-
Τέτοιες μέρες δεν χρειάζεται να χαλάς την ζαχαρένια σου στο δρόμο... αν ταξιδεύεις κατά λάθος, κάτσε δεξιά και απόλαυσε τα γεγονότα... μην την ψάχνετε κυκλοφορούν άρρωστοι εκει έξω.... όταν ακούς τον άλλο στην Κρήτη να βιάζει 5χρονο τι περιμένεις να βγει στο δρόμο και να είναι κύριος......
ή άλλιώς, όταν άλλος θεωρεί τον ευατό του πόνηρο γιατί κάνει την τάδε εξυπνάδα και τα παίρνει από την ΕΕ με υπερτιμολογήσεις θεωρείς ότι και στο δρόμο δεν θα νιώθει ότι είναι θεός και οι άλλοι κουτοί.....
Έχει γλέντι η ιστορία....Btw ξέρει κανείς τί έγινε στο Κιφησσό πάλι??? Ποιός τα έκανε σπαράλια πάλι????
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τελικά όλη η μαλακία ήταν μαζεμένη στους δρόμους χθες το απόγευμα...
Κυριακή απόγευμα που έρχονται όλοι οι νεοέλληνες 'Αθηναίοι' στην Αθήνα τι περιμένεις να δεις;;;
...κάποιον τρονόμο να τους κόψει τον κώλο επιτέλους;; :x
Είναι γνωστό ότι η τροχαία δεν αστυνομεύει τους ελληνικούς δρόμους.
Εάν υπήρχε έλεγχος θα γινόντουσαν τα εξής:
- Τα τροχαία ατυχήματα (θάνατοι και τραυματισμοί) θα μειωνόντουσαν θεαματικά.
- Οι μετακινήσεις θα διαρκούσαν διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο, αφού οι μέσες ωριαίες ταχύτητες θα έπεφταν στα 30-50 χαω. Ο λόγος: ΑΘΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.
Για την αθλιότητα των ελληνικών δρόμων ευθύνονται οι πολιτικοί που διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα και εξανεμίζουν τους φόρους από τα καύσιμα σε ότι αυτοί κρίνουν 'αναγκαίο'. Ύστερα, κουκουλώνουν το πρόβλημα της αθλιότητας, μη αστυνομεύοντάς τους δρόμους και δηλώνουν περίλυποι για τον αριθμό των θανάτων, των αναπήρων κλπ.
-
Διπλή δημοσίευση
-
Τέτοιες μέρες δεν χρειάζεται να χαλάς την ζαχαρένια σου στο δρόμο... αν ταξιδεύεις κατά λάθος, κάτσε δεξιά και απόλαυσε τα γεγονότα... μην την ψάχνετε κυκλοφορούν άρρωστοι εκει έξω.... όταν ακούς τον άλλο στην Κρήτη να βιάζει 5χρονο τι περιμένεις να βγει στο δρόμο και να είναι κύριος......
ή άλλιώς, όταν άλλος θεωρεί τον ευατό του πόνηρο γιατί κάνει την τάδε εξυπνάδα και τα παίρνει από την ΕΕ με υπερτιμολογήσεις θεωρείς ότι και στο δρόμο δεν θα νιώθει ότι είναι θεός και οι άλλοι κουτοί.....
Έχει γλέντι η ιστορία....Btw ξέρει κανείς τί έγινε στο Κιφησσό πάλι??? Ποιός τα έκανε σπαράλια πάλι????
-
Διπλή δημοσίευση
-
-
χαμος γινεται
-
Διπλή δημοσίευση
-
Το είπα πολλές φορές φαίνεται!!!!!! πως σβήνει μερικές????
-
Χαμός στους δρόμους, χαμός και στο... forum!!!
Από το πρωί μπάχαλο είναι η λειτουργία του
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Χαμός στους δρόμους, χαμός και στο... forum!!!Από το πρωί μπάχαλο είναι η λειτουργία του
εν τω μεταξύ αύριο είναι Τρίτη και 13
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χαμός στους δρόμους, χαμός και στο... forum!!!
Από το πρωί μπάχαλο είναι η λειτουργία του
εν τω μεταξύ αύριο είναι Τρίτη και 13
Κάνει από σήμερα την κατάλληλη προετοιμασία
-
Βρήκα τη λύση αύριο να κάνουμε αγιασμό και να καλέσουμε και τον Μητσ.....
καλά μην βαράτε δεν το λέω. -
Ο χρήστης GeorgeY έγραψε:
Βρήκα τη λύση αύριο να κάνουμε αγιασμό και να καλέσουμε και τον Μητσ.....
