-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Εδώ το δεύτερο κράξιμο (το μοιράζομε με τον από πίσω αυτό):
περιμένω να ανάψει πράσινο, ανάβει το ένα φανάρι πράσινο αλλά είναι για την στροφή, έλα όμως που ο πίσω κορνάρει κ ωρύεται κ λεω, όπα για εμάς άναψε κ .... απλά έφυγα..... πάλι καλά που δεν έκραξα κ αυτούς που πέρναγαν κανονικά....Νικόλα αυτό καλύτερα να μη το ξανακάνεις γιατί γνωστός διέσχιζε τη Βουλιαγμένης και στο κάθετο φανάρι κάποιος που δεν έβλεπε άκουσε μια κόρνα από πίσω νομίζοντας ότι άναψε πράσινο, πέρασε και έστειλε σε κολώνα τον κανονικά διερχόμενο.. Αν και νομίζω την έχω ξαναναφέρει αυτή την ιστορία..
Αν βρεθώ ποτέ σε θέση που να είμαι πιο μπροστά απ'το φανάρι και να μη το βλέπω, πάντα τσεκάρω το κάθετο των πεζών ν'ανοίξει πράσινο
Δημήτρη είμουν συναισθηματικά φορτισμένος (οι επισκέψεις σε νεκροταφεία για δικούς σου ανθρώπους πάντα είναι.... κάπως) χώρια που μέσα δεν είμουν μόνος...... αλλιώς πάντα στηρίζομε στις δικές μου δυνάμεις κ... αισθήσεις
-
Σήμερα στην Εγνατία ενώ προσπερνάω κανονικά από την αριστερή ένα βαν,θυμάται το ΖΩΟ με το saxo να τον προσπεράσει και αυτό!Πετάχτηκε μπροστά μου στα 3 μέτρα,ο μ@λ@κας.
Ευτυχώς το βαν ήταν τελείως δεξιά και χωρούσαμε και οι τρεις.Αλλά για ποιό λόγο να περάσει τότε ο ηλίθιος,αφού ήταν τόση ώρα κολλημένος πίσω του και η κυκλοφορία εξαιρετικά αραιή (μιλάμε για 1-2 αυτοκίνητα στο χιλιόμετρο) ;Δεν μπορούσε να περιμένει για να μη διακινδυνεύσει τίποτα;;;
Του κόρναρα και όταν τον πέρασα με κοίταξε με ένα χαμόγελο (συνδευόμενο από προκλητικό μάσημα τσίχλας) που εννούσε ή 'το έκανα επίτηδες-σε τρόμαξα βλάκα' ή έδειχνε το απύθμενος βάθος της ηλιθιότητάς του...
Αν ισχύει το πρώτο,θα έπρεπε να είχε φάει ένα ΓΕΡΟ χέρι ξύλο για να στρώσει... -
ήρθα φορτωμένος πράμα σήμερα!
Την Παρασκευή ταξιδεύοντας υπο βροχή για Πάτρα είχα μ@λ@κομαγνήτη μαζί μου....
Τα περιστατικά πολλά τόσα που αρχίζω να αμφιβάλλω αν εγώ έιμαι στα καλά μου κ μπας κ εγώ είμαι ο 'άρρωστος' κ τόσοι πολλοί 'καλά' γιατί δεν μπορεί να σημβαίνουν τόσα...Από τα πολλά θα ποστάρω μόνο δύο που είναι άξια για το μεγάλο βραβείο του ΖΩΟΥ!!!
- Μέγαρα, ανηφόρα προς Κακιά Σκάλα, είμαι τέρμα αριστερά κ περνάω αυτοκίνητα με 120-130χλμ/ώρα όταν βλέπω toyota L.C. να φτάνει.
Σκέφτομε να μην τον κόψω (χώρο για δεξιά δεν έχω) κ επιταχύνω στα 150-160 μέχρι που βλέπω ότι είμαστε σε σταθερή απόσταση!
Τότε βλέπω ένα ford maverik που πήγαινε με 90- (όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια) που χωρίς φλας βγαίνει μπροστά μου!
Φρένα κ φώτα αλλά του κάκου... εκεί το ΖΩΟΝ!
