-
Πιω σαιμνι γλοσσα
-
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
Αν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας (δηλαδή το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα εξοφληθεί) τότε ΔΕΝ μπορεί να γίνει η μεταβίβαση και ανήκει στη τράπεζα. Εσύ το έχεις ξεχρεώσει? Ή το χρωστάς?
εγω τα αγορασα και το πληρωσα τουκου που λενε το 2008 και απο τοτε δε το εχω πουλησει ουτε εχω κανει ενεργειες για κατι τετοιο και τα χαρτια του και ολα νομιμα.μετα κατι αλο παιχτηκε το 2010 με μαφιες που εχουν κανει εναγνιαν μου
Άλλο σε ρώτησα.
Ξαναρωτάω.
Όταν το αγόρασες και το πλήρωσες το 2008, έκανες μεταβίβαση? Η άδεια που έχεις στο αυτοκίνητο γράφει το όνομά σου?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πιω σαιμνι γλοσσαναι προσεχε μι σκιστει το καλσον.αμα σου τυχει τοτε να γελας απο πανω
-
αρα κατα τιν αστηνωμεια αισι εχης κλεψι το αυτοκοινητο του αλου....
Εγω εχω τα χαρτια μου μεγαλε και την αδεια και το αμαξι αυτα που λες ειναι βλακειες.
Απο μαντρα το πηρα μια χαρα δικο μου ειναι και θα φανε το αγκουρι τους μια χαρα απο μινηση αστυνομια κλπ οποιος εχει πλαστα στοιχεια και εχει κανει πουστια.Εαν το πουλισα δε θα ειχα την αδεια στα χερια μου και το αμαξι και ολα.
επισης το αμαξι εδω και εναμιση χρονο και πιο πολυ ειναι στο γκαραζ.
ενια σου θα τους ξεσκεπασω και κατι κουφαλες μεσα στα υπουργεια που τρωνε με δεκα μασελες και κανουν βρωμοδουλεις υπογεια.οτι και να γινει και πλαστο αμαξι να εχω και εκει το δηκαιο μου θα το βρω απο αυτον που το αγορασα.πιος λεη βλακιες? Εσι ιπες οτι η αστηνωμεια βλεπι οτι το αμαξη σου ανικι σε αλον. Αρα κατα τιν αστηνωμεια, εσει το εχις κλαιψει
edit*** ορθογραφικη διορθωση.
-
Πιω σαιμνι γλοσσα
ναι προσεχε μι σκιστει το καλσον.αμα σου τυχει τοτε να γελας απο πανω
Εσυ βρειζοις οιγα πωςτ πιο πανο!
-
-
δηλαδη ολα τα στοιχεια των δυο αδειων (δικη σου και ολουνου) ειναι ιδια..εκτος απο το ονομα? Ο αριθμος κυκλοφοριας ο αριθμος πλαισιου χρωμα ετος εκδοσης 1ης αδεια αριθμος μετεγγραφων (πωλησεων) συμφωνουν σε ολα..?..
-
για τσεκαρε την περιπτωση μηπως εχετε απο βλακεια του Υπουργειου το ιδιο αριθμο αδειας (αδειας, οχι αυτοκινητου) και τα λοιπα στοιχεια να ειναι διαφορετικα οποτε μαλλον φταιει το υπουργειο...λεω μπας διοτι καμμια φορα μας ξεφευγει το πιο απλο.
-
Ειχες λογο που πηγες να καταθεσεσ στο Υπουργειο και οχι στη ΔΟΥ...που ειναι πιο συνηθες για προσωρινη ακινησια?. Στο
υπουργειο συνηθως παμε για οριστικη διαγραφη....
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
να πας στη διευθυνση συγκοινωνιων να σου δωσουν αντιγραφοΟχι αντιγραφο αλλα αλλη νεα αδεια με τα ιδια νουμερα.Δεν νομιζω οτι πληρωνεις κατι.
-
Άρα λοιπόν κάνεις 2 πράγματα αρχικά . Τσεκάρεις σε ποιόν άνηκε η άδεια πρίν γίνει η μεταβίβαση το 2010 (έστω και αν ρωτήσεις τον άλλο ιδιοκτήτη) όπως επίσης και που έγινε η μεταβίβαση και με τι χαρτιά. Αν και στην δικιά σου περίπτωση ειναι ο ίδιος πωλητής/μαντράς τότε έχει μάλλον ο μαντράς πουλάει αέρα οχήματα με ψευτικα στοιχεία και μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλους με άλλα οχήματα.
Πρόσεχε το πρόβλημα τώρα... Αν το αμάξι σου δεν είναι καθαρό , έχω την εντύπωση ότι προσωρινά κατάσχετε μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης όπου και θα του παραδοθεί. Εσύ φυσικά χάνεις το όχημα και απλά κυνηγάς τον μαντρά και αν πότε αποζημειωθείς. Έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο με κάποιες μάντρες που πούλαγαν κλεμένα πολυτελή οχήματα με χτυπήμενα νούμερα πρίν κάποια χρόνια , παρακάλα να μην εισαι και εσύ ένας από αυτους ...
