-
Ναι υπάρχουν πολλοί που τους έχουν πει να μη κάνουν.
Παλιότερα κάναν πιο εύκολα. Σε όλους ναι έλεγαν οι γιατροί.
Πλέον είναι πολύ πιο μαζεμένοι. -
Εχω ακούσει να δίνουν αρνητική απαντηση σε άλλον. Ευτυχώς εγώ είμαι στην θετική απαντηση και σε δύο εβδομάδες ... τερμα φακοί και γυαλιά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω ακούσει να δίνουν αρνητική απαντηση σε άλλον. Ευτυχώς εγώ είμαι στην θετική απαντηση και σε δύο εβδομάδες ... τερμα φακοί και γυαλιά!Καλή επιτυχία.
Σχεδόν 1 χρόνο μετά την επέμβαση (Lasik) όλα καλά για μένα. -
Σημερα, πριν λίγο τελειωσα με τις εξετασεις.
2 ώρες διαδικασία με μετρήσεις απο διαφορα μηχανήματα.
Η τελευταία εξεταση όμως έχει ένα 'θεματακι' μετά.
Με κατι σταγόνες έπρεπε να μεγαλώσουν οι κόρες των ματιών. Γι' αυτο το λόγο βλεπω εντελώς θολα κοντα. Αυριο θα επανέλθουν οι 'κορες'.
(Εχω βαλει το μεγεθυντικο φακο στο +200% στην οθονη για να μπορώ να διαβαζω και να βλεπω και με δυσκολεύει στην εναλλαγη σελίδων κλπ!).
Το lasik, το laser θα γίνει την Τεταρτη το πρωί. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σημερα, πριν λίγο τελειωσα με τις εξετασεις.
2 ώρες διαδικασία με μετρήσεις απο διαφορα μηχανήματα.
Η τελευταία εξεταση όμως έχει ένα 'θεματακι' μετά.
Με κατι σταγόνες έπρεπε να μεγαλώσουν οι κόρες των ματιών. Γι' αυτο το λόγο βλεπω εντελώς θολα κοντα. Αυριο θα επανέλθουν οι 'κορες'.
(Εχω βαλει το μεγεθυντικο φακο στο +200% στην οθονη για να μπορώ να διαβαζω και να βλεπω και με δυσκολεύει στην εναλλαγη σελίδων κλπ!).
Το lasik, το laser θα γίνει την Τεταρτη το πρωί.Φυσιολογικά πράγματα.
Σε ποιόν θα γίνει η επέμβαση? -
Σε ένα οφθαλμολογικό κέντρο στα Κωνσταντινοπολίτικα στην Θεσ/νίκη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ένα οφθαλμολογικό κέντρο στα Κωνσταντινοπολίτικα στην Θεσ/νίκη.OK. Nόμιζα είσαι Αθήνα
Καλή επιτυχία. Προσοχή στην καθαριότητα μετά, και μπόλικο Hyalovet. -
@Cosneo
Το μετεγχειρητικό κομμάτι τι περιλαμβάνει?
Ισχύει κάτι για 1 βδομάδα σε 'σκοτεινές' συνθήκες ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων? -
Δεν μου είπε και πολλά για το μετά. Μου είπε όμως ότι θα θέλω ένα 10ήμερο μεχρι να τελειώσει η υποθεση.
Να δω εγώ που θέλω την άλλη Δευτερα να παω στην δουλειά τι θα γίνει!!! -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το μετεγχειρητικό κομμάτι τι περιλαμβάνει?
Ισχύει κάτι για 1 βδομάδα σε 'σκοτεινές' συνθήκες ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων?Ο γιατρος που μου εκανε laser μου ειχε πει 'το βραδυ θα βλεπεις τηλεοραση'
Το βραδυ εγω βεβαια δεν εβλεπα τηλεοραση και ειχα ψιλοχεστει.
Απο οσο μπορω να θυμηθω απο την τριτη μερα καλυτερευσαν τα πραγματα και καπου στην 10η εγιναν πολυ καλα,στην αρχη ειχα πολυ μεγαλη ευαισθησια στο φως. -
Εγώ πάλι το βράδυ της ίδιας ημέρας έβλεπα και τηλεόραση, και pc. Απλώς είχα μια τάση να κουράζονται τα μάτια εύκολα. Αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Την επόμενη το πρωϊ βγήκα κανονικά έξω για υποχρεώσεις (είχα πάρει άδεια από τη δουλια).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν μου είπε και πολλά για το μετά. Μου είπε όμως ότι θα θέλω ένα 10ήμερο μεχρι να τελειώσει η υποθεση.