αποτέλσμα κόβουμε στα 90- που πήγαινε κ αφού πέρασε έναν σε 2-3 λεπτά που του πήρε κάνει δεξιά (χωρίς φλας... πολυτέλεια) κ ενώ περνάω δίπλα του γυρίζω να δω τι φάτσα έχουν τα Ζ. κ βλέπω έναν πανίβλακα να μου κάνει
Εκεί κάπου μου ήρθε να τον κλείσω κ να τον βγάλω από το δρόμο αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι πολύ κ κρατήθηκα ώστε να μην ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του! απλά κράτησα τις πινακίδες του (ΙΒΑ-χχχχ) για 'μελλοντική χρήση'
- Mετά την Ακράτα όταν ο δρόμος αποκτά 2 λωρίδες + ΛΕΑ αμέσως μετά τα ΣΝΑΚ για όσους γνωρίζουν, κατηφορίζει κ είμαι μόνος στο δρόμο κ πηγαίνω με 110-120 (όριο 100)
Από πίσω βλέπω να φτάνουν γρήγορα ένα 'σετ προβολείς' που με τυφλώνουν, οπότε γυρίζω τον καθρέπτη κ συνεχίζω σταθερά!
κάποια στιγμή τους σβήνει, για να τους ξανανάψει ακριβώς δίπλα μου τυφλώνοντας με πλήρως κ το χειρότερο? αμέσως μετά έχει δεξιά στροφή όπου τρόμαξε, έκοψε από τα 140-150 χλμ σε κάτω από 100 κ το έκοψε τέρμα δεξιά (σχεδόν έξυσε μπαριέρες) κ για να μην με πάρει μαζί του χρειάστηκε να κόψω στα 80!!! (είπαμε η πιο σοφή μετατροπή σε αυτό το αυτοκίνητο είναι ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ! πάλι με έσωσαν!).
ΤΟ αυτοκίνητο? καινούργια Mercedes S500 με πινακίδες ΑΙΚ-χχχχ
Αλλά το αυτοκίνητο δεν πάει με την κουλαμάρα, σωστά? τον ακολούθησα για λίγη ώρα όπου είδα ότι στις ευθείες πέρναγε τα 160 (μπορεί κ παραπάνω) κ στις στροφές έκοβε κάτω από τα 100 κ όταν έφτανε να προσπεράσει απλά έθετε σε κίνδυνο όλους τους άλλους κλείνοντας τους ή βγαίνοντας κ όταν έφτανε δίπλα τους τρόμαζε κ φρέναρε...
Θα μου δώσει φίλος βίντεο που τράβηξε από κινητό να το ανεβάσω να φρίξετε!Ευτυχώς σήμερα όλα ήταν εύκολα, ήρεμα, αρκούντως γρήγορα κ ασφαλή χωρίς ζωοκαννίβαλους !!!
- Μέγαρα, ανηφόρα προς Κακιά Σκάλα, είμαι τέρμα αριστερά κ περνάω αυτοκίνητα με 120-130χλμ/ώρα όταν βλέπω toyota L.C. να φτάνει.
-
Ζώον και ο μπάρμπας χθες το πρωί στη Βάρκιζα που:
-Πήγαινε στην αριστερή από τις δύο λωρίδες (πίσω του εμείς, τέσσερα άτομα και οδηγούσε ο κουμπάρος μου)
-Βγαίνει στη δεξιά και ανάβει αριστερό φλας. Εμείς με την ταχύτητα που είχαμε (~60χλμ) σχεδόν έχουμε φτάσει δίπλα του και...
-Το ΖΩΟΝ αποφασίζει να κάνει αναστροφή!!!
Ευτυχώς που το ABS λειτούργησε άψογα και η ταχύτητά μας ήταν μικρή.
Δεν τον ακουμπήσαμε και αυτός συνέχισε απτόητος την αναστροφή. Αφού έχει γυρίσει στο άλλο ρεύμα, σταματάει και ανοίγει το παράθυρο φωνάζοντας!!!
Ε, εκεί δεν κρατήθηκα (και μετά τη φρίκη από την όλη φάση) των ρωτάω ευγενικά(sic) : 'Είσαι μ@λ@κας? Κατάλαβες τί έκανες?'.
Ο μπάρμπας (55-60 ετών) στραβώνει που τον είπα μ@λ@κα και μου κάνει 'βγες ρε από το αυτοκίνητο να σου δείξω εγώ', ενώ έχει βγει από το δικό του και έρχεται απειλητικά προς το μέρος μας!!!
Είναι από τις στιγμές που λες ότι έχω να κάνω με ηλίθιο αλλά δεν μπορώ και να μην κάνω τίποτα...
