-
Δεν χρειάζεται να τον δείρει.
Θα πάει νύχτα εκεί που παρκάρει αυτός με ένα μπετόνι οξύ, θα του το λούσει όλο. Όταν αυτός με τα πολλά το φτιάξει πάλι, εσύ πολύ απλά πας και του το ξανακάνεις.EDIT
Ωπα! Επειδή είχα διαβάσει μόνο την πρώτη σελίδα, μόλις είδα ότι έχει ειπωθεί το οξύ.
Δοκιμασμένη λύση. -
Για το θέμα του μάρτυρα στη περίπτωση της κοπέλας να θυμίσω ότι εκτός από τους μάρτυρες υπάρχουν και οι ψεύδο - μάρτυρες.
Δεν είναι και το καλύτερο αλλά σε τέτοιο 'ανθυπάνθρωπο' νομίζω ότι του αξίζει. -
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορώ με ένα δανεικό fiesta το οποίο είναι τρακαρισμένο και στις 2 του πλευρές (να 'ναι καλά η ιδιοκτήτης του που έχει φροντίσει γι αυτό). Κάθε μέρα λοιπόν σκέφτομαι μήπως κανείς κάνει κάποια μαλακία από αυτές που λες 'ρε π@στη μου, να είχα φορτηγό να περάσω από πάνω σου'. Σήμερα λοιπόν, παραλίγο να πέσουν πάνω μου 2 *χδιστές οι οποίοι όχι μόνο μιλούσαν στο κινητό αλλά είχαν απορροφηθεί και από τη συζήτηση και ήταν στην καρακοσμάρα τους. Θα έφταιγα εγώ αν δεν τους απέφευγα με τρελό ελιγμό τελευταία στιγμή;;;;; Δε νομίζω!!
Οδηγείτε σωστά λοιπόν γιατί κάποιος θα έχει την τιμή να με γνωρίσει από κοντά [/b] -
Επίσης αν η κοπέλα έχει την άνεση, ας τον ταλαιπωρήσει 2-3 χρόνια με τα δικαστήρια, αναβολές, εφέσεις κτλ...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το θέμα του μάρτυρα στη περίπτωση της κοπέλας να θυμίσω ότι εκτός από τους μάρτυρες υπάρχουν και οι ψεύδο - μάρτυρες.
Δεν είναι και το καλύτερο αλλά σε τέτοιο 'ανθυπάνθρωπο' νομίζω ότι του αξίζει.Δε νομίζω οτι θα έχει αποτέλεσμα.
Ψευδομάρτυρα η κοπέλα, ψευδομάρτυρα (ουσιαστικά) και ο Puntoς (ο συνεπιβάτης του) και καταλήγουμε πάλι στο οτι η κοπέλα παραβίασε το Stop
Αν πάντως το Punto είχε χτυπήσει την κοπέλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της (οπως είπε νομίζω και ο GeorgeTabs) θα υπήρχς κάποια ελπίδα δικαίωσης. Τώρα που (απ'οτι κατάλαβα) το χτύπημα είναι μπροστά
Οσο για το θέμα της εκδίκησης, επιτρέψτε μου να είμαι από τους αφελείς που πιστεύουν στην έκφραση 'θα το βρει μπροστά του'!
Κι αν δεν το βρει, εμεις να είμαστε καλά.
Ο κόσμος δεν έγινε ποτέ καλύτερος με πράξεις αντεκδίκησης... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σκεφτόμουν και κάτι άλλο, σχεδόν εξίσου καλό: βιασμό με καρπούζι. Αλλά με τον παπά θα τον τραβήξεις με κρυφή κάμερα και θα τον βγάλεις στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο...ΔΕΛΤΙΟ, όχι αστεία!!!
Το πιάνω και δορυφορικά, και τις προάλλες είχε κάτι για παπαροκάδες και έναν παπά λέει που πότιζε τις τριανταφυλλιές με αίμα αγελάδας και δε συμμαζεύεται!!!
Δυστυχώς δεν άντεξα τις φωνές, και έκλεισα την κωμωδία πρόωρα! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι και το καλύτερο αλλά σε τέτοιο 'ανθυπάνθρωπο' νομίζω ότι του αξίζει.Πολύ σωστό!!!! Αυτό να κάνει! Μεγάλη λύση!
