-
Aπό μέλος του tfrc.gr
οι 3 τελευταίοι γύροι του Μονακό 1992, η γνωστή και αξέχαστη μονομαχία του Senna με τον Mansell.
είναι διάρκειας 5+ λεπτών (10mb)
-
Mόνο δύο λέξεις.
Ayrton Senna
-
Δεν ξέρω αλλά το 1992 μου άρεσαν πιο πολύ τα μονοθέσια, εάν δεις τα σημερινά είναι σαν κουμούτσες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά το 1992 μου άρεσαν πιο πολύ τα μονοθέσια, εάν δεις τα σημερινά είναι σαν κουμούτσες!Κι εγώ μαζί σου. Ειδικά τα ελαστικά που χρησιμοποιούσαν τότε ήταν... φορμουλίσια βρε παιδί μου. Όχι 'χαραχτά' και με σχεδόν ίδια διάσταση εμπρός και πίσω..
-
Επίσης δεν είχαν τη σανίδα και ήταν κολλητά στο έδαφος.
-
Δεν ήταν απλα ο καλύτερος...ήταν ο χαρακτήρας του που λείπει και θα λείπει απο την F1..Τα ονειρα του ομως να βοηθήσει τα παιδιά της χώρας του εγιναν πραγματικότητα,το ίδρυμα του έχει μεγαλώσει 4000000 παιδιά αυτη την στιγμή..ο Senna ζει στις μνήμες μας και στις καρδιές μας..
-
Αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Ο Senna ήξερε ότι είναι ένας πολύ προνομιούχος άνθρωπος και 'μισούσε' την κοινωνική αδικία που προκαλεί η οικονομική ανισότητα. Αυτό για μένα έρχεται πρώτο απ' όλα στο χαρακτήρα του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό το incar του πλάνο στο Μονακό μου έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου.Για πάντα Senna
Αυτό το video μπορούμε να το κατεβάσουμε από κάπου?
Γενικά, τέτοιες στιγμές που έδειχναν το μεγαλείο αυτού του οδηγού, που μπορώ να βρω? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό το incar του πλάνο στο Μονακό μου έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου.
Για πάντα Senna
Γενικά, τέτοιες στιγμές που έδειχναν το μεγαλείο αυτού του οδηγού, που μπορώ να βρω?To εχω σε video κασσετα
The best ever -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό το incar του πλάνο στο Μονακό μου έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου.
Για πάντα Senna
Γενικά, τέτοιες στιγμές που έδειχναν το μεγαλείο αυτού του οδηγού, που μπορώ να βρω?To εχω σε video κασσετα
The best ever -
12 χρόνια.
RIP
-
Κανείς δεν τον ξεχνάει
-
Και δεν πρόκειται να το ξεχάσει τουλάχιστον από την γενιά που μεγάλωσε με Ayrton...
RIP Ayrton... -
NON HA SENSO SENZA DI TE AYRTON!!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό μέλος του tfrc.grοι 3 τελευταίοι γύροι του Μονακό 1992, η γνωστή και αξέχαστη μονομαχία του Senna με τον Mansell.
είναι διάρκειας 5+ λεπτών (10mb)
Δεν μπορώ να κατεβάσω το video φίλε γιατί???????????
-
Εγώ ευχόμουν να σπάσει ο κινητήρας του καμια φόρα γιατί αλλιώς δεν έχανε!
Τότε ήμουν 6-7 χρονών.
-
Θα σας πω μια ιστορία που μου είχε διηγηθεί για τον Senna ένας Βραζιλιάνος συμφοιτητής και συγκάτοικός μου όταν σπούδαζα στην Αγγλία. O Senna κυκλοφορούσε στο Sao Paulo με μια Mercedes C Class estate. Λόγω του μποτιλιαρίσματος που επικρατεί στην πόλη πολλοί τον ήξεραν ή τον αναγνώριζαν όταν περίμενε δίπλα τους στο φανάρι. Παράλληλα το Sao Paulo είναι μια από τις πόλεις με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στον κόσμο. Κάποια μέρα ο Senna περίμενε στο φανάρι όταν ένας νεαρός ήρθε δίπλα του και του κόλλησε ένα όπλο στο παράθυρο και του φώναξε να του δώσει όλα του τα λεφτά αλλιώς θα του τίναζε τα μυαλά στον αέρα. O Senna κατέβασε το τζάμι και μόλις ο νεαρός τον αναγνώρισε συγκλονίστηκε, έπεσε στα γόνατα και ζητούσε συγχώρεση γεμάτος από ντροπή. Ο Senna άδειασε το πορτοφόλι του από όσα λεφτά είχε μαζί του και του τα πρότεινε, όμως ο νεαρός δεν τα έπαιρνε και ζητούσε συγγνώμη και συγχώρεση. Ο Senna του τα έδωσε με το ζόρι ζητώντας του σαν προσωπική χάρη να μην ξανακάνει το ίδιο σε άλλους οδηγούς. Τα λεφτά ήταν αμερικάνικα δολάρια σε μια εποχή που η οικονομία της Βραζιλίας ήταν υπό κατάρρευση και ο πληθωρισμός ήταν ο μεγαλύτερος παγκοσμίως.
-
O Senna ήξερε πολύ καλά ότι ήταν ένας πολύ τυχερός άνθρωπος και ένιωθε πάντα υποχρέωσή του να βοηθά τους συμπατριώτες του σε μια χώρα που υπέφερε και ακόμα υποφέρει από φτώχεια.
Το ίδρυμα Ayrton Senna (που ίδρυσε η αδερφή του ως συνέχεια σχεδίου που ξεκίνησε ο ίδιος) έχει βοηθήσει πολλά παιδιά!!
Ανεξάρτητα από την εικόνα που έχουμε όλοι μας για το Senna μέσα στις πίστες και στους αγώνες, ο άνθρωπος αυτός είχε πραγματικά μεγάλη ψυχή...
Και πάνω που έλεγα ότι φέτος έχω ξεπεράσει το θάνατό του...γράφοντας αυτά εδώ συνειδητοποίησα μόλις πόσο μου λείπει...
...α στο καλό...
-
Υπομονη, ερχεται η δευτερη γενια. Του μοιαζει απο καθε αποψη ο Bruno
-
Ayrton Senna