-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:ysterical:
Το άβατάρ σου σκίζει.Ευχαριστώ, είναι το καλοκαιρινό το χειμώνα θα έχω άλλο.
ΖΖtop?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:ysterical:
Το άβατάρ σου σκίζει.Ευχαριστώ, είναι το καλοκαιρινό το χειμώνα θα έχω άλλο.
Θα του φορας σκουφακι μαλλινο?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
βρισκεις κατι το μεμπτο στην παρατηρηση που εκανα?ισα ισα που τοσο καιρο απορω πως δεν εχει αναφερθει κανεις στο συγκεκριμενο...
ας μην ειμαστε προκατελημενοι
sorry αδερφε για το υφος μου αν σου φανηκε περιεργο -ισως δεν εκφραστηκα καλα
απλα εχουν γινει απειρες συζητησεις μ'αυτο το θεμα και το εχουμε κουρασει υπερβολικα σε σημειο που δεν παει αλλο. ολοι μας
btw εχεις δικιο σ'αυτο απλα δεν ειχα καμια διαθεση να διαβαζω τις ιδιες συζητησεις παλι γι'αυτο το εγραψα. -
Grande Ζωο ό τύπος με την Mercedes στην Κηφισίας που κατάφερε να του πέσει το κινητό έξω από το αυτοκίνητο την ώρα που μιλούσε!!!!!!! Εν συνεχεία φρενάρισμα πανικού για να σταματήσει να το μαζέψει!!!!!!
-
-
Θεια δικη!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Grande Ζωο ό τύπος με την Mercedes στην Κηφισίας που κατάφερε να του πέσει το κινητό έξω από το αυτοκίνητο την ώρα που μιλούσε!!!!!!! Εν συνεχεία φρενάρισμα πανικού για να σταματήσει να το μαζέψει!!!!!!ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
-
-
Ντροπη και σε σενα και στον τροχονομο!
Χαθηκε ο ρομαντισμος στις μερες μας.... -
Αν τον πετύχαινε και του λέγε κανένα 'φανταστικέ τροχονόμε' θα την έγραφε;
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Χαθηκε ο ρομαντισμος στις μερες μας....Nτροπή γιατί? Από ότι βλέπω το 'δωράκι τροχονόμου' είναι στο κλίμα του ρομαντισμού κι αυτό.. Ροζουλί Ροζουλί!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Χαθηκε ο ρομαντισμος στις μερες μας....**Nτροπή γιατί? Από ότι βλέπω το 'δωράκι τροχονόμου' είναι στο κλίμα του ρομαντισμού κι αυτό.. Ροζουλί Ροζουλί!!! **:lol:
Πολύ καλό.....!!!!!
-
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, γι' αυτό το 'δωράκι' το έγραψα με ροζ γράμματα.
Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι στα 10 μέτρα από εκεί που το άφησε η κυρία λειτουργούν ΔΥΟ υπαίθρια γκαράζ που χρεώνουν 3,5-4 ευρώ το ΟΚΤΑΩΡΟ. Όμως προτίμησε να καβαλήσει το πεζοδρόμιο κολλώντας το αυτοκίνητο στον τοίχο. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Grande Ζωο ό τύπος με την Mercedes στην Κηφισίας που κατάφερε να του πέσει το κινητό έξω από το αυτοκίνητο την ώρα που μιλούσε!!!!!!! Εν συνεχεία φρενάρισμα πανικού για να σταματήσει να το μαζέψει!!!!!!
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
Κατι τετοιες ωρες το διασκεδαζω το χάλι μας....
-
Αρκετά ζώα αυτές τις ημέρες μου έχουν κολλήσει ενώ βρίσκομαι στην αριστερή και προσπερνάω κινούμενος με την ταχύτητα των μπροστινών μου αυτοκινήτων. Παλιότερα τσίμπαγα λίγο το φρένο για να τους τρομάξω, λύση που δεν είναι η πλέον ασφαλής Σε κάποια συζήτηση στο forum διάβασα για χρήση του πίσω φωτός ομίχλης. Πιστέψτε με πιάνει ΠΑΝΤΑ και το ζώο πίσω αφήνει την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας.
-
**Κωμικοτραγικό Συμβάν **
Χθες το απόγευμα κυριούλα κοιτούσε τις βιτρίνες μέσα από ένα Golf πηγαίνοντας με 20χλμ.. στην Αγ. Παρασκευής στο Χαλάνδρι.
Εγώ ανέβαινα από πίσω της σε απόσταση 100-150 μέτρων περίπου, μιας και με είχε σταματήσει το φανάρι. Και ετοιμαζόμουν να περάσω από δίπλα της, σαν να ήταν διπλοπαρκαρισμένη.
Ένας κύριος με μηχανή και κράνος **(ευτυχώς) **ήταν από την δεξιά πλευρά μου και μου έκανε νόημα , ότι κάτι ήθελε να μου πει. (όλα αυτά εν κινήσει....)