Βγαίνουμε λοιπόν με τον κουμπάρο μου από το αυτοκίνητο με ψιλοϋφάκι τσαμπουκά για να τον τρομάξουμε και - ώ του θαύματος - ο μπάρμπας μαλακώνει και το ρίχνει στις δικαιολογίες. Με ρωτάτε αν θα παίζαμε ξύλο μαζί του? Όχι βέβαια, αλλά πρέπει να καταλάβουν οι γερομ@λ@άκες ότι δεν μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο, να σκοτώνουν κόσμο και μετά να κάνουν και τον κόκκορα!!
Με τα πολλά του λέω 'γιατί το έκανες αυτό? Πού έχεις δει αναστροφή από τη δεξιά λωρίδα, ενώ στην αριστερή υπάρχει κίνηση?'. Και μου ρίχνει τη θεϊκή απάντηση :'Μα είχα βγάλει φλας, δεν το είδατε?'!!!
Οπότε κάνω στον κουμπάρο μου 'κατάλαβες με τί έχουμε να κάνουμε, πάμε να φύγουμε'. Ο μπάρμπας να συνεχίζει τα δικά του 'και δεν ήμουν στη δεξιά, στην αριστερή ήμουν, κτλ, κτλ).
Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, μπαίνει και αυτός στο δικό του και καθώς ξεκινάμε θυμάται να ξανακάνει τον κόκκορα και αρχίζει πάλι 'αλήτες, τσογλάνια, που θα με πείτε εμένα μ@λ@κα, κτλ, κτλ'...Και ερωτώ εγώ τώρα: Κάνεις αναστροφή (κανονική, όχι σαν αυτόν ), τον τσακώνεις και τον κάνεις να φάει τη μισή του σύνταξη στο ΚΑΤ???
-
Εγω θα του εριχνα μια κουτουλια στην μυτη και μετα θα το συζηταγα. Τελικα μονο με ξυλο ισως να γινει κατι. Και βγειτε παλι να με πειτε τραμπουκο. Οταν ο αλλος βγαινει για τσαμπουκα, σου εχει δωσει καθε δικαιωμα να τον σαπισεις στο ξυλο, αφου για ξυλο ερχεται.
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Και ερωτώ εγώ τώρα: Κάνεις αναστροφή (κανονική, όχι σαν αυτόν ), τον τσακώνεις και τον κάνεις να φάει τη μισή του σύνταξη στο ΚΑΤ???Ναι!
Παππούς παραβίασε stop με τρελή ταχύτητα και χτύπησε αυτοκίνητο. Η μία κοπέλα πριν λίγες μέρες βγήκε από την εντατική και έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, ενώ η δεύτερη (αν ζήσει) θα αναγκαστεί να κάνει πολλές πλαστικές από τα εγκαύματα που έπαθε από τον αερόσακο.
Πριν από δύο εβδομάδες παραλίγο να πάθω το ίδιο με παππού που παραβίασε stop στον Άλιμο. Χαρακτηρίστε με όπως νομίζετε, αλλά άποψή μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να πλησιάζουν ούτε στα 100 μέτρα τιμόνι.... -
Χτες το βράδυ γύρω στις 23:30, ήμουν κοντά στη Βάρκιζα και γύριζα Πειραιά. Παιρνόντας χαλαρά την καντίνα στα Λιμανάκια, βλέπω ένα Leon στην αριστερή να πηγαίνει πολύ σιγά. Παιρνάω σιγά-σιγά από δεξιά, φοβούμενος μήπως πάει για επιτόπου ή να κάνει δεξιά, και με το που φτάνω δίπλα ψιλοανοίγει (1.6 μάλλον ήτανε). Ψιλοανοίγω κι εγώ και πάμε να μπούμε στην αριστερή πριν τα Λιμανάκια (κατέβασμα). Εκεί κόβω κι επειδή δεν μ'άρεσε ο τύπος είπα να μην στρίψουμε παράλληλα. Η ταχύτητά μας εκείνη τη στιγμή δεν ήταν πάνω από 60-70 χλμ.
Ο τύπος ήτανε ήδη αριστερή λωρίδα αντίθετου ρεύματος με αυτοκίνητα να έρχονται από το αντίθετο, εγώ παραδίπλα του (στη δεξιά λωρίδα του δικού μας ρεύματος), μυρίζομαι πως θα κάνει μαλακία, αρχίζω να κόβω, και Ω ΝΑΙ! Λίγο πριν αρχίσει να στρίβει στο πέταλο, αλλάζει δύο λωρίδες για να πάρει γραμμές με την εξωφρενική ταχύτητα των 60-70χλμ, δηλαδή μπήκε μπροστά μου, και ευτυχώς που είχα κόψει.
