-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οτι ειπαν οι προηγουμενοι. Ολα τα οχηματα πρεπει να διατηρουν την ταχυτητα τους και να ΜΗΝ επιιταχυνουν οταν τους προσπερνουν, τα δε μεγαλα οχηματα (φορτηγα κλπ) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, οταν εχουν δημιουργησει προβλημα πισω τους, στην πρωτη ευκαιρια και ανοιγμα του δρομου να κανουν οσο πιο δεξια γινεται και να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ (οχι ομως να κοψουν εντελως, δεν μπορεις να του ζητας να σταματαει καθε τρεις και λιγο).Αααααπειρες φορες σε στενους δρομους με στροφες οπως π.χ Αντιρριο - Μεσολλογι, τέτοιοι 'επαγγελματιες' δεν κανουν στην ακρη οταν εχεις τη δυνατοτητα να προσπερασεις, και επισης καμμια φορα επιταγχυνουν...
Για να μην πω οτι σε περιοδους που εχει απαγορευση κυκλοφοριας 'βγαινουν' στα μουλωχτα και πανε απο παρκινγκ σε παρκινγκ για να γλυτωσουν ωρα..
-
Ζώα, όσοι οδηγοί δικύκλων βαρέθηκαν να περιμένουν στην κίνηση σήμερα το πρωί στην λεωφόρο βουλιαγμένης δίπλα στο 1ο νεκροταφείο και οδηγούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο. Λυπήθηκε η ψυχή μου ένα φουκαρά πεζό που ήταν εκεί και δεν ήξερε από ποιό μηχανάκι θα πάει...
-
Ζώο εχθές...
Γερμανός με μερσεντές που σε κυκλική πλατεία, με υποχρεωτική κυκλική πορεία βρέθηκε μπροστά μου πηγαίνωντας ανάποδα. Σταματάω...- Υou are going the wrong way....
- bfjg gfhslgf ghsjgf ...γρι δεν κατάλαβα...
- You have to go back (μιας και δεν χώραγε να γίνει τίποτα άλλο)
- flhsg shdgfhlg ....και μου κάνει νόημα να κάνω πίσω ...!
- Του δείχνω την πινακίδα....Please go back... του δείχνω και την ουρά με τα αυτοκίνητα πίσω μου.....
- OHH! Μπαίνει στο αυτοκίνητο και παρκάρει!!!
Λέω τι στο καλό δεν βλέπει οτι δεν χωράω...Τι νομίζει οτι αναδιπλώνει το αυτοκίνητο και γίνεται παπάκι...
-Excuse me ....There is no room...go back...ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!
-Με γράφει, κατεβαίνει ο πίσω μου... - Ρε μ@@2@@ BACK BACK!!! Μ@@@@@@α!!!!
Και κάνει πίσω....
Δηλαδή την επόμενη που θα συναστήσω κανα ξένο και κάνει μ@λ@κίες για να ξεμπερδέψω θα αρχίσω τα καντίλια.....
-
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Οτι ειπαν οι προηγουμενοι. Ολα τα οχηματα πρεπει να διατηρουν την ταχυτητα τους και να ΜΗΝ επιιταχυνουν οταν τους προσπερνουν, τα δε μεγαλα οχηματα (φορτηγα κλπ) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, οταν εχουν δημιουργησει προβλημα πισω τους, στην πρωτη ευκαιρια και ανοιγμα του δρομου να κανουν οσο πιο δεξια γινεται και να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ (οχι ομως να κοψουν εντελως, δεν μπορεις να του ζητας να σταματαει καθε τρεις και λιγο).
Αααααπειρες φορες σε στενους δρομους με στροφες οπως π.χ Αντιρριο - Μεσολλογι, τέτοιοι 'επαγγελματιες' δεν κανουν στην ακρη οταν εχεις τη δυνατοτητα να προσπερασεις, και επισης καμμια φορα επιταγχυνουν...
Για να μην πω οτι σε περιοδους που εχει απαγορευση κυκλοφοριας 'βγαινουν' στα μουλωχτα και πανε απο παρκινγκ σε παρκινγκ για να γλυτωσουν ωρα..
Πριν απο 2 χρονια, καθ οδον προς Ηλεια.
