-
Μπράβο Σπύρο για την ψυχραιμία σου. Μόνο αυτή χρειάζεται για να βγάζεις πέρα τέτοιες καταστάσεις. Σου μιλώ εκ πείρας.
Την επομένη φορά με τα τσιμέντα, μην του τη χαρίσεις. Αν δεν κάνεις τίποτα θα εδραιώσεις πάλι αυτήν τσιμεντοκατάσταση.
-
Aπορω με την ψυχραιμια σου.......
Εγω στην θεση σου, με μαθηματικη ακριβεια, θα τον ειχα στειλει στο ΚΑΤ , και εγω θα εκανα παρεα στην Μπουρμπουλια......
-
Περιστατικό που έτυχε σε φίλο και επειδή ερχόταν σπίτι μου για να βγούμε πήγα εγώ τελικά στο περιστατικό… Λοιπόν κλασσική γκόμενα με polακι, που ξέρει να οδιγά μόνο με βάση τα φώτα του μπροστινού. Ο φίλος μου προχωρά προς το στοπ και ο ταρίφας μπροστά φρενάρει απότομα. Τσαρούχα από τον φίλο και κέρασμα από την γκόμενα (με πολλά…). Κατεβαίνουν κάτω και το πρώτο πράγμα που του λέει η γκόμενα είναι «θα με πληρώσεις, δες τι έκανες!!!». Ο φίλος μιας και ήταν Κανά δίμηνο που είχε το δίπλωμα με παίρνει τηλ και κατεβαίνω να δω τι παίζει μιας και αρχικά πίστεψε ότι ίσος να φταίει (ευτυχώς δεν είπε τίποτα πριν με ρωτήσει…). Κατεβαίνω και βλέπω την στούκα (δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο…) χαιρετώ την γκόμενα (στον πληθυντικό πάντα), η οποία απλά με αγριοκοιτάζει, και ρωτώ τον φίλο τι παίχτηκε. Όσο μου λέει, η γκόμενα αφηνιάζει και αρχίζει να ψέλνει!!! Δεν δίνουμε σημασία αφού η αστυνομία είναι στον δρόμο, και αράζουμε στο αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική, και λέγοντας λαμακίες να περάσει η ώρα. Σε κάποια φάση βγαίνουμε μιας και πιαστήκαμε και συνεχίζουμε τον χαβαλέ έξω (δεν θα σκάσουμε κιόλας…). Τότε η γκόμενα μας αρχίζει στο «δεν φτάνει που μου κάνατε ζημιά γελάτε κιόλας, και εγώ χάνω ένα σημαντικό ραντεβού με τον γιατρό μου, και διάφορα τέτοια» αφού προσπαθώ να της εξηγήσω τι άδικα τσαντίζεται, μου λέει να το βουλώσω γιατί είμαι ένα παιδάκι που περνώ το αμάξι του μπαμπά και κάνει μαγκιές στους δρόμους (άσχετο… δεν οδίγαγα καν εγώ!!!) και ότι αν συνεχίσω θα έχω άσχημα ξεμπερδέματα!!! Εκεί ψηλοφόρτωσα και την ρώτησα πως θα με μπερδέψει τόσο που δεν θα ξεμπερδεύομαι (κάτι που της πήρε ώρα να το πιάσει…)και μου απάντησε ότι είναι δημοσιογράφος!!! Εκεί δεν κρατηθήκαμε και λιώσαμε στο γέλιο.
Μετά από Κανά 10λεπτο έσκασε ένα φιλικό τους ζευγάρι, με έναν τύπο και την «κολλητή» της. Το τυπάκι ήξερε τι παίζει και δεν συνεχίστηκε.
Τώρα σε αυτήν την περίπτωση γέλαγα γιατί δεν ήταν το δικό μου αυτοκίνητο. Αλλά αν ήταν το δικό μου δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα…
Ηθικό δίδαγμα. Στους καραγκιόζηδες μιλάμε με το σεις και το σας και τους σπάμε τα νεύρα, και παίζει να βγούμε κερδισμένοι. Α φιλική δήλωση δεν ήθελε να κάνει γιατί λέει έφταιγε αυτός που φρέναρε… οκ… -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Aπορω με την ψυχραιμια σου.......Εγω στην θεση σου, με μαθηματικη ακριβεια, θα τον ειχα στειλει στο ΚΑΤ , και εγω θα εκανα παρεα στην Μπουρμπουλια......
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ:
- Αυτή μένει σε κελί lux (την Προεδρική Σουίτα του Κορυδαλλού)
- Αυτή σε μερικές ημέρες θα ξεμπερδέψει και θα πάει σπίτι της. Εσύ αν έστελνες το γέρο στο ΚΑΤ θα είχες πολύ μεγαλύτερα μπερδέματα από τη Μπουρμπούλια.
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Α φιλική δήλωση δεν ήθελε να κάνει γιατί λέει έφταιγε αυτός που φρέναρε… οκ…Σωστή η τύπισα!!
