-
Ζώον όποιος μου γρατζούνισε ελαφρώς σε τρεις παράλληλες λωρίδες το αυτοκινητάκι μου από την πίσω δεξιά πόρτα έως το τελείωμα της μπροστά δεξιάς. Σε ορισμένα σημεία το έχει ξανακάνει επειδή φαίνεται η πρώτη νυχιά δεν έπιασε.
-
Famas για ποια περιφεριακη μιλατε? Αν μιλατε για κατεχακη καρεα και μαυρο ΡΧ8 και κυριως βραδινες ωρες τοτε μαλλον εμενα λετε...... Συγνωμη αν σας εχω δημιουργησει προβλημα αν και εκει δεν θεωρω οτι πηγαινω παρατολμα.... Εχω τον απολυτο ελεγχω του αυτοκινητου και του ευατου και ας περναω με την ηλιγκιωδη ταχυτητα των 120 χλμ......
-
για περιφερειακη θεσσαλονικης μιλαμε...ελπιζω να μη κανεις τα ιδια που εκανε και ο μ@λακας με το ρχ8...
-
Δεν ξερω τι εκανε για να σου απαντησω...... Εγω τουλαχιστον ουτε προφυλακτηρες κολλαω ουτε φωτα παιζω. Απλα κινουμε ελαφρος πιο γρηγορα και οταν μου κανουν χωρο περναω.....................
-
Τι κακο εχουν τα φωτα;;;;;
Προτιμω να παιξω σε καποιον φωτα απο αποσταση ασφαλειας για να κανει στην ακρη, παρα να του κολησω προφυλακτηρες
-
Ρε ΑΛΕΞ δεν το ξερεις οτι εδω μεσα αμα παιξεις τα φωτα ειναι ζωο και οτι ειναι παρανομο? Ασε μην πεσουμε σε κανεναν εδω μεσα που του πεξαμε φωτα και μετα δεν μας ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας.......
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ρε ΑΛΕΞ δεν το ξερεις οτι εδω μεσα αμα παιξεις τα φωτα ειναι ζωο και οτι ειναι παρανομο? Ασε μην πεσουμε σε κανεναν εδω μεσα που του πεξαμε φωτα και μετα δεν μας ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας.......Δηλαδή εκτός από αλήτης και κοντράκιας είμαι και ζώο;;;
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ρε ΑΛΕΞ δεν το ξερεις οτι εδω μεσα αμα παιξεις τα φωτα ειναι ζωο και οτι ειναι παρανομο? Ασε μην πεσουμε σε κανεναν εδω μεσα που του πεξαμε φωτα και μετα δεν μας ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας.......Κατσε.......
Ειναι πολυ απλο.......
Εγω οταν παιζω φωτα, συμαινει οτι καποιο ΖΩΟ εχει πιασει την αριστερη λοριδα για παρτυ του και πηγαινει με το πασο του κ μ εμποδιζει και με εξαναγκαζει να τον προσπερασω απο δεξια.
Το οτι τον αντιμετοπιζω σαν ανθρωπο, δεν λεει τιποτα.
Βαση Κ.Ο.Κ. η αριστερη λοριδα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ. -
Μην το ξαναπεις αυτο γιατι μετα θα αρχισουν παλι οι γνοιστοι αγνωστοι να πετανε σποντες και παλι θα λενε τα δικα τους......EDIT PLEASE.....
-
Δε ξερω αν παει εδω αλλα ειδα 4Χ4, μαυρο, φυμε τζαμια, χωρις πινακιδες, κατασκονισμενο και με αρκετες τρακιτσες να πηγαινει σιγα σιγα στην ακρη του δρομου με τον οδηγο να εχει βγαλει το ποδι του , χωρις να φοραει παπουτσια, εξω απο το παραθυρο και να το αεριζει.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ......Τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον θα δοκιμαζε τη σοδεια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξερω αν παει εδω αλλα ειδα 4Χ4, μαυρο, φυμε τζαμια, χωρις πινακιδες, κατασκονισμενο και με αρκετες τρακιτσες να πηγαινει σιγα σιγα στην ακρη του δρομου με τον οδηγο να εχει βγαλει το ποδι του , χωρις να φοραει παπουτσια, εξω απο το παραθυρο και να το αεριζει.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ......
Τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον θα δοκιμαζε τη σοδεια.Αυτο με τις πινακιδες παλι.....
Με ποιο δικαιωμα κυκλοφωρουν παπια, μηχανες και μηχανακια χωρις πινακιδες;;;;;
Αμα μου ξηλωσει ενα ζωο καναν καθρευτι, εγω τι θα κανω;;;
θα τον κινηγησω;;;; -
Ζώα οι οδηγοί street δίτροχων που κολάνε την πινακίδα ...κάτω ακριβώς από την σέλα.....
Δηλαδή Ε.Λ.Ε.Ο.Σ. ........ πόσοι από τους οδηγούς αυτοκινήτου ...τολμάνε να κυκλοφορήσουν χωρίς πινακίδες??? Άκομα και στο τελευταίο χρέπι...κατί υπάρχει......