Νταλικα μπροστα, ανηφωριτσα, ο καϊμενος ο κοσμακης πισω απο την
νταλικα τα χει παιξει γιατι δεν πηγαινε πανω απο τα 30χαω ο μπαμιας.
Βλεπω οτι ανοιγει ο δρομος και χωραει το Μερτσεντεντ ανοιγωμαι στο
αντιθετο και κανω την ποιο αισχρη και προκλητικη προσπεραση της
ζωης μου.... Μπροστα σε μπλοκο.....Ο αστυνομικος με βλει στο αντιθετο, πιανει το κεφαλι του και αρχηζει να
μου κανει νοημα να σταματησω.....'Τι θελει τωρα ο μπαμιας;;;'
Σταματαω.
Εξαλος ο 'μποϊ ιν μπλου' ρωταει....
'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;;;;;;; ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕΣ ΟΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;;;;;;;;;;;'Και εισπρατει....
'Ναι.....που το κακο;;;;;;'Εισε με τα καλα σου;;;;
κ αν ερχοταν καποιος απο το αντιθετο;;;;;;Θα τον εβλεπα....
Και τι θα κανες;;;;; θα περναγες απο πανω του;;;;
Δεν θα βγαινα στο αντιθετο.....
Ε;;; .....Καλα... Καλα.... Αδεια, διπλωμα, ασφαλεια....
Και ετοιμασου ψυχολογικα για το κουστουμακι γιατι ειναι κ ο διοικιτης εδω...Διοικιτης....
Κοιλουμπα.... Μουστακα.... στο πουκαμισο ανοιχτα τα 4 πανω κουμπια...Και απιστευτο υφακι 'γ@..@ω-πιδ@ω'-Γιατι βγηκατε αντιθετο ρευμα, κυριος;;;;
-Προσπερασα τη νταλικα.... τοση ωρα, καρωτσακι μας παει....
-Εχει διπλη διαχωριστικη ομως! ειναι 130 ευρω και πινακιδες για 30 ημερες....
-Κανετε λαθος....
-Εγω δεν κανω λαθος. Το λεει κ ο νομοθετης....
-Τι λεει ο νομοθετης;;; Οτι δεν επιτρεπαιτε προσπεραση οχηματων που κινουντε αργα και παρεμποδιζουν την κινηση;;; 2 ωρες τωρα, πανω απο 30χαω δεν εχουμε παει....
-Εχετε Ραντδαρ κυριε;;;; Μπορειτε να αποδειξετε με ποσα πηγαινε το φωρτιγο;;;;
-Εχω το κοντερ μου, και 4 αστυνομικους απο το μπλκο που τον ειδαν να ερπεται....Μετα απο ενα τεταρτο και αφου παραλιγο να τσακωθω με τον διοικιτη
και να παω για αντισταση κατα της αρχης και εξυβρηση -επιδει αρχησα
να ψιλο γκαριζω- απο το μπλοκο, με τις πινακιδες, χωρις το ροζ χαρτακι και 5 λεπτα ποιο μετα ξαναπροσπερασα την νταλικα..... και το τρενακι απο 15 αυτοκινητα πισω της, με τις αναλογες χειρονομιες και καμια 150αρα στο κοντερ.... -
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Ζώο εχθές...
Γερμανός με μερσεντές που σε κυκλική πλατεία, με υποχρεωτική κυκλική πορεία βρέθηκε μπροστά μου πηγαίνωντας ανάποδα. Σταματάω...- Υou are going the wrong way....
- bfjg gfhslgf ghsjgf ...γρι δεν κατάλαβα...
- You have to go back (μιας και δεν χώραγε να γίνει τίποτα άλλο)
- flhsg shdgfhlg ....και μου κάνει νόημα να κάνω πίσω ...!
- Του δείχνω την πινακίδα....Please go back... του δείχνω και την ουρά με τα αυτοκίνητα πίσω μου.....
- OHH! Μπαίνει στο αυτοκίνητο και παρκάρει!!!
Λέω τι στο καλό δεν βλέπει οτι δεν χωράω...Τι νομίζει οτι αναδιπλώνει το αυτοκίνητο και γίνεται παπάκι...
-Excuse me ....There is no room...go back...ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!
