-
Αθήνα
-
Πάρα πολύ καλός γιατρός και κυρίως ηθικός ο Δρ. Αλωνιστιώτης πανεπιστημιακός χειρούργος - οφθαλμίατρος στο Αττικό Νοσοκομείο. Έχει και ιδιωτικό ιατρείο αλλά λίγες μέρες. Εγώ εκεί έκανα την επέμβαση και ήταν ο μόνος που εκτός από τα της επέμβασης κάθησε να μου εξηγήσει από πριν τους περιορισμούς που θέτει στη ζωή μας (δεν συνίσταται αν κάνεις πολεμικές τέχνες, παραπέντε, καταδύσεις, ή γενικότερα ασκείται πίεση στο μάτι καθώς μπορεί να πάθεις αποκόληση).
-
χειρουργός
-
Σωστός απλώς έχουμε συνηθίσει στο λάθος!
-
Αν ασκείται πίεση από έξω (καταδύσεις) υπάρχει πρόβλημα. Από μέσα όμως, αν ανεβάζεις εσύ πίεση; Δηλαδή ένας αθλητής που ανεβάζει παλμούς κι ένταση, μπορεί να κάνει την επέμβαση;
-
Me το PRK δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοι σε σχέση με το Lasik.Αναφέρομαι σε μηχανική καταπονηση -τραυματα.
-
Από ότι έχω καταλάβει τα περιθώρια ανοχές είναι ανάλογα του αρχικού και τελικού πάχους του κερατοειδούς και όχι τόσο της μεθόδου. Καλό είναι το ερώτημα αυτό να στο απαντήσει οφθαλμίατρος. Εγώ το ανέφερα γιατί μου το είπε και ήταν κάτι που δεν σκέφτεσαι από μόνος σου πριν από την επέμβαση.
-
Oχι ,το είδος της επέμβασης παίζει ρόλο.
Το πάχος κερατεοειδους καθορίζει μαζι με άλλους παράγοντες τι είδος επεμβασης θα γίνει.
Επέμβαση laser στα μάτια