-
Ο χρήστης Στέλιος έγραψε:
Ζώα οι οδηγοί street δίτροχων που κολάνε την πινακίδα ...κάτω ακριβώς από την σέλα.....Δηλαδή Ε.Λ.Ε.Ο.Σ. ........ πόσοι από τους οδηγούς αυτοκινήτου ...τολμάνε να κυκλοφορήσουν χωρίς πινακίδες??? Άκομα και στο τελευταίο χρέπι...κατί υπάρχει......
Βασικα..... εγω....
Μου ειχαν κλεψει την μπροστινη, πηγα εκανα δηλωση στην ασφαλεια
της περιοχης μου και κυκλοφωρουσα χωρις μπροστινη πινακιδα για
7-8 μηνες.....-Γιατι δεν φερει το αυτοκινητο μπροστα πινακιδα κυριε;;;
-Μου την εκλεψαν, εκανα δηλωση και απο τοτε μια βαριεμαι να παω να βγαλω καινουρια.... γιατι πρεπει να μινει το αυτοκινητο ακινητο 2 μερες.... -
3 Ζώα σήμερα στη διασταύρωση Περιφερειακής-Καλαμαριάς-Φοίνικα!
Ζώο με Vitara που ανέβηκε μισός στο πεζοδρόμιο για να προσπεράσει την ουρά των περίπου 6-7 αυτοκινήτων και να βγει πρώτος στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Ζώο με κάμπριο BMW που βαριόταν να περιμένει να ανάψει πράσινο και την έκανε με φουλ κόκκινο.
...και ζώο με Clio που είδε λίγο πιο πέρα ένα Civic χωρίς οδηγό αλλά με συνοδηγό, άρχισε να μπινελικιάζει μόνος του που δίνουν τα διπλώματα σε άτομα με ύψος χαμηλότερο του 1,40! Μόλις ξεκαθάρισε ο χώρος, φάνηκε ότι το αυτοκίνητο είχε αγγλικές πινακίδες και ήταν φυσικά δεξιοτίμονο!!! Ρόμπα ο funkyreverend...
-
funkyαιδεσιμώτατε χρειάζεσαι διακοπές...
Μετά από ένα ΣΚ με 15 ζώα στον δρόμο σου τίποτα δεν θα σου φαίνεται παράξενο -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χρόνια λέω πως για να βοηθηθεί η κίνηση στο χάλι που υπάρχει στο ποτάμι, πρέπει να υποχρεώσουν (Με τη μόνη 'υποχρέωση' που μπορούν να καταλάβουν δηλαδή με πρόστιμο 'ασήκωτο') τα μεγάλα οχήματα να κινούνται μόνο δεξιά (ειδικά τις ώρες αιχμής).
+1
Κάντε ρε παιδιά δεξιά, μην προσπερνάτε με διαφορά ταχύτητας dv=1km/h μπας και πάμε μια ωρα νωρίτερα στον προορισμό μας. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
3 Ζώα σήμερα στη διασταύρωση Περιφερειακής-Καλαμαριάς-Φοίνικα!Ζώο με Vitara που ανέβηκε μισός στο πεζοδρόμιο για να προσπεράσει την ουρά των περίπου 6-7 αυτοκινήτων και να βγει πρώτος στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Ζώο με κάμπριο BMW που βαριόταν να περιμένει να ανάψει πράσινο και την έκανε με φουλ κόκκινο.
***...και ζώο με Clio που είδε λίγο πιο πέρα ένα Civic χωρίς οδηγό αλλά με συνοδηγό, άρχισε να μπινελικιάζει μόνος του που δίνουν τα διπλώματα σε άτομα με ύψος χαμηλότερο του 1,40! Μόλις ξεκαθάρισε ο χώρος, φάνηκε ότι το αυτοκίνητο είχε αγγλικές πινακίδες και ήταν φυσικά δεξιοτίμονο!!! Ρόμπα ο funkyreverend... ***:oops:
-
λοιπον.
βουλιαγμενης
2 μηχανακια
το ενα προσπαθει να περασει απο δεξια, αναμεσα σε μενα και ενα αλλο αυτοκινητο
του κανω χωρο
ερχεται το δευτερο σε χρονο dt, τον ειχα δει, βλεπει οτι προσπερναει αλλο μηχανακι απ'την αλλη κ εχω ανοιξει χωρο και αρχιζει τις κορνες.καλα ρε μαλακα μου τι ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
δηλαδη τι επρεπε να κανω, να πατησω τον αλλο που προσπερναγε;
και εμεις καβαλαμε μηχανη, αλλα δεν ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣερχεται διπλα και με κοιταει, ενας πιτσιρικας. λεω μεσα μου: το αρχιζεις στα χαστουκια τωρα το μαλακιστηρι ή οχι;
ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ γαμω
2ο. Παραλιακη, κοντα στην αγ. μαρινα εχει γινει μια στουκα. στο ρευμα προς Αθηνα, το βλεπω απο μακρια, βλεπω φαρο, οποτε κοβω. πισω μου, πανηλιθιος με saab, αρχιζει και μου κολλαει. κανω δεξια, γιατι το τρακαρισμενο αμαξι ηταν στην αριστερη λωριδα. ο αλλος πλακωνεται στα φρενα και μπαινει πισω μου. ο μπατσος στην ακρη του δρομου να τα εχει παρει στο κρανιο και να τον βριζει. μετα το σημειο του τροχαιου, με προσπερναει ενω του κατεβαζω ολη την αγια τριαδα και τους αγιους παντες.. δε μασαει μια, γκαζωνει και φευγει...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον.
