-
Τρομερά υπερεκτιμημένοι είναι οι τύποι που μετέτρεψαν την Αράχωβα και κάθε Αράχωβα σε 'must' προορισμό.
-
Η Αράχοβα, είναι χάλια μαύρα. Υπάρχουν απείρως ωραιότεροι χειμερινοί προορισμοί στον τόπο μας. Η Αράχοβα, έχει την ατυχία να είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα. Ηταν θέμα χρόνου πότε θα καγκουρέψει. Και πολύ άντεξε.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
το οτι πηγαινε με 60 χλμ σε στενακι δεν σου λει τιποτα ε?Μου λέει λιγότερα από το ότι ο φίλος δεν έλεγξε προσεκτικά πριν περάσει, γνωριζόντας πως δεν έχει προτεραιότητα.
-
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ανικανότητα μας σαν οδηγοί...
3μερο και μια Αθήνα πραγματικό όνειρο.
Άδεια από αυτοκίνητα και με σύμμαχο τον καιρό μπορούσες να κάνεις βόλτες σε μέρη εξωτικά και απαγορευμένα. (βλέπε κέντρο )Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, παραλίγο να τρακάρω 2 φορές με βόϊδια που άλλαζαν λωρίδες χαλαρά και όπου και όπως τους κάπνιζε.
Παντού έβλεπες 2-3 αυτοκίνητα που λες και είχαν δεθεί με σπαγγάκι μεταξύ τους και έκλειναν μεγάλες λεωφόρους πηγαίνωντας με εξωφρενικές ταχύτητες 40-50χαο το ένα πλάι στο άλλο.
Zώο προσπέρασε την σειρά των αυτοκινήτων σε φανάρι όπου περιμέναμε να στρίψουμε αριστερά και μπήκε μπροστά από τον πρώτο.
Η ουρά αποτελούνταν από τον συγκλονιστικό αριθμό των 3 αυτοκινήτων.Παραβιάσεις των Stop, προτεραιότητας κλπ κλπ κλπ κλπ...
Στην Ν. Σμύρνη έξω από το σπίτι μου μια κυρία με YarisTS παραβίασε καραμπινάτο Stop με αποτέλεσμα να την κτυπήσει μια άλλη κυρία με ένα 205.
Η σύγκρουση δε ήταν τόσο σφοδρή που τα δύο αυτοκίνητα πετάχτηκαν στο πλάι και το 205 καβάλησε το πεζοδρόμιο (πλάτους 5 μέτρων) και σταμάτησε ένα μέτρο πριν τη μάντρα του σπιτιού μου.
Το αστείο ήταν ότι 15 λεπτά νωρίτερα είχα βγάλει το Astra της γυναίκας μου από το σημείο εκείνο για να πάω στο φαρμακείο.
Αν είχα αργήσει λίγο το Astra θα είχε εμβολιστεί και από τα δύο αυτοκίνητα...Τελικά μάλλον μας αξίζει μια Αθήνα κόλαση που όλοι βιώνουμαι καθημερινά.
Δεν είμαστε άξιοι για κάτι καλύτερο. -
Αυτό που είδα το πρωί είναι κάπως απερίγραπτο... αλλά είναι αληθινό!
Βλέπω λοιπόν έναν τύπο, με ένα αρχαίο παπάκι ψιλοδιαλυμένο, να έχει το σκύλο του πάνω στη σέλα, εγκάρσια τοποθετημένο!!!
Δηλαδή, το σκυλί είχε τα μπροστά και τα πίσω πόδια του μαζεμένα κοντά, πάνω στη σέλα, όρθιο, με το κεφάλι του και το μισό σώμα να εξέχει αριστερά, και την ουρά και το υπόλοιπο σώμα, δεξιά. Σαν αεροτομή F&F φανταστείτε (άσχετο παράδειγμα βέβαια)!!! Στην ουσία το σκυλί ήταν κάθετα στο παπάκι, και όχι παράλληλα στεκούμενο.
Το σκυλί ήταν τεράστιο, απίστευτα μαλλιαρό (σα βίσωνας περίπου), αλλά κατάφερνε και στεκόταν όρθιο, παρά το μεγάλο μέγεθος του.
