-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
@xristos69 Αν γίνει σωστή δουλειά μην φοβάσαι τίποτα, άλλωστε έχεις τρία χρόνια εγγύηση, αν και δεν νομίζω να σου ξαναχρειαστεί...Θα έχεις ένα αξιόπιστο αυτοκίνητοΠάντος όταν το πάρω (να δούμε πότε) σκοπεύω να το σκίσω για να φανερωθούν αμέσως τα τυχόν χαμηλά όρια αντοχής τους. ή μήπως θέλει πάλι κάνα στρώσιμο
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Θα αλλαχτουν απο μπιελες μεχρι στροφαλοφορος ελατηρια κτλ. ο μηχανικος λεει οτι θα 'ειναι καλυτερος απο πριν' θα καιει λεει λιγοτερα λαδια και καυσιμα.με δουλευει ή μπορει να υσχυει κατι τετοιο?Λίγο υπεβολικός δεν είναι;
Εντάξει θα γίνει επισκευή αλλά το ίδιο είναι ένας του κουτιού το ίδιο η ανακατασκευή;Ρώτησες κανα δικηγόρο...;Πίεσε τους, φίλος μου και συνάδελφος σε πρόβλημα του κινητήρα του σε 146 (έχανε από μία πολύ μικρή τρύπα που δεν φαινόνταν με γυμνό μάτι λάδι από τον κινητήρα) του τον άλλαξαν με καινούριο του κουτιού από Ιταλία.
Δεν ξέρω αλλά κάνε μία προσπάθεια μην το αφήνεις, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μπιέλα σε καινούριο αυτοκίνητο και μετα να μην σου αλλάζουν το κινητήρα.
-
@xristos69 Αν γίνει σωστή δουλειά μην φοβάσαι τίποτα, άλλωστε έχεις τρία χρόνια εγγύηση, αν και δεν νομίζω να σου ξαναχρειαστεί...Θα έχεις ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο
Πάντος όταν το πάρω (να δούμε πότε) σκοπεύω να το σκίσω για να φανερωθούν αμέσως τα τυχόν χαμηλά όρια αντοχής τους. ή μήπως θέλει πάλι κάνα στρώσιμο
E, μην το σκισεις αμεσως , θα θελει ξανα στρωσιμο αν αλλαξουν το συμπαν εκει μεσα.
-
Η ψηφοφορία πάντως δεν έχει κανένα νόημα σε αυτό το θέμα έτσι όπως είναι στημένη. Προτείνω στον συγγραφέα να την βγάλει. Δεν έχει ας πούμε Μαλαισιανο - ΝΑΙ
-
Πάντος όταν το πάρω (να δούμε πότε) σκοπεύω να το σκίσω για να φανερωθούν αμέσως τα τυχόν χαμηλά όρια αντοχής τους. ή μήπως θέλει πάλι κάνα στρώσιμοΣτην αρχή ίσως θέλει ενα ψιλοστρώσιμο, μετά σκίστο, βγάλτου τα μάτια, αν έκαναν σωστή δουλειά δεν πρόκειται να κάνει κιχ.
Μετά από αυτά θα έχεις το πιο δυνατό δίλιτρο JTS -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρώτησες κανα δικηγόρο...;Πίεσε τους, φίλος μου και συνάδελφος σε πρόβλημα του κινητήρα του σε 146 (έχανε από μία πολύ μικρή τρύπα που δεν φαινόνταν με γυμνό μάτι λάδι από τον κινητήρα) του τον άλλαξαν με καινούριο του κουτιού από Ιταλία.
Δεν ξέρω αλλά κάνε μία προσπάθεια μην το αφήνεις, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μπιέλα σε καινούριο αυτοκίνητο και μετα να μην σου αλλάζουν το κινητήρα.
Αφου λέει επισκευάζεται, δεν αλλάζεται. Και αν δεν συμφωνώ λέει με την επισκευή μπορώ να κινηθώ δικαστικώς. Το δέχτηκα προς το παρόν, που να τρέχω σε δικαστήρια!!! Άλλωστε έχω 3 χρόνια ακόμα στην εγγύηση και αν δεν πάει κάτι καλά με την επισκευή μπορώ να το κυνηγήσω. Αλλά μιλάμε για πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση!!!
-
4 χρονια το δικο μου (ιαπωνικο) δεν εχει κανει 'τσικ' Γενικα οσα ιαπωνικα ειχαμε δεν εβγαλαν ποτε προβληματα.