Ημουν μ'έναν φίλο μου μαζί, και αφού κοιταζόμαστε ( ) είχαμε περιέργεια να δούμε τη φάτσα του βλάκα. Πολύ εύκολα ψιλοκολλάω πίσω, και το πιο ασφαλές σημείο που μπόρεσα να περάσω ήταν στην τελευταία δεξιά πριν την ευθεία της λίμνης. Ακόμα κι εκεί, ο τύπος έκανε τιμονιές. Τι διάολο ήθελε να κάνει; Να πετάξει κώλο με 50χλμ; Να πάρει γραμμές; Να κάνει επίδειξη; ...
Εκεί λοιπόν βλέπουμε τον συνηθισμένο κάγκουρα πιτσιρικά. Εύχομαι το φανάρι της λίμνης ν'ανάψει κόκκινο για να τον στολίσω, αλλά δεν έκατσε. Εκατσε όμως το επόμενο, στο Εν Πλω, όπου και σταμάτησα στο πορτοκαλί για να έρθει μετά από λίγο δίπλα μου. Οντως λοιπόν, διαπιστώνω μια βλαμμένη φάτσα στη θέση του οδηγού, θα'χε δε θα'χε κλείσει τα 18 χτες-προχτες. Με κοιτάει λοιπόν ενθουσιασμένος (Ε=εγώ, Β=Βλάκας):
Β: Γι'αυτό θα'θελα να είχα κανά 1800!!!
Ε: (Αντε να του εξηγήσεις πως δεν είναι 1800) Είσαι τελείος βλαμμένος; Κατάλαβες τις έκανες; Εγκληματίας είσαι, το ξέρεις;
Β: Τι έκανα;
E: Το μισό πέταλο το πήρες στο αντίθετο ρεύμα, επίτηδες, και μετά άλλαξες δυο λωρίδες και πήγες να πέσεις πάνω μου!
Β: Οχι, ήμουν στην αριστερή κι εσείς στη δεξιά. Δεν σας έκλεισα! (βλαμμένο γέλιο)
Ε: Τι δεν μ'έκλεισες; Είσαι τυχερός που κατάλαβα από πριν πόσο ηλίθιος είσαι, κι έκοψα! Βλάκα!
Β: (βλαμμένο γέλιο)Μετά σκέφτηκα πως θα'πρεπε κανονικά να σταματήσω δεξιά και να του τα εξηγήσω χωρίς ειρωνίες και μπινελίκια, αλλά βιαζόμουνα...
-
Κυριακη βραδυ....
Αφου ειδα το ΑΙΣΧΟΣ 'Τσακισμενα Λελουδια'
Και επαθα απιστευτω ψιχοπλακωμα με την τοση μιζερια....
Πηρα το 14αρη Polo και ειπα να κανω μια βολτουλα να ρθω στα 'ισια μου'....
Αφου εκανα την βολτουλα, ηρθα στα 'ισια μου' και πηγαινα για το σπιτι μου κατα τις 1 (9 της επωμενης....γραφειο!!!) πηγα να παρω πολυ κοσμο στον λαιμο μου......Ερχομαι απο Παραλιακη -Δελτα Φαληρου- να μπω στην Συγγρου.
Το οριο εναι 90χαω
με το 1400αρακη....δεν πηγαινα παραπανω....
4η στις 2500...
και τσουλαγε....Στο υψος της εξοδου της Αμφιθεας. Οπου ενωνετε η Αμφιθεας με την Συγγρου
(οι ερχωμενοι απο Αμφιθεας εχουν ΣΤΟΠ και διπλη λωριδα επιταχυνσης) και ενω παρατιρω το Μ5 και το Μ6 που εχει ο Σπανος.... Βλεπω οτι στην διασταυρωση υπαρχουν τα κλασσικα ταξι που εχουν πιασει την μια λωριδα (ενω η δευτερη ειναι ελευθερη....) Καποια στιγμη ποσεχω ενα ασιμενιο Fiat Punto 75 να ερχεται με 'αρκετα' να γραφει κανονικα το ΣΤΟΠ εκει που δεν πιανει η μελανι και να μπαινει χυμα στα 20 μετρα μπροστα μου.
Φρενα.... *Κορνα.... Φωτα κανω ενα 'τακ' προς τα αριστερα....
(Δεξια τα ταξακια να εχουν κοσμο γυρο γυρο που προσπαθει να μπει)
το Πουντο αλλαζει αλλη μια λωριδα προς τα αριστερα και ειναι στη μεσαια πλεον....
