-
Καλημέρα σε όλους!!! Ένα πράγμα μόνο θέλω να πω: η υπερειδική είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Ήμουν χτες για τις αναγνωρίσεις και έμεινα!!! Το κλου της ημέρας, η βόλτα που έκανε στο τέλος ο sx με Έβο αγωνιστικό, όπου ο ήχος του antilag μέσα στο στάδιο ήταν συγκλονιστικός!!! Με βλέπω να κατασκηνώνω από σήμερα εκεί μέσα!!!
Και μια παρατήρηση για όσους ειδήμονες λένε ότι είναι στενή, αντιθεαματική κτλ-κτλ... Ξυπνάτε ρεεεε!!!! Μια γιορτή γίνεται εδώ πέρα που δεν την έχουμε ξαναζήσει και ούτε ξέρουμε αν θα την ξαναζήσουμε!!! Μια φιέστα γίνεται και είναι αδιανόητο να υπάρχουν γκρίνιες. Μπροστά μου ο Σολμπεργκ μετά τις αναγνωρίσεις χαρακτήρησε την ειδική φανταστική, ναι αυτός ο κουλός που θα μπει μέσα με μια μαούνα 300+ ίππων και 4,5 μέτρων μήκους. Είναι δυνατόν να την βρίσκουν στενή Έλληνες με αυτοκίνητα 3,5 μέτρων; Ο ΣΧ πάντως όπως οδήγησε, δεν μου φάνηκε να την βρήκε στενή...
Και μια συμβουλή: μην φύγετε πριν τα ιστορικά, ο ήχος που κάνουν εκεί μέσα είναι απίστευτος (είχαν έρθει χτες για αναγνωρίσεις) και σίγουρα κάποιοι θα τα πάνε κιόλας...
ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ!!!
-
θα συμφωνήσω με τον 'ταυρο' η ειδική είναι σουπερ, όνομα και πράμα...
βέβαια καμία σχέση με τις μ@@@κιες που είπαν στο ρεπορταζ του ΑΝΤ1 οτι τα αγωνιστικά θα πηγαίνουν με 130χιλ...άσχετοι ...
όσοι έρθετε θα το ευχαριστηθείτε εγγυημένα...
χτές μας αντάμειψε ο σχ στα περάσματα του και δεδομένου οτι το στάδιο ήταν άδειο, ο ήχος του αγωνιστικου ήταν ανατριχιαστικός....Τυχεροί εγώ θα είμαι έξω απο το γήπεδο
Καλή διασκέδαση σε όλους -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
θα συμφωνήσω με τον 'ταυρο' η ειδική είναι σουπερ, όνομα και πράμα...
βέβαια καμία σχέση με τις μ@@@κιες που είπαν στο ρεπορταζ του ΑΝΤ1 οτι τα αγωνιστικά θα πηγαίνουν με 130χιλ...άσχετοι ...
όσοι έρθετε θα το ευχαριστηθείτε εγγυημένα...
χτές μας αντάμειψε ο σχ στα περάσματα του και δεδομένου οτι το στάδιο ήταν άδειο, ο ήχος του αγωνιστικου ήταν ανατριχιαστικός....Τυχετοί εγώ θα είμαι έξω απο το γήπεδο
Καλή διασκέδαση σε όλουςΡένα, τα μεγάλα στο τέλος της ευθείας κάπου τόσα θα βλέπουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρένα, τα μεγάλα στο τέλος της ευθείας κάπου τόσα θα βλέπουν...κωστή εσύ που θά 'σαι βρές κανα πιστόλι αστυνομικό (απο αυτά που μας μετράνε οι τροχονόμοι, μην μπερδευτούμε κι όλας ) και μέτρησε τους...οχι τίποτε άλλο, να μου φύγει η περιέργεια, νά πάρω πίσω και το κατά του ΑΝΤ1...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ρένα, τα μεγάλα στο τέλος της ευθείας κάπου τόσα θα βλέπουν...
κωστή εσύ που θά 'σαι βρές κανα πιστόλι αστυνομικό (απο αυτά που μας μετράνε οι τροχονόμοι, μην μπερδευτούμε κι όλας ) και μέτρησε τους...οχι τίποτε άλλο, να μου φύγει η περιέργεια, νά πάρω πίσω και το κατά του ΑΝΤ1...
