Σταματάω να διαβάζω το φόρουμ εντελώς και βρίσκω την ησυχία μου.
Το πρώτο -εννοείται πως- δεν το συζητάω.
Το δεύτερο δε θα με σώσει από τις συνήθεις σπόντες κατά της Άλφα Ρομέο (μου τη σπάει όταν αποκαλείται 'Άλφα', θα σας άρεσε να αποκαλούσα την BMW 'Μπέ'?) που πετιούνται από δω κι από κει στο φόρουμ.
Το τρίτο ειλικρινά το έχω σκεφτεί και ίσως τελικά το κάνω.
Και το τέταρτο έχω σκεφτεί, ας όψονται κάποιοι άνθρωποι από δω μέσα που δεν θέλω να χάσω.Αυτά ήθελα να πω μπας και ξεθυμάνω λίγο...
Aντίθετα πιστεύω καλό είναι να ανάβουν τα πνεύματα και να ανεβαίνει η αδρεναλίνη? Όχι συνέχεια αλλά κάπου κάπου!!
Πολλες φορές γράφω Άλφα γιατί γράφω κατεβατά και προσπαθώ να μειώσω περιτές κινήσεις στο πληκτρολόγιο!!
Ο κλασικός πλούσιος θα πάρει το τάδε αυτοκίνητο, έστω κι αν το έχει πάρει ο κάθε γύφτος... Δεν θα κολλήσει ότι δήθεν την έχει κι ο Λέλος ο Σουγιάς, ότι κυκλοφορεί σε ταξί κτλ. Αυτά είναι απλώς κόμπλεξ -που ο σωστός πλούσιος δεν τα έχει
Απίστευτα σωστός!! Το έχω γράψει κι εγώ στην κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία!!
Αλλά πάντως ότι και να κάνει πάλι σε μουράτο θα καταλήξει!! Μπορεί να κάνει το κέφι του με την φτερούγα-350Ζ κλπ αλλά ...Υ.Γ: Πολύ cool η φωτογραφία !!
Γενικά για το αν μια μάρκα είναι Premium ή όχι (μιας και αρχίσαμε με αυτόν τον όρο ) δε στέκει το τι οικονομικά προβλήματα έχει ο όμιλος ή το εμπορικό σήμα αν αυτά δεν αντικατοπτρίζονται στο τελικό προϊόν.
Σωστός!!!
Αλλά το θέμα είναι τι αντικατοπτρίζεται στο προιόν!!
Για σένα ή για μένα ο καλός κινητήρας, το τιμόνι 2 στροφών, τα διπλά ψαλίδια, τα άνω του μέσου όρου φρένα(και σε δύναμη και σε αντοχή), η εκπληκτική εμφάνιση
Κάνουν ένα premium αμάξι , κι ας χάνει λίγο σε ποιότητα-αξιοπιστία ,ενώ για κάποιον άλλο τον ενδιαφέρει πχ να είναι αθάνατο και να έχει καλή τιμη μεταπώλησης!!Εγώ πιστεύεω όλες οι απόψεις δεκτές!!
Και η Bentley και η Rolls Roys νομίζω δεν χαίρουν άκρας οικονομικής υγείας...
Παρόλα αυτά δεν θεωρήθηκαν ποτέ απλοί κατασκευαστές.Πάλι σωστός!! Όλοι περνάνε μια κρίση και μπορεί να γίνονται λιγότερο ή περισσότερο premium αλλά δύσκολα μπορούν να γίνουν γενικοί!! Πιο πιθανό είναι να κλείσουν!!
BENTLEY-ROLLS ROYCE for the record θεωρούνται LUXURY! Όχι Premium
Μια σχεδόν-χρεωκοπημένη όμως BMW π.χ.,
δε θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει τα αυτοκίνητα που προσφέρει αυτή τη στιγμή.Δε σημαίνει απαραίτητα ότι οικονομικά εύρωστη εταιρεία = premium εταιρεία. (δες Toyota).
Αν μια εταιρεία είναι άρρωστη οικονομικά,
αυτό θα φανεί αργά ή γρήγορα στα προιόντα τηςΑπλά μέσα σε όλο το υπόλοιπο 'πακέτο',
μια premium εταιρεία
οφείλει να προσέχει τα οικονομικά της,
οφείλει να είναι κερδοφόρα,
τόσο για το ίδιο το πρεστίζ της,
όσο και για την ουσία (αγώνες, έρευνες, τεχνολογικές καινοτομίες κτλ...)Σωστά το λές οτί οφείλει!! Δεν είναι όμως ικανή και αναγκαία συνθήκη!! Εκτός κι αν το πρόβλημα υπάρχει για δεκαετίες kαι όντως επηρρεάζει το επίπεδο των προιόντων της
Για την ALFA ROMEO νομίζω δεν τίθεται τέτοιο θέμα:
Οι 147/156/GTV είναι πολύ καλά αυτοκίνητα βέβαια όχι τέλεια αλλά πολύ ανεβασμένα.