Συν τοις άλλοις, πέρασε με κόκκινο το επόμενο φανάρι (ο οδηγός, όχι το σκυλί), και βγήκε στη Δεκελείας φόρα παρτίδα.
Ομολογώ πως αυτό δεν το έχω ξαναδεί...
-
Ζώο η μαλακισμένη με το κόκκινο atos που πετάχτηκε μπροστά μου στην Εγνατία, ενώ πήγαινα με γύρω στα 150... Προσπέραση δεν πήγε να κάνει, γιατί κάτι τέτοιο ήταν μαθηματικά αδύνατον, καθώς το μπροστά της αυτοκίνητο πήγαινε με 50 και αυτή με 40!
Και δεν πήρε χαμπάρι ούτε όταν ξεκόλλησα την κόρνα μου! Και απ' όσο είδα στον καθρέφτη, ατάραχη δεν κατάλαβε καθόλου μα καθόλου τι έκανε!
Ευτυχώς έγινε σε σημείο που δεν υπάρχει διάζωμα στη μέση και δεν ερχόταν κανείς από απέναντι, οπότε γλυτώσαμε τα χειρότερα. Αν το έκανε μερικά χιλιόμετρα πιο πριν, όπου υπάρχει διαχωριστικό, μάλλον θα με ξεκολλούσαν από το atos...
Που να της χαλάσει το αμάξι μια παγωμένη νύχτα στη μέση του πουθενά, της ηλίθιας!
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση: εκείνη την ώρα έπαιζε το Death is not the end του Nick Cave...
-
Δε ξέρω αλλά μάλλον τα ζώα θα λέρωναν λιγότερο από τους 'συμπολίτες' μας που πέρασαν τα 'κούλουμα' στο άλσος Βεΐκου
Η μάζα των σκουπιδιών που υπήρχε, στο δρόμο, σήμερα το πρωί που πέρασα από εκεί πρέπει να γέμισε άνετα τρία αποριματοφόρα.
Άντε και του χρόνου πιο πολλά.
Το χαρακτηρισμό της ημέρας πάντως κερδίζει 'με το σπαθί του' ο κύριος Δημήτριος Σταμάτης 'δάσκαλος οδήγησης' που απλά και σα να μη συμβαίνει τίποτα, παραβίασε φωτεινό σηματοδότη στη πλατεία Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό.
Μπράβο 'δάσκαλε'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση: εκείνη την ώρα έπαιζε το Death is not the end του Nick Cave...Εγώ μια φορά, σαν ζώο που ήμουν , χτύπησα πεσμένο βράχο στην Εθνική έξω από τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το κάρτερ και να χυθούν λάδια παντού.
Εκείνη τη στιγμή έπαιζε Godspeed you Black Emperor.
Από τότε αυτό το CD δεν ξαναακούστηκε στο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το χαρακτηρισμό της ημέρας πάντως κερδίζει 'με το σπαθί του' ο κύριος Δημήτριος Σταμάτης 'δάσκαλος οδήγησης' που απλά και σα να μη συμβαίνει τίποτα, παραβίασε φωτεινό σηματοδότη στη πλατεία Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό.Μπράβο 'δάσκαλε'.
Εκεί πήρα το διπλωμά μου!
Δε λέω τπτ άλλο γιατί είναι οικογενειακός φίλος...
Στο Ψυχικό; Ποτέ δεν πήγαμε εκεί. Εγώ ήμουν μέχρι τον Περισσό!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση: εκείνη την ώρα έπαιζε το Death is not the end του Nick Cave...
Εγώ μια φορά, σαν ζώο που ήμουν , χτύπησα πεσμένο βράχο στην Εθνική έξω από τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το κάρτερ και να χυθούν λάδια παντού.
Εκείνη τη στιγμή έπαιζε Godspeed you Black Emperor.
Από τότε αυτό το CD δεν ξαναακούστηκε στο αυτοκίνητο!