καλά μην βαράτε δεν το λέω.Χμμμ πάντως νομίζω καλύτερα τον Μητσ. παρά τον Rai.
-
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Παραλία Κατερίνης που βρέθηκα για λίγες μέρες.
Μπροστά μου ένα Golf με 3-4 πιτσιρικάδες που πηγαίνοντας πολύ αργά κάνουν καμάκι σε μια Ανατολικής προέλευσης κοπέλα.
Αυτή αδιαφορεί, αυτοί επιμένουν και ουρά απο πίσω τα αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή φεύγει πίσω απο την ουρά μια 3λίτρη κάμπριο BMW και χαλώντας τον κόσμο με κωλιές μπαίνει και σταματάει μπροστά απο το Golf και τους πιτσιρικάδες. Η καμακιασμένη Ανατολικιά μπαίνει μέσα στη BMW. Ραντεβού βέβαια.Προσπερνάω και βλέπω τον οδηγό της BMW τσαντισμένο, προφανώς απο το καμάκι που κάναν στη 'δικιά' του.
Μόλις προχωράω λίγο και βρίσκομαι έτοιμος να στρίψω δεξιά ακούω την BMW να ουρλιάζει και να έρχεται καταπάνω μου πετώντας τρελούς κώλους. ΠΑΝΩ ακριβώς στη γωνία της στροφής με προσπερνάει και δίνοντας άλλη μια 'κωλιά' το πίσω δεξί μέρος της bmw με χτυπάει στο αριστερό μπρός φτερό.
Ο τύπος δεν συγκινείται και συνεχίζει. Τον παίρνω απο πίσω και μετά απο μερικά στενά σταματάει αφου άκουσε 'περι εγκατάλειψης τροχαίου' κτλ. Φωνάζουμε τη τροχαία και ήθελε να........ μου κάνει μύνηση για....παρενόχληση της 'δικιάς' του.
Φυσικά κατάλαβε που θα έμπλεκε (η γκόμενα εξαφανίστηκε.σιγά μην είχε χαρτιά) και 'αρκέστηκε' στην αποδοχή οτι έφταιγε για το τρακάρισμά. -
Όντως η κατάσταση έχει ξεφύγει (και) αυτόν το Σεπτέμβριο
Ποτάμι προς Αθήνα με τη γνωστή ροή 90-110 η αριστερή 70-80 η μεσαία στο ύψος της Βαρυμπόμπης, αλλά όχι, ο γρήγορος με το Uno στον προφυλακτήρα μου, ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ;;;;;
Μπροστά αυτοκίνητα δεξιά αυτοκίνητα!!!!
φυσικά ο γρήγορος δεν μπορεί να περιμένει, μπαίνει μεσαία, μπαίνει δεξιά προσπερνάει ΕΝΑ αυτοκίνητο κι ετοιμάζεται να μπει μπροστά μου στην αριστερή με χώρο για smart
OXI δεν άφησα το πόδι απο το γκάζι (τα καλά του εταιρικού) και παρόλο που ήμουν μπροστά του, ετοιμαζόταν να πέσει με το αριστερό φτερό στη δεξιά πόρτα με 90-100 περίπου. ΦΥΣΙΚΑ και κόλωσε κι άρχισε τα βρισίδια
βέβαια όποιος άλλος είδε το σκηνικό του ριχνε κι από ένα μπινελίκι όπως τον περνούσαν
αφού το γλύτωσα αυτό, φτάνω σπίτι πάω να στρίψω στο στενό και να σου ένα Micra περνάει ΑΕΡΑ το STOP (ευτυχώς είχα κόψει για να μπω στο στενό). Φώτα κόρνες, ζητάει τα ρέστα φυσικά, του φωνάζω STOP μεγάλε!!!!, φυσικά τ'ακούω από πάνω που τόλμησα να τον ενοχλήσω... φτάνει στην επόμενη διασταύρωση, με STOP επίσης και φυσικά το πέρασε αέρα
Δυστυχώς δεν ερχόταν το λεωφορείο να τον κάνει πίτα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
φυσικά ο γρήγορος δεν μπορεί να περιμένει, μπαίνει μεσαία, μπαίνει δεξιά προσπερνάει ΕΝΑ αυτοκίνητο κι ετοιμάζεται να μπει μπροστά μου στην αριστερή με χώρο για smart
OXI δεν άφησα το πόδι απο το γκάζι (τα καλά του εταιρικού) και παρόλο που ήμουν μπροστά του, ετοιμαζόταν να πέσει με το αριστερό φτερό στη δεξιά πόρτα με 90-100 περίπου. ΦΥΣΙΚΑ και κόλωσε κι άρχισε τα βρισίδιαΆσε μου έχει συμβεί κι εμένα αντίστοιχο περιστατικό πριν μερικούς μήνες στον Καρέα. Δύο λωρίδες ο δρόμος, νύχτα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εγώ στην αριστερή με 100, αλλά ο γρήγορος θέλει ακόμα πιο γρήγορα, με περνάει από δεξιά, αλλά μπροστά έχει φορτηγό και φιλοδοξεί να προλάβει να χωθεί μπροστά μου. Εγώ με το Megane σταθερά με 100, αυτός δεν προλαβαίνει και πλακώνεται στα φρένα πίσω από το φορτηγό.....