-Με γράφει, κατεβαίνει ο πίσω μου... - Ρε μ@@2@@ BACK BACK!!! Μ@@@@@@α!!!!
Και κάνει πίσω....
Δηλαδή την επόμενη που θα συναστήσω κανα ξένο και κάνει μ@λ@κίες για να ξεμπερδέψω θα αρχίσω τα καντίλια.....
Κοβω το δεξι μου χερι..... ΕΛΛΗΑΝΡΑΣ απο την Γερμανια.....
Απλα με τις Γερμανικες πινακιδες νωμιζε οτι μπορει να κανει οτι θελει
στην Ελλαδα.... -
Είναι γνωστό ότι το ΜΑΛΑΚΑ έχει γίνει διεθνής λέξη πλέον!!!
-
Katerina K.
Ειδες? Μολις ξεστομησες τον διεθνους κυρους χαρακτηρισμο/ορολογια οροσημο για την χωρα μας (ΜΑΛΑΚΑΣ), συννενοηθηκατε πληρως.
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Οτι ειπαν οι προηγουμενοι. Ολα τα οχηματα πρεπει να διατηρουν την ταχυτητα τους και να ΜΗΝ επιιταχυνουν οταν τους προσπερνουν, τα δε μεγαλα οχηματα (φορτηγα κλπ) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, οταν εχουν δημιουργησει προβλημα πισω τους, στην πρωτη ευκαιρια και ανοιγμα του δρομου να κανουν οσο πιο δεξια γινεται και να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ (οχι ομως να κοψουν εντελως, δεν μπορεις να του ζητας να σταματαει καθε τρεις και λιγο).
Αααααπειρες φορες σε στενους δρομους με στροφες οπως π.χ Αντιρριο - Μεσολλογι, τέτοιοι 'επαγγελματιες' δεν κανουν στην ακρη οταν εχεις τη δυνατοτητα να προσπερασεις, και επισης καμμια φορα επιταγχυνουν...
Τηλεφωνακι στην τροχαια, αριθμο πινακιδας/κατευθυνση/χιλιομετρο, αναφερεις και το οτι την κανει απο παρκινγκ σε παρκινγκ (για να τους πιασεις στον εγωισμο, 'προσπαθει να σας πιασει στον υπνο ο μαγκας κυριε τροχονομε μου'), και θα δεις για ποτε αραζει ενα ΣΚ στο πλαι της εθνικης ο μαγκας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τηλεφωνακι στην τροχαια, αριθμο πινακιδας/κατευθυνση/χιλιομετρο, αναφερεις και το οτι την κανει απο παρκινγκ σε παρκινγκ (για να τους πιασεις στον εγωισμο, 'προσπαθει να σας πιασει στον υπνο ο μαγκας κυριε τροχονομε μου'), και θα δεις για ποτε αραζει ενα ΣΚ στο πλαι της εθνικης ο μαγκας...
Εχει τυχει περιπολικο να προσπερασει νταλικα στην 'Ε.Ο' Κορινθου - Πατρων σε περιοδο απαγορευσης και δεν εγινε τιποτα...
Δεν ξερω αν βγαινει ακρη με δαυτους
-
Ζώο ο (άλλος ένας ακόμα ) μπάτσος, που με το σούπερ-ντούπερ-από-μας-και-από-σας-πληρωμένο Octavia του πέρασε επιδεικτικά και χωρίς φώτα-φάρους κλπ. όλους τους υπόλοιπους ιθαγενείς-οδηγούς από την τέρμα αριστερή λωρίδα (που πλέον δεν χρησιμοποιείται; ) της Παν. Τσαλδάρη/Καλλιρόης και Αργυρουπόλεως (ρεύμα προς Ν. Κόσμο), σταματώντας πάνω στη διάβαση των πεζών (πάλι καλά, που δεν πέρασε με κόκκινο...) . Έτσι γελοίοι, να δίνετε πάντα το καλό παράδειγμα !!
Ζώα όλοι οι κάφροι, που βγάζουν φλας ταυτόχρονα με τη σφήνα/αλλαγή πορείας που επιχειρούν ανάμεσα στις λωρίδες και όχι 2'-3' νωρίτερα...
