-
-
Δεν παλεύεται ο τύπος!!!
-
Μόνο Mercedes και BMW;;;
Για πήγαινε μια βόλτα στα parking πολυκαταστημάτων και θα δεις παραδείγματα από όλη τη γκάμα μοντέλων και τιμών, που το μόνο κοινό που έχουν είναι το δίποδο που τα οδηγεί. -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Μόνο Mercedes και BMW;;;
Για πήγαινε μια βόλτα στα parking πολυκαταστημάτων και θα δεις παραδείγματα από όλη τη γκάμα μοντέλων και τιμών, που το μόνο κοινό που έχουν είναι το δίποδο που τα οδηγεί.Τετράποδο εννοείς
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Είχα την εντύπωση οτι μόνο κάτοχοι BMW και Mercedes τα κάνουν αυτά, αλλά η παρακάτω φωτό τα διαψεύδει όλα:http://img118.imageshack.us/img118/8679 ... 5234ce.jpg
Ήταν και το 2,5άρι, όχι τίποτε άλλο...Πολύ πλούτισαν οι φοιτητές στο ΕΜΠ... εμείς πηγαίναμε με λεωφορείο
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Μόνο Mercedes και BMW;;;
Για πήγαινε μια βόλτα στα parking πολυκαταστημάτων και θα δεις παραδείγματα από όλη τη γκάμα μοντέλων και τιμών, που το μόνο κοινό που έχουν είναι το δίποδο που τα οδηγεί.Μα δε γνωρίζεις ότι το χειρότερο 'πράγμα' στο τόπο μας είναι ο 'οικογενειάρχης'.
(Μη κολήσετε στη λέξη αλλά στο τρόπο που 'κολάει' πάνω σε αυτά τα 'πράγματα')Το συγκεκριμένο 'πράμα' είχε μικρό ... ... (αυτοκίνητο) αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σταθμεύσει στη μέση του διαδρόμου. Ναι εκεί που έχει αφήσει το αυτοκίνητό του δεν είναι θέση στάθμευσης αλλά διάδρομος που ενώνει τις ζώνες στάθμευσης.
-
-
Eγκάθετε.......!!!!
Έχεις 'κόψει' τη φωτό εκεί ακριβώς που αρχίζει το σήμα......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eγκάθετε.......!!!!Έχεις 'κόψει' τη φωτό εκεί ακριβώς που αρχίζει το σήμα......
Δεν την έκοψα, στο λόγο μου έτσι τραβήχτηκε!
Τι είναι, ξέρει κανείς? Εγώ πρώτη φορά το είδα στο δρόμο -
Signum;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Signum;Ναι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Signum;
Ναι!
εταιρικό/δημοσιογραφικό
-
Ενα ζώον με ασημί Corolla νέας εσοδείας που ενώ ήταν αριστερή λωρίδα στην άνοδο της Κηφισίας θέλησε να στρίψει αριστερά στο Υγεία. Χώνει λοιπόν τη μούρη πίσω από τον τελευταίο της ουράς και αφήνει την ουρά να περισσεύει στην αριστερή λωρίδα της Κηφισίας! Και φυσικά έκατσε έτσι μέχρι να ανοίξει το φανάρι...
Όσο σκέφτομαι ότι αν έπεφτε κάποιος πίσω του παίζει να τον πλήρωνε κιόλας, αφού θα ήταν πολύ δύσκολο να αποδειχθεί ότι βρισκόταν σε αυτή την άκομψη, ηλίθια και παράνομη θέση...
Δε μ'αρέσει να κορνάρω, αλλά αυτός το χρειαζόταν!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Signum;
Ναι!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ενα ζώον με ασημί Corolla νέας εσοδείας που ενώ ήταν αριστερή λωρίδα στην άνοδο της Κηφισίας θέλησε να στρίψει αριστερά στο Υγεία. Χώνει λοιπόν τη μούρη πίσω από τον τελευταίο της ουράς και αφήνει την ουρά να περισσεύει στην αριστερή λωρίδα της Κηφισίας! Και φυσικά έκατσε έτσι μέχρι να ανοίξει το φανάρι...Τι θα'πρεπε να είχε κάνει δηλαδή αντί γι'αυτό;
-
Καλή ερώτηση.
Μάλλον έχουμε χάσει εντελώς την μπάλα όταν αρχίζουμε να κράζουμε αυτούς που οδηγούν νόμιμα, σέβονται τους άλλους χρήστες του δρόμου και δεν παρακάμπτουν την σειρά μπαίνοντας από το πλάι.
-
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ενα ζώον με ασημί Corolla νέας εσοδείας που ενώ ήταν αριστερή λωρίδα στην άνοδο της Κηφισίας θέλησε να στρίψει αριστερά στο Υγεία. Χώνει λοιπόν τη μούρη πίσω από τον τελευταίο της ουράς και αφήνει την ουρά να περισσεύει στην αριστερή λωρίδα της Κηφισίας! Και φυσικά έκατσε έτσι μέχρι να ανοίξει το φανάρι...
Τι θα'πρεπε να είχε κάνει δηλαδή αντί γι'αυτό;
μηπως εννοει οτι απλα το εβαλε στραβα στην ουρα ενω ειχε χωρο να μπει ολος στην λωριδα που στριβει, και ΟΧΙ οτι ηταν στο τελος αυτης και αρα δεν μπορουσε να κανει τιποτα (που καταλαβατε εσεις)?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλή ερώτηση.Μάλλον έχουμε χάσει εντελώς την μπάλα όταν αρχίζουμε να κράζουμε αυτούς που οδηγούν νόμιμα, σέβονται τους άλλους χρήστες του δρόμου και δεν παρακάμπτουν την σειρά μπαίνοντας από το πλάι.
Συγνώμη για την ασάφεια στην περιγραφή μου, αλλά δεν εννοούσα ότι έκατσε κανονικά πίσω από τον τελευταίο. Εννοούσα ότι θυμήθηκε να στρίψει πολύ αργά, και αντί να κάνει ένα κύκλο, έκοψε ταχύτητα και μπήκε ΠΛΑΓΙΑ πίσω από τον τελευταίο! Επαναλαμβάνω ότι ο λόγος που έκατσε εκεί δεν ήταν ότι 'γέμισε' η λωρίδα που έστριβε. Αν ήταν αυτό προφανώς δεν θα μπορούσε παρά να περισσεύει, και δεν θα ήταν αυτή η αντίδρασή μου...
Μιλάω για το 'κόκκινο' αυτοκίνητο που έκατσε πλάγια, και περίσσευε, αντί να μπει όπως ο 'πράσινος' στην ουρά.ΥΓ. Όντως ήταν ασαφής και παραπλανητική η περιγραφή μου!
-
Τυχαίνει να μην γνωρίζει ο άλλος το δρόμο, για παράδειγμα εγώ προχθές ήταν να πάω κάπου στα Μελίσσια και δε ξέρω πολλά από κει κι έψαχνα ένα συγκεκριμένο μαγαζί για να στρίψω αριστερά, εν τω μεταξύ είχε πολλά αριστερά φανάρια, κι έτσι όταν βρήκα αυτό που ήθελα έστριψα απ'την αριστερή λωρίδα κι όχι απ'την ουρά που ήταν να στρίψουν αριστερά με το φανάρι Αυτό με κάνει ζώο?
Ζώα ζώα ζώα