-
Ναι αλλα αφου θελω να μεταφερω 3 ατομα στο πισω καθισμα και δεν μπορω να παω σε αγορα μεγαλου station wagon (πχ vectra) για λογους κοστους, και αν ειναι πρεπει να παρω 'μικροτερο' station wagon (307, astra κλπ), σημαινει οτι πισω στο station θα στριμοχνονται 3 ατομα ενω στο sedan αλα vectra(mondeo κλπ) σιγουρα θα καθονται πιο ανετα 3 ατομα (μεγαλα ταξιδια).
Απο τη μια κερδιζω χωρο αποσκευων, απο την αλλη χανω σε ανεση του πισω καθισματος.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Ναι αλλα αφου θελω να μεταφερω 3 ατομα στο πισω καθισμα και δεν μπορω να παω σε αγορα μεγαλου station wagon (πχ vectra) για λογους κοστους, και αν ειναι πρεπει να παρω 'μικροτερο' station wagon (307, astra κλπ), σημαινει οτι πισω στο station θα στριμοχνονται 3 ατομα ενω στο sedan αλα vectra(mondeo κλπ) σιγουρα θα καθονται πιο ανετα 3 ατομα (μεγαλα ταξιδια).Απο τη μια κερδιζω χωρο αποσκευων, απο την αλλη χανω σε ανεση του πισω καθισματος.
Oι διαφορές στις τιμές sedan/station ΔΕΝ είναι τεράστιες, μην σκάς...
It's all about compromising my friend.....
Δηλαδή και την πίτα και τον σκύλο δεν γίνεται.
Ένα μικρότερο station πιθανότατα να σου έρθει με μεγαλύτερο κινητήρα και τα έξτρα στην τιμή ενός μεγάλου sedan στην βασική του έκδοση.
Οπότε αποφάσισε που δίνεις προτεραιότητα, χώρους ή άνεση για τους πίσω.
Που ούτως ή άλλως οι διαφορές στα πίσω καθίσματα ΔΕΝ είναι και τεράστιες, ανάλογα το μοντέλλο πάντα. -
Ενδιαφερουσα προταση το c-max. Το κοιταζω τωρα...
-
Superb κοίταξες? Τεράστιοι εσωτερικοί χώροι (αφού θές ταξίδια με 5 άτομα), ικανοποιητικά μεγάλο πορτμπαγκαζ, 1.8Τ (με +2200Ε νομίζω πας στα 193 αλόγατα), πολύ καλή τιμή, πολύ καλός εξοπλισμός, λογικό service. Δεν είναι αυτοκίνητο για αναβάσεις τέρμα γκάζι, αλλά με τις απαιτήσεις που βάζεις δεν θα τα βρεις όλα νομίζω....
Το mondeo έκανε face lift (μάλλον rear lift) ....http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?category_id=27&NEWS_DATA_ID=33132
-
Superb ειναι το Octavia???
Αν ναι, καει σουπερ αμολυβδη και δεν μπορω να το παρω... -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Superb κοίταξες? Τεράστιοι εσωτερικοί χώροι (αφού θές ταξίδια με 5 άτομα), ικανοποιητικά μεγάλο πορτμπαγκαζ, 1.8Τ (με +2200Ε νομίζω πας στα 193 αλόγατα), πολύ καλή τιμή, πολύ καλός εξοπλισμός, λογικό service. Δεν είναι αυτοκίνητο για αναβάσεις τέρμα γκάζι, αλλά με τις απαιτήσεις που βάζεις δεν θα τα βρεις όλα νομίζω....με μια λεξη : limo
το εχει ενα φιλαρακι, ωραιο αμαξακι...... -
Όχι δεν είναι Octavia, δεν φοράει FSI κινητήρα φοράει τον 1800 turbo του VAG, οπότε δεν χρειάζεται super αμόλυβδη... Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς....
Φωτό:
http://www.skoda.gr/models/superb/gallery/images/8x360.jpg
http://www.skoda.gr/models/superb/gallery/images/7x360.jpg -
Καλο φαινετε το superb αλλα ανεβαινει πολυ η τιμη 22500 ευρω.
Κοιταζω μεχρι 18500. -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Superb κοίταξες? Τεράστιοι εσωτερικοί χώροι (αφού θές ταξίδια με 5 άτομα), ικανοποιητικά μεγάλο πορτμπαγκαζ, 1.8Τ (με +2200Ε νομίζω πας στα 193 αλόγατα), πολύ καλή τιμή, πολύ καλός εξοπλισμός, λογικό service. Δεν είναι αυτοκίνητο για αναβάσεις τέρμα γκάζι, αλλά με τις απαιτήσεις που βάζεις δεν θα τα βρεις όλα νομίζω....
[/url]οχι, δεν ειναι για αναβασεις..αλλα >>>> κλικ-κλικ
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Κοιταζω μεχρι 18500.εχουμε γίνει το autotriti μου φαίνεται.
-
Ριχνω μια ματια στο c-max της ford.
Ντιζελοκινητηρα μπορω να παρω σαν απλος καταναλωτης ή υπάρχουν προυποθεσεις?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Ριχνω μια ματια στο c-max της ford.Ντιζελοκινητηρα μπορω να παρω σαν απλος καταναλωτης ή υπάρχουν προυποθεσεις?
που μενεις?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Κοιταζω μεχρι 18500.Επειδή η συζήτηση πήγαινε σε mondeo, avensis κλπ νόμιζα ότι έπαιζε το λίγο πάνω... Πάντως σε ντούκου παίζει έκπτωση και νομίζω υπάρχει και κάποιο ποσό άτοκο στην skoda. Δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις καμιά ματιά....
-
Επαρχία.
(αλλα συχνες οι επισκεψεις στην Αθηνα) -
Vectra-mondeo, πωλουνται-τουλαχιστον αυτη την περιοδο-με εκπτωση.
Για skoda δεν εμαθα για να ειμαι ειλικρινης. -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Επαρχία.
(αλλα συχνες οι επισκεψεις στην Αθηνα)Για Αθηνα ουτε επισκεψη δεν μπορεις να κανεις , για επαρχια εισαι ΟΚ.
-
Αναρωτιέμαι πως μπορει να ειναι ο χαρακτηρας ενος ημι-πολυμορφικου αλα c-max σε σχεση με τα sedan. Ποιο να ειναι σε μακρινα ταξιδια πιο ευχαριστο και πιο ασφαλές?
-
[>quote='karib']Αναρωτιέμαι πως μπορει να ειναι ο χαρακτηρας ενος ημι-πολυμορφικου αλα c-max σε σχεση με τα sedan. Ποιο να ειναι σε μακρινα ταξιδια πιο ευχαριστο και πιο ασφαλές?
[/quote]
Με διαφορα τα sedan...
-
Στο πισω καθισμα παντως θα υποθεσω οτι καθονται ανετα (αερας στα ποδια-στριμωγμα με διπλανους) 3 ατομα, οπως και στα μεγαλα sedan(vectra-mondeo-avensis-skoda).
-
Ωραια.
Τα πολυμορφικα τυπου c-max λοιπον θα τα επιλεγουν ατομα που ζητουν κυριως ....τι?
Ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να επιλέξω?