-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποιος ηταν ο original τιτλος ρε παιδια να μαθουμε και εμεις που δεν προλαβαμε....Είχα γράψει ..............βοήθεια για την επιλογή συναγερμού ή κάτι τέτοιο..
-
Ο χρήστης limnis έγραψε:
Ποιος ηταν ο original τιτλος ρε παιδια να μαθουμε και εμεις που δεν προλαβαμε....
Είχα γράψει ..............βοήθεια για την επιλογή συναγερμού ή κάτι τέτοιο..
Ε, και τι εγινε ρε παιδια..... τελος παντων.
Για συνεγερμο δεν ξερω να σου πω , μιας και οτι εχω χρησιμοποιηση ειναι αντιπρωσοπειας και δεν ξερω τι γινεται με του εμποριου.
Παντως στη μηχανη εχω ΜΕΤΑ SYSTEM και στο αυτοκινητο TH3000 της toyota, και οι 2 δουλευουν μια χαρα.
Ενας γνωστος μου στην μηχανη εχει PATROL και επισης δουλευει μια χαρα, ενω ενας αλλος cobra και ολο μπλοκαρει...
Διλαεγεις και περνεις....οτι σου αρεσει.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποιος ηταν ο original τιτλος ρε παιδια να μαθουμε και εμεις που δεν προλαβαμε....
Είχα γράψει ..............βοήθεια για την επιλογή συναγερμού ή κάτι τέτοιο..
Ε, και τι εγινε ρε παιδια..... τελος παντων.
Για συνεγερμο δεν ξερω να σου πω , μιας και οτι εχω χρησιμοποιηση ειναι αντιπρωσοπειας και δεν ξερω τι γινεται με του εμποριου.
Παντως στη μηχανη εχω ΜΕΤΑ SYSTEM και στο αυτοκινητο TH3000 της toyota, και οι 2 δουλευουν μια χαρα.
Παρακαλώ , μου λές λίγα πράγματα για τον ΜΕΤΑ ?Ενας γνωστος μου στην μηχανη εχει PATROL και επισης δουλευει μια χαρα, ενω ενας αλλος cobra και ολο μπλοκαρει...
Διλαεγεις και περνεις....οτι σου αρεσει.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ?
-
Ο χρήστης limnis έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ?Αν καταλαβα τον θελεις για αμαξι, τα μοντελα για αυτοκινητα- μηχανες ειναι διαφορετικά.
Εγω θα σου πω για την μηχανη...-Αρκετα δυνατη σειρηνα
-Ενεργοποιειται αν γυρη η μηχανη πανω απο καποιο οριο και οχι αν κουνηθει απλα
-Ενεργοποιειται σε 45'' αυτοματα και σαν immobilaizerΓια περισσοτερα ριξε μια ματια στο http://www.metasystem.it
-
Αναρωτιέμαι πόσοι πλέον βγαίνουν στο μπαλκόνι για να ελεγξουν όταν χτυπάει συναγερμός.
Εκτιμώ ένα 10%.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αναρωτιέμαι πόσοι πλέον βγαίνουν στο μπαλκόνι για να ελεγξουν όταν χτυπάει συναγερμός.Εκτιμώ ένα 10%.
Πολυ λες.... σιγα μην βγαινει...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ?
Αν καταλαβα τον θελεις για αμαξι, τα μοντελα για αυτοκινητα- μηχανες ειναι διαφορετικά.
Εγω θα σου πω για την μηχανη...-Αρκετα δυνατη σειρηνα
-Ενεργοποιειται αν γυρη η μηχανη πανω απο καποιο οριο και οχι αν κουνηθει απλα
-Ενεργοποιειται σε 45'' αυτοματα και σαν immobilaizerΓια περισσοτερα ριξε μια ματια στο http://www.metasystem.it
ok. Σε ειδοποιεί με sms όμως ? Εδώ είναι το θέμα
-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .γιαυτό θέλω κάποιον να μου στέλνει KAI sms
-
Γεια σου φιλε …
Είμαι της σχολής «κάνε την ζωή του κλέφτη όσο πιο δύσκολη μπορείς» οπότε έχω εγκαταστήσει τα πιο κάτω στα οχήματα μου: R1200GS – Elser + Auto Alarm (συνδεδεμένο με τον Elser),
Mazda Tribute Immobilizer (από την μανά του), GT (χωρίς σύνδεση στο immo του αυτοκινήτου – το αυτοκίνητο είναι σε εγγύηση και κάθε επέμβαση στα ηλεκτρονικά του θα την ακύρωνε, και απενεργοποιημένο το άνοιγμα των κλειδαριών – υπάρχουν μηχανήματα που διαβάζουν την συχνότητα των τηλεχειριστηρίων και το αναπαραγάγουν, κλειδώνω με τον συναγερμό, ανοίγω με το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου) και Auto Alarm (συνδεδεμένο με το GT για ειδοποιήσει και τηλεχειρισμό του GT).
Σχετικά με το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν προ εγκατεστημένο immobilazer οπότε και έχει μια υποτυπώδη προστασία, προσθέτοντας έναν οποιοδήποτε συναγερμό (είναι πλέον όλοι σχεδόν ίδιοι) έχεις το ηχητικό που σε πολλές περιπτώσεις σώζει το όχημα, και τέλος με το Auto Alarm ξέρεις σε τι κατάσταση είναι το αυτοκίνητο σου, εάν χτύπησε ο συναγερμός όσο μακριά και να είσαι, και τέλος τηλεχειρίζεσαι τον συναγερμό και ότι άλλη συσκευή μπορεί να κατεβάσει η φαντασία σου !
