-
Τελικά το πάτησε το κουμπάκι ο Webber? Γιατί δεν φάνηκε να βοηθήθηκε και πολύ!! (κακία 1 και ας μην υποστηρίζω McLaren )
Μπράβο στον De La Rosa. Παλικάρι!!
Renault και Toyota απέδειξαν την υπεροχή τους ξανά.
H Ferrari έδειξε ταχύτατη στα χέρια του MS μέχρι να 'την κάνει' (αλήθεια από τι?) . Τα προβλήματα νεότητας ήταν αναμενόμενα και για τα δύο μονοθέσια των Ιταλών. Καλά έκαναν και πήραν το ρίσκο και ας μην τους βγήκε. Λες και με την F2004M θα ήταν κάτι διαφορετικό? Πολύ πολύ να είχαν τώρα 2-3 βαθμούς παραπάνω... Σίγουρα στην Ίμολα θα δούμε μάχη...
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο Βιλνέβ είναι τόσο 'παλτό' (:lol: ). Τόσο αγγαρεία την βλέπει τη δουλειά του? Σαν να μην προσαθεί καθόλου. Όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά πάει και από το κακό στο χειρότερο...
Άμα ήταν να καταντήσει έτσι ας μην έπαιρνε πρωτάθλημα ποτέ... (Κακία 2-αγανάκτηση) -
Ο De la Rosa έσωσε σημερα την παρτίδα! Απορία: ο Montoya θα τα πήγαινε καλύτερα?
Κατα τ'αλλα ο Alonso-Trulli έυκολα έκαναν πάλι το 1-2.
Πολυ down ο RB...
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
H Ferrari έδειξε ταχύτατη στα χέρια του MS μέχρι να 'την κάνει' (αλήθεια από τι?)MICHAEL SCHUMACHER on whether the F2005 is ready for racing: 'Looking at what happened to Rubens, then maybe not, but those gearboxes have completed many thousands of kilometres in testing. I think it was the best decision [to use the new car]. I feel that I picked up some debris on the circuit following Fernando which may have broken the radiator.'
Αυτά δήλωσε ο MS αμέσως με το που εγκατέλειψε. (Νά'ναι καλά το Eurosport.com!)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πολυ down ο RB...
Ενταξει ...ειπαμε.....οχι και down !!...ατυχος ναι ...ακομη και γκαντεμης !!!
Αφου ο ανθρωπος ουτε ελευθερες δοκιμες εκανε , ουτε στα qualify ετρεξε στο full , αλλα και στον αγωνα αντιμετωπισε χιλια προβληματα ...
Δεν φταιει αυτος που οι F2005 δεν ηταν καθολου ετοιμες ...
Τι θελατε να κανει δηλαδη???? να βγει απο το μονοθεσιο και να το παρει με τα ποδια ?????!!!Το ολο θεμα τωρα ειναι αν η Ferrari θα προλαβει μεχρι τις 24 να σωσει την κατασταση , ή εαν θα εχουμε επαναληψη της περσινης ιστοριας της Mclaren
με διαφορετικο πρωταγωνιστη -
Θέαμα & ουσία από τον de la rosa.
Έτσι,
για να ξανασκεφτεί η Williams BMW ποιό θέλει να είναι το δίδυμο της -
Ελπιζω στην Ιμολα να δουμε την παραφραση του StarWars... Ferrari:The Empire Strikes Back!!!
-
Εγω παιδες δεν ανησυχω για την φερραρι που παρολα τα προβληματα νεοτητας εδειξε οτι ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει να χτυπησει την renault....οσο για την απωλεια βαθμων και παλι δεν ανησυχω...ο σουμι εχει ψαλιδησει μεγαλυτερες διαφορες το 97-98-99 και με χειροτερο μονοθεσιο...Απλως θα επαναλαβω τις μετριοπαθεις δηλωσεις των ιταλων πριν την αυστραλια....Το πρωταθλημα για εμας ξεκινα στην Ιμολα.
-
ΦΟΒΕΡΟΣ αυτός ο DE LA ROSA τους κατάπιε όλους και έκανε και τον ταχύτερο γύρο πραγμα που δείχνει πως τα mclaren εχουν την ταχύτητα για κατι καλό φέτος.Μεγάλη απογοήτευση και παλι η ferrari, έχουν χασει μεγάλο εδαφος και δεν πιστευω οτι μπορούν να φτάσουν τα renault.
-
Καιρό είχαμε να δούμε έναν τέτοιο ενδιαφέροντα αγώνα.
Εκπληκτικός ο PDLR αλλά και ο R.S. Άτυχος ο J.B, άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε. Ικανοποητικός ο K.R.
