-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Τόπος: κατηφορίζοντας από την πλατεία Κολωνακίου προς τον Εθνικό Κήπο με προορισμό το Καλλιμάρμαρο.Χρόνος: 11 το πρωί.
Συμβάν: Οδηγώ το Mini 1000 του 1978 με το οποίο κινούμαι καθημερινά και το οποίο διατηρώ σε άριστη κατάσταση με πολύ κόπο, χρήμα και προσωπική δουλεια (μπορείτε να το δείτε στο DRIVE Ιουλίου). Περιμένωντας στο φανάρι για να διασχίσω την Βασ. Σοφίας. Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη μου ένα scooter 500cc το οποίο έρχεται υπερβολικά γρήγορα , φρενάρει, γλυστρά και πέφτει συνεχίζοντας την πορεία του κατά πάνω μου. Μόλις που προλαβαίνω να αφήσω στιγμιαία το φρένο και σταματά στον προφυλακτήρα μου. Ανάβω alarm, σταματάω δεξιά, κατεβαίνω και τρέχω κατ'ευθείαν στον πεσμένο αναβάτη, τον βοηθάω να σηκωθεί και να σηκώσει το scooter, βάζει μπρός και εξαφανίζεται. Γυρνώντας στο αυτοκίνητο βλέπω ότι ο προφυλακτήρας έχει στραβώσει και το πορτ-μπαγκάζ έχει μια λακούβα.
Ερώτηση: Μήπως είμαι μλκς; Μήπως έπρεπε να κοιτάξω πρώτα την πάρτη μου;
Τι να σου πω τώρα... κι εγώ το ίδιο μ'εσένα θα έκανα... για την ακρίβεια ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ μια φορά, και... συνήλθα με μερικές μπουνιές στα μούτρα, επειδή τόλμησα και ενδιαφέρθηκα αν είναι καλά ο άνθρωπος πεσμένος στην άσφαλτο...
ιδού, enjoy: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 8530#38530
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τόπος: κατηφορίζοντας από την πλατεία Κολωνακίου προς τον Εθνικό Κήπο με προορισμό το Καλλιμάρμαρο.
Χρόνος: 11 το πρωί.
Συμβάν: Οδηγώ το Mini 1000 του 1978 με το οποίο κινούμαι καθημερινά και το οποίο διατηρώ σε άριστη κατάσταση με πολύ κόπο, χρήμα και προσωπική δουλεια (μπορείτε να το δείτε στο DRIVE Ιουλίου). Περιμένωντας στο φανάρι για να διασχίσω την Βασ. Σοφίας. Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη μου ένα scooter 500cc το οποίο έρχεται υπερβολικά γρήγορα , φρενάρει, γλυστρά και πέφτει συνεχίζοντας την πορεία του κατά πάνω μου. Μόλις που προλαβαίνω να αφήσω στιγμιαία το φρένο και σταματά στον προφυλακτήρα μου. Ανάβω alarm, σταματάω δεξιά, κατεβαίνω και τρέχω κατ'ευθείαν στον πεσμένο αναβάτη, τον βοηθάω να σηκωθεί και να σηκώσει το scooter, βάζει μπρός και εξαφανίζεται. Γυρνώντας στο αυτοκίνητο βλέπω ότι ο προφυλακτήρας έχει στραβώσει και το πορτ-μπαγκάζ έχει μια λακούβα.
Ερώτηση: Μήπως είμαι μλκς; Μήπως έπρεπε να κοιτάξω πρώτα την πάρτη μου;
Τι να σου πω τώρα... κι εγώ το ίδιο μ'εσένα θα έκανα... για την ακρίβεια ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ μια φορά, και... συνήλθα με μερικές μπουνιές στα μούτρα, επειδή τόλμησα και ενδιαφέρθηκα αν είναι καλά ο άνθρωπος πεσμένος στην άσφαλτο...
ιδού, enjoy: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 8530#38530
Τι το θύμησες αυτό βρε Σπύρο τώρα.
-
απιστευτη ιστορια! δεν θυμαμαι να την ειχα διαβασει...αφου δεν κατεβηκες να τον κανεις ασηκωτο παλι καλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απιστευτη ιστορια! δεν θυμαμαι να την ειχα διαβασει...αφου δεν κατεβηκες να τον κανεις ασηκωτο παλι καλα...εχμ... κατέβηκα να δω αν είναι καλά. Και με έκανε αυτός ασήκωτο
-
ναι το διαβασα αλλα εγω πολυ αμφιβαλω αν θα εφευγα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι το διαβασα αλλα εγω πολυ αμφιβαλω αν θα εφευγα...κι εγώ τώρα που τα σκέφτομαι, εννοείται! Αλλά ήμουν ψάρι τότε, 18 ετών, μερικών μηνών φρέσκο δίπλωμα, 'Ν' στο πίσω παρμπρίζ κλπ...
