-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
Χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ βοήθεια για να επιλέξω (επιτέλους) κάποιον συναγερμό όχι με βάση τα χρήματα που κοστίζει ,αλλά με βάση την τεχνολογία που κουβαλάει.
Έχει κάποιος λίστα όλων των συναγερμών οι οποίοι πωλούνται στην Ελληνική αγορά ?
Οι 4 τροχοί έχουν κάνει κάποιο test παλαιότερα και σε ποιο τεύχος ?
Το αυτοκίνητο είναι ένα vw polo -
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
Χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ βοήθεια για να επιλέξω (επιτέλους) κάποιον συναγερμό όχι με βάση τα χρήματα που κοστίζει ,αλλά με βάση την τεχνολογία που κουβαλάει.
Έχει κάποιος λίστα όλων των συναγερμών οι οποίοι πωλούνται στην Ελληνική αγορά ?
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
Σιγά ρε μάστορα, κόντεψα να πηδήξω απο το μπαλκόνι!
-
μεγάλος πανικός ε;;;
ασε που υπαρχει νομίζω σχετικά πρόσφατο τοπικ για συναγερμούς
Αναζήτηση...
-
Με άγχωσες αδελφέ μου με τον τίτλο του θέματος.
Αν ψάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω κάποιο θέμα υπάρχει.
-
@ limnis: Είτε δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από fora ή τα γράφεις όλα ξέρεις που (γιατί τα θέλεις όλα στο χέρι).
Αν κάνεις μία μικρή αναζήτηση θα βρεις αυτό που θέλεις.Χωρίς να θέλω να σε πάρω με τα μούτρα, σου προτείνω να λύσεις τις απορίες σου στο 4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Περί αυτοκίνησης -> Αγορά συναγερμού.
Προτείνω να κλειδωθεί το νήμα. -
Καθήστε ρε παιδιά, θα τον φάτε τον άτομο, πρώτο του πόστ, μάλλον δεν θα έχει εμπειρία.. Εγώ για παράδειγμα δεν ήξερα να κάνω αναζήτηση στο πρώτο μου κιόλας πόστ..
-
Δεν αλλάζουμε πάντως τον τίτλο σε κάτι που παραπέμπει σε συναγερμούς αυτοκινήτων, και όχι συναγερμούς... πολέμου;
-
Φίλε limnis, είθισται να χρησιμοποιούνται πιο αντιπροσωπευτικοί τίτλοι για τα θέματα (όχι και 'νήμα' βρε παιδιά! ) που ανοίγουμε και σίγουρα όχι τόσο δραματικοί. Επιπλέον, υπάρχει η αναζήτηση, στην οποία αν βάλεις τη λέξη 'συναγερμό' θα σου δώσει αρκετά αποτελέσματα (όπως αυτό που έδωσε ο kubiak) και σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ σίγουρα έχουμε συζητήσει το θέμα των συναγερμών στο παρελθόν.
Το παρόν δεν θα κλειδωθεί αλλά θα αλλάξει ο τίτλος του για να αποφύγουμε τυχόν εμφράγματα...
-
Σιγά ρε παιδιά ,βοήθεια ζήτησα .
Τι είναι εδώ ? Ιερά εξέταση ?
Τόσο ενόχλησα που θέλουν να κλειδωθεί το θέμα μου , να αλλάξω τίτλο ,τα θέλω όλα στο χέρι κλπ.κλπ
Οι 'παλιοί' εδώ , δεν θέλουν άλλους ? -
Εντάξει ρε συ μην παρεξηγείσαι...
Απλά ο τίτλος που επέλεξες ήταν σαν teaser για δελτίο ειδήσεων του ALTER
'ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΙ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ'
-
Καλωσήρθες. Τα παιδιά είναι λίγο πλακατζήδες, δεν σε πήραν με το άγριο.
Θα συμφωνήσεις όμως με το ότι ο αρχικός τίτλος ήταν περισσότερο κατάλληλος για καμμένα μοτέρ, σπασμένα πλαίσια και λιωμένα τιμόνια. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
...
