-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω στεκομαι στο γεγονος ότι ο φίλος θελει να το κρατήσει 10 χρόνια
Αρα 7 χρόνια εγγυηση και honda FRV. που εχει και χώρους
ΣΩστός?Μάλλον εμας θα κρητήσει 10 χρόνια...ΟΚ πλάκα κάνω-ο φίλος μαλλον είναι σε τρομερό μπέρδεμα.Το FRV είναι πολύ καλή λύση, πάντως.Συμφωνώ.Δεν είναι όμως ακριβότερο;
-
Απο τη μια κοιταζω τα τεχνικα χαρακτηριστικά που λενε οτι πχ. το Mondeo εχει 500 λιτρα χωρο αποσκευων.
Το xsara που εχω τωρα υποτιθεται οτι εχει(συμφωνα με τα τεχν χαρ/κα) 400 λιτρα.Γιατι οταν βλεπω το πορτ μπαγκαζ του Mondeo, νομιζω οτι το πορτ μπαγκαζ του ειναι διπλάσιο απο του xsara? Με ξεγελουν τα ματια μου? Τοσο εξω πεφτω?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Απο τη μια κοιταζω τα τεχνικα χαρακτηριστικά που λενε οτι πχ. το Mondeo εχει 500 λιτρα χωρο αποσκευων.
Το xsara που εχω τωρα υποτιθεται οτι εχει(συμφωνα με τα τεχν χαρ/κα) 400 λιτρα.Γιατι οταν βλεπω το πορτ μπαγκαζ του Mondeo, νομιζω οτι το πορτ μπαγκαζ του ειναι διπλάσιο απο του xsara? Με ξεγελουν τα ματια μου? Τοσο εξω πεφτω?
Μήπως ήπιες κανά λίτρο και μετά κοίταξες το Mondeo;
-
Μάλλον εμας θα κρητήσει 10 χρόνια...
-
Δεν ηπια κανενα λιτρο.
Ηταν λαθος εντυπωση? Δεν ξερω.
-
Τελικά για να πάρεις αυτοκίνητο με μεγαλύτερους χώρους, πρέπει να παει κανεις σε 1600κυβικα.
Αυτο ομως δεν σημαίνει ακριβότερα ασφάλιστρα, τέλος κυκλοφορίας, ναύλα σε καράβι κλπ?Ξέρει κανείς αν υπάρχουν κι άλλες επιπλέον 'ποινές' για όποιον θελήσει να κάνει τη μετάβαση από τα κλασικά για την ελληνική πραγματικότητα 1400αρια σε 1600?
-
Από τα 1350κάτι cc μέχρι τα 1900κάτι cc είσαι στα ίδια τέλη, τα βασικά ασφάλιστρα έχουν μικρές διαφορές μέσα σ'αυτό το εύρος και αν δεν κάνω λάθος τα ναύλα πάνε με το μήκος και όχι τον κυλινδρισμό....
Νέες εκπτώσεις σε Mazda:
Mazda6
Έκπτωση 1.000€ για την έκδοση 1,8L Touring
Έκπτωση 2.000€ για τις εκδόσεις 1,8L Touring Alloy
Έκπτωση 1.500€ για όλες τις εκδόσεις 2,0L
Έκπτωση 2.500€ για όλες τις εκδόσεις 2,3L
Έκπτωση 1.000€ στην έκδοση 2,0L Diesel -
Ενας κινητηρας 1.6 100 ιππων, καιει οσο περιπου και ενας κινητηρας 1.4 100 ίππων, σε περίπου ίδανικές συνθήκες (ίδιο αμάξωμα-βάρη-οδήγηση κλπ)?
Αν όχι, υπάρχει καμιά ενδεικτική εκτίμηση για ποσοστιαία αύξηση της κατανάλωσης?
-
H καθημερινή κατάναλωση, μετράει.
-
Υποθέτω ότι ο 1400άρης καίει πιο πολύ γιατί αποδίδει τους 100 ίππους (και αντίστοιχα την ροπή του) πιο ψηλά άρα 'κουράζει' τον κινητήρα περισσότερο και αυξάνει την κατανάλωση..
-
Οποτε ο 1600αρης ζοριζεται λιγοτερο και καιει λιγοτερο.
-
εγώ λέω να πάει ο φίλος ο karib να δει τα αυτοκίνητα που του έχουμε προτείνει, να πάρει τιμές και μετά να συνεχίσουμε τη συζήτηση...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
εγώ λέω να πάει ο φίλος ο karib να δει τα αυτοκίνητα που του έχουμε προτείνει, να πάρει τιμές και μετά να συνεχίσουμε τη συζήτηση...Άμα τα δει όλα...θα έχουν αρχίσει να ρχονται οι αντικαταστάτες τους!!!Έχει δει πόσα του χουμε προτείνει;Όλο το Auto Katalog!!!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Μάλλον εμας θα κρητήσει 10 χρόνια...
Νομίζω πως τον μπερδέψαμε το φίλο μας...Αλλά έπρεπε να πάει να δει 5-6 μοντέλα να κατατοπιστεί.Είναι καλό πάντως που το ψάχνει
-
Τι σημαίνουν τα παρακάτω?
-
'Οθόνη γραφικών ενδείξεων'
-
'Ηλεκτρονικός πίνακας πολλαπλών ενδείξεων' (board)
Εγω δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχουν. Ο 'υπολογιστής ταξιδιού' που είναι?
-
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τι σημαίνουν τα παρακάτω?-
'Οθόνη γραφικών ενδείξεων'
-
'Ηλεκτρονικός πίνακας πολλαπλών ενδείξεων' (board)
Εγω δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχουν. Ο 'υπολογιστής ταξιδιού' που είναι?
Όλα αυτά μαζί είναι ο υπολογιστής ταξιδίου! Ενδείξεις και ενδειξούλες!
-
-
Μέσα στο Μάιο θα βγει το νέο Passat! Πολύ σουτζούκ λουκούμ φαίνεται.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Μέσα στο Μάιο θα βγει το νέο Passat! Πολύ σουτζούκ λουκούμ φαίνεται.Eιδικα με τον κινητηρα των 1600 ολοκληρων και τα 4,80 μετρα σχεδον αμαξωμα και με το βαρος των 1400 κιλων, καθε μηνα θα αλλαζουν οι ιδιοκτητες λαστιχα απο το σπινιαρισμα.
Ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να επιλέξω?