-
απίστευτη ιστορία..
πραγματικά έμεινα μ@λάκας μ'αυτά που διάβασα..
Έπρεπε να ήσουν ο 'are you talking to me' και να τους αδειάσεις κανά ούζι
και στο μ@λακισμένο που την είδε king of the road και στο μπάτσο που έσβησε το τσιγάρο στο χαλάκι.Εντωμεταξύ άλλο μπήκα να γράψω..
πήγα σήμερα το βράδυ την κοπέλα μου σπίτι. Παρκάρω στον κάθετο δρόμο, μπροστά απ'το σπίτι της δεν είχε θέση, και κάποιο μ@λακιστήρι μου έφτυσε το αυτοκίνητο, από τη μεριά του οδηγού.
Όλο το σκηνικό έγινε μέσα σε 5 λεπτά, μέχρι να την πάω σπίτι, να την ανεβάσω πάνω και να γυρίσω. Εντωμεταξύ δεν εμπόδιζε καθόλου το αυτοκίνητο και ήταν κανονικά παρκαρισμένο.. πιστεύω λοιπόν ότι απλά κάποιος πέρναγε, και είπε, 'δε μαμιέται, ας φτήσω μια ροχάλα στο αυτοκίνητο αυτού του τύπου, είναι πολύ έξυπνο πράγμα να κάνεις. θα το δει και θα του αρέσει ή θα ασχοληθεί μαζί μου'
Τελικά καταλήγω ότι κανείς δε σέβεται την περιουσία του άλλου, όπως με τις χαρακιές.. και φτάνω σε ένα σημείο να σκέφτομαι αν πρέπει να παρκάρω κάπου για να μην έρθει ο κυρ-αυνανας να ασχοληθεί με το αυτοκίνητό μου... -
Krusenstern στην κυριολεξια πολυ αλητες ολοι τους, και ο οδηγος του σκουτερ και οι αστυνομικοι. μια ειναι η λυση, εχεις το αντικλεπτικο μπαστουνι (ξερετε εκεινο που πιανεις το τιμονι με το αμπραγιαζ) σε ετοιμοτητα και ετσι και ο αλλος σε ακουμπισει να τον κανεις κιμα. αυτο τους χρειαζετε. εσυ τους φερθηκες σαν κυριος και αυτοι σαν ζωα.
αλλα να πω την αληθεια και εγω θα της ετρωγα εαν ημουν στην θεση σου. δεν ειμαι βιαιος χαρακτηρας ουτε χειροδυναμος.
πρεπει ομως σε τετοιες περιπτωσεις να αμυνομαστε μπροστα στον καθε αλητη. -
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Ερώτηση: Μήπως είμαι μλκς; Μήπως έπρεπε να κοιτάξω πρώτα την πάρτη μου;Δεν βαριέσαι βρε Λευτέρη...Κάνε το καλό και άστους να πάν στο διάολο...
-
Zώο ο ταρίφας που έπαιζε φώτα σε οτιδήποτε κινουταν στο ποτάμι και όταν ο άλλος οδηγος έκανε στην άκρη, τον προσπερνούσε με 0,0001 ΧΑΩ διαφορά... Εγώ ήμουν με το μηχανάκι δικάβαλο, με 120 με το ζόρι στην αριστερή και μου είχε ανάψει τα φώτα 50 μ. πριν. Κάνω στην άκρη, αναγκάζομαι να κόψω, γιατί είχα αμάξι μπροστά μου (άντε να ξαναγεμίσει μετά δικάβαλο 250άρι στην ανηφόρα) και αυτός έκανε ίσα με 2 λεπτά να με περάσει. Με πέρασε, κόλλησε στην κίνηση, τον ξαναπέρασα και άρχισε πάλι να παίζει φώτα σε 5-10 αμάξια στη σειρά, ενώ η μεσαία ήταν ήδη γεμάτη... Ήθελε να το παίξει γρήγορος ο κ@λ@γερος...