Που να φανταζοταν οτι αυτη θα πληρωσει τον φίλο σου, και τη δικιά της ζημιά! -
Α φιλική δήλωση δεν ήθελε να κάνει γιατί λέει έφταιγε αυτός που φρέναρε… οκ…'Αστα,μου έχει τύχει και εμένα να μην παραδέχεται ότι έπεσε πάνω μου,ενώ το αυτοκίνητό της ήταν κολλημένο στον προφυλακτήρα μου κατά τη διάρκεια της μπουρδολογίας...
Ομολογώ ότι το θράσος της αρχικά με άφησε άφωνο,αλλά σε λίγο δυστυχώς νευρίασα και το θέμα λύθηκε...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Α φιλική δήλωση δεν ήθελε να κάνει γιατί λέει έφταιγε αυτός που φρέναρε… οκ…
'Αστα,μου έχει τύχει και εμένα να μην παραδέχεται ότι έπεσε πάνω μου,ενώ το αυτοκίνητό της ήταν κολλημένο στον προφυλακτήρα μου κατά τη διάρκεια της μπουρδολογίας...
+1.. ( το έχω γράψει κάμποσες σελίδες πίσω, έγινε πριν κάτι μήνες )
η φάση είναι ότι κάλεσε τον άντρα της για συμπαράσταση και αυτός όταν ήρθε και είδε τί παίχτηκε με τη μία της είπε να μου κάνει δήλωση, ενώ αυτή άρχισε να βρίζει και αυτόν ( εκτός από 'μενα που μέχρι εκείνη την ώρα με είχε ήδη στολίσει κάμποσες χριστοπαναγίες.. -πάει... χάλασαν οι γυναίκες ) -
Σε παρόμοια περίπτωση που φώναξε εμένα η γυναίκα μου για μια γρατζουνιά που της έκανε κάποιος στον προφυλακτήρα, είπα 'Δώσε άνθρωπέ μου 20 ευρώ να πάρω ένα μπουκάλι χρώμα και γυαλιστικό σπρέυ κι άντε στο καλό'. Ουφ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε αναλογη περιπτωση....
Η μια υποθεση ειναι οτι η συμπεριφορα μου θα ηταν ΑΨΟΓΗ, θα μιλουσα με το σεις και με το σας (καλη ωρα!) και θα βασιζομουν στους νομους μας αλλα και το ηθος για δικαιωση!!
Η αλλη ειναι η αλλα ακραια περιπτωση... Καποιος λιγο πιο πανω μιλισε για σκατα! **Αυτα ακριβως θα εβρισκε πανω στο αυτοκινητακι (και ισως οχι μονο!) του ο 'κυριος' αυτος! **
Δεν μπορω να αποφασισω τωρα που ειμαι απολυτα ηρεμος! Φαντασου με τα νευρα που ειχε ο Σπυρος...
Δεν έχει ΚΑΝ αυτοκινητο!
Τότε τι στον !@#$%^ τα θέλει τα τσιμέντα και την άδεια θεση μπροστά στο σπίτι του ο !@#$%^&*;;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε αναλογη περιπτωση....
Η μια υποθεση ειναι οτι η συμπεριφορα μου θα ηταν ΑΨΟΓΗ, θα μιλουσα με το σεις και με το σας (καλη ωρα!) και θα βασιζομουν στους νομους μας αλλα και το ηθος για δικαιωση!!
Η αλλη ειναι η αλλα ακραια περιπτωση... Καποιος λιγο πιο πανω μιλισε για σκατα! **Αυτα ακριβως θα εβρισκε πανω στο αυτοκινητακι (και ισως οχι μονο!) του ο 'κυριος' αυτος! **
Δεν μπορω να αποφασισω τωρα που ειμαι απολυτα ηρεμος! Φαντασου με τα νευρα που ειχε ο Σπυρος...
Δεν έχει ΚΑΝ αυτοκινητο!
Τότε τι στον !@#$%^ τα θέλει τα τσιμέντα και την άδεια θεση μπροστά στο σπίτι του ο !@#$%^&*;;
ρωτάς τώρα κάτι πράγματα και συ..
ψάχνεις λογική απάντηση σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τρομπες..απλά ο τύπος δε γουστάρει να βλέπει αυτοκίνητα έξω απ'το σπίτι του.. γιατί ΕΤΣΙ γουστάρει.
Είναι ΠΑΠΠΟΥΣ και κάνει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
Αλλιώς θα σε κατουρήσει.κατάλαβες τώρα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ψάχνεις λογική απάντηση σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τρομπες..απλά ο τύπος δε γουστάρει να βλέπει αυτοκίνητα έξω απ'το σπίτι του.. γιατί ΕΤΣΙ γουστάρει.
Εγω παντως καταλαβα
-
μου λέει να το βουλώσω γιατί είμαι ένα παιδάκι που περνώ το αμάξι του μπαμπά και κάνει μαγκιές στους δρόμους (άσχετο… δεν οδίγαγα καν εγώ!!!) και ότι αν συνεχίσω θα έχω άσχημα…Θυμηθηκα στο σχολειο μια δασκαλα που ειχε μαλωσει ενα συμμαθητη μου και σχολιασε την ανατροφη του απο τους γονεις του. Το παιδι τρελαθηκε και αρχισε να κοπαναει το κεφαλι του στο θρανιο, να φωναζει και να κλαιει και τελος τρεχει ανοιγει την πορτα και φευγει κλαιγοντας και ουρλιαζοντας.