Αυτά ειναι... Μήπως άκουγες κατα τύχη κανένα 'Moya' (απο το Slow Riot For New Zero Canada)? Εγώ με αυτό έχω κοντέψει να την πατήσω...
Και φυσικά με Mogwai... Πονεμένη ιστορία...
Τη μοναδική φορά που πήγα να παραβιάσω σηματοδότη (στο Νέο Ψυχικό) άκουγα το Sweet Oblivion των Screaming Trees... Ευτυχώς φρέναρα την τελευταία στιγμή (αν και ηταν άδειος ο κάθετος δρόμος).
-
Oταν βλεπεις καποιον με παπακι στον Κηφισο, νωρις το πρωι, υπο βροχη να κινειται ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ και ενω επικρτατει σκοταδι, μονο ΖΩΟ μπορεις να τον χαρακτηρισεις...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Oταν βλεπεις καποιον με παπακι στον Κηφισο, νωρις το πρωι, υπο βροχη να κινειται ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ και ενω επικρτατει σκοταδι, μονο ΖΩΟ μπορεις να τον χαρακτηρισεις...Την Κ.Δευτέρα το Βραδυ αργά, στην κάθοδο της κηφισίας, αριστερή λωρίδα με τα μπούνια παπι χωρίς φώτα.. το είδα τελέυταια στιγμη...
Μα καλα θέλουν να μας κλεισουν τα σπίτια;;
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω τους ρυθμούς αυτής της χώρας. Όταν ανάψει πράσινο αργούν όλοι 4-5 δευτερόλεπτα να ξεκινήσουν. Στο κόκκινο όμως όλοι περνάνε 4-5 δευτερόλεπτα επιπλέον. Τόσο δύσκολο είναι να γίνουμε Ευρωπαίοι; Είμαι ο μόνος που ξεκινάω γρήγορα και δεν περνάω με κόκκινο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ;
Όταν είμαι πεζός και έχω όρεξη, αμέσως όταν ανάψει το πράσινο μου κάνω πως περνάω και αυτοί που περνάνε με κόκκινο χέζονται πάνω τους. Ομολογώ πως το διασκεδάζω...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω τους ρυθμούς αυτής της χώρας. Όταν ανάψει πράσινο αργούν όλοι 4-5 δευτερόλεπτα να ξεκινήσουν. Στο κόκκινο όμως όλοι περνάνε 4-5 δευτερόλεπτα επιπλέον. Τόσο δύσκολο είναι να γίνουμε Ευρωπαίοι; Είμαι ο μόνος που ξεκινάω γρήγορα και δεν περνάω με κόκκινο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ;Όταν είμαι πεζός και έχω όρεξη, αμέσως όταν ανάψει το πράσινο μου κάνω πως περνάω και αυτοί που περνάνε με κόκκινο χέζονται πάνω τους. Ομολογώ πως το διασκεδάζω...
Η λύση είναι απλή: Να ανάβουν τα φανάρια πράσινο και κόκκινο αντίστοιχα 5 δευτερόλεπτα ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Back on topic now, ΖΩΑ όσοι δεν ανάβουν τα φώτα τους σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας (καλή ώρα σήμερα με τη βροχή) αλλά και ΖΩΑ όσοι τρομοκρατούνται από δυο νιφάδες χιονιού στο Μαρούσι και νομίζουν ότι βρίσκονται στην Κοζάνη με αποτέλεσμα να πηγαίνουν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ σχηματίζοντας ουρές στους δρόμους. Είπαμε, να ελαττώνουμε ταχύτητα σε δύσκολες συνθήκες αλλά όχι να το ξεφτιλίζουμε λες κι έχει στρώσει 30 πόντους χιόνι στο δρόμο (αναφέρομαι σε γυναίκα με Mazda 626 που κατέβαινε την Περικλέους με 15km/h).
