-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αιτία: μικρό μεταξόνιο (όχι πως το γκόλφ είχε μεγάλο για την κατηγορία του...) και σπορτίφ ανάρτηση που έδινε μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης αλλά πολύ απότομη οδική συμπεριφορά. Ναι το σεί είχε καλή οδική συμπεριφορά για την κατηγορία του αλλά δεν μπορεί να πιάσει σε ασφαλή οδική συμπεριφορά αμάξι δύο κατηγορίες πάνω...
Πολύ απόλυτη άποψη.
Άρα και το Passat του 99, έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από το Rallye, γιατί είναι δυό κατηγορίες πάνω, και το Volvo 940 από το Uno turbo και η BMW η 7άρα από το Golf V GTI και και και...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φαίνεται πρέπει να αποκτήσω μια ανέχεια στους σχολιασμούς.
Μάλλον ανοχή.
Ανέχεια=φτώχεια (να μην έχεις)
Τέλος off topic. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Φαίνεται πρέπει να αποκτήσω μια ανέχεια στους σχολιασμούς.
Μάλλον ανοχή.
Ανέχεια=φτώχεια (να μην έχεις)
Τέλος off topic.Μην αγχώνεσαι Νίκο για το εκτός θέματος. Ακόμα και σε ένα θέμα που είναι φτιαγμένο για πλάκα τελικά μόνο τέτοια δε γίνεται. Το γιατί ας το ψάξουμε ο καθένας στον μικροεγωισμό του και ορισμένοι ίσως και σε άλλους λόγους.
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης Lumens έγραψε:
Έχω ένα ταπεινό 106 GTi 140 ολόκρηρων ίππωνΣτην εθνική μετά δυσκολίας περνώ τα 200 (έχουμε και το διαφορικό), με τους εκκεντροφόρους είχα δει μέχρι 220 κοντέρ (και η κατανάλωση 1 λίτρο στα 200χμ, ΛΑΔΙΟΥ όμως )
Διαφορικό εννοείς μπλοκέ, έτσι?
Τόσο πολύ κόβει?
-
Γιατι τόσο πολύ λάδι φίλε limens;
-
Παίδες, Δρακ-Φιδο λέει το θέμα! Μήπως αστειεύεται?
-
Ούτε το δικό σου τόσα, ε; Άι μωρή.
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε το δικό σου τόσα, ε; Άι μωρή.Oυρτ ρε... Να μη ρωτησω τον ανθρωπο;
-
Γιατί; Φοβάσαι μήπως χάσεις το ρεκόρ;
-
Πάντως διαβαζοντας το θρεντ πρεπει να είμαι πολύ βλάκας που το πιο δυνατό που είχα οδηγήσει ήταν ενα Citroen Evasion 2.000cc 155 άλογα...
-
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...
Επιασα κοντα 300χλμ με ενα ibiza.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...Επιασα κοντα 300χλμ με ενα ibiza.
Που πηγες;Κατεβηκες μεχρι το Αργος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...
Που πηγες;Κατεβηκες μεχρι το Αργος;
σωστος! ας το γραψω πιο σωστα...
επιασα σχεδον 300χλμ με ενα ibiza σε λιγοτερο απο εναμισι λεπτο σε δρομο που ητανε ελαφρως ανηφορικος.
δρακος, φιδι, βαρωνος ή αληθεια?
εδω σε θελω bill! -
-
Ο χρήστης Ένας με Ibiza έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας...
Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα... Απλά τρομάζω όταν καταλαβαίνω πως κυκλοφορούν 'φτιαγμένοι' κουβάδες που πιάνουν τόσα, στους ίδιους δρόμους με μας τους υπόλοιπους...Το κακό είναι πως πολλοί θα δοκιμάσουν το ίδιο, αφού πρώτα πάνε να 'φτιάξουν', 'τσιπάρουν' ή ...σοδομίσουν το κουβαδάκι τους...
Τώρα το πόσο ασφαλές είναι ένα τέτοιο όχημα....τι να πω! Δεν σκέφτεται κάποιος πως κάνοντας τόσες μετατροπές σε τέτοιο αυτοκίνητο η λέξη ασφάλεια πάει περίπατο (και μάλιστα μακρινό...);
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δρακος, φιδι, βαρωνος ή αληθεια?
εδω σε θελω bill!Αν εισαι ον τοπικ εισαι μεγας δρακος αν εισαι οφ τοπικ τοτε εισαι...........οφ τοπικ
-
fidelity θα μπορουσα να μπω στη διαδικασια να σου εξηγησω οτι με 300 χιλιομετρα την ωρα η λεξη ασφαλεια οπως την αντιλαμβανεσαι εσυ, δεν υπαρχει σε κανενα οχημα που εχει ροδες,
αλλα ξερω πως ειναι χαμενος κοπος....bill, μεγας δρακος ε?
α, απο σταση παντα στα χιλιομετρα αυτα. οχι ρεπριζ απο πχ 200. -
Τώρα για να καταλάβω....
Εσύ το θεωρείς ασφαλές το σχεδόν 300 με Ibiza;
Ξέχνα το τι αντιλαμβάνομαι εγώ ή η ...Μαντώ Μαυρογένους !
Πες πως το καταλαβαίνεις ΕΣΥ...Πληροφοριακά, μανιακός με την ασφάλεια ΔΕΝ είμαι , τις βλακείες μου κι εγώ τις κάνω και τα όρια ταχύτητας ειδικά σε ταξίδι δεν τα τηρώ...Αλλά αυτό είναι διαφορετικό δεν είναι;
Μην εξηγείς σε μένα τίποτε αν...κρατάς χαρακτήρα! Εξήγησε στους υπόλοιπους...
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)