-
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ 550 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΞΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΑΝ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500!!!!!ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν3 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500!!!!!ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν3 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
-
Πάντως Γιώργο ένας συναθλητής σου από την Ν2 τους ξέχασε ήδη.....
-
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500!!!!!ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν3 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
Μην βιάζεσαι φίλε μου. Κανείς δεν σε ξέχασε. Μόλις προχθές κουφάθηκα όταν άκουσα τον ΣΟΑΒΕ (δεν συγκράτησα το όνομα) να συζητάει και να αφήνει να εννοηθεί ότι η ανάβαση δεν έχει συμμετοχές επειδή δεν είναι κύπελο βόρειας Ελλάδας, λες και το πρωτάθλημα αναβάσεων είναι της Τουρκίας. Δεν σε ξέχασαν λοιπόν αφού ασχολούνται μαζί σου και εξετάζουν το θέμα από την άποψη 'πως θα πάνε βρε παιδί μου οι οδηγοί της βόρειας Ελλάδας στο Λειβάδι όταν δεν είναι στο κύπελλό τους';
Λες και οι οδηγοί της Ριτσώνας πηγαίνουν επειδή είναι στο πρωτάθλημα και όχι επειδή έτσι γουστάρουν να οδηγήσουν, έτσι γουστάρουν να στρίψουν, να σταθούν μέσα σε χιλιάδες θεατές. Αφήστε τα αυτά φίλοι οδηγοί συνάδελφοι, όποιος θέλει να πάει πηγαίνει όχι επειδή ο αγώνας μετράει στο κύπελλο ή στο πρωτάθλημα. Αυτά με λίγη αγανάκτηση όταν άκουγα προχθές στην TV να ζητάνε ΄σε αυτή τη βάση το θέμα.
Από εκεί και πέρα φίλε μου Παντελάκη, σωστά αναφέρεις τα παραπάνω, αλλά νομίζω ότι αδικούμε λίγο την Λέσχη, αφού έστω και λίγα και με την μορφή που χορηγεί τα 100 Ευρώ κάτι είναι. Μακάρι να το ακολουθήσουν και άλλοι.
kri.kri.
-
Καλά είσαι... Με τις 'προσπάθειες τους' και τη συνεχόμενη απαράδεκτη (όχι ηθελημένα αλλά λόγω απάθειας, εμπάθειας και ασχετοσύνης) αντιμετώπιση προς τους αγωνιζόμενους σε κάθε επίπεδο (ας μην ξεχνάμε την περίφημη οδύσσεια έκδοσης δελτίων) τελικά θα γίνουν φτωχότεροι αντί για πλουσιότεροι όπως υπολόγιζαν και από την άλλη, όλοι οι θεατές θα τρέχουν σε ντριφτ κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλά είσαι... Με τις 'προσπάθειες τους' και τη συνεχόμενη απαράδεκτη (όχι ηθελημένα αλλά λόγω απάθειας, εμπάθειας και ασχετοσύνης) αντιμετώπιση προς τους αγωνιζόμενους σε κάθε επίπεδο (ας μην ξεχνάμε την περίφημη οδύσσεια έκδοσης δελτίων) τελικά θα γίνουν φτωχότεροι αντί για πλουσιότεροι όπως υπολόγιζαν και από την άλλη, όλοι οι θεατές θα τρέχουν σε ντριφτ κλπ κλπ.Αυτό δεν είναι μεγάλο κακό.
Γιά σκέψου όμως ότι μας έρχεται φτηνότερα να πάτε τελικά στο εξωτερικό!!!- Συμμετοχή
- Φτηνά λάστιχα και ανταλλακτικά
- Εκδρομή που μπορεί να τσοντάρει και ό φιλαράκος που είναι συνεπιβάτης.
- Διαφορετική αντιμετώπιση.
- Καλά χώματα και άσφαλτος και άλλα καλά κατά περίπτωση.
Οπότε άντε γειά πίστες, βουνά, ραχούλες κ.λ.π. ΕΛΠΑ και Λεσχούλες.
kri.kri
-
Από εδώ καί πέρα,θά πηγαίνουμε από τή μία πίκρα στήν άλλη εδώ στή Β.Ελλάδα ρε γμτ.
Εμείς θα είμαστε εκεί πάντως,καί θα σας χειροκροτήσουμε όλους.Φίλε Παντελάκη,πέρισυ έδωσες άλλο χρώμα στήν ανάβαση,καί ειλικρινά θα ήθελα να ήσουνα εδώ καί φέτος.
Νά'σαι καλά. -
Φίλε HUNTER, με όλο το σεβασμό, οι Βορειοελλαδίτες βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας... Όταν είχα έρθει σαν ενδιάμεσος στο τελευταίο Χαλκιδικής (αγώνας Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έτσι? ) και ήμουν στο σημείο μου εγώ, δυο ξέμπαρκοι αγρότες, ένας σκύλος και ένας γάιδαρος, τότε όλα αυτά είναι φυσικό επακόλουθο... Και κρίμα δηλαδή, γιατί έχετε υπέροχες διαδρομές εκεί πάνω...
-
Φίλε taurus,δέν θα πάρω θέση στό τί έφταιξε καί βγήκαν τα ματάκια μας.
Ελπίζω μόνο,νά μήν επαληθευτεί μιά παλιά παροιμία,πού έλεγε,ότι,:
'Ηρθε ο λύκος στό χωριό σου,θά'ρθει καί στό σπίτι σου' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλε HUNTER, με όλο το σεβασμό, οι Βορειοελλαδίτες βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας... Όταν είχα έρθει σαν ενδιάμεσος στο τελευταίο Χαλκιδικής (αγώνας Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έτσι? ) και ήμουν στο σημείο μου εγώ, δυο ξέμπαρκοι αγρότες, ένας σκύλος και ένας γάιδαρος, τότε όλα αυτά είναι φυσικό επακόλουθο... Και κρίμα δηλαδή, γιατί έχετε υπέροχες διαδρομές εκεί πάνω...Θες να πεις ότι στην Αθήνα δεν έχει γάιδαρους σκύλους και αγρότες ¨?