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω τους ρυθμούς αυτής της χώρας. Όταν ανάψει πράσινο αργούν όλοι 4-5 δευτερόλεπτα να ξεκινήσουν. Στο κόκκινο όμως όλοι περνάνε 4-5 δευτερόλεπτα επιπλέον. Τόσο δύσκολο είναι να γίνουμε Ευρωπαίοι; Είμαι ο μόνος που ξεκινάω γρήγορα και δεν περνάω με κόκκινο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ;Όταν είμαι πεζός και έχω όρεξη, αμέσως όταν ανάψει το πράσινο μου κάνω πως περνάω και αυτοί που περνάνε με κόκκινο χέζονται πάνω τους. Ομολογώ πως το διασκεδάζω...
Εγώ διασκεδάζω αφάνταστα, όταν βλέπω 'συναδέλφους' δικυκλιστές να σταματάνε 4-5 μέτρα μετά το φανάρι (μετά και από τη διάβαση των πεζών , δυστυχώς το εφαρμόζουν πολλοί...). Είναι μαθηματικά βέβαιο (κατά 90%) πως εγώ που 'χω σταματήσει πίσω τους θα τους προσπεράσω όταν 'ανοίξει' το φανάρι με καμμιά 20 αριά+ χιλιόμετρα, ενώ αυτοί θα είναι ακόμα εκεί και θα περιμένουν... Όταν είμαι πεζός, δεν το πολυρισκάρω... Θυμάμαι μια φορά, που περνούσαμε ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ μια διάβαση εγώ, η γυναίκα μου και η νύφη μου με το μωρό της στο παιδικό καροτσάκι και ένα 'ον' με δίτροχο (στην περίπτωση αυτή) παραλίγο να μας 'σιδερώσει' και τους τρεις, αντί να φρενάρει για ένα (το πολύ) δευτερόλεπτο... Οι έλληνες 'οδηγοί' σ' ένα μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ σέβονται την ζωή των υπολοίπων συνανθρώπων τους όταν 'οδηγούν' και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά (τουλάχιστον 5 σκοτώνουν/σκοτώνονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Οι έλληνες 'οδηγοί' σ' ένα μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ σέβονται την ζωή των υπολοίπων συνανθρώπων τους όταν 'οδηγούν' και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά (τουλάχιστον 5 σκοτώνουν/σκοτώνονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!)Ετσι ακριβως.Κι αμα σε χτυπησουν το πρωτο που κοιτανε είναι να δούνε μήπως τους λέρωσες τον προφυλακτήρα με αίματα
-
Ποιοί είναι ρε παιδιά όλοι αυτοί οι Ελληνες;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ διασκεδάζω αφάνταστα, όταν βλέπω 'συναδέλφους' δικυκλιστές να σταματάνε 4-5 μέτρα μετά το φανάρι (μετά και από τη διάβαση των πεζών , δυστυχώς το εφαρμόζουν πολλοί...). Είναι μαθηματικά βέβαιο (κατά 90%) πως εγώ που 'χω σταματήσει πίσω τους θα τους προσπεράσω όταν 'ανοίξει' το φανάρι με καμμιά 20 αριά+ χιλιόμετρα, ενώ αυτοί θα είναι ακόμα εκεί και θα περιμένουν...Και οι υπόλοιποι που είμαστε μέσα σε τετράτροχα πρέπει να περιμένουμε πότε θα ξυπνήσουν οι 'έξυπνοι' που έκατσαν μπροστά απο το φανάρι... Τουλάχιστον οι δικυκλιστές είστε τυχεροί που μπορείτε να τους προσπερνάτε αυτούς τους τύπους!
Είναι ιδέα μου, ή σχεδόν όλοι όσοι παρακάμπτουν ουρές, πανε μπροστά και κοιμούνται; Ακόμα και μετά απο κορνάρισμα δεν ξυπνάνε εύκολα...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Είναι ιδέα μου, ή σχεδόν όλοι όσοι παρακάμπτουν ουρές, πανε μπροστά και κοιμούνται; Ακόμα και μετά απο κορνάρισμα δεν ξυπνάνε εύκολα...Όχι δεν είναι ιδέα σου, αλλά μην περιμένεις από ένα τέτοιο ανθρωποειδές να είναι και εφυές...
Υ.Γ.: ΤΡΑΚΟΣΑΡΙΣΑ
-
Ζώα ζώα ζώα