Τώρα , δεν ξέρω ακριβώς , θα πρέπει να εξακριβώσεις αν τα νούμερα στο σασί συμβαδίζουν με τον αριθμό στο μοτέρ , δηλαδή όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Θα πρέπει να πάς μια από κάποια αντιπρωσωπεία ή στην BMW και να ρωτήσεις με τι ΄άλλο μπορει να επαληθευτεί το vin του οχήματος. Πχ μπορεί και μέσα από τον εγκέφαλο ή από σειριακό αριθμό στα παράθυρα κλπ κλπ.....
Πάντως ξεκινα με μυνήσεις κατ αγμώστων και εξώδικα στον μαντρά για να εισαι καλυμένος σε τυχόν δικαστήρια.....
-
Πήγα σήμερα στην εφορία για μια υπόθεση. Μέχρι τις 2 το μεσημέρι διαμήνυαν ότι θα δέχονταν μέχρι τον αριθμό 300 για κατάθεση πινακίδων. Κ φυσικά όλοι φώναζαν κ διαμαρτύρονταν...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πήγα σήμερα στην εφορία για μια υπόθεση. Μέχρι τις 2 το μεσημέρι διαμήνυαν ότι θα δέχονταν μέχρι τον αριθμό 300 για κατάθεση πινακίδων. Κ φυσικά όλοι φώναζαν κ διαμαρτύρονταν.....για πες μας και τι εγινε με τις σιαμαρτυριες..?...πηραν μετα το 3οο?..διοτι νομιζω οτι αμα μπεις μεσα και κλεισουν οι πορτες βασει ωραριου, τοτε ειναι υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν τους εγκλειστους..διοτι μπορει καποιος να την 'αμολαγε τη βρωμερη' και να εφευγαν ολοι και οι 300 οποτε τι θα κανανε..?..εχει ενδιαφερον ο απλοικος τους τροπος σκεψης
-
Ξερει κανεις αν μετα την οριστικη διαγραφη οχηματος για εξαγωγη στο εξωτερικο μπορουμε, αν το μετανιωσουμε, να το επαναταξινομηθει; Και αν ναι ξαναπληρωνει τελη ταξινομησης;
-
Η καταθεση πινακιδων μπορει να συνεχιζεται με γοργους ρυθμους ομως την περασμενη εβδομαδα που ημουνα στην επαρχια ειδα πολλα αυτοκινητα ακομα και σχετικα καινουρια και μικρου κυβισμου να κυκλοφορουν κανονικα και χωρις πινακιδες.
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Η καταθεση πινακιδων μπορει να συνεχιζεται με γοργους ρυθμους ομως την περασμενη εβδομαδα που ημουνα στην επαρχια ειδα πολλα αυτοκινητα ακομα και σχετικα καινουρια και μικρου κυβισμου να κυκλοφορουν κανονικα και χωρις πινακιδες.**αυτο δεν ειναι κανονικο...ειναι παρανομο **αλλα στη χωρα μας ειναι εννοιες ταυτοσημες..καταλαβα τι εννοεις ομως.
Παιζει και το σεναριο λογω κρισης στο υπουργειο να μην εχουν λεφτα για τσιγκινες πινακιδες η ο διαγωνισμος να αργει και να δινουν κανα χαρτι μεχρι να βγουν οι κανονικες. Αυτο το υποθετω διοτι ειναι μικρα και καινουργια σχετικα, οπως λες....αλλα οταν ο αλλος ζοριζεται οικονομικα, ακομη και το 1.4 του φαινεται πολυ ακριβο να το κρατησει.
-
Ωραία, ας παίρνει το λεωφορείο του όμως. Να μην βγαίνει στον δρόμο χωρίς πινακίδες .
-
Οταν βλεπεις αυτοκινητα να κυκλοφορουν κανονικοτατα να βαζουν βενζινη στο ιδιο βενζιναδικο με σενα και να βγαινουν στην ε.ο. τοτε ειναι που αναρωτιεσαι για διαφορα.
-
Κυκλοφορει πολυς κοσμος χωρις πινακιδες (και ασφαλιση φυσικα), σαν να μην τρεχει τιποτα...
Η αστυνομια αφαντη λογω ελλειψης βενζινης και ανταλλακτικων (τουλαχιστον στην περιοχη μου εχουν να εμφανιστουν μηνες στα γνωστα μπλοκα ή και οπουδηποτε αλλου), οποτε ειναι ολοι ανενοχλητοι, μεχρι να γινει το ατυχημα και να κλεισουν 2 σπιτια.Χθες το βραδυ κλεψανε 2 ζευγη πινακιδες (και δεν μπορεσαν να κλεψουν ενα τριτο) στο δρομο εξω απο το σπιτι μου (λιγο παραπανω ηταν παρκαρισμενο το δικο μου). Θα αρχισει τωρα φαμπρικα κλοπης πινακιδων, για να μη σε σταματαει η τροχαια...
-
εγώ είδα jeep 3+ λίτρα απινακίδωτο αλλά το τρέιλερ της βάρκας κοτσαρισμένο πάνω.
άρα, και παράνομος και τη βόλτα/αναψυχή του. -
γελοίοι 'επαναστάτες' του kwlou.
-
ειστε σιγουροι οτι τις παρεδωσαν;
μπορει να τις πηρε η τροχαία.επισης καποιοι τις εχουν απο μεσα για να παρκαρουν σε πεζοδρομους
Η ελληνική 'πατέντα' ειναι αστείρευτη
Παραδοση πινακίδων