Η μήπως εδώ οι λέσχες τους μαζεύουνε πριν τον αγώνα ?:roll:
Είσαι άδικος με τη Θεσσαλονίκη !
Η λέσχη ( Α.Ο.Θ ) έχει κάνει από τους καλύτερους αγώνες και σε άσχημες έχει δείξει τα καλύτερα στοιχεία …………….. είναι μακράν καλύτερη από όλες .
Το θέμα του Παντελάκη είναι άλλο όμως !
Kάνεις 500 να πας και 500 χιλ. να γυρίσεις για μια ανάβαση η οποία θα έχει 80 (λέμε) συμμετοχές και οι 75 θα είναι από Αθήνα
Kατά την άποψη μου , είναι αψυχολόγητο να τρέχεις στη Θεσσαλονίκη τη στιγμή που δεν ακολουθεί κανένας Θεσσαλονικιός αναβάσεις .
Απλά και μόνο γιατί είναι μακριά και μην παρεξηγηθώ !
Υποτίθεται ότι οι αναβάσεις είναι και φθηνός αγώνας !Φιλικά Πάντα !
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Φίλε HUNTER, με όλο το σεβασμό, οι Βορειοελλαδίτες βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας... Όταν είχα έρθει σαν ενδιάμεσος στο τελευταίο Χαλκιδικής (αγώνας Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έτσι? ) και ήμουν στο σημείο μου εγώ, δυο ξέμπαρκοι αγρότες, ένας σκύλος και ένας γάιδαρος, τότε όλα αυτά είναι φυσικό επακόλουθο... Και κρίμα δηλαδή, γιατί έχετε υπέροχες διαδρομές εκεί πάνω...
**Θες να πεις ότι στην Αθήνα δεν έχει γάιδαρους σκύλους και αγρότες ¨?
Η μήπως εδώ οι λέσχες τους μαζεύουνε πριν τον αγώνα ?:roll: **
Η λέσχη ( Α.Ο.Θ ) έχει κάνει από τους καλύτερους αγώνες και σε άσχημες έχει δείξει τα καλύτερα στοιχεία …………….. είναι μακράν καλύτερη από όλες .
Kάνεις 500 να πας και 500 χιλ. να γυρίσεις για μια ανάβαση η οποία θα έχει 80 (λέμε) συμμετοχές και οι 75 θα είναι από Αθήνα
Kατά την άποψη μου , είναι αψυχολόγητο να τρέχεις στη Θεσσαλονίκη τη στιγμή που δεν ακολουθεί κανένας Θεσσαλονικιός αναβάσεις .
Αγαπητέ orfanos,
Ο taurus εννοούσε οτι δεν είχε κόσμο...Όχι ότι κυκλοφορούσαν ζώα στις ειδικές...
-
Αμα σε φτύνουν, τότε το καλύτερο που έχεις είναι να φύγεις, οπότε να φτύνουν τον αέρα. Αν ο αέρας τους δώσει τόσα λεφτά ας συνεχίσουν να φτύνουν.
Αλλιώς μόνο για να μη μας ματιάσουν πρέπει να μας φτύνουν, και να μην ξεχνάνε πως αγώνας χωρίς οργάνωση γίνεται (οι περισσότεροι άλλωστε μόνο κατά το ΤΥΠΙΚΟ έχουν οργάνωση...), χωρίς αγωνιζόμενους όμως όχι...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αμα σε φτύνουν, τότε το καλύτερο που έχεις είναι να φύγεις, οπότε να φτύνουν τον αέρα. Αν ο αέρας τους δώσει τόσα λεφτά ας συνεχίσουν να φτύνουν.Αλλιώς μόνο για να μη μας ματιάσουν πρέπει να μας φτύνουν, και να μην ξεχνάνε πως αγώνας χωρίς οργάνωση γίνεται (οι περισσότεροι άλλωστε μόνο κατά το ΤΥΠΙΚΟ έχουν οργάνωση...), χωρίς αγωνιζόμενους όμως όχι...
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΒΑΣΚΑΘΟΥΝΕ!!!
ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΕΓΝΩΣΑ
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
**Θες να πεις ότι στην Αθήνα δεν έχει γάιδαρους σκύλους και αγρότες ¨?
Η μήπως εδώ οι λέσχες τους μαζεύουνε πριν τον αγώνα ?:roll: **
Αγαπητέ orfanos,
Ο taurus εννοούσε οτι δεν είχε κόσμο...Όχι ότι κυκλοφορούσαν ζώα στις ειδικές...
Έχεις δίκιο φίλε μου sp0+, εγώ το διάβασα βιαστικά .
Και είναι αλήθεια ότι πέρυσι στην ανάβαση είχε μόνο φίλους και μηχανικούς , ίσως και καμιά διακοσαριά θεατές .Φιλικά
Ορφανός Στράτος -
[quote='gpantelakis']ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ 550 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500!!!!!ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν3 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
ελα ρε γιωργο που θα τους ξεχασεις.ολοκληρα 100 ευρο θα σου δωσουν απο την επιχορηγηση που πηραν .και εσυ δεν θα πας?ντροπη
-
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΑΧΤΟΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΑΧΤΟΣΈνα μυστικό δε μπορείς να κρατήσεις , μαρτυριάρη !
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ.ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ.
ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΣΟ ΔΙΟΔΙΟ...ΠΕΡΣΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΒΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΟΣ?ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΘ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
-
δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με όλα....
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!