-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προξένου Κορομηλά δεν είναι ο ακριβότερος δρόμος για shopping στη Θεσσαλονίκη?ναι
-
Η γνώμη μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί αυτό που λέμε μεσαία τάξη.Δηλαδή οι άνθρωποι που δεν είναι ούτε πλούσιοι αλλά ούτε και φτωχοί.Τα τελευταία χρόνια έγιναν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.Στην κοινωνία που ζω εγώ, δηλαδή στην επαρχία αυτές οι ανισότητες δεν είναι πολύ ορατές, γιατί σχεδόν όλοι πάνω κάτω βράζουμε στο ίδιο καζάνι, αλλά στα αστικά κέντρα νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Εσείς που ζείτε στην Αθήνα κάντε τον κόπο να κάνετε καμία βόλτα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά και θα καταλάβετε καλά.Υπάρχουν άνθρωποι που ζορίζονται ακόμα και για τα στοιχειώδη.Για αυτούς όμως που από μόνοι τους πάνε γυρεύοντας καλά να πάθουν!
Με λίγα λόγια εγώ είμαι 40 χρονών αρκετά καλής οικονομικής κατάστασης έχω σύνδεση κινητού από το 94, αλλά δεν έχω συσκευή hi-tech!
Βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και θέλουν το τελευταίο μοντέλο κινητού και μαλιστα με ακρβές συνδέσεις, διακοπές στον Ινδικό και στην Ελβετία, αυτοκίνητο με αυτόματο κλιματισμό και όχι χειροκίνητο
σπίτια πολλών τετραγωνικών σε καλές περιοχές και πάει λέγοντας.
Εγώ δεν ξέρω ούτε τι χρώμα έχουν οι πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια και πιστέψτε με πέρασα και δύσκολες στιγμές στην ζωή μου, αλλά δεν τσίμπησα.Όσο φτάνανε τα χεράκια μου τόσο τα άπλωνα και απλώνω.Τελικά πιστεύω ότι υπάρχει φτώχεια πραγματική για την οποία κάτι πρέπει να γίνει αλλά και φτώχεια επίκτητη αν είναι σωστό ο όρος για αυτούς που πάνε γυρεύοντας.Για τους τελευταίους καλά να πάθουν.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Προξένου Κορομηλά δεν είναι ο ακριβότερος δρόμος για shopping στη Θεσσαλονίκη?
ναι
ε, τα ήθελες και τα παθες βρε γιατρέ τότε! (ευτυχώς την γλίτωσες στις.... καθυστερήσεις )
μια φορά έτυχε να περάσω από εκεί και κοίταγα τις τιμές σαν χαζός -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι
ε, τα ήθελες και τα παθες βρε γιατρέ τότε! (ευτυχώς την γλίτωσες στις.... καθυστερήσεις )
μια φορά έτυχε να περάσω από εκεί και κοίταγα τις τιμές σαν χαζόςτι να κανουμε krusenstern?μπορεις να πεις οχι στις γυναικες?
πραγματι οι τιμες εκει ειναι αλμυρουτσικες(απο την αλμυρα του θερμαικου ειναι) -
τι να κανουμε krusenstern?μπορεις να πεις οχι στις γυναικες?
πραγματι οι τιμες εκει ειναι αλμυρουτσικες(απο την αλμυρα του θερμαικου ειναι)Εύκολα!
φαντάζομαι ότι όταν θες ν'αγοράσεις εσύ παπούτσια έρχεται μαζί σου και στα αγοράζει;
να χε μόνο αλμύρα ο Θερμαϊκός
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πραγματι οι τιμες εκει ειναι αλμυρουτσικες(απο την αλμυρα του θερμαικου ειναι)Εύκολα!
φαντάζομαι ότι όταν θες ν'αγοράσεις εσύ παπούτσια έρχεται μαζί σου και στα αγοράζει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πολυ βαρυς το παιζεις ικαρ,και συνηθως αυτοι ειναι που λενε παντα ναι.
οσο για την ερωτηση σου,ερχεται αλλα ξερεις δεν συνηθιζω να επιτρεπω να μου πληρωνουν τιποτα,ας ειναι καλα το μυαλο και τα χερακια μου -
Ερχοντε πιο δυσκολες εποχες................σιγα γιγα πρεπει να μαζευομαστε .....καλη η Καγιεν αλλα μην ζητας και τα ρεστα αν δεχθεις απαντηση στην προκληση που προκαλεις οταν με την Καγιεν πας στην λαικη για μαρουλια.........δεν λεω καλα κανεις και την εχεις και ας εχει ο θεος καλα και με υγεια και παντα τετοια!!!αλλα υπαρχει κοσμος που πειναει και δεν εχει να φαει και η ντοματα που 1,50 πηγε 1.90 τον κανει και περνει 1 κιλο λιγοτερο....γιαυτο λοιπον με την Καγιεν πηγεναι στο Μπον Γκουντ ,στο Ερικ Καισερ,στο Σαλομαιο,στο Μποσκετο...........αλλα στην λαικη παρε βρε αδερφε το 2ο αμαξι ..εστω και αν ειναι Α Κλας....οχι με την Καγιεν!!!!
