Γεια σου φιλε …
Είμαι της σχολής «κάνε την ζωή του κλέφτη όσο πιο δύσκολη μπορείς» οπότε έχω εγκαταστήσει τα πιο κάτω στα οχήματα μου: R1200GS – Elser + Auto Alarm (συνδεδεμένο με τον Elser),
Mazda Tribute Immobilizer (από την μανά του), GT (χωρίς σύνδεση στο immo του αυτοκινήτου – το αυτοκίνητο είναι σε εγγύηση και κάθε επέμβαση στα ηλεκτρονικά του θα την ακύρωνε, και απενεργοποιημένο το άνοιγμα των κλειδαριών – υπάρχουν μηχανήματα που διαβάζουν την συχνότητα των τηλεχειριστηρίων και το αναπαραγάγουν, κλειδώνω με τον συναγερμό, ανοίγω με το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου) και Auto Alarm (συνδεδεμένο με το GT για ειδοποιήσει και τηλεχειρισμό του GT).
Σχετικά με το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν προ εγκατεστημένο immobilazer οπότε και έχει μια υποτυπώδη προστασία, προσθέτοντας έναν οποιοδήποτε συναγερμό (είναι πλέον όλοι σχεδόν ίδιοι) έχεις το ηχητικό που σε πολλές περιπτώσεις σώζει το όχημα, και τέλος με το Auto Alarm ξέρεις σε τι κατάσταση είναι το αυτοκίνητο σου, εάν χτύπησε ο συναγερμός όσο μακριά και να είσαι, και τέλος τηλεχειρίζεσαι τον συναγερμό και ότι άλλη συσκευή μπορεί να κατεβάσει η φαντασία σου !
Το ρεζουμέ: Άσε το Immobilizer του αυτοκινήτου σου να χειριστεί το μπλοκάρισμα του κινητήρα, βαλε έναν οποιοδήποτε συναγερμό (με δικιά του μπαταρία για αυτονομία) για βαβούρα μπας και τρομάξει ο κλέφτης, και ένα σύστημα όπως το Auto Alarm για να ειδοποιείσαι και να τηλεχειρίζεσαι…