-
που να ξερω ανθρωπε τι τα κανεις τα 300€? Αλλοι τα ξοδευουν για μεσημεριανο, αλλοι περνανε 1 μηνα. Αν δεν θελεις να πληρωνεις διοδια και δεν μπορεις να μετακομισεις, πηγαινε απο τις παρακαμψεις (οπως και εγω).
σου εγραψα ΤΡΕΙΣ φορες οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. Κανεις αιτηση και ψηφιζεις εκει που μενεις. Επιμενεις να γραφεις οτι να'ναι...
-
κατέβηκα Βόλο προχθές.
Το δεύτερο διόδιο μετά τα Τέμπη, στη Λάρισα, δε θυμάμαι πως το λένε, το πήγανε 4 ευρώ!
Το κοίταζα και δεν το πίστευα. Λέω λάθος θα έχουν κάνει στην πινακίδα, για τα φορτηγά πρέπει να είναι....
4 ευρώ ρε οι αλήτες.... Στους γιατρούς να τα φάνε... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
κατέβηκα Βόλο προχθές.
Το δεύτερο διόδιο μετά τα Τέμπη, στη Λάρισα, δε θυμάμαι πως το λένε, το πήγανε 4 ευρώ!
Το κοίταζα και δεν το πίστευα. Λέω λάθος θα έχουν κάνει στην πινακίδα, για τα φορτηγά πρέπει να είναι....
4 ευρώ ρε οι αλήτες.... Στους γιατρούς να τα φάνε...αυτο εχει μια πολυ ευκολη παρακαμψη,
επιπλεον θα εχεις και την ευκαιρια να περασεις απο την καντινα του bebe
-
οι παρακαμψεις ειναι για τους γυφτους και τους τζαμπατζηδες.
ου 666.
πληρωστε ολοι να βελτιωθουν οι δρομοι. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κατέβηκα Βόλο προχθές.
4 ευρώ ρε οι αλήτες.... Στους γιατρούς να τα φάνε...αυτο εχει μια πολυ ευκολη παρακαμψη,
επιπλεον θα εχεις και την ευκαιρια να περασεις απο την καντινα του bebe
Ήταν νύχτα, ψιλοβιαζόμουν, έβρεχε ΠΟΛΥ και δεν ήξερα την παράκαμψη. Δε θυμόμουν κιόλας πόσο κόστιζε το διόδιο.
Την επόμενη φορά από την παράκαμψη. Δε χωνεύεται με τίποτα το 4ευρο.... -
που να έπρεπε να κάνεις και το Βόλο Λάρισα ή αντίστροφο καθημερινά που το κάνουν πολλοί. Και να σκεφτείς ότι επί ΤΕΟ εποχή το διόδιο ήταν μονόπλευρο (πλήρωνες μόνο στο Λάρισα - Βόλο κάπου στο 1,5 με επιφύλαξη δεν το θυμάμαι ακριβώς ) και ο δρόμος είχε γίνει από τα 90's ακριβώς όπως είναι σήμερα.
-
Να ξέρετε είτε μέσω διοδίων είτε μέσω φόρων το ίδιο ποσο θα δώσουμε.
Τις προσεχείς ημέρες το Κράτος θα δώσει 205 εκ στον Μορεα, γιατι η κοινοπραξία ενεργοποίησε την ρήτρα μειωμένης κίνησης που προβλέπει η σύμβαση.
Φυσικά και αυτο τα 205 στον έλληνα φορολογούμενο καταλήγουν καθως το επιχειρείν στην Ελλάδα ειναι τα κέρδη δικά μας και οι ζημιές στους φορολογουμένους. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τις προσεχείς ημέρες το Κράτος θα δώσει 205 εκ στον Μορεα, γιατι η κοινοπραξία ενεργοποίησε την ρήτρα μειωμένης κίνησης που προβλέπει η σύμβαση.
Φυσικά και αυτο τα 205 στον έλληνα φορολογούμενο καταλήγουν καθως το επιχειρείν στην Ελλάδα ειναι τα κέρδη δικά μας και οι ζημιές στους φορολογουμένους.Λεπτομέρειες... Πώς κάνετε έτσι για 200 ψωροεκατομμύρια; Δεν είναι γαμάτος ο δρόμος; Δεν έκανε τέλεια δουλειά ο εργολάβος;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φυσικά και αυτο τα 205 στον έλληνα φορολογούμενο καταλήγουν καθως το επιχειρείν στην Ελλάδα ειναι τα κέρδη δικά μας και οι ζημιές στους φορολογουμένους.Έχεις καμιά πηγή;
-
http://www.kathimerini.gr/757269/articl ... sth-moreas
-
Μάλιστα...
αντι να διώξουν τον παραχωρησιούχο και να αναλάβουν τον δρομο (που συμφωνα με το ρεπορταζ ειναι 'σχεδον' ετοιμος), προτίμησαν να τον πληρωσουν (τον δρομο) και να μεινει στο παραχωρησιουχο.
κι ολα αυτα με την δικαιολογια της 'εξωθεν καλης μαρτυρίας'
γιατί τα υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών εκτίμησαν πως η διακοπή του έργου θα αποτελούσε πλήγμα στην προσέλκυση νέων επενδύσεων και ιδίως στην προθυμία της ΕΤΕπ να αναλάβει νέα έργα στη χώρα μας
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μάλιστα...αντι να διώξουν τον παραχωρησιούχο και να αναλάβουν τον δρομο (που συμφωνα με το ρεπορταζ ειναι 'σχεδον' ετοιμος), προτίμησαν να τον πληρωσουν (τον δρομο) και να μεινει στο παραχωρησιουχο.
