-
Υπάρχει αυτοκίνητο που μπορεί να το κοντράρει;
Το λέω αυτό γιατί χθές ήταν δίπλα μου στην κλειστή στροφή απο Κηφισό -> παραλιακή προς Γλυφάδα - έκανα μια φλώρικη προσπάθεια να το πατήσω και ό τύπος το παρεξήγησε και αποφάσισε να το σανιδώσει! Ακουσα μια σκάστρα, και είδα το μπλε sub να εξαφανίζεται . Not bad για αυτοκίνητο των
-
Το λέω αυτό γιατί χθές ήταν δίπλα μου στην κλειστή στροφή απο Κηφισό -> παραλιακή προς Γλυφάδα - έκανα μια φλώρικη προσπάθεια να το πατήσω και ό τύπος το παρεξήγησε και αποφάσισε να το σανιδώσει! Ακουσα μια σκάστρα, και είδα το μπλε sub να εξαφανίζεται . Not bad για αυτοκίνητο των
-
-
Αν μιλας για της αντιπροσωπιας το 330 με τα βιας ειναι 300 αλογα.
Κοντραρετε πολυ ευκολα και απο sti που εχει prodrive pack και ειναι γυρω στα 300 αλογα αλλα και απο STi με ecutek remap και εξατμιση που οντως ειναι 330-340.
Και μην ξεχναμε και τα evo -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Κοντραρετε πολυ ευκολα και απο sti που εχει prodrive pack και ειναι γυρω στα 300 αλογα αλλα και απο STi με ecutek remap και εξατμιση που οντως ειναι 330-340.
Και μην ξεχναμε και τα evoΑντε να τα ξεχωρίσεις. Πάντως εμένα φοβήθηκε το μάτι μου. Το μόνο κακό είναι οτι είναι κραυγαλέο μέχρι παρεξηγήσεως!
-
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Και μην ξεχναμε και τα evoΑυτο της αντιπροσωπιας ειλικρινα δεν αξιζει μια σε σχεση τις υπολοιπες προτασεις βελτιωσης.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Υπάρχει αυτοκίνητο που μπορεί να το κοντράρει;Το λέω αυτό γιατί χθές ήταν δίπλα μου στην κλειστή στροφή απο Κηφισό -> παραλιακή προς Γλυφάδα - έκανα μια φλώρικη προσπάθεια να το πατήσω και ό τύπος το παρεξήγησε και αποφάσισε να το σανιδώσει! Ακουσα μια σκάστρα, και είδα το μπλε sub να εξαφανίζεται . Not bad για αυτοκίνητο των
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα χουμε γράψει τόσες φορές
Ίσως **το EVO VIII MR, το οποίο btw το αγόρασε γνωστός μου και το στρώνει. Επιφυλάσσομαι για φώτο/συνοδήγηση και αν κλαφτώ πολύ οδήγηση **:lol:
Είσαι προκλητικός πάλι
Υ.Γ.: από που βγήκες τελικά Κόρινθο;
Μέσα στα πράγματα είσαι πάντα Ikare.... θέλουμε και ήχο όχι μόνο φωτό...ηχογράφησε κ πόσταρε!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα χουμε γράψει τόσες φορές
Ίσως το EVO VIII MR, το οποίο btw το αγόρασε γνωστός μου και το στρώνει. Επιφυλάσσομαι για φώτο/συνοδήγηση και αν κλαφτώ πολύ οδήγηση
Είσαι προκλητικός πάλι
Υ.Γ.: από που βγήκες τελικά Κόρινθο;
Αντε γρηγορα με τις φωτο.Ανυπομονουμε ε...
-
Maxmara εσύ με τί αυτοκίνητο πήγες να τον 'πατήσεις' που εκνευρίστηκε?
Συνήθως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων οι 'γρήγοροι' απαξιούν...
Άσχετo: πριν λίγο καιρό 'τα έστησα' με μια 911(996) turbo στην παραλιακή λίγο πριν τα λιμανάκια. Εκεί να δείτε πλάκα!!!
Ο τύπος απλά χάθηκε!Και προς τιμήν του γιατί ήταν 50άρης και με την γυναίκα του μέσα!Προσπάθησα να τον ακολουθήσω στο πέταλο και μπορώ να πω ότι μπήκαμε με ίδια ταχύτητα! Βέβαια αυτός εκεί πήγαινε σχεδόν χαλαρά ενώ εγώ για 1η φορά πραγματικά 'έσπαζα' το corsaκι μου (ο συνοδηγός είπε ότι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν κιόλας )
Και τις προάλλες Παπάγου βράδυ βλέπω περίεργα φώτα πίσω μου...
