-
Γιατρος χωρις μηνυσεις στην πλατη,δεν ειναι γιατρος
-
Ψάχνω για σκελετό γυαλιών μυωπίας και πάλι δεν μπορώ να βρω κάποιον που να μου αρέσει!
Οι Sillouette είναι πολυφορεμένοι και μου μοιάζουν ψεύτικοι..
Πριν 4 χρόνια είχα βρει Lagerfeld (χωρίς frame) και τους πήρα...τώρα?
Εχει κανείς καμιά ιδέα για κάπου στην Αθήνα όπου ο πωλητής δεν θα θέλει να σπρώξει αυτούς που τον βολεύουν?
Ψάχνω για σκελετό χωρίς frame...
Μια ιδέα για το τι μου άρεσε...Mont Blanc MB23 http://www.framesdirect.com/framesfp/Mo ... blg/r.html
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψάχνω για σκελετό γυαλιών μυωπίας και πάλι δεν μπορώ να βρω κάποιον που να μου αρέσει!Οι Sillouette είναι πολυφορεμένοι και μου μοιάζουν ψεύτικοι..
Πριν 4 χρόνια είχα βρει Lagerfeld (χωρίς frame) και τους πήρα...τώρα?
Εχει κανείς καμιά ιδέα για κάπου στην Αθήνα όπου ο πωλητής δεν θα θέλει να σπρώξει αυτούς που τον βολεύουν?
Ψάχνω για σκελετό χωρίς frame...
Μια ιδέα για το τι μου άρεσε...Mont Blanc MB23 http://www.framesdirect.com/framesfp/Mo ... blg/r.html
Γιατί όπωσδήποτε χωρίς frame? Σε εμποδίζει στην περιφερειακή όραση?
-
Οχι, απλά μου αρέσει περισσότερο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι, απλά μου αρέσει περισσότερο...Αν δοκίμαζες κάτι σε κοκκάλινο? Θα άλλαζες και στιλ. Εγώ πάντα φορούσα σύρμα, και όταν τόλμησα σε κόκκαλο γούσταρα πολύ.
Δες και τα Armani πάντως. Έχει απ'όλα, ωραίο design και καλοφτιαγμένα πολύ. Τσούζουν στην τσέπη βέβαια...
-
Κοκκάλινα φόραγα μέχρι τα 20...συρμάτινα μέχρι τα 40...από τότε φοράω χωρίς σκελετό.
Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί οπτικών που να έχουν ποικιλία και να είναι διατεθειμένοι να σε εξυπηρετήσουν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί οπτικών που να έχουν ποικιλία και να είναι διατεθειμένοι να σε εξυπηρετήσουν?Ναι. Πληροφορίες αργότερα σήμερα!
-
τα πιο πολλα χωρις frame ειναι με συρμα..
δεν εχω δει σαν κ αυτα που εδωσε στο link o κουκ..
εγω εχω ενα ζευγαρι, ετσι κλασσικο, και φοραω κυριως τους φακους, ειδικα εξω. γενικα, στην οραση και οχι μονο, εχω βρει πολλα θετικα στους φακους σε σχεση παντα με τα γυαλια. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω εχω ενα ζευγαρι, ετσι κλασσικο, και φοραω κυριως τους φακους, ειδικα εξω. γενικα, στην οραση και οχι μονο, εχω βρει πολλα θετικα στους φακους σε σχεση παντα με τα γυαλια.Εννοείται αυτό! Καταρχήν, σου επιτρέπουν να φορέσεις γυαλιά ηλίου της προκόπας, και όχι τα 'ημίαιμα' ηλίου-μυωπίας. Και η περιφερειακή όραση με τους φακούς είναι το κάτι άλλο. Φακοί από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου.-
-
Φόρεσα 3 φορές στην ζωή μου φακούς...την πρωτη το μάτι μου έγινε κόκκινο της φωτιάς...την 2η ξεκολλαγαν και έχανα το φως μου...την 3η έβγαλα και χαλάζια και έκανα εγχείρηση...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φόρεσα 3 φορές στην ζωή μου φακούς...την πρωτη το μάτι μου έγινε κόκκινο της φωτιάς...την 2η ξεκολλαγαν και έχανα το φως μου...την 3η έβγαλα και χαλάζια και έκανα εγχείρηση...μαλλον εχεις ευαισθητα ματια..
φορεσες εννοεις φορεσες για λιγο, ή φορουσες για ενα διαστημα (πχ 1 μηνας) ;κοιτα, κι εγω την πρωτη φορα που εβαλα φακους ( που μου εβαλαν μαλλον, γιατι μου τους εβαλε μια κοπελα σ'ενα μαγαζι με οπτικα, δε δοκιμασα μονος μου.), δεν ηταν και τοσο ευχαριστη εμπειρια.. της ελεγα, 'βγαλτον, δε μπορω, μ'ενοχλει..'
και σιγουρα τις πρωτες μερες τους αισθανομουν, μ'ενοχλουσαν, εκανα κατι ωρες να τους βαλω-βγαλω.