ΥΓ: Στην αριστερή ήμουν γιατί προσπέρναγα. Μετά έτσι και αλλιώς θα έκανα δεξιά. Δεν φταίει κανείς άλλος, εγώ φταίω που έχω φιλότιμο και δεν ήθελα να τον ενοχλήσω και τσακίστηκα να κάνω στην άκρη...
-
Παίδες όχι τσαμπουκάδες επί της οδού γιατί κυκλοφορούν τύποι με κουμπούρια και λωστούς...... και επειδή έχω δει σκηνικό να την πέφτει ο φταίξας με λωστό και να του σπάει το παρμπριζ... την πάπια έστω και αν έχουμε δίκιο....
ΖΟΥΓΚΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ζωα αυτοι που 2 το βραδυ γυρνανε στους δρομους με τερμα τη μουσικη ( και τι μουσικη !!! ). Εμεις που κοιμομαστε φταιμε σε τιποτα να ακουμε τις μ@λ@κιες του καθε καγκουρα και να ξυπναμε?
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Ζωα αυτοι που 2 το βραδυ γυρνανε στους δρομους με τερμα τη μουσικη ( και τι μουσικη !!! ). Εμεις που κοιμομαστε φταιμε σε τιποτα να ακουμε τις μ@λ@κιες του καθε καγκουρα και να ξυπναμε?Στην Καλλιθεα το φαινομενο ειναι σε καθημερινη βαση....
Αρκετες φορες εχω σκεφτει να πεταξω ντοματες η αυγα στα ζωα αυτα....
Καποια στιγμη θα το πραγματοποιησω ομως......
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ζωα αυτοι που 2 το βραδυ γυρνανε στους δρομους με τερμα τη μουσικη ( και τι μουσικη !!! ). Εμεις που κοιμομαστε φταιμε σε τιποτα να ακουμε τις μ@λ@κιες του καθε καγκουρα και να ξυπναμε?
Στην Καλλιθεα το φαινομενο ειναι σε καθημερινη βαση....
Ta καγκουρόπαιδα με τα παπια και τις τρυπιες εξατμισεις που βαρανε ξερογκαζιες κατα τις 3 το πρωι....
-
Εφόσον ζούμε στην Ελλάδα και δεν υπάρχει αρχή (δες αστυνομία) να προστατέψει τον πολίτη δεν θα εκπλαγώ αν δω κάποιον σε λίγο να κυκλκοφορεί τρεις την νύκτα με ντοντούκα και να φωνάζει 'Ξυπνάτε έχω κέφια'
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εφόσον ζούμε στην Ελλάδα και δεν υπάρχει αρχή (δες αστυνομία) να προστατέψει τον πολίτη δεν θα εκπλαγώ αν δω κάποιον σε λίγο να κυκλκοφορεί τρεις την νύκτα με ντοντούκα και να φωνάζει 'Ξυπνάτε έχω κέφια'Σαν το ανεκδοτο 'μπορειτε να με σπρωξετε ; ' .
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στην Καλλιθεα το φαινομενο ειναι σε καθημερινη βαση....
Στη Νικαια να δεις... οποιος εχει νταλγκαδες ξεδινει τα ξημερωματα.
και το σπαστικοτερο ειναι οτι πολλοι πανε σιγα-σιγα ετσι ωστε να τους ακους για πιο πολυ ώρα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εφόσον ζούμε στην Ελλάδα και δεν υπάρχει αρχή (δες αστυνομία) να προστατέψει τον πολίτη δεν θα εκπλαγώ αν δω κάποιον σε λίγο να κυκλκοφορεί τρεις την νύκτα με ντοντούκα και να φωνάζει 'Ξυπνάτε έχω κέφια'Aν φτασουμε εκει μην εκλαγείτε αν με δειτε με καμια καραμπίνα να του κανω το καρο σουρωτηρι....
(μετα θα είμαστε όλοι ζωα οπότε δεν θα έχει διαφορά)
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
και το σπαστικοτερο ειναι οτι πολλοι πανε σιγα-σιγα ετσι ωστε να τους ακους για πιο πολυ ώραΚαλό αυτό, να μπορείς να βάλεις σημάδι με τη γλάστρα από το μπαλκόνι
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
και το σπαστικοτερο ειναι οτι πολλοι πανε σιγα-σιγα ετσι ωστε να τους ακους για πιο πολυ ώραΚαλό αυτό, να μπορείς να βάλεις σημάδι με τη γλάστρα από το μπαλκόνι
Δε λυπασαι το φυτό;; Περιβαλλοντολόγος γαρ...
Ζώα ζώα ζώα