Πατάω τη δευτέρα και ο τύπος σταθερά 1 αμάξι πίσω μου 'ζυγίζοντάς' με και επιταχύνοντας όσο εγώ. Αλάρμ και σταματάω δεξιά... Και βλέπω μια 360 cabrio να ρίχνει 2α και να χάνεται . Ο ήχος απλά εκπληκτικός!!! -
Το 330 είναι μούφα. 300 και πολλά λέω είναι. καλύτερα να πάρει κανείς το original με τα ίδια λεφτά θα το φτιάξει καλύτερο.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Maxmara åóý ìå ôß áõôïêßíçôï ðÞãåò íá ôïí 'ðáôÞóåéò' ðïõ åêíåõñßóôçêå?
ÓõíÞèùò üôáí õðÜñ÷åé ìåãÜëç äéáöïñÜ ìåôáîý ôùí áõôïêéíÞôùí ïé 'ãñÞãïñïé' áðáîéïýí...
¶ó÷åôo: ðñéí ëßãï êáéñü 'ôá Ýóôçóá' ìå ìéá 911(996) turbo óôçí ðáñáëéáêÞ ëßãï ðñéí ôá ëéìáíÜêéá. Åêåß íá äåßôå ðëÜêá!!!
Ï ôýðïò áðëÜ ÷Üèçêå!Êáé ðñïò ôéìÞí ôïõ ãéáôß Þôáí 50Üñçò êáé ìå ôçí ãõíáßêá ôïõ ìÝóá!ÐñïóðÜèçóá íá ôïí áêïëïõèÞóù óôï ðÝôáëï êáé ìðïñþ íá ðù üôé ìðÞêáìå ìå ßäéá ôá÷ýôçôá! ÂÝâáéá áõôüò åêåß ðÞãáéíå ó÷åäüí ÷áëáñÜ åíþ åãþ ãéá 1ç öïñÜ ðñáãìáôéêÜ 'Ýóðáæá' ôï corsaêé ìïõ (ï óõíïäçãüò åßðå üôé ïé ðáñåõñéóêüìåíïé ÷åéñïêñüôçóáí êéüëáò )
Êáé ôéò ðñïÜëëåò ÐáðÜãïõ âñÜäõ âëÝðù ðåñßåñãá öþôá ðßóù ìïõ...
ÐáôÜù ôç äåõôÝñá êáé ï ôýðïò óôáèåñÜ 1 áìÜîé ðßóù ìïõ 'æõãßæïíôÜò' ìå êáé åðéôá÷ýíïíôáò üóï åãþ. ÁëÜñì êáé óôáìáôÜù äåîéÜ... Êáé âëÝðù ìéá 360 cabrio íá ñß÷íåé 2á êáé íá ÷Üíåôáé . Ï Þ÷ïò áðëÜ åêðëçêôéêüò!!!Ôï 'ìéá 2á óå Ý÷ù´' åäù ðáßñíåé ôçí ðñáãìáôéêÞ ôïõ óçìáóßá
-
χαρακτηριστικο παραδειγμα το STi που παρουσιαζεται στις σελιδες του DRIVE αυτο το μηνα........
δειτε με λιγα (σχετικα χρηματα) πως πηγαινει το αμαξακι......... -
Maxmara εσύ με τί αυτοκίνητο πήγες να τον 'πατήσεις' που εκνευρίστηκε?Με το Ζ . Και δεν πήγα να τον πατήσω! Αυτός όμως έτσι νόμισε...το αποτέλεσμα, γνωστό. Δεν ξέρω, εάν το πάταγα μέχρι αηδίας, εάν δεν είχε καμοιά δεκαριά αυτοκίνητα διπλα μου, κτλ, κτλ...**ίσως **και να 'παίζαμε'. Λέμε τώρα.
ΥΓ Έκανα ενα ενδιαφέρον πείραμα. Στην έξοδο πήγα Φάληρο - Κηφισό - Αττική Οδό. Ολα ΟΚ. Στη επιστροφή είμουνα στο δρόμο με κολλητό μου ο οποίος πήγε απο Ελευσίνα και εγώ από ΑΟ ξανά. Πιστεύω ότι πηγαίναμε με την ίδια ταχύτητα για τις συνθήκες. Ο φίλος μου έφτασε στο 'Αλλού' πέντε λεπτά ακριβώς πριν απο εμένα (αυτά στις 15.00). Ισως με πιο τρελλή κίνηση να είχα το πλεονέκτημα. Το συμπέρασμα νομίζω είναι ότι συμφέρει να την κάνεις απο ΑΟ στην εξοδο.