Ζώα όλοι οι ηλίθιοι, που αν κι έχει πάει σχεδόν 9 το βράδυ, κυκλοφορούν με τα φώτα θέσης ή χωρίς καθόλου αναμμένα φώτα. Είμαι σίγουρος πως το κάνουν επίτηδες, αφού θα θεωρούν πως αφού βλέπουν ακόμα (στο ημίφως... ), τότε θα φαίνονται κιόλας ... (...εκτός αστικού δικτύου, προσθέστε άλλα 20'-30' παρατήρησης του ανωτέρω φαινομένου !!) -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ζώο ο (άλλος ένας ακόμα ) μπάτσος, που με το σούπερ-ντούπερ-από-μας-και-από-σας-πληρωμένο Octavia του πέρασε επιδεικτικά και χωρίς φώτα-φάρους κλπ. όλους τους υπόλοιπους ιθαγενείς-οδηγούς από την τέρμα αριστερή λωρίδα (που πλέον δεν χρησιμοποιείται; ) της Παν. Τσαλδάρη/Καλλιρόης και Αργυρουπόλεως (ρεύμα προς Ν. Κόσμο), σταματώντας πάνω στη διάβαση των πεζών (πάλι καλά, που δεν πέρασε με κόκκινο...) . Έτσι γελοίοι, να δίνετε πάντα το καλό παράδειγμα !!Στο 90% των περιπτώσεων που κάποιος κάφρος βγαίνει από το πλάι έτσι μπροστά μου καταφέρνω πριν ανοίξει το πράσινο και ξαναβγαίνω μπροστά του* (χωρίς να κόβω αυτοκίνητα κινούμενα σε άλλες κατευθύνσεις) και μόλις ανοίξει το πράσινο ξεκινάω επιταχύνοντας σχετικά αργά για μερικά δευτερόλεπτα. Εκεί να δείτε τις φάτσες των εξυπνάκηδων. Οι υπόλοιποι οδηγοί στην ουρά ποτέ δεν έχουν γκρινιάξει που επιταχύνω αργά γιατί καταλαβαίνουν ότι το κάνω για σπάσιμο
- Συνήθως δεν μπαίνουν τελείως μπροστά μου, αλλά κάπως πλάι-διαγώνια και έτσι καταφέρνω και ξαναβγαίνω μπροστά τους
-
Πόσες φορές θα κατεβάσω καντήλια αυτό το ΣΚ
Χαρούμενοι εκδρομείς -που δεν διαβάζετε αυτό το forum γιατί μάλλον θα κάνατε λιγότερες πατάτες και θα προσπαθούσατε να οδήγατε προσεκτικά- σας παρακαλώ....ΠΡΟΣΟΧΗ και μην κανέτε την ζωή όλων μας δύσκολη.... -
Πόσο λυπάμαι που δεν θα είμαι εγώ άλλος ένας εκδρομέας-εχθρός του mirage!!!
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Εχει τυχει περιπολικο να προσπερασει νταλικα στην 'Ε.Ο' Κορινθου - Πατρων σε περιοδο απαγορευσης και δεν εγινε τιποτα...
Δεν ξερω αν βγαινει ακρη με δαυτους
Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα περιπολικα (ειδικα αμα παρεις τηλ. για συγκεκριμενη καταγγελια) θα βαρεθουν να ασχοληθουν. Και επειδη ενα πραγμα που ΟΝΤΩΣ δεν μπορουν να κανουν οι μπατσοι ειναι να ειναι πανταχου παρωντες, ας τους τα καταγγελουμε εμεις αυτα και ας μην κανουν οι μισοι τιποτα.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Εχει τυχει περιπολικο να προσπερασει νταλικα στην 'Ε.Ο' Κορινθου - Πατρων σε περιοδο απαγορευσης και δεν εγινε τιποτα...Δεν ξερω αν βγαινει ακρη με δαυτους
Το περιπολικό ήταν της Τροχαίας; Εάν ναι τότε είναι για τα πανηγύρια οι τύποι. εάν ήταν από την άμεση Δράση τότε ορθώς δεν σταμάτησαν. Έχουν να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. θα μπορούσαν βέβαια να ενημερώσουν το κέντρο μέσω ασυρμάτου αλλά.......
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ζωα ολοι οι φορτιγατζηδες, που πρωι πρωι κατεβαινοντας για Πειραια απο εθνικη, πιανουν 2 απο τις 3 λωριδες και μας πανε καροτσακι......