Κατεβάζω λίγο το παράθυρο, και με ρωτάει αν είμαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο μου, λέγοντας μου ότι είναι ένα από τα όνειρα του....κτλ.κτλ.
Οδηγώντας με σταθερή ταχύτητα, και πριν προλάβω να απαντήσω, η κυριούλα-ζώο μπροστά μου, κοκαλώνει το αμάξι της κολλητά από τα παρκαρισμένα (χωρίς αλάρμ και χωρίς ένδειξη ΣΤΟΠ- προφανώς είχαν καεί ) και την στιγμή που περνάω από δίπλα της, ο κύριος με την μηχανή που είχε γυρισμένο το κεφάλι του προς εμένα, σκάει σαν την μύγα με την μπροστινή ρόδα στον προφυλακτήρα του Golf, σηκώνεται η πίσω στον αέρα και χτυπάει με το κεφάλι στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια η πίσω ρόδα ξαναπατάει στο έδαφος, ο άτυχος (πλην τίμιος ) κυριούλης ανακάθεται στην σέλλα της μηχανής χάνει την ισορροπία του και πέφτει κάτω.
Σταματάω ποιο κάτω και τρέχω να δω τι έχει συμβεί.
Ευτυχώς ο κύριος με την μηχανή δεν χτύπησε .
Το ζώο στο Golf ζητούσε και τα ρέστα, για την ζημιά στον προφυλακτήρα της.
Ακολούθησε πανηγυρικός εξάψαλμος , από πολυμελή χορωδία , (*παραγγελιά για την κυρία.... *)που αποτελούταν από τον κύριο με την μηχανή , καμιά δεκαριά πεζούς και μερικούς καταστηματάρχες.
Εγώ ρώτησα τον κύριο, αν είναι καλά και αποχώρησα από τον τόπο που είχε στηθεί αυτό το υπαίθριο τσίρκο, παίρνοντας μαζί μου και την απάντηση που είχα ετοιμάσει στο ερώτημα του. (Βέβαια μετά από όλα αυτά δεν νομίζω να είχε και πολύ όρεξη να ακούσει τις οδηγικές εντυπώσεις μου…… )
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Ακολούθησε πανηγυρικός εξάψαλμος , από πολυμελή χορωδία , (*παραγγελιά για την κυρία.... *)που αποτελούταν από τον κύριο με την μηχανή , καμιά δεκαριά πεζούς και μερικούς καταστηματάρχες.
Με ποιο σκεπτικό ο κύριος ζητούσε και τα ρέστα; Όπως η κυρία χάζευε τις βιτρίνες, έτσι και εκείνος χάζευε την κινούμενη 'βιτρίνα' (το αμάξι σου). Αν χ το άδικο της κυρίας, 2*χ το άδικο του κυρίου που χάζευε και χτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με ποιο σκεπτικό ο κύριος ζητούσε και τα ρέστα; Όπως η κυρία χάζευε τις βιτρίνες, έτσι και εκείνος χάζευε την κινούμενη 'βιτρίνα' (το αμάξι σου). Αν χ το άδικο της κυρίας, 2*χ το άδικο του κυρίου που χάζευε και χτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο.
Ομολογώ ότι όπως το θέτεις το ζήτημα , έχει μια λογική…..
Μήπως να κάνω edit και να βαφτίσω **ζώα **και τους δύο εμπλεκόμενους
-
Ε, και οι δύο φταίνε εδώ που τα λέμε. Διότι στην θέση της κυρίας αυτής θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε διπλοπαρκαρισμένος, και ο αναβάτης έτσι εκθαμβωμένος που ήταν να μην τον είχε πάρει είδηση.
Ζώο η κοπελίτσα με το C3 σήμερα, που στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής έκανε συνέχεια σφήνες αριστερά-δεξιά, αναγκάζοντας μας να πατάμε συνέχεια φρένο.
Θέλω το εξής αξεσουάρ στο αυτοκίνητο μου: μια μπουνιά σε ένα ελατήριο όπως στα καρτούν, η οποία να εκτοξεύεται σε κάτι τέτοια άτομα.
Και μια φλασιά: πριν από κανέναν μήνα, ήμουν στα έβερεστ, κούσκουρα και τσιμισκή. Από κούσκουρα ανεβαίνει ένα άτος, με μια οδηγό γύρω στα 50, η οποία πήγαινε με 5 χλμ/ώρα, φορώντας πολύ σκούρα γυαλιά ηλίου.
Σημείωση: η ώρα ήταν 11 το βράδυ.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με το σκεπτικο οτι η τυπισσα καρφωθηκε στα φρενα μες την μεση του δρομου με το ετσι θελω επειδη ειδε κατι που της γυαλισε σε καποια βιτρινα, πραγμα που απαγορευεται και ειναι εξ'ισου επικινδυνο και παρανομο με το να χαζευεις.
Ζώα ζώα ζώα