Το ρεζουμέ: Άσε το Immobilizer του αυτοκινήτου σου να χειριστεί το μπλοκάρισμα του κινητήρα, βαλε έναν οποιοδήποτε συναγερμό (με δικιά του μπαταρία για αυτονομία) για βαβούρα μπας και τρομάξει ο κλέφτης, και ένα σύστημα όπως το Auto Alarm για να ειδοποιείσαι και να τηλεχειρίζεσαι…
-
Ευχαριστώ φίλε μου. Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αυτό που έγραψες με την εγγύηση ΔΕΝ το ήξερα..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παρακαλώωωωωωωωωω
Ψηφίστεεεεεεεεεε
Να δούμε τι θα κάνουμε.......................... -
δεν βλέπω ψήφους φίλε.Μάλλον δεν σκάνε και πολυ για τον συναγερμό που τους βάζουν.
Ενας συναγερμός να υπάρχει ,και.........ότι νανε...........
Συγά μην το πολυ ψάχνουμε τώρα.................... -
φίλε ου τι μας ζορίζεις τώρα μεσημεριάτικα......
πλάκα κάνω,λοιπόν,τα χουμε ξαναπεί θα τα ξαναγράψω άλλη μια φορά για σένα,
ότι συναγερμό και να βάλεις αν θέλουν να στο πάρουν το αμάξι στο παίρνουν.τι αμάξι έχεις δεν μας είπες.
ότι και αν έχεις κάνε ασφάλιση και για μερική κλοπή.Αν έχεις ακριβό αμάξι ή είσαι πολύ μερακλής βάλε ένα δορυφορικό σύστημα και τελείωσες.Βάλε και ένα clifford και θα απομακρύνεις τα κλεφτρόνια.Βάλε και διαφορετικά αυτοκολλητα από το συναγερμό που θα βάλεις και θα είσαι ο πρώτος.
Αυτά.... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποιος ηταν ο original τιτλος ρε παιδια να μαθουμε και εμεις που δεν προλαβαμε....ΒΟΗΘΕΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΒΟΗΘΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ (ή κάπως έτσι, χωρίς πάντως αναφορά σε συαγερμό κλπ )
Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να πρόκειται για συναγερμό με σύστημα που να αποτρέπει ενεργοποίηση εξαιτίας ενός τυχαίου κραδασμού (περαστικά αυτοκίνητα που μαρσάρουν, μπουριά που βροντάνε, στερεοφωνικά στο τέρμα κλπ), αλλά θα ενεργοποιείται όταν κάποιος σηκώσει το αυτοκίνητο με γερανό (και βέβαια όταν ανοίξει πόρτα ή κάποιος βάλει χέρι μέσα). Έτσι αφενός δεν θα ενοχλείς και αφετέρου δεν θ'ανησυχείς χωρίς λόγο κάθε τρεις και λίγο. Μου φαίνεται ότι η SpyBall διαθέτει σχετική πατέντα.
-
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΔΕΝ υπάρχουν ποιά.Και όταν υπήρχαν ήταν ακριβά και ΜΕ συνδρομή παρακαλώ.!!!!
-
Ο χρήστης limnis έγραψε:
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΔΕΝ υπάρχουν ποιά.Και όταν υπήρχαν ήταν ακριβά και ΜΕ συνδρομή παρακαλώ.!!!!δεν υπαρχουν?μάλλον κάνεις λάθος.μπορείς να βάλεις και από ταχύπλοο πάντως.
ότι δίνεις παίρνεις πάντως.
το κλεμμενο ναι χαμένο όχι το θυμάστε?
δεν μας ειπες για τι αυτοκίνητο θέλεις συναγερμό. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΔΕΝ υπάρχουν ποιά.Και όταν υπήρχαν ήταν ακριβά και ΜΕ συνδρομή παρακαλώ.!!!!
δεν υπαρχουν?μάλλον κάνεις λάθος.μπορείς να βάλεις και από ταχύπλοο πάντως.
δεν μας ειπες για τι αυτοκίνητο θέλεις συναγερμό.ΓΙΑ ένα polo
H εταιρεία που υπονοής ,νομίζω ότι δεν υπάρχει ποιά ...
Είναι έτσι ? -
Ο χρήστης limnis έγραψε:
δεν υπαρχουν?μάλλον κάνεις λάθος.μπορείς να βάλεις και από ταχύπλοο πάντως.
δεν μας ειπες για τι αυτοκίνητο θέλεις συναγερμό.ΓΙΑ ένα polo
H εταιρεία που υπονοής ,νομίζω ότι δεν υπάρχει ποιά ...
Είναι έτσι ?η lo jack?δεν γνωρίζω.
βάλε ένα καλό συναγερμό και κανα κρυφό διακοπτάκι να κόβει ανάφλεξη ή καύσιμο,άντε και κανα λουκέτο και μην ανυσηχείς.Στο κάτω κάτω τα κλεφτρόνια βλέπουν ποιο αυτοκίνητο είναι το λιγότερο προστατευμένο στη γειτονιά για να χτυπήσουν -
Ο 'dimitrios' στα είπε όλα.
Αποψή μου να μη πας σε κάτι πολύ ακριβό. Αν επιμένεις σε κάτι καλό βάλε cliford. Αν θέλεις κάτι πιό οικονομικό αλλά και αξιόπιστο βάλε spy ball.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.