κι ολα αυτα με την δικαιολογια της 'εξωθεν καλης μαρτυρίας'
γιατί τα υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών εκτίμησαν πως η διακοπή του έργου θα αποτελούσε πλήγμα στην προσέλκυση νέων επενδύσεων και ιδίως στην προθυμία της ΕΤΕπ να αναλάβει νέα έργα στη χώρα μας
Φυσικα, πρωτον γιατι οι εργολαβοι ειναι φιλοι της κυβερνησης, δευτερον γιατι εκρεμει η γεφυρα και ο περιφεριακος της Καλαματας, οπως και το τελειωμα του δρομου για Σπαρτη.
Σε 2 νομους που η ΝΔ εχει παρα πολλους ψηφοφορους και μια ακομα καθυστερηση η κολλημα θα φερει αντιδραση.
Και αυτο πριν απο τις εκλογες δεν ειναι επιθυμητο. -
Ρε μην είστε τσιγκούνηδες, τι είναι 200+ ψωροεκατομμύρια τώρα που έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα;
Μαζί σας θα τα πάρετε;
Δεν χαίρεστε που ο καλός μας εργολάβος έχει φτιάξει γ@μάτο δρόμο; Θέλετε να πάνε πάλι οι δρόμοι στο κακό κράτος και να μην μας χαμογελάει η υπάλληλος στα διόδια; Θα το αντέξετε;Εγώ νομίζω πως πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός μας (φαντάζομαι ΚΑΙ αυτό έγινε με εντολή Σαμαρά, όλα τα ωραία με δική του εντολή γίνονται! ) και έδωσε αυτά τα λεφτά και ελπίζω να δώσει και άλλα και στους άλλους εργολάβους, τόσους δρόμους φτιάχνουμε, αδικία θα ήταν να μείνουν παραπονεμένοι!
Πληρώστε λοιπόν ΚΑΙ διόδια ΚΑΙ φόρους, ώστε να έχουμε ωραίους δρόμους, να τους βλέπουμε και να τους χαιρόμαστε και να μας χαμογελάνε οι υπάλληλοι στα διόδια (όταν βρίσκουμε τα λεφτά για να περνάμε από εκεί... ).
ΥΓ: Λεφτά σε εργολάβους, σημαίνει καλό πράγμα για την τσέπη μου, για την δική σας όμως όχι.
-
Αλήθεια, γιατί οι υπάλληλοι στα διόδια είναι ευγενικοί; μου προκαλούν σύγχυση με αυτή τους τη στάση.
Εκεί που κάθε φορά που σταματάω θέλω να κατεβάσω κάνα καντήλι, ο άλλος σου λέει Καλημέρα, Καλό δρόμο κτλ.... Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αύτο
Ως πελάτης θα προτιμούσα να μου λένε με υφακι, ξηλωσου κορόιδο, να πατήσω εκεί και να πω όσα σκέφτομαι, να φύγω ξελαφρωμενος και ευχαριστημένος πελάτης! -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αλήθεια, γιατί οι υπάλληλοι στα διόδια είναι ευγενικοί; μου προκαλούν σύγχυση με αυτή τους τη στάση.
Εκεί που κάθε φορά που σταματάω θέλω να κατεβάσω κάνα καντήλι, ο άλλος σου λέει Καλημέρα, Καλό δρόμο κτλ.... Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αύτο
Ως πελάτης θα προτιμούσα να μου λένε με υφακι, ξηλωσου κορόιδο, να πατήσω εκεί και να πω όσα σκέφτομαι, να φύγω ξελαφρωμενος και ευχαριστημένος πελάτης!Γιατί είναι υπάλληλοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα πεις στα αφεντικά τους και σε αυτούς που έδωσαν τη δουλειά στα αφεντικά τους.
-
Την ανακάλυψα χθες βράδυ....
https://play.google.com/store/apps/deta ... .tollroads
Επιλέγεις τη διαδρομή και σου βγάζει ποσα θα δώσεις στα διοδια..
Για την ιστορία για Αθήνα - Κομοτηνή οδικώς θα χρειαστείς 36,35 €. -
Not bad at all, και μπορεί να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη με πρόταση εναλλακτικών routes για όποιον θέλει (μια και υπάρχει ολόκληρη συζήτηση για το θέμα σε άλλο thread).
-
παντως εχουν κι ενα καλο τα κρατικα διοδια.
Μπορει να μην σε καλημεροκαλησπεριζουν, αλλα χθες στα Μάλγαρα: 'ΑΠΕΡΓΙΑ' - 'STRIKE'
με τα 2,40€ που μου περίσσεψαν κεράστηκα ενα καφεδακι στο Plaisir
-
Εεεεε, αμα πια...
ειναι ανυπόφορος αυτος ο ('αδιάβαστος' ο) Χρυσοχοϊδης
...και τον υπουργό κ. Χρυσοχοίδη να χαρακτηρίζει «λαικιστές» όσους θέτουν ζήτημα διοδίων σε ένα έργο υψίστης σημασίας για την εθνική οικονομία….
http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat= ... yGNGs5pJjk
καπου αλλου αναφέρει οτι 'εχουμε απο τα φτηνοτερα διόδια στην Ευρωπη'
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι τα διόδια στην Ελλάδα είναι πολύ φθηνότερα από την Πορτογαλία και την Ισπανία και έχουν τις ίδιες τιμές με τις όμορες χώρες της δυτικής Ευρώπης της Ευρωζώνης.
http://www.megatv.com/megagegonota/arti ... d=33246990
Συνορεύουμε με καποια χωρα της Δυτικης Ευρώπης, ή ούτε Γεωγραφια διαβαζε;;;
Αυξηση διοδίων (ξανά!)