-
cmarin έγραψε
Αυτή ευχαριστεί με το χέρι και χαμόγελο και ξεκινάει.
ΨΕΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. -
Ο χρήστης alexis_doucas έγραψε:
cmarin έγραψε
Αυτή ευχαριστεί με το χέρι και χαμόγελο και ξεκινάει.
ΨΕΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.τι είπες ρε συνονόματε;
-
Λες γιαυτό να την τράκαρε ο μάγκας; Επειδή υποκρίθηκε πως τον ευχαρίστησε;
Άβυσσος... -
Που7@ν@ μπάλα.... που7@να κοινωνία... για όλα οι γυναίκες φταίνε
-
ας καταγράψω κ ένα παλιό (πάνε χρόνια) σκηνικό που είχε λάβει χώρα κάτω από την γέφυρα της Καβάλας κ επί της Αθ. Λαμίας!
Είναι δύο αυτοκίνητα που οι επιβάτες τους τσακώνοντας τρελλά! αλλά κανείς δεν κατεβαίνει κάτω! Τελικά με το που πέφτουν κάτι χοντρά βρισίδια, ξεκινάνε κ οι δύο γράφοντας κ ο ένας πάει κ πέφτει με τα πλάγια στον άλλο 2 φορές μάλιστα κ τελικά ο ένας φεύγει για Πειραιά κ ο άλλος προς Λαμία!
Κ τα δύο αυτοκίνητα ριμάδι!!!!Κοινώς κυκλοφορούν πολλοί μαλ..... κ πνευματικά ασθενείς ανάμεσα μας, οπότε προσοχή!
-
Πωωωωωωωωωω, τι μου θύμισες τώρα!!
Πριν 2 βδομάδες γυρνούσα από Χαλκίδα και στο δρόμο μετά την γέφυρα, πριν την Εθνική έρχεται ένας μ@λ@κας κ μου κάνει σφήνα από δεξια με BMW 316 coupe. λέω άστον, λαλάκας είναι.. αλλά ο μπροστινός μου με ένα jeep δεν είχε την ίδια άποψη.. κ ο βλακας με τη BMW έπεσε πάνω του. Αφού τον τράκαρε, άρχισε να τον βρίζει!!!πηγαίνανε δίπλα δίπλα κ αυτός με την bmw τον έβριζε, εντωμεταξύ σε εκείνο το σημείο χωράει ενάμιση αυτοκίνητο κ όχι δύο και μοιραία ξαναακουμπήσανε!! τελικά έφυγε αυτός με την bmw k o αλλος δε μπορεσε να προσπεράσει αφού υπήρχε ροή στο αντίθετο ρεύμα.. εγώ με τους φίλους μου είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα βέβαια.. τι να πεις. Εγώ πάντως στη θέση αυτού με το jeep, θα τον έστελνα χαλαρά στο χαντάκι -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ πάντως στη θέση αυτού με το jeep, θα τον έστελνα χαλαρά στο χαντάκιΛάθος κάνεις...
Στην θέση του θα απέφευγες το ατύχημα, όπως και ήδη έκανες! -
α) δεν ειχε jeep
β) θα τον εστελνε στο χαντακι ακριβως επειδη θα τον ειχε ακουμπησει και μετα βρισει απο πανω, πραγμα που δεν εγινε.
γ) καλα θα του εκανε του καριολη, εκτος αν ειχε και αλλους μεσα που πιθανοτατα δεν εφταιγαν σε τιποτα. -
α) Και τζήπ να είχε θα του είχε ανοίξει χώρο, δεν νομίζω το αμάξι να κάνει τον οδηγό
β) δεν θα είχαν χτυπήσει, γιατί θα το είχε αποφύγει όπως ανέφερα
γ) καλά θα του έκανε αν τον έβρισκε πουθενά και του έκανε τα μούτρα κιμά. Όχι αν προκαλέσει επίτηδες ατύχημα σε δημόσιο δρόμο. Δεν έχεις συμβόλαιο για το τι θα συμβεί και ποιον παίρνει η μπάλα...
Εσκεμένο τρακάρισμα!