-
Maxmara εσύ με τί αυτοκίνητο πήγες να τον 'πατήσεις' που εκνευρίστηκε?
Με το Ζ . Και δεν πήγα να τον πατήσω! Αυτός όμως έτσι νόμισε...το αποτέλεσμα, γνωστό. Δεν ξέρω, εάν το πάταγα μέχρι αηδίας, εάν δεν είχε καμοιά δεκαριά αυτοκίνητα διπλα μου, κτλ, κτλ...**ίσως **και να 'παίζαμε'. Λέμε τώρα.
E, νομίζω πως θα παίζατε Γενικά πάντως λένε ότι τα Scooby σε επιτάχυνση μέχρι τα 160 είναι αχτύπητα! Πιο ψηλά τα πολλά κυβικά οι στροφές και η ατμόσφαιρα έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με το turbo.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το 330 είναι μούφα. 300 και πολλά λέω είναι. καλύτερα να πάρει κανείς το original με τα ίδια λεφτά θα το φτιάξει καλύτερο.[list:2cqbvfpk]Ασε μας καημενε που εμαθες και τη μουφα [/list:u:2cqbvfpk][list:2cqbvfpk]επειδη ο δικος σου ο Βικινγκ δε παει βημα ολα ειναι μουφες.Που εισαι?εχω μια TFSI, να στη δωσω μπας και δεις καμια ασπρη μερα?Στα λεφτα θα τα βρουμε.......ετσι κι αλλιως ψυχικο θα κανω [/list:u:2cqbvfpk][list:2cqbvfpk]Σοβαρα τωρα, απορω πως οι γιαπωνεζοι δεν τους βαλαν δαχτυλο ακομα, και ακομα χειροτερα πως τσιμπανε οι ψαγμενοι υποτιθεται και τους τα σκανε αδρα [/list:u:2cqbvfpk]
-
E, νομίζω πως θα παίζατε Γενικά πάντως λένε ότι τα Scooby σε επιτάχυνση μέχρι τα 160 είναι αχτύπητα! Πιο ψηλά τα πολλά κυβικά οι στροφές και η ατμόσφαιρα έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με το turbo.
Δεν ξέρω, πάντως ο τυπάς έφυγε με πραγματικά 'φοβιστική' ( ) επιτάχυνση. Τι να ήταν πάλι αυτό...
-
Γ60ΔΥΝΑΜΗ, επέστρεψες επιτέλους;
Άσε τον sado, λέει για μούφες Subaru, επειδή τον έτσουξε το Saabaru 9-2X!
Maxmara, εγώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο θα ζήλευα (και θα αγόραζα τελικά)...Δεν με εκφράζει το πόσο γρήγορα χάνεται στον ορίζοντα...θέμα στόχων, βλέπεις...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γ60ΔΥΝΑΜΗ, επέστρεψες επιτέλους;Άσε τον sado, λέει για μούφες Subaru, επειδή τον έτσουξε το Saabaru 9-2X!
Maxmara, εγώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο θα ζήλευα (και θα αγόραζα τελικά)...Δεν με εκφράζει το πόσο γρήγορα χάνεται στον ορίζοντα...θέμα στόχων, βλέπεις...
Αν και δύσκολα θα χαρακτηρισθώ αντικειμενικός, πιστεύω ακόμα οτι με 49.000 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερο GT... ..
-
Δεν ξέρω, πάντως ο τυπάς έφυγε με πραγματικά 'φοβιστική' ( ) επιτάχυνση. Τι να ήταν πάλι αυτό...
[list:1qz9bk30]Ασε, δεν ειδες τιποτα [/list:u:1qz9bk30][list:1qz9bk30]G60 φτιαγμενο απ τον υπογραφοντα, στα 200 αλογα, τεταρτη κοφτης στα 200km/h απο πισω imprεza, μπαινω στη μεσαια, και ανακαλυπτω τη μαρκα απ την..........αεροτομη Μιλαμε για ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ επιταχυνση απ τα 200.Τα ειδα ολα.Τι το ειχε κανει ο π@υστης?[/list:u:1qz9bk30]
Scooby Sti 330hp