(όχι και 'νήμα' βρε παιδιά! )
...Το αναφέρω ως νήμα για ένα απλό λόγο: Μπορεί να υπάρχουν δύο νήματα για το ίδιο θέμα (σε διαφορετική κατηγορία). Π.χ. το θέμα είναι οι συναγερμοί και υπάρχει ένα νήμα στο περί αυτοκίνησης και ένα νήμα στο τεχνικά θέματα βελτιώσεις.
...
Το παρόν δεν θα κλειδωθεί αλλά θα αλλάξει ο τίτλος του για να αποφύγουμε τυχόν εμφράγματα...
...Μα γιατί να υπάρχουν δύο νήματα/θέματα για το ίδιο θέμα; (δε ζητάω να γίνει το 'δικό μου', απλά μου φαίνεται ότι είναι δύσκολο να το παρακολουθήσουμε αν 'ανοιχτέι πολύ', συν ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο θα πρέπει να διαβάσει δύο νήματα/θέματα).
@ limnis: Ελπίζω να μη με παρεξήγησες. Απλά ίσως είμαι λίγο biased εναντίον των χρηστών που στο πρώτο νήμα που δημιουργούν ρωτάνε κάτι που συνήθως βρίσκεται εύκολα με μία αναζήτηση (ή προσπάθεια ανεύρεσης). Όπως και να έχει, δήλωσα ότι δεν είχα σκοπό να σε πάρω με τα μούτρα και λυπάμαι αν το ύφος μου ήταν απαράδεκτο...
-
εδώ , δεν παρεξηγώ την .....γυναίκα μου...............
-
Mη ψάνεις φίλε μου .Τα πράγματα είναι απλά.
Όλοι είναι πάνω-κάτω ίδιοι εκτός απο τον ΜΕΤΑ που κάνει 800 και 900 ευρώ , και τον ΑUTO ALARMM που κάνει 79 ευρώ και λειτουργούν με κινητό τηλ. σου στέλνουν SMS.Το έχω ψάξει το θέμα πολλές μέρες. Σχετικά με το ότι στην έπεσαν μόλις εμφανίστικες εδώ ,που να δεις εμένα τι μου είπαν.....Πάντως δεν νομίζω ότι μασάς ????
Μασάς ? ε ?εεεεεεεεεεεεεε ? -
Ο χρήστης avrohis έγραψε:
Mη ψάνεις φίλε μου .Τα πράγματα είναι απλά.
Όλοι είναι πάνω-κάτω ίδιοι εκτός απο τον ΜΕΤΑ που κάνει 800 και 900 ευρώ , και τον ΑUTO ALARMM που κάνει 79 ευρώ και λειτουργούν με κινητό τηλ. σου στέλνουν SMS.Το έχω ψάξει το θέμα πολλές μέρες. Σχετικά με το ότι στην έπεσαν μόλις εμφανίστικες εδώ ,που να δεις εμένα τι μου είπαν.....Πάντως δεν νομίζω ότι μασάς ????
Μασάς ? ε ?εεεεεεεεεεεεεε ?Ευχαριστώ .Δεν είναι το θέμα 'αν μασάω¨ απλά ενοχλήθηκα λίγο , δεν στο κρύβω..............
-
Για μας πoυ δεν προλάβαμε το τίτλο στην αρχική του μορφή ας τον δημοσιεύεσει κάποιος.
Όσο για τον συναγερμό η επιλογή είναι μία... Clifford. Έχει εγγύηση για πάντα και είναι από τους καλύτερους συναγερμούς που μπορείς να αγοράσεις...
Τον έχω στο golf και όταν τον έβαλα το 1998 ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το κακό είναι ότι είναι σχετικά ακριβοί... -
Ποιος ηταν ο original τιτλος ρε παιδια να μαθουμε και εμεις που δεν προλαβαμε....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για μας πoυ δεν προλάβαμε το τίτλο στην αρχική του μορφή ας τον δημοσιεύεσει κάποιος.Όσο για τον συναγερμό η επιλογή είναι μία... Clifford. Έχει εγγύηση για πάντα και είναι από τους καλύτερους συναγερμούς που μπορείς να αγοράσεις...
Τον έχω στο golf και όταν τον έβαλα το 1998 ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το κακό είναι ότι είναι σχετικά ακριβοί...Δεν τον ήξερα καθόλου .Ευχαριστώ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.