Μόνος πρώτος ο Alonso...
-
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στον de la Rosa... Ο μοναδικός πιστεύω σήμερα που πραγματικά είπε κάτι στον αγώνα!!! Ο Alonso, αναμενόμενος μετά το ξέσπασμα της Renault. Μπράβο στους γάλλους!
BMW, McLaren και φυσικά Ferrari, στον κουβά πάλι! Ακόμα και ο Raikkonen που ως γνωστόν υποστηρίζω, δεν με ενθουσίασε σήμερα. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, απλώς οδήγησε συνετά και οφελήθηκε απ' τις εγκαταλείψεις! Αντίθετα, ο DLR, παρά τις δύο εξόδους του, σε ισάριθμα λάθη, κατάφερε να κρατηθεί πίσω απ' τους αντιπάλους του και να τους περάσει! Πραγματικά φοβερός και ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι ο Monty θα κατάφερνε κάτι παραπάνω. Μάλλον τυχερή η McLaren που χτύπησε. Μακάρι να χάσει και τον επόμενο αγώνα!!!
-
Ο χρήστης k έγραψε:
... άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε ....Ενδιαφέρουσα προσέγγιση ....
Ίσως κάποιος καλός γιατρός να μπορέσει να μας εξηγήσει. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ακόμα και ο Raikkonen που ως γνωστόν υποστηρίζω, δεν με ενθουσίασε σήμερα. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, απλώς οδήγησε συνετά και οφελήθηκε απ' τις εγκαταλείψεις! Αντίθετα, ο DLR, παρά τις δύο εξόδους του, σε ισάριθμα λάθη, κατάφερε να κρατηθεί πίσω απ' τους αντιπάλους του και να τους περάσει! Πραγματικά φοβερός και ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι ο Monty θα κατάφερνε κάτι παραπάνω.Ο KR όμως ήταν 30sec μπροστά από τον PdlR στον τερματισμό, παρ' όλο που ξεκίνησε πιο πίσω. Στην F1 μετράει η ουσία, και μπορεί εμάς ως θεατές να μας ξεσήκωσε ο Πέτρος(:)), συνολικά όμως ο Κίμης(:)) ήταν καλύτερος. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί ότι τηρουμένων των αναλογιών ο Ισπανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση και μπράβο του.
-
Καλούτσικος αγώνας με αρκετές μάχες για τις πιο πίσω θέσεις τις 8άδας. Βοήθησε και η φοβερή πίστα(απο πέρσι ανήκει στις αγαπημένες μου). Σκεφτείτε το καημένο τον Πέτρο (de la Rosa) να έχει την ίδια διαφορά σε ταχύτητα με τους αντιπάλους του και να προσπαθεί να περάσει σε μια πίστα σαν την Ίμολα(που παραδοσιακά είναι το πιο βαρετό GP). Πόσα προσπεράσματα θα χε κάνει; Μάλλον κανένα.
Κατα τ άλλα κρίμα που εγκατέλειψε ο ΜΣ, θα χαμε και μια μάχη για την πρώτη θέση. Πάντως η Φερράρι είναι γρήγορη με το καλημέρα, και δίνει υποσχέσεις για πολλές μάχες και νίκες. Αν όντως εγκατέλειψε ο Σούμι από θραύσμα που τρύπησε το ψυγείο (γκαντεμιά και όχι πρόβλημα αξιοπιστίας που συμβαίνει τακτικά) τότε θα έχουμε καλές μάχες με τη Ρενό.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
...** άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε**...Αφού είναι κουλάδι ο άνθρωπος, τι μπαίνει και οδηγάει. Μα να μην μπορέσει να αποφύγει το θραύσμα... Απαράδεκτος...
Πέρα απο την πλάκα, είναι γνωστές οι απόψεις σου για το πόσο χάλιας είναι ο ΜΣ, αλλά αν λες τέτοια πράματα κανείς δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εγω παιδες δεν ανησυχω για την φερραρι που παρολα τα προβληματα νεοτητας εδειξε οτι ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει να χτυπησει την renault....οσο για την απωλεια βαθμων και παλι δεν ανησυχω...ο σουμι εχει ψαλιδησει μεγαλυτερες διαφορες το 97-98-99 και με χειροτερο μονοθεσιο...Απλως θα επαναλαβω τις μετριοπαθεις δηλωσεις των ιταλων πριν την αυστραλια....Το πρωταθλημα για εμας ξεκινα στην Ιμολα.Διαφωνώ. Φοβάμαι πως ο Αλόνσο έχει ήδη σημαντικό προβάδισμα. Ειδικά με το παρόν βαθμολογικό σύστημα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά. Δεν αρκεί σε κάποιον να κερδίζει, πρέπει να πηγαίνει άσχημα και ο αντίπαλος. Πάρτε για παράδειγμα πέρσι. Ο ΜΣ με 12/13 νίκες πόση διαφορά είχε πάρει απο τον Μπαρικέλο που έβγαινε συνέχεια 2ος και 3ος; 30 πόντους; Κάπου εκει γύρω.