Οι GT-159-BRERA είναι ακόμα καλύτερες(εγώ σαν οδηγός της πρώτης πραγματικά νιώθω ότι αξίζει και το τελευταίο ευρώ και νιώθω ποιότητα) οι δύο τελευταίες περιμένουμε να τις δούμε αλλά από τις πρώτες πληροφορίες νομίζω πως θα κοντράρουν(όχι απαραίτητα ξεπεράσουν) τις BMW-AUDI σε overall σύγκριση!!
Για τεχνολογία η Άlfa έχει τα τελευταία χρόνια να δείξει:
1)Common Rail
2)Uniair( still under development)
3)Q4 (Torsen C !!!)
4)JTS κινητήρες (από τις λίγες εταιρίες που έχει άμεσο ψεκασμό)
5)Premium πλαίσιο το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με την Saab (άλλος ένας Premium για μένα) και στην συνέχεια μετά την αποχώρηση της δεύτερης υπέστη άλλα 2 χρόνια εξέλιξης για να φθάσει στα 31400 Nt/grad ακαμψία(συγωρείστε μου τις μονάδες) που μαζί με το Passat 32800 νομίζω είναι από τα καλύτερα!!και συζητέιται ακόμα η χρήση του από την Mazerrati!!
6) Πλήρης αλλαγή στην γκάμα κινητήρων πχ 1.9JTS(160PS), 2.2JTS(185PS), 3.2JTS(260PS) και άλλοι!!
Βάλε της συμμετοχή της στο ETCC->WTCC όπου διατηρεί ομάδα πρωταθλητισμού
Και τα μοντέλα που είναι υπό εξέλιξη Kama-8C!!
Nομίζω ότι αυτός είναι οργασμός κινητικότητας στα σπλάχνα μιας εταιρίας! Δεν λέω ότι οι άλλοι κάθονται με σταυρωμένα χέρια αλλά απλά ότι η Άλφα είναι ζωντανή και δραστήρια εταιρία!!Για μάσα δεν συζητήσαμε ακομα και με έχει προβληματίσει το θέμα. 18 σελίδες είναι αυτές. Πεινάσαμε
Μπάμπη πες κάνενα καλό μέρος για κοντοσούβλι ... έχετε φοβερά εκει στην Λάρισα απο όσο γνωρίζωΦίλε μου έχουμε πολλά Premuim μέρη για κοψίδια!! Ελάτε με το καλό και θα σας πάω!!
Ειδικά εσένα και τον dpolal να σας δέιξω τι εστί Alfa Romeo
θα σας αλλαξοπιστήσω!! -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Babbis έγραψε:
Φίλε Γιάννη. Θα σε προκαλέσω φιλικά να διαβάσεις ένα ένα τα σημεία στα οποία έκρινα την άλφα.....Το να χαρακτηρίζεις από τα χαρτιά ότι δεν έχει πίσω κίνηση και έχει κινητήρεςπου δεν λένε πολλά μου φαίνεται ρηχή σκέψη!!...Η πισω κινηση ειναι αρκετα σημαντικη και στοιχειο που καθοριζει αν ενα αμαξι ειναι ''premium'' ή οχι....
Εδω η ιδια η Αλφα για να πουλησει στην αμερικη σκεφτεται πολυ σοβαρα να βγαλει ενα πισωκινητο μοντελο.... Μπροστα κινηση εχουν τα αυτοκινητα για ολες τις χρησεις! Οχι ομως τα πραγματικα τοπ!Babbis έγραψε:
Η GT δεν κάνει πάνω από 30000 ευρώ .....Δεν κανει 30,000?? Εσυ ποσο την πηρες? Με το ''καλο'' επιπεδο εξοπλισμου -που ειναι αυτο που λεει κατι- δεν εχει πανω απο 30,000????
Οσο για το εσωτερικο της θυμιζει πολυ, μα παρα πολυ 147..... Δεν πιστευω να διαφωνεις?
Φίλε Γιάννη νομίζω ότι είσαι αφοριστικός !!
Υπάρχουν Premium εταιρίες μπροστοκίνητες(SAAB-VOLVO)Yπάρχουν κουπέ-κάμπριο αμάξια μπροστοκίνητα (SAAB 93 AERO, AUDI TT, Celica, Vectra GTS, 406)
To αμάξι δεν το κοιτάμε από κάτω να δούμε που είναι η κίνηση αλλά το κρίνουμε σε όλους τους τομείς όπως έκανα εγώ και βγάζουμε συμπέρασμα!!
Η GT μπορεί να είναι μπροστοκίνητη αλλά πίστεψέ με είναι πολύ καλά στημένη και απολαυστική!!
Συμφωνώ ότι έπρεπε να έχει Q4 στην 3λιτρη έκδοση άλλωστε το έγραψα κι εγώ αλλά και έτσι είναι πολύ καλή!!Ας μην κρίνουμε ένα αυτοκίνητο μόνο από το technical-manual
Ακόμα περιμένω την κρίση σου σε κάθε τομέα!!
Επίσης όπως έγραψα στον Pai Mai:
Το να είναι αρνητικό ότι η GT είναι κουπέ αλλά όχι καθαρόαιμο είναι σαν να λές ότι όλα τα SUVs είναι κακά αμάξια γιατί δεν είναι καθαρόαιμα τζιπ τύπου Pajero-Vitara-Cherokee-NIVA!!
