-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι το θεμα λεγεται (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!), απο τη στιγμη που λεμε αληθειες?Μίλα για τον εαυτό σου εσύ!!!
-
240 στη Θήβα, με το δικό μου, Ford Fiesta mk6 1.4...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
γιατι το θεμα λεγεται (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!), απο τη στιγμη που λεμε αληθειες?
Μίλα για τον εαυτό σου εσύ!!!
Θα μιλησω συντομα, αλλα θα εχω και αποδειξεις!
-
-
-
δεν εχω πειραξει τη φωτο!
ασε που δεν γνωριζω απο photoshop
-
Ο χρήστης mizardas έγραψε:
240 στη Θήβα, με το δικό μου, Ford Fiesta mk6 1.4...Σε τράβαγε κανά Cayenne Τurbo;;;
-
Μάλλον θα έχει αυτό που διαχωρίζει μια Cayenne turbo από μια απλή Cayenne...
Όχι, δεν εννοώ τον διαφορετικό προφυλακτήρα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχω πειραξει τη φωτο!ασε που δεν γνωριζω απο photoshop
Δεν πειράζει, γνωρίζω εγώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
κατι θες να πεις εδω και ωρα εσυ, αλλα δε σε πιανω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε τράβαγε κανά Cayenne Τurbo;;;
Το παιδί το έχει τουρμπίσει,ξέχασε να το αναφέρει(σκοπίμως μάλλον για να ψαρώσει κόσμο)
Υπάρχει και σχετική παρουσίαση του αυτοκινήτου του στο DRIVE,πριν από χρόνο περίπου.
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Μάλλον θα έχει αυτό που διαχωρίζει μια Cayenne turbo από μια απλή Cayenne...Όχι, δεν εννοώ τον διαφορετικό προφυλακτήρα!
Και πάλι....
Βέβαια δεν ξέρω πόσο μακριά 5 έχει... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Σε τράβαγε κανά Cayenne Τurbo;;;
Το παιδί το έχει τουρμπίσει,ξέχασε να το αναφέρει(σκοπίμως μάλλον για να ψαρώσει κόσμο)
Υπάρχει και σχετική παρουσίαση του αυτοκινήτου του στο DRIVE,πριν από χρόνο περίπου.
Το κατάλαβα ότι είναι αυτό αλλά έχει τόσο μακρύ κιβώτιο;
-
Ωπ παίδες σόρρυ!
(ψαρώσατε ε? )Τέσπα, λάθος που δεν το ανέφερα, αλλά νόμιζα ότι το άβατάρ μου φαινότανε... Θα έβλεπες το ιντερκούλερ...
Λοιπόν είναι 180ps και 25kg ροπή, και πραγματικά η 5η πάει στο Θεό...
Αλλά ήταν οριακά να χτυπήσει κόφτης εκεί (το δικό μου έχει στις 6400, και ήταν ακριβώς πριν η βελόνα)Αυτό έγινε το περασμένο φθινόπωρο σε καλή θερμοκρασία για τουρμπάτα.
Κοντεράτα πάντα έτσι γιατί πραγματικά πρέπει να είναι 10-15 χλμ κάτω σε αυτή την ταχύτητα... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πλάκα κάνω ρε συ, μην ψαρώνεις...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
- 190 με Hyundai Atos σε κατηφόρα.
Kεράκι άναψες στην Παναγίτσα της Τήνου;;
-
Ο χρήστης mizardas έγραψε:
Ωπ παίδες σόρρυ!
(ψαρώσατε ε? )Τέσπα, λάθος που δεν το ανέφερα, αλλά νόμιζα ότι το άβατάρ μου φαινότανε... Θα έβλεπες το ιντερκούλερ...
Λοιπόν είναι 180ps και 25kg ροπή, και πραγματικά η 5η πάει στο Θεό...
Αλλά ήταν οριακά να χτυπήσει κόφτης εκεί (το δικό μου έχει στις 6400, και ήταν ακριβώς πριν η βελόνα)Αυτό έγινε το περασμένο φθινόπωρο σε καλή θερμοκρασία για τουρμπάτα.
Κοντεράτα πάντα έτσι γιατί πραγματικά πρέπει να είναι 10-15 χλμ κάτω σε αυτή την ταχύτητα...Δηλαδη θες να πεις οτι εχεις μια 5η που εχει 37,5+χαω ανα 1000σαλ? Αυτη ειναι μεγαλυτερη απο την 6η καποιων αυτοκινητων! Χμ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
- 190 με Hyundai Atos σε κατηφόρα.
Kεράκι άναψες στην Παναγίτσα της Τήνου;;
Πιάνει 190 το Άτος?Εγώ έχω πιάσει (ως συνοδηγός) 170 σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο...Περιττό να σου πω ότι νόμιζα ότι ήμουν ένα βήμα από το να συναντήσω τον Αγ.Πέτρο..
ΥΓ:Βέβαια 'δικό' μας άτος ήταν νοικιασμένο...
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Δηλαδη θες να πεις οτι εχεις μια 5η που εχει 37,5+χαω ανα 1000σαλ? Αυτη ειναι μεγαλυτερη απο την 6η καποιων αυτοκινητων! Χμ....Χωρίς να κάνω τον υπολογισμό, έβγαλες το πιθανό σφάλμα; Γιατί δεν μου ακούγεται και πολύ φάουλ...
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)