Κατεβασμα απο 4η σε 3η και αμεσως δευτερα.... και γλυτωνω στο ΤΣΑΚ το ΜΠΑΜ....
Προσπερναω....και η CAR-ΥΟ!-λα (50ετων με την μουρη κωλλυμενη πανω στο τιμονι) να κανει χειρονωμιες και να λεει μ@λ@κιες.....την κλεινω και σταματαει....
Αφου της φωναξα οτι ειχε ΣΤΟΠ, τονισα οτι δεν μπαινουμε σε κεντρικη Λεοφωρο οπως να ναι....
Και αφου μου ειπε οτι εβγαλε φλας.... και οτι ημουν 'πισω της' (!!!!!!!!!!) και συνεχησε τα 'αλυτης κοντρακιας που πηγαινες με 200 και κοντεψες να με σκωτοσεις'
Ακουσε καποια πραγματα που δεν ηξερε για το σοϊ της, εισεπραξε την συμβουλη που λεει κατι για πιατα.... και μετα απο ενα 'Αντε ψωφα μωρη κ...λα που πηγες να θαψεις τοσο κοσμο με την μια' Μπηκα στ αμαξι και ξεκινησα να φευγω....
Τοτε σταματαει ενας ταριφας (ο οποιος ηταν στην πιατσα ποιο πριν) κατεβαινει κατω.... και της σκαει ενα διπλο φασκελο στη μαπα....
Κ ενα απιστευτω 'στα διαλα παλιο κα....λα που κοντεψες να σκοτωσεις τον ανθρωπο' ξαναμπηκε μεσα κ εφυγε....
Εφυγα κ εγω κ αραξα σε μια καφετερια στη Ν.Σμυρνη, για μια Guinness να ηρεμησω....
*Σε φρεναρισμα πανικου, οταν ασκεις καθετη δυναμη στο τιμονη, το αυτοκινητο κορναρει.... Γερμανικη ποιο-τιτα κατασκευης....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
*Σε φρεναρισμα πανικου, οταν ασκεις καθετη δυναμη στο τιμονη, το αυτοκινητο κορναρει.... Γερμανικη ποιο-τιτα κατασκευης....Feature είναι, τους παρεξήγησες! Το έχουν όλα τα γερμανικά που έρχονται στην Ελλάδα στο στάνταρ εξοπλισμό!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
*Σε φρεναρισμα πανικου, οταν ασκεις καθετη δυναμη στο τιμονη, το αυτοκινητο κορναρει.... Γερμανικη ποιο-τιτα κατασκευης....
Feature είναι, τους παρεξήγησες! Το έχουν όλα τα γερμανικά που έρχονται στην Ελλάδα στο στάνταρ εξοπλισμό!
ένας προφέσσορας που 'χα στην Αγγλία για να δικαιολογήσει ένα πρόβλημα σ'ένα πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει έλεγε 'it's a feature, not a bug' μήπως τον είχες κι εσύ γι'αυτό το λες;
-
Σαββάτο βράδυ γύρω στις 1 στα στενα κοντά στο γήπεδο του Αιγάλεω..
Πηγαίνω σε δρόμο που έχω προτεραιότητα και στα 50 μέτρα βλέπω 3 πιτσιρικαδες (15-16 χρονών) να διασχύζουν κάθετα το δρόμο (που ειναι άδειος). Ξαφνικά βλεπω ένα μαυρο ή μπλε σκουρο Corsa (ΥΟΤ - τα υπόλοιπα δεν πρόλαβα να τα δω για καλή του τύχη) να γράφει στα @@ του (που δεν εχει) το STOP και με υπερβολικη ταχύτητα να βγαίνει στο δρόμο, παραλίγο να έπεφτε πάνω στα παιδία που έχουν χ@στει πανω τους και συνεχίζει...
Εγω πρόλαβα και έκοψα, κοιτάζω τα παιδιά που εχουν τρομάξει και συνεχίζω πίσω απο το ζώον που τρέχει με 80 μεσα στα στενα, πιο κάτω υπάρχει STOP, δεν σταματάει, συνεχίζει. Και το κορυφαίο ... δεν σταματάει σε STOP σε πάει αναποδα σε μονόδρομο (χωρις φυσικα να κοιτάξει αν ερχεται κάποιος). μετά δεν τον ακολουθησα αλλο.