Το παιδι ηταν ορφανο απο γονεις και εμενε στο ορφανοτροφειο...Υπαρχουν πολλοι που κουβαλανε τετοια ψυχικα τραυματα αναμεσα μας.Προσοχη και σεβασμος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως καταλαβα
εγώ να δεις... ευτυχώς που πρόλαβα να κλείσω την πόρτα και έφαγε τη... ρουκέτα το Γιάρις και όχι τα μούτρα μου
-
Zώο το... ζώον με την μπλε Ξαρά σήμερα στην Α.Ο. που βγήκε από τη μεσαία να προσπεράσει με την ιλιγγειώδη ταχύτητα των 70χαω(!!!) όταν βρισκόμουν αριστερά και πίσω του λίγα μέτρα με 130χαω. Κόρνες, φρένα και καθώς ΔΕΝ επιτάχυνε, ξαναμπήκε μετά από κάάάάάμποση ώρα με καμιά 75αριά στη μεσαία λωρίδα κοιτώντας με αποσβολωμένος.
Τρία τινά:- Εγκεφαλική αιμοραγία
- Προβληματική περιφερειακή όραση ή/και παντελής στραβομάρα
- IQ προβάτου
- Κλασικός μαλακάκος (σας γράφω ούλους).
Μπορεί και συνδυασμός τον παραπάνω...
Κι ήταν και νέος άνθρωπος, ο παπάρας!
-
Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι οδηγώντας σχετικά ως πολύ γρήγορα υποθέτετε/ελπίζετε ότι δεν θα σας πεταχτεί μπροστά κάποιος ηλίθιος. Ή υποθέτετε/ελπίζετε ότι στο δικό σας δρόμο δεν κυκλοφορούν ηλίθιοι.
-
...... χωρις σχόλια ο τύπος με το μαύρο Range Rover (αγγλικές πινακίδες) που έκανε χαροτικές σφήνες στην άνοδο της Κηφισίας αυτοί θέλουν κρέμασμα γιατί αν κατα λάθος χάσει καμμιά αλλαγή λωρίδας η δεν δει κανά αμάξακι θα τον στείλει στα κυπαρίσια τον άτυχο!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...... χωρις σχόλια ο τύπος με το μαύρο Range Rover (αγγλικές πινακίδες) που έκανε χαροτικές σφήνες στην άνοδο της Κηφισίας αυτοί θέλουν κρέμασμα γιατί αν κατα λάθος χάσει καμμιά αλλαγή λωρίδας η δεν δει κανά **αμάξακι **θα τον στείλει στα κυπαρίσια τον άτυχο!!!!!Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα γίνει αν στη θέση του 'αμαξακίου' βάλουμε 'μηχανακι' ή 'αναβάτη'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι οδηγώντας σχετικά ως πολύ γρήγορα υποθέτετε/ελπίζετε ότι δεν θα σας πεταχτεί μπροστά κάποιος ηλίθιος. Ή υποθέτετε/ελπίζετε ότι στο δικό σας δρόμο δεν κυκλοφορούν ηλίθιοι.H αλήθεια είναι ότι όταν κινείσαι με 130-140 πράγματι ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ να μην πεταχτεί ο ηλίθιος με 60-70. Από εκεί και πέρα η εύκολη (?????) λύση θα ήταν να κινούμασταν όλοι με 50 και να ησύχαζε το κεφάλι μας... αλλά μήπως τελικά αυτό είναι ΗΛΙΘΙΟ;;;;
-
Ή εκεί που το όριο είναι 80 να μην πηγαίνουμε με 130-200 'επειδή το οδόστρωμα είναι καλό, οι λωρίδες 4 και ο δρόμος ευθύς'. Τουλάχιστον όχι μέχρι να αποκτήσουν οι οδηγοί την κυκλοφοριακή αγωγή των Γερμανών ('πάω με τόση ταχύτητα, θα μείνω στην αντίστοιχη λωρίδα').
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή εκεί που το όριο είναι 80 να μην πηγαίνουμε με 130-200 'επειδή το οδόστρωμα είναι καλό, οι λωρίδες 4 και ο δρόμος ευθύς'. Τουλάχιστον όχι μέχρι να αποκτήσουν οι οδηγοί την κυκλοφοριακή αγωγή των Γερμανών ('πάω με τόση ταχύτητα, θα μείνω στην αντίστοιχη λωρίδα').Εχμμμμμμμμμμμμμμμμ... για την Α.Ο. μιλούσα (το όριο είναι 120) και πήγαινα με 130+ κοντερίσια. Μήπως εν προκειμένω τα 70 στην αριστερή είναι εκτός από ηλίθια, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;;;;
Ζώα ζώα ζώα