Το είχα σκεφτεί αυτό Ρένα ότι θα ήταν καλό να γίνει... Αυτό που λέω βασίζεται σε κάτι που είπε χτες κάποιος από τους Παγκόσμιους (έχω την εντύπωση ότι ήταν ο Άτκινσον, ο ΚF θα θυμάται καλύτερα - ΚF φώτισέ μας λιγάκι) ότι στην ευθεία θα προλαβαίνουν να βάζουν και 6η!!!
-
O πάσονεν! Οταν βάζεις 4η με το Ν χωρίς κράνος και χωρίς ALS φαντάζεσαι τι θα κάνουν οι θεοί?
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
O πάσονεν! Οταν βάζεις 4η με το Ν χωρίς κράνος και χωρίς ALS φαντάζεσαι τι θα κάνουν οι θεοί?
ΣThnxs κύριε Στρατη!
-
Οσο πλησιαζει η πεμπτη η ανατριχιλα μεγαλωνει...αντε λιγες ωρες μεινανε..ενα ειναι σιγουρο θα ζησουμε κατι που ισως να μην ζησουν οσοι δεν το δουν ποτε...αυτα που θα ειναι πολυ θεαματικα ειναι τα ιστορικα αυτοκινητα κανουν πολυ ωραιο θορυβο και απο οτι ειπε καποιος οδηγος στενο λαστιχακι ψηλο προφιλ και ολες τις στροφες με τις μπαντες(το αμαξι του datsun 120Υ)...αν κανεις χρονο δεν θα σε θυμαται κανεις αν ομως ξεσηκωσεις 70000 κοσμο τοτε θα νιωσεις τελεια...
-
αληθεύει ότι ναι μεν κυκλοφορούν εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις αλλά δεν υπάρχει αρίθμηση στα καθίσματα του ΟΑΚΑ;
-
-
[>quote='Scotch']αληθεύει ότι ναι μεν κυκλοφορούν εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις αλλά δεν υπάρχει αρίθμηση στα καθίσματα του ΟΑΚΑ;
[/quote]
Εννοεις μαιμού????
-
Στα καθισματα του ΟΑΚΑ υπαρχει αριθμηση(το ξερω απο τους αγωνες της ΑΕΚ... )
Εγω δυστυχως δεν θα καταφερω να παω τελικα γιατι δινω ενα μαθημα την Παρασκευη και δεν με παιρνει....
-
Καλημέρα,
βασικά η 6η που μας είπε ο Φιλανδός είναι λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που προηγείται και του επιτρέπει τελικά να κουμπώσει την τελευταία εκ των σχέσεων. Υπομονή, θα τα μάθετε όλα... -
ποσο κανουν τα εισιτήρια;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
ποσο κανουν τα εισιτήρια;20,25,40,120. Αν δεν το έχεις καταλάβει η SSS είναι αύριο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
20,25,40,120. Αν δεν το έχεις καταλάβει η SSS είναι αύριο!
Που ? Στην Αναβυσσο ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
20,25,40,120. Αν δεν το έχεις καταλάβει η SSS είναι αύριο!
Που ? Στην Αναβυσσο ?
Ναί και θα το δείξει live η εκπομπή του Σταθάκη!
-
Ωραία ήταν στην Ανάβυσσο...Όπως ωραία ήταν και στον Κιθαιρώνα.Κακώς απομάκρυναν τον αγώνα απο την Αθήνα...Θα γέμιζαν τα βουνά!
-
downhill, και τώρα στα βουνά γίνεται της κόλασης από κόσμο...
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Καλημέρα,
βασικά η 6η που μας είπε ο Φιλανδός είναι λιγότερο εντυπωσιακή από αυτό που προηγείται και του επιτρέπει τελικά να κουμπώσει την τελευταία εκ των σχέσεων. Υπομονή, θα τα μάθετε όλα...ΚF, να περιμένουμε αναλυτική περιγραφή, όπως σου την έδωσε ο Φιλανδός στο rally.gr;
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?