ηθελα να πάρω τις πινακίδες του και πήγαινα στην αστυνομια αλλα δεν τον πρόλαβα.
με μεγαλη μου χαρα του απονεμω το οσκαρ μαλακιας 2005
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Feature είναι, τους παρεξήγησες! Το έχουν όλα τα γερμανικά που έρχονται στην Ελλάδα στο στάνταρ εξοπλισμό!
ένας προφέσσορας που 'χα στην Αγγλία για να δικαιολογήσει ένα πρόβλημα σ'ένα πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει έλεγε 'it's a feature, not a bug' μήπως τον είχες κι εσύ γι'αυτό το λες;
Είμαι ο ίδιος προγραμματιστής, έχω βάλει κατά καιρούς διάφορα 'features' σε προγράμματά μου κι έχω πείσει consultants και πελάτες για το πόσο έξυπνα σκεφτόμουν όταν τα έβαζα.
-
'Ένα γνωστό πρόβλημα δεν είναι bug αλλά feature'
Κάποιος της Microsoft το είχε πει αυτό ή κάνω λάθος; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είμαι ο ίδιος προγραμματιστής, έχω βάλει κατά καιρούς διάφορα 'features' σε προγράμματά μου κι έχω πείσει consultants και πελάτες για το πόσο έξυπνα σκεφτόμουν όταν τα έβαζα.
το ξέρω ότι είσαι προγραμματιστής γι'αυτό σε ρώτησα αν έχεις περάσει απ'τον ίδιο προφέσσορα
-
Χρόνια πολλά στο τόπικ (παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα)
Ειδικά αφιερωμένα χρόνια πολλά στον οδηγό 'made by Tsaoussis κάγκουρας' μαύρου Α4 1.8ΤQ με κατάμαυρα φιμέ τζάμια που μπήκε στη λωρίδα αριστερής στροφής για να περάσει την ουρά (που τον καθυστερούσε) και φυσικά να περάσει με κόκκινο και να συνεχίσει το ταχύτατο του ταξίδι με... 80 στην αριστερή της Βάρης-Κορωπίου.
Ξεκίνησα με πράσινο και χαλαρά... τον έφτασα
Επίσης, στην οδηγό Starlet, αφού ανάγκαζε όλους να την περνάνε από δεξιά στην ΑΟ, πηγαίνοντας με την ταχύτητα διαφυγής των 70 στην αριστερή, ξαφνικά θυμάται ότι πρέπει να πάει στην έξοδο cargo των Σπάτων κι αλλάζει όλες τις λωρίδες με τη μία
Χρόνια Πολλά!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Και ερωτώ εγώ τώρα: Κάνεις αναστροφή (κανονική, όχι σαν αυτόν ), τον τσακώνεις και τον κάνεις να φάει τη μισή του σύνταξη στο ΚΑΤ???
Ορμώμενος από το συναίσθημα απαντώ ναι.
Από την άλλη, η λογική λέει όχι για τους παρακάτω λόγους.-
Μπορεί να κατέβει από το αμάξι κανένας πραγματικός νταής και από το ξύλο να καταλήξεις με λάμες και βίδες σε κάποια οστά (δεν υπερβάλλω, ισχύει).
-
Εάν τον δείρεις μπορεί να φας μήνυση και κάθε μήνα να του πληρώνεις κερατιάτικο ως αποζημίωση.
-
Καθώς πλησιάζεις τον πιάνει η καρδιά από το φόβο ή/και την ένταση και πεθαίνει. Την έβαψες.
-
-
ΖΩΟ ο τυπάκος με το 13άρι rallye που πήγαινε σα μπίλια του φλίπερ μέσα στην κίνηση το μεσημέρι στην παραλιακή. Εκανε τα πάντα για να μου χωθεί, αλλά απλά δε χωρούσε ανάμεσα στα παρκαρισμένα κι εμένα. Θα γινόμασταν και έκανα αριστερά για να τον άφησω κορνάροντας του. Γυρίζει με -και καλά- τσαμπουκαλεμένο ύφος 'τρέχει κάτι;' και συνεχίζει τις απίστευτες μ@λακίες του μέσα στην κίνηση.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
2. Εάν τον δείρεις μπορεί να φας μήνυση και κάθε μήνα να του πληρώνεις κερατιάτικο ως αποζημίωση.Αυτό να το θυμάστε πολύ καλά όλοι. Στον 'τσαμπουκά' είτε δώσεις είτε φάς χαμένος είσαι. Ακούστε με που σας λέω.
-
-
Ζώα ζώα ζώα