Ο αγοραστής της gt θέλει:
- όμορφη εμφάνιση-την έχει
- Κουπέ σπορ αμάξωμα-το έχει
- Καλή συμπεριφορά στο δρόμο --έχει αλλά όχι σε σχέση με το το ρχ ή το 350 αλλά σε σχέση με ένα απλό σεντάν
4)Πολυτέλεια -άνεση -χώρους--έχει όχι σαν ένα λουξ σεντάν αλλά περισσότερη από ένα καθαρόαιμο κουπέ!!
Άρα αν τα θές όλα μαζί άλλο λίγο άλλο πολύ τα μαζέυει σε ένα δελεαστικό πακέτο!!
Φυσικά αν η άνεση-χώροι-πολυτέλεια είναι το σημαντικότερο τότε φυσικά δεν κάνει για τον συγκεκριμένο αγοραστή!!
Αν θες τρελές επιδόσεις και φοβερά κρατήματα σε πίστες τότε πάλι δεν κάνει γι'αυτόν τον αγοραστή!!
Αλλά αν θές λίγο από όλα με λίγη περισσότερη έμφαση στην φινέτσα και στα κρατήματα τότε ναι είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση όπως ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι και οι :
CLK==E-CLASS COUPE
C Class Sportscoupe
3-Series coupe ==new 4 series
VOLVO C70= S60 COUPE!!
406 κουπεΑλλά η CLK΄,C70, 406 είναι πολύ ακρβότερες, η 3άρα άλλαζει μοντέλο, και η Sportscoupe δεν μαρέσει εξωτερικά!!
Άρα για το συγκεκριμένο target group η GT είναι καλή!!
Το να μην καλύπτει τις ανάγκες μας ένα αυτοκίνητο δηλαδή να μην είμαστε το target group δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό!!
Άλλο να λές ότι η GT είναι κακό αμάξι και άλλο ότι είναι καλό αλλά δεν με καλύπτει!!
Κι εμένα δεν με καλύπτει πχ το RAV4 αλλά δεν θα πω ότι είναι κακό αμάξι!!
Όσο για τον εξοπλισμό η Progression στα 28900 έχει:
Η GT (Progression) προσφέρει ύφασμα είναι Alfatex (φάντάσου κάτι μεταξύ σουέτ και δέρματος!!), ABS, EBD, VDC(ESP ALFA),TRACTION CONTROL(+ΑSR), Zάντες αλουμινίου 16’, Ραδιο CD, 8 ηχεία, Aυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Trip computer, Cruise Control(μνήμη και δυνατότητα επαναφοράς τελευταίας ), 6 αερόσακους, λαμπάκια στο ντουλαπάκι και στα σκιάδια (χρήσιμο για τις γυναίκες το βράδυ!!) μπράτσο οδηγού, πίσω 3ο προσκέφαλο , ζώνη και μπράτσο, τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ανοιγόμενο πορτ μπαγάζ και τάπα βενζίνης, ηλεκτρικούς καθρέπτες. Πολύ καλά καθίσματα τύπου μπάκετ που πραγματικά δεν σε αφήνουν να κουνηθείς. Διαιρούμενα καθίσματα, 320Λίτρα αποσκευές
Σημαντικό στοιχείο είναι η πολυτέλεια που σου εμπνέει μπείνοντας μέσα.To μοιάζει με 147 είναι μειονέκτημα μόνο αν είσαι κάτοχος 147 και αγοράσες GT!!! Aπο εκέι και πέρα το εσωτερικό είναι πανέμορφο ειδικά το Βράδυ !!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Σύμφωνα με τη σειρά σου/μου, έχουμε:Mercedes------Oλυμπιακός (ναι, είμαι και ο πρώτος!)
AUDI-----------Παναθηναικός (ναί, έχω Ευρωπαική αίγλη, αλλά χάνω στο νήμα)[snip]
Τι το ήθελες τώρα αυτο;
Mercedes--------Παναθηναϊκός (αρχαίοτεροι όλων και πρωταγωνιστούν μέχρι σήμερα διαχρονικά)BMW-------------Ολυμπιακός (νεότεροι ιστορικά, αλλά με δυναμική, επιτυχίες και φανατικό κοινό. Χαρακτηρίζονται ως αιώνιοι αντίπαλοι των πρώτων αν και μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα μεχρι να εμφανιστούν στο... στερέωμα)
AUDI--------------ΑΕΚ (ιστορικότεροι των δεύτερων, όχι όμως και των πρώτων, αλλά με εμβόλιμη δυναμική κάπου ανάμεσά τους, κυρίως όμως από κάτω τους).
Εντάξει Σπύρο;
Tώρα αυτό να το εγκρίνω ?
-
[snip]
Τι το ήθελες τώρα αυτο;
Εντάξει Σπύρο;
Tώρα αυτό να το εγκρίνω ?
H ΑUDI να προσεχει τα δοκαρια
Περι Κύρους και ποιότητας της Alfa Romeo