Μετα ομως, η διαδικασια βαλε-βγαλε γινοταν σε χρονο dT, δεν τους αισθανομαι καν παρα μονο ελαχιστα δευτερολεπτα μολις τους βαλω ή αν στεγνωσουν, και εχω κερδισει πολλα. περιφεριακη οραση, γυαλια ηλιου που λεει και ο κρους, συν οτι δεν εχω πια σημαδια στη μυτη απο τα γυαλια
( εχω 4.50 και στα δυο ματια.. ) -
Τους φόραγα για μήνες και τους απολάμβανα...
Αλλά όντως φαίνεται ότι τα μάτια μου δεν τους αντέχουν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οχι, απλά μου αρέσει περισσότερο...
Αν δοκίμαζες κάτι σε κοκκάλινο? Θα άλλαζες και στιλ. Εγώ πάντα φορούσα σύρμα, και όταν τόλμησα σε κόκκαλο γούσταρα πολύ.
Δες και τα Armani πάντως. Έχει απ'όλα, ωραίο design και καλοφτιαγμένα πολύ. Τσούζουν στην τσέπη βέβαια...
Είναι και το βάρος στη μέση...Και το κόκκαλο προσθέτει αρκετό.
Ο μόνος λόγος που δεν αλλάζω τα δικά μου (σιλουέτ), είναι αυτός! Αν και τα έχω βαρεθεί...
-
Κι εγώ θα πρέπει να πάρω νέο σκελετό σύντομα... Αααχ, πάει μια περιουσία πάλι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κι εγώ θα πρέπει να πάρω νέο σκελετό σύντομα... Αααχ, πάει μια περιουσία πάλι...Μια 300άρα, σίγουρα...
Οι φακοί του ενός μήνα τι κόστος έχουν χονδρικά;
-
300αρα αν παρεις κατι επωνυμο,διαφορετικα με 150 παιρνεις μια χαρα σκελετο και με καλους φακους.Για να μη σας πω τι παιζει στο Μοναστηράκι με 2Ε
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
300αρα αν παρεις κατι επωνυμο,διαφορετικα με 150 παιρνεις μια χαρα σκελετο και με καλους φακους.Για να μη σας πω τι παιζει στο Μοναστηράκι με 2ΕΜε τους φακούς δεν παίζουμε . και -
Hoya και τα μυαλά στο μπλέντερ! Είμαι και γκάβακας, οπότε κοστίζουν...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι φακοί του ενός μήνα τι κόστος έχουν χονδρικά;Τώρα χρησιμοποιώ κάποιους μηνιαίους που μου κοστίζουν περί τα 10Ε το ζευγάρι και κατ' εμέ είναι πολύ καλύτεροι από τους μηνιαίους που φορούσα πριν και κόστιζαν τα διπλάσια τουλάχιστον.
-
οι μηνιαοι εχουν κανα 15αρι μεσο ορο.. παιζουν και κατι χρωματιστοι ή με περιεργα σχεδια μεριλιν μανσον στάιλ αλλα δε νομιζω οτι ενδιαφερεσαι
εγω εχω μονιμους, αλλα και μιας χρησης - dailies που φοραω σπανια ή σε ειδικες περιπτωσεις, και τους εχω και για ωρα αναγκης.
αν θες να βαλεις φακους πρωτη φορα, πηγαινε σ'ενα μαγαζι με οπτικα και πες τους να σου δωσουν ημερησιους, πες τους ποση μυωπια εχεις και οτι δεν εχεις ξαναβαλει, και θα σε βοηθησουν, θα στους βαλει την πρωτη φορα ενας οπτικος και θα σου δειξει/πει καποια πραγματα
οι συγκεκριμενοι φακοι -μιας χρησης κοστιζουν απο 15 ευρω μεχρι 30+ (αναλογα τη μαρκα, το μαγαζι που τους αγοραζεις κλπ), και το κουτι εχει συνηθως 30 φακους ( 15 ζευγαρια). Αυτοι που εχω εγω εκαναν 24. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι μηνιαοι εχουν κανα 15αρι μεσο ορο.. παιζουν και κατι χρωματιστοι ή με περιεργα σχεδια μεριλιν μανσον στάιλ αλλα δε νομιζω οτι ενδιαφερεσαι
εγω εχω μονιμους, αλλα και μιας χρησης - dailies που φοραω σπανια ή σε ειδικες περιπτωσεις, και τους εχω και για ωρα αναγκης.
αν θες να βαλεις φακους πρωτη φορα, πηγαινε σ'ενα μαγαζι με οπτικα και πες τους να σου δωσουν ημερησιους, πες τους ποση μυωπια εχεις και οτι δεν εχεις ξαναβαλει, και θα σε βοηθησουν, θα στους βαλει την πρωτη φορα ενας οπτικος και θα σου δειξει/πει καποια πραγματα
οι συγκεκριμενοι φακοι -μιας χρησης κοστιζουν απο 15 ευρω μεχρι 30+ (αναλογα τη μαρκα, το μαγαζι που τους αγοραζεις κλπ), και το κουτι εχει συνηθως 30 φακους ( 15 ζευγαρια). Αυτοι που εχω εγω εκαναν 24.Έχω ξαναβάλει πριν κάμποσα χρόνια! Αλλά ήταν φακοί του ενός έτους και απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι καθόλου καλοί, καθώς επιμολύνονται εύκολα...
Λέω να ξαναπροσπαθήσω...
Επέμβαση laser στα μάτια