Τώρα ο Αλόνσο έχει ήδη διαφορά 24 πόντους, η Ρενό δεν φαίνεται να έχει προβλήματα αξιοπιστίας, οι υπόλοιπες ομάδες πλην της Φερράρι δεν φαίνονται ικανές να τους κόψουν βαθμούς και σίγουρα ο ΜΣ δεν πρόκειται να επαναλάβει το περσινό σερί. Χρειάζονται νίκες του ΜΣ και ταυτόχρονα προβλήματα αξιοπιστίας της Ρενό.
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
...** άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε**...
Αφού είναι κουλάδι ο άνθρωπος, τι μπαίνει και οδηγάει. Μα να μην μπορέσει να αποφύγει το θραύσμα... Απαράδεκτος...
Πέρα απο την πλάκα, είναι γνωστές οι απόψεις σου για το πόσο χάλιας είναι ο ΜΣ, αλλά αν λες τέτοια πράματα κανείς δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.
Κοιτα να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ούτε χάλια οδηγό τον έχω χαρακτηρίσει ούτε άχρηστο τον έχω βγάλει όσο και αν θες να μου το φορτώσεις. Υπερτιμημένο τον έχω χαρακτηρίσει . Μάλιστα έχω πει πως από τη γεννιά του ήταν από τους καλύτερους. Απλά δεν διαρυγνύω τα ιμάτια μου για αυτόν, δεν με ξεσηκώνει και δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Μέτριο από πλευράς οδηγικών ικανοτήτων ναι τον έχω χαρακτηρίσει, οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς αυτοκίνητο το εχω γράψει πολάκις χάλια και άχρηστο δεν τον έχω πει ποτέ.
Σαφέστατο -
Ο χρήστης k έγραψε:
Αφού είναι κουλάδι ο άνθρωπος, τι μπαίνει και οδηγάει. Μα να μην μπορέσει να αποφύγει το θραύσμα... Απαράδεκτος...
Κοιτα να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ούτε χάλια οδηγό τον έχω χαρακτηρίσει ούτε άχρηστο τον έχω βγάλει όσο και αν θες να μου το φορτώσεις. Υπερτιμημένο τον έχω χαρακτηρίσει . Μάλιστα έχω πει πως από τη γεννιά του ήταν από τους καλύτερους. Απλά δεν διαρυγνύω τα ιμάτια μου για αυτόν, δεν με ξεσηκώνει και δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Μέτριο από πλευράς οδηγικών ικανοτήτων ναι τον έχω χαρακτηρίσει, οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς αυτοκίνητο το εχω γράψει πολάκις χάλια και άχρηστο δεν τον έχω πει ποτέ.
ΣαφέστατοΚι αυτό που έγραψες πιο πάνω τι ήταν;
-
sakiss έγραψε:
οσο για την απωλεια βαθμων και παλι δεν ανησυχω...ο σουμι εχει ψαλιδησει μεγαλυτερες διαφορες το 97-98-99
Να προσθεσω και το 2003 οπου, με το παρον βαθμολογικο συστημα, στους 3 πρωτους αγωνες ειχε συνολικα 8 βαθμους και επειτα εκανε 4 συνεχομενες νικες καλυπτοντας σε σημαντικο βαθμο την διαφορα απο τον Raikkonen.
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
ΣαφέστατοΚι αυτό που έγραψες πιο πάνω τι ήταν;
Έγραψα :
άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε...
Από αυτό τώρα εσύ καταλαβαίνεις ότι ο M.S ήταν κουλός;;;
Μέχρι σήμερα έχω κάνει αρκετά post, στα περισσότερα από αυτά μιλώ άσχημα για τον Γερμανό αλλά σε προκαλώ να βρείς έστω και ένα που να λέω ότι είναι κουλός η άχρηστος ή χάλιας.
Ψάξε, ψάξε δε θα το βρείς... -
Ο χρήστης k έγραψε:
άξιος της μοίρας του ο M.S μα καλά πως το κατάφερε.
Επίσημο thread:GP Bahrain 2005