-
Ο fiestapower πούλησε στον dourou το Fiesta του και κατέβασε κάτω το σχετικά παλιό Megane 1.4 (75 άτια...) σεντάν του πατέρα του. Το βαφτίσαμε μαούνα και τον ίδιο 'μαουνιέρη' και 'οικογενειάρχη'.
-
Μπερτόδουλο!
-
To Sei μου το εχω βαφτισει Τέρας!
-
Λάρα...
Απ΄το κουκλάρα
και το μουλάρα -
Αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτοκίνητο!Δηλαδή τι του λες???
'Αυτοκινητάκι μου καλό,
στρίψε σε παρακαλώ,
μη μετρήσω τα βράχια στο γκρεμό,
όπου με πας να τσακιστώ...' ???Ελύτη τρέμε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτοκίνητο!
Δηλαδή τι του λες???
'Αυτοκινητάκι μου καλό,
στρίψε σε παρακαλώ,
μη μετρήσω τα βράχια στο γκρεμό,
όπου με πας να τσακιστώ...' ???Ελύτη τρέμε!
Και πώς να το πω ρε Σπύρο, Θόδωρα σαν τον παππού μου ή Φλοξ σαν το σκυλάκο μου...;
-
το Σταρλετάκι (ΚΡ 60) είναι ο Ταρζάν.....Δεν σπάει δεν χαλάει περνάει απο παντού και δεν διαμαρτύρεται....και έχει και πίσω κίνηση..
Το Octavia turbo είναι το ¨πλοίο' ή μερικές φορές το λέω και φορτηγό λόγω μεγέθους κυρίως -
Eγώ το φωνάζω JAZZAKI γιατί ειναι γλυκούλι και μικρούλι!!!
Βe COOL,be JAZZ(aki)!!!
-
Puntogralle... κατα το Integralle.... και αυτο γιατι στο παρελθον εχει κανει κατι χωματινα ραλυ με 100+ km/h. Δεν το ξανακανω βεβαια... αλλα το ονομα του βγηκε
-
Σαράβαλο
-
Βάρκα!!
Γιατί πηγαίνει σαν σε τρικυμία!!
(vitara '92) -
Το Freelander: Jimbo
To Mustang: Eleanor
-
to παλιο το cortina το λεω βαρκα , γιατι οταν βρεναρει αποτομα κουνιετε ολο σαν να εχει κυμα . το λεω Φροσο το εβγαλε μια φιλη . και το λεω και γρια λογο που ειναι παλιο .
-
Χίτλερ! Τον σκαραβαίο μοντέλο του 70 που αγόρασα μεταχειρισμένο το 85. Ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο. Όσα ακολούθησαν δεν είχαν όνομα.
-
Λοιπόν, αυτό το topic με ταλαιπώρησε καιρό... Είχα σκεφτεί διάφορα ονόματα (με το 'Βρασίδας' πρώτο και καλύτερο), αλλά τελικά αποφάσισα πώς θα το λέω: Μπρίκι! (δεν ξέρω γιατί, αλλά ήθελα κάτι κοροϊδευτικό... )
-
Δουκα λεμε το cherry που εχουμε γιατι αν και μεγαλο στεκεται μια χαρα!! (Χρηστο απλη συνωνυμια με σενα)
-
Την BMW τη λεω... 'τερας'
Το WRX το ελεγα Scoob.. (πολυ πρωτοτυπο για ενα Impreza, ε? )
-
το λαντα πως να το πω αραγε?
-
Ελ-λάντα.
Τι όνομα...θα έδινες στο αυτοκίνητο σου;