Συνεχίζω εγώ, αυτός πάλι πίσω, φώτα, κόρνες, μπινελίκια, ωχ λέω, πέσαμε σε μ@λ@κ@, κάνω δεξιά. Αυτός δεν περνάει, αλλά έρχεται πίσω μου και συνεχίζει τα μπινελίκια, (σταμάτα ρε, θα σε γ.......σω) και άλλα τέτοια ωραία..
Τέλος πάντων, επειδή δεν ξέρει κανείς πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ο κάθε καραγκιόζης που σε ενοχλεί στο δρόμο, εγώ δεν σταματάω και συνεχίζω κανονικά... Να μην τα πολυλογώ, ο τύπος με πήγε κ@λοφεράντζα όλο τον Καρέα, Κατεχάκη, Μεσογείων μέχρι τον Χολαργό. Αφού μιλάμε ότι κόντευα να φτάσω σπίτι και πραγματικά, αν δεν την κοπανούσε ο τρόμπας κάποια στιγμή, σκεφτόμουν να σταματήσω σε αστυνομικό τμήμα, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Το συμπέρασμα που έχω βγάλει οδηγώντας, εδώ και 19 χρόνια στους δρόμους, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, είναι πως έξω κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και όσο μπορεί κανείς να είναι ήρεμος, ψύχραιμος και να αποφεύγει τις κακοτοπιές.. -
ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ και όλοι όσοι σήμερα το πρωί σε μια Αθήνα με συννεφία και ψιλόβροχο, κινούνταν με σβηστά τα φώτα ...
Και μιλάμε για ένα 95 % των οδηγών ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Ήθελα να ήξερα αν θέλουν να αλλάξουν λωρίδα, μαντεύουν αν έρχεται κάποιος από πίσω σε αυτή που θέλουν να μπούν
ή απλά μπαίνουν και ότι γίνει έγινε. Γιατί ρε τη τρέλα μου μέσα δεν νομίζω πως μόνο στο δικό
μου αμάξι είναι βρεγμένα τα παράθυρα και οι καθρέπτες και ότι είμαι ο
μοναδικός που δεν βλέπει ....ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ Τα φώτα είναι τζάμπα οι φαναρτζήδες ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
OXI δεν άφησα το πόδι απο το γκάζι (τα καλά του εταιρικού) και παρόλο που ήμουν μπροστά του, ετοιμαζόταν να πέσει με το αριστερό φτερό στη δεξιά πόρτα με 90-100 περίπου. ΦΥΣΙΚΑ και κόλωσε κι άρχισε τα βρισίδιαΜεγαλε και τρανε χωροφύλακα του δρομου να πας να σε δει κανα γιατρος.
Επειδη εχεις εταιρικο θα σκοτωθείτε δύο ανθρωποι;
Καταλαβαινεις ποιος ειναι το ζωόν ή ζεις στην δικη σου προσωπικη φάρμα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
OXI δεν άφησα το πόδι απο το γκάζι (τα καλά του εταιρικού) και παρόλο που ήμουν μπροστά του, ετοιμαζόταν να πέσει με το αριστερό φτερό στη δεξιά πόρτα με 90-100 περίπου. ΦΥΣΙΚΑ και κόλωσε κι άρχισε τα βρισίδιαΜεγαλε και τρανε χωροφύλακα του δρομου να πας να σε δει κανα γιατρος.
Επειδη εχεις εταιρικο θα σκοτωθείτε δύο ανθρωποι;
Καταλαβαινεις ποιος ειναι το ζωόν ή ζεις στην δικη σου προσωπικη φάρμα;Γιατί του τα χώνεις έτσι;;; Δεν έγραψε ότι έκλεισε το άνοιγμα (μήκους ενός smart), αλλά ότι δεν έκοψε για να ανοίξει. Και καλά έκανε, αν και πράγματι αν ο ΑΛΛΟΣ ήταν εντελώς ΖΩΟΝ το ατύχημα θα ήταν πολύ πιθανό...
Ζώα ζώα ζώα