βουλιαγμενης
2 μηχανακια
του κανω χωρο
ερχεται το δευτερο σε χρονο dt, τον ειχα δει, βλεπει οτι προσπερναει αλλο μηχανακι απ'την αλλη κ εχω ανοιξει χωρο και αρχιζει τις κορνες.Παρόμοιο σκηνικό στην Αττική Οδό πριν 2 εβδομάδες και με πολλά παραπάνω χλμ...
Κινούμαστε στην αριστερή με όχι τόσο πυκνή ροή αλλά αρκετά συμπορευόμενα αυτοκίνητα. Ταχύτητα γύρω στα 120-140km/h. Στο ύψος του The Mall και με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, λίγο πριν να αρχίσει η αριστερή καμπή που αρχίζει η κατηφόρα που περνάει κάτω από την Κηφισίας, διακρίνω στους καθρέφτες 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού να έρχονται γκαζωμένες. Η μια στην αριστερή πλευρά πατούσε στο ενδιάμεσο μεταξύ μπαριέρας και λευκής γραμμής στο κενό που έχει η αριστερή λωρίδα (καλός μλκας του λόγου του), ενώ την ίδια στιγμή ο εταιρος μαλακοπίτουρας προσπερνούσε μεταξύ αριστερής και μεσαίας λωρίδας. Εγώ τους είδα εγκαίρως από τους καθρέφτες και κρατήθηκα στο κέντρο της αριστερής λωρίδας.
Ο μπροστινός όμως, είδε πρώτα τον δεξί καθρέφτη, τρόμαξε και με μια ενστικτώδη κίνηση ψιλοπανικού έκοψε αριστερά για να ανοίξει χώρο όπου όμως ερχόταν η άλλη μηχανή. Αποτέλεσμα? Από καθαρή τύχη γλύτωσαν και οι δυο μοτοσυκλετιστές από το παραλίγον φλιπεράκι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
λοιπον.
βουλιαγμενης
2 μηχανακια
του κανω χωρο
ερχεται το δευτερο σε χρονο dt, τον ειχα δει, βλεπει οτι προσπερναει αλλο μηχανακι απ'την αλλη κ εχω ανοιξει χωρο και αρχιζει τις κορνες.Παρόμοιο σκηνικό στην Αττική Οδό πριν 2 εβδομάδες και με πολλά παραπάνω χλμ...
Κινούμαστε στην αριστερή με όχι τόσο πυκνή ροή αλλά αρκετά συμπορευόμενα αυτοκίνητα. Ταχύτητα γύρω στα 120-140km/h. Στο ύψος του The Mall και με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, λίγο πριν να αρχίσει η αριστερή καμπή που αρχίζει η κατηφόρα που περνάει κάτω από την Κηφισίας, διακρίνω στους καθρέφτες 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού να έρχονται γκαζωμένες. Η μια στην αριστερή πλευρά πατούσε στο ενδιάμεσο μεταξύ μπαριέρας και λευκής γραμμής στο κενό που έχει η αριστερή λωρίδα (καλός μλκας του λόγου του), ενώ την ίδια στιγμή ο εταιρος μαλακοπίτουρας προσπερνούσε μεταξύ αριστερής και μεσαίας λωρίδας. Εγώ τους είδα εγκαίρως από τους καθρέφτες και κρατήθηκα στο κέντρο της αριστερής λωρίδας.
Ο μπροστινός όμως, είδε πρώτα τον δεξί καθρέφτη, τρόμαξε και με μια ενστικτώδη κίνηση ψιλοπανικού έκοψε αριστερά για να ανοίξει χώρο όπου όμως ερχόταν η άλλη μηχανή. Αποτέλεσμα? Από καθαρή τύχη γλύτωσαν και οι δυο μοτοσυκλετιστές από το παραλίγον φλιπεράκι...
Μα ειναι τελειως ηλιθιοι...
ΛΙΓΟ μυαλο θελει, οχι πολυ...
και να πεις οτι δε βλεπουν..
γιατι οταν εισαι με μηχανη και ερχεσαι απο πισω βλεπεις ολη τη ροη της κινησης... απλα δεν τους κοβει καθολου
Ζώα ζώα ζώα