:Να έπιαναν μόνο τις δύο από τις τρείς λωρίδες θα ήταν καλά.
Χρόνια λέω πως για να βοηθηθεί η κίνηση στο χάλι που υπάρχει στο ποτάμι, πρέπει να υποχρεώσουν (Με τη μόνη 'υποχρέωση' που μπορούν να καταλάβουν δηλαδή με πρόστιμο 'ασήκωτο') τα μεγάλα οχήματα να κινούνται μόνο δεξιά (ειδικά τις ώρες αιχμής).Ειδικά το γορτηγό που βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα πρέπει να το οδηγούσε ο ορισμός του μαλάκα.
Αριστερά, με το πάσο του και στον κόσμο του. Κάποια στιγμή λίγο πριν την είσοδο της Α.Ο. βρέθηκε πίσω του ένα πυροσβεστικό όχημα (Όχι υδροφόρο) και παρά τη σειρήνα που λειτουργούσε (Την άνοιξε για να του δείξει ότι εμποδίζει) ο μαλάκας συνέχιζε αμέριμνος. Μέχρι βόρεια Ελλάδα (Αν κρίνω από τις πινακίδες που είχε) δε θα πρέπει να άλλαξε λωρίδα. -
Γυρνούσα από Κρέστενα προς Ζαχάρω(για όσους ξέρουν απο κεί τέλος πάντων) και σε μία τεράστια ευθεία αποφασίζω να προσπεράσω τα 2προπορευόμενα αυτοκίνητα που έιχαν κολλήσει πίσω από μια τριαξονική νταλίκα.
Βγαίνω λοιπόν,εντελώς άδειος ο δρόμος,όλα μια χαρά.
Μέχρι που λίγο πριν περάσω την νταλίκα βλέπω ένα Yarisπου είναι σε έναν παράδρομο στο αριστερό μου χέρι κ θέλει να βγεί με κατεύθυνση Κρέστενα.Δεν κοιτάει εμπρός προφανώς και βγαίνει!
Κορνάρω κορνάρω..τίποτα έχει βγεί ο μισός.
Πέφτω απο 140 περίπου δυνατά σε φρένα,και περνάω filler ανάμεσα σε yaris και νταλίκα.Από τα φρένα αποσταθεροποείται το πίσω μέρος και μου αρχίζει ένα χαστούκι αριστερά,ένα δεξιά,κ κανά 2-3 ακόμα μέχρι που ξεθυμαίνει τελικά.
Μπρρρρρ..σταμάτησα 5λεπτά παρακάτω και έτρεμα.
-
Σήμερα το πρωί στη Πανόρμου. Νεαρή μητέρα με το κοριτσάκι της πάνω σε μικρή μοτοσυκλέτα, χωρίς κράνος και το πιτσιρίκι πάνω στο τεπόζιτο. Αυτό όμως που της δίνει τον χαρακτηρισμό, είναι ότι μιλούσε στο κινητό το οποίο είχε 'κρατούσε' ακουμπώντας το πάνω στον ώμο της και γέρνοντας το κεφάλι προς το πλάι.
Γι΄αυτή σκοτίστικα ότι και να πάθει. Το πιτσιρίκι όμως τι φταίει να έρθει η 'κακία η ώρα'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το πρωί στη Πανόρμου. Νεαρή μητέρα με το κοριτσάκι της πάνω σε μικρή μοτοσυκλέτα, χωρίς κράνος και το πιτσιρίκι πάνω στο τεπόζιτο. Αυτό όμως που της δίνει τον χαρακτηρισμό, είναι ότι μιλούσε στο κινητό το οποίο είχε 'κρατούσε' ακουμπώντας το πάνω στον ώμο της και γέρνοντας το κεφάλι προς το πλάι.Γι΄αυτή σκοτίστικα ότι και να πάθει. Το πιτσιρίκι όμως τι φταίει να έρθει η 'κακία η ώρα'.
εδώ στη Λέρο βλέπω καθημερινά ολόκληρη οικογένεια πάνω σε παπάκι/σκουτεράκι ...
-
Ζώα ζώα ζώα
... οι οδηγοί της Κυριακής**.-**
Ζώα ζώα ζώα