-
ναι
Aλλαξε κοπέλα πριν φαληρίσεις!Μήπως το όνομά της αρχίζει από Α...?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ναι
μη στεναχωριεσαι,συναδελφος ειναι,και κατα τον χειμωνα ερχεται και αρραβωνας! απο Α αρχιζει πραγματι.για πες.......
-
πολυ βαρυς το παιζεις ικαρ,και συνηθως αυτοι ειναι που λενε παντα ναι.
οσο για την ερωτηση σου,ερχεται αλλα ξερεις δεν συνηθιζω να επιτρεπω να μου πληρωνουν τιποτα,ας ειναι καλα το μυαλο και τα χερακια μουαντίθετα είμαι πολύ ελαφρύς
Δυστυχώς οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια άποψη και -οι περισσότερες- τα περιμένουν από άλλους
-
Ολοι το παίζουν άνετοι λες και είναι μπρούκληδες.
Δευτέρα μεσημέρι και ενώ περιμένεις να τρώνει όλοι σπίτια τους,ο Σολωμωνίδης στην Καλαμαριά γεμάτος!Γύρω μου νέοι 20-35 να τρώνε,λες και έχουνε να φάνε από προχτές,τσιγάρο,κινητά,γιαλί φυσικά μουράτο.Μα φυσικά φίλε. Ενα απο τα λίγα μαγαζιά με καλό φαγητό σε φυσιολογικές τιμές. Με 30 ευρώ 2-3 άτομα τρώνε καλά και σχετικά νόστιμα.
Πάντως εγώ προτιμώ άλλο μαγαζί τετοια φάση αλλα με σούβλα κιόλας ...
Περισσότερα σε pm αν θέλεις -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Δευτέρα μεσημέρι και ενώ περιμένεις να τρώνει όλοι σπίτια τους,ο Σολωμωνίδης στην Καλαμαριά γεμάτος!Γύρω μου νέοι 20-35 να τρώνε,λες και έχουνε να φάνε από προχτές,τσιγάρο,κινητά,γιαλί φυσικά μουράτο.Μα φυσικά φίλε. Ενα απο τα λίγα μαγαζιά με καλό φαγητό σε φυσιολογικές τιμές. Με 30 ευρώ 2-3 άτομα τρώνε καλά και σχετικά νόστιμα.
Περισσότερα σε pm αν θέλειςγια πες
τέτοιες πληροφορίες λέγονται μόνο δημόσια,popolaros,hunter,markvag,Δημήτριος και οι υπόλοιποι γνωστοί άγνωστοι είναι και αυτοί μες στο κόλπο -
ναι
μη στεναχωριεσαι,συναδελφος ειναι,και κατα τον χειμωνα ερχεται και αρραβωνας! απο Α αρχιζει πραγματι.για πες.......
αυτή που λέω είναι δημοσιογράφος...
-
ναι
αυτή που λέω είναι δημοσιογράφος...
ενταξει τοτε,ηρεμησα
-
βλεποντας τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης,οι περισσοτεροι λετε οτι ειμαστε φτωχοι.για την τζεπη μιλαμε η για το μυαλο?
-
Περισσότερα σε pm αν θέλειςγια πες
Δοκίμασε 'ελιά & λεμόνι' στην Μπότσαρη !! (χαμηλά κοντά/πάνω στην Όλγας )
Προτείνω 'κεμπαπ χοιρινό' και 'πολίτικο'.
Φοβερές τιμές φοβερό φαγητό. Αν δεις κανένα 6 μαύρο τριπλοπαρκαρισμένο απ' έξω εγώ θα είμαι
Επίσης στην ευθεία από τον Σολομωνίδη ανεβαίνοντας απο την pizza hut έχει ενα ακόμα καλό αλλα μου διαφεύγει το όνομα αυτή την στιγμήΣυνέχεια σε άλλο thread περι φτώχειας ....
-
Πάλι στο φαι το καταλήξαμε... ...
-
βλεποντας τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης,οι περισσοτεροι λετε οτι ειμαστε φτωχοι.για την τζεπη μιλαμε η για το μυαλο?Αυτο το δευτερο ειναι ωρες-ωρες σαν κινητηρας V12-5000cc (γιατι χαζοι σιγουρα δε γεννηθηκαμε) που του εχουν βαλει μονη εξατμιση 15 χιλιοστων...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάλι στο φαι το καταλήξαμε... ...Στην έβδομη σελίδα. Αργήσαμε....
Τελικα υπαρχει φτωχεια στην ελλαδα?