Να δω εγώ που θέλω την άλλη Δευτερα να παω στην δουλειά τι θα γίνει!!!Χθες λόγω της καταστασης μου να μην βλέπω καλά κοντά (ο μεγεθυντικός φακός για τα windows είναι μια ) δεν μπορεσα να γραψω περισσότερα. Σημερα που επανήλθε η όραση με τα γυαλια ας συμπληρώσω:
Επειδή 'περιορίζομαι' χρονικά ως προς την αναρρωση (με την επεμβαση να την κάνω αυριο Τεταρτη) ρωτησα τον γιατρό αν θα μπορώ την Δευτέρα να παω στην δουλειά. Αυτό που μου είπε είναι ότι τουλάχιστον για ένα 3ήμερο θα υπάρχει μια φωτοευαισθησία ενώ το 10ήμερο είναι περισσότερο για την καθαριότητα/θεραπεία, σταγόνες και 'δάκρυα', αποφυγή μολύνσεων κλπ.
Πέρσι που έκανε φίλη θυμαμαι 3, 4 μέρες να είναι εντός σπιτιού και την 5η μέρα να κυκλοφορεί΄πλέον και έξω.Α! Η τιμή της όλης διαδικασίας μου βγαίνει 2200€, με τα 1200€ για το οφθαλμολογικο κέντρο και τα 1000€ η αμοιβή του γιατρού.
-
Δεν θα έχεις πρόβλημα με τη δουλειά 5 μέρες μετά.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν θα έχεις πρόβλημα με τη δουλειά 5 μέρες μετά.Το καλο που με θέλω σεβάσμιε γέροντα μου! Να αποφύγω τον η/υ θα μπορέσω, απλώς πρέπει να 'υπάρχω' εκεί έστω και έτσι:
-
Με το PRK που λένε ότι είναι πιο δύσκολη επέμβαση, η Αγγελική δεν είχε πρόβλημα 5 μέρες μετά, αν και είχε σχετικές ενοχλήσεις παραπάνω. Ο Κορσέρ αντίθετα 1-2 μέρες μετά ήταν ο γνωστός πικρόχολος Κορσέρ, ζωντανός και κλωτσών (alive and kicking).
-
Επισης να πω οτι η βραδυνη οδηγηση ηταν για μενα προβλημα για αρκετο καιρο,σιγουρα ενα μηνα.
Τα φωτα του δρομου και των αυτοκινητων, διαχέονταν σαν αστερια,matrix φάση -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με το PRK που λένε ότι είναι πιο δύσκολη επέμβαση, η Αγγελική δεν είχε πρόβλημα 5 μέρες μετά, αν και είχε σχετικές ενοχλήσεις παραπάνω. Ο Κορσέρ αντίθετα 1-2 μέρες μετά ήταν ο γνωστός πικρόχολος Κορσέρ, ζωντανός και κλωτσών (alive and kicking).Και συνάδελφος στη δουλιά έκανε 2-3 μήνες για να αποκτήσει νορμάλ όραση. Η prk θέλει πολύ περισσότερο χρόνο (και προσπάθεια με κολλύρια και δάκρυα) απ' οτι η Lasik.
-
Είχε μικροθαμπάδες στην όραση ή μεγαλύτερο πρόβλημα; Όντως καθυστερεί το 100% του αποτελέσματος και όντως χρειάζεται ταλαιπωρία με τα δάκρυα και τα κολλύρια για πολλές εβδομάδες, αλλά σε μερικές μέρες λειτουργείς κανονικότατα, αν δεν είσαι υπερψείρας όπως είναι οι περισσότεροι με πολλή μυωπία.
-
Εκανα το λάθος και είδα στο youtube την διαδικασία ... αν δεν το ήθελα πολύ (έτοιμος σωματικά, ψυχολογικά, οικονομικά και ο θεός να βοηθήσει να πιασει η τοπική αναισθησία) μαλλον θα επελεγα την ευθανασία τελικά!!!!
Πάτερ τελικά εκείνο το μεταλλικό, απόκοσμο, τρομακτικό, κρύο, αντιαισθητικό βλεφαροδιαστολέα που λέγαμε ... δεν τον γλυτώνω!
-
Δηλαδή Παρασκευή δεν θα έρθεις για καφέ;
Επέμβαση laser στα μάτια