-
Διαμαρτυρομαι γιατι μπορω να ψηφισω μονο μια φορα ετσι ψηφισα Γαλλικο-ΝΑΙ για το αμαξι που εχω τωρα και δεν μπορω να ψηφισω ΚΑΙ Γερμανικο-ΟΧΙ για το Γκολφ που ειχα
-
Πέρνα από το άλλο θέμα (Αξιοπιστία - Ερωτηματολόγιο).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διαμαρτυρομαι γιατι μπορω να ψηφισω μονο μια φορα ετσι ψηφισα Γαλλικο-ΝΑΙ για το αμαξι που εχω τωρα και δεν μπορω να ψηφισω ΚΑΙ Γερμανικο-ΟΧΙ για το Γκολφ που ειχαΑν κάνεις στο εικονίδιο του Ιντερνετ κάνεις δεξί κουμπί, Properties, Delete internet files μπορεί να σου ξαναδώσει το δικαίωμα ψήφου.εκεί μέσα σώζονται όλες οι προσωρινές πληροφορίες, για να κατεβάζει τη σελίδα γρηγορότερα.Δε το έχω κάνει αλλά σε άλλες περιπτώσεις (πχ στην ερώτηση των 4Τ) μου ξαναβγάζει επιλογή ψήφου.Αν δε το έχεις ξανακάνει μπορεί να σου βγάλει καμιά κλεψύδρα και να κάνει κάνει κανα 2 λεπτά.μη φρικάρεις!Σκέψου συνήθως είναι κάτι δεκάδες χιλιάδες αρχεία...Μην επηρεάσουμε την ψηφοφορία όμως.Κρίμα είναι
-
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Το αποτέλεσμα πρέπει ν'αποθηκεύεται στον server, όχι απλώς στο cookie. Όταν μπαίνω στο φόρουμ από διαφορετικούς υπολογιστές, βλέπω την ψήφο μου κανονικά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Το αποτέλεσμα πρέπει ν'αποθηκεύεται στον server, όχι απλώς στο cookie. Όταν μπαίνω στο φόρουμ από διαφορετικούς υπολογιστές, βλέπω την ψήφο μου κανονικά.Πιθανόν να έχεις δίκιο.Εγώ μπαίνω από συγκεκριμένο υπολογιστή πάντα.Το χω δει να γίνεται σε άλλες ερωτήσεις, γιατί τα σβήνω συχνά τα συγκεκριμάνα αρχεία αλλά στο φόρουμ δεν έχω παρατηρήσει.μπορεί να ναι όπως λες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διαμαρτυρομαι γιατι μπορω να ψηφισω μονο μια φορα ετσι ψηφισα Γαλλικο-ΝΑΙ για το αμαξι που εχω τωρα και δεν μπορω να ψηφισω ΚΑΙ Γερμανικο-ΟΧΙ για το Γκολφ που ειχαΜια από τα ίδια...
Ιταλικό ναι, αλλά έπρεπε να βάλω και Γερμανικό όχι... -
Έτσι είναι.
Μπαίνω από 3 υπολογιστές ιδιωτικούς και καμιά 30αριά κοινόχρηστους, από διαφορετικούς προβάιντερς, αλλά δεν ξαναψηφίζεις! Μόνο μία φορά, προφανώς θυμάται χρήστη (και καλά κάνει!!)Αυτό βέβαια μπορείς να το κάνεις κατά κόρον στις επίσημες ψηφοφορίες των 4Τ που τυπώνονται κιόλας στο περιοδικό... Μπορείς άνετα να κατευθύνεις μια ψηφοφορία όπου θες!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έτσι είναι.
Μπαίνω από 3 υπολογιστές ιδιωτικούς και καμιά 30αριά κοινόχρηστους, από διαφορετικούς προβάιντερς, αλλά δεν ξαναψηφίζεις! Μόνο μία φορά, προφανώς θυμάται χρήστη (και καλά κάνει!!)Αυτό βέβαια μπορείς να το κάνεις κατά κόρον στις επίσημες ψηφοφορίες των 4Τ που τυπώνονται κιόλας στο περιοδικό... Μπορείς άνετα να κατευθύνεις μια ψηφοφορία όπου θες!
Σωστός...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αυτό βέβαια μπορείς να το κάνεις κατά κόρον στις επίσημες ψηφοφορίες των 4Τ που τυπώνονται κιόλας στο περιοδικό... Μπορείς άνετα να κατευθύνεις μια ψηφοφορία όπου θες!Όχι.
Αν σε όποιο υπολογιστή πλησιάζω, δημιουργώ από ένα account στο forum, και ψηφίζω αυτό που θέλω, θα κατευθύνω όποια ψηφοφορία θέλω εκεί που θέλω (καθώς, ΣΥΝΗΘΩΣ, 20 ψήφοι σε μία τυπική ψηφοφορία του forum είναι αρκετά καλό ποσοστό)... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν σε όποιο υπολογιστή πλησιάζω, δημιουργώ από ένα account στο forum, και ψηφίζω αυτό που θέλω, θα κατευθύνω όποια ψηφοφορία θέλω εκεί που θέλω (καθώς, ΣΥΝΗΘΩΣ, 20 ψήφοι σε μία τυπική ψηφοφορία του forum είναι αρκετά καλό ποσοστό)...Δεν είναι και τόσο απλό. Για να ανοίξεις account χρειάζεσαι valid email address στην οποία θα σου σταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης του account και πρέπει να μη χρησιμοποιείται (η email address) από κανέναν άλλο χρήστη του φόρουμ.
Βέβαια μπορείς να φτιάξεις μερικές one-off email addresses σε freemail, hotmail κτλ. αλλά είναι αρκετά μεγάλη διαδικασία ώστε να μην αξίζει τον κόπο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντάξει θα γίνει επισκευή αλλά το ίδιο είναι ένας του κουτιού το ίδιο η ανακατασκευή;
ναι ,τον ειδαμε και αυτον του...'κουτιου' που ειχε πανω.Μην σου τυχει ειναι!
3 βδομαδες για να ερθουν οι ..... φλατζες καθονται και το κοιτανε στο συνεργειο -
Peugeot 106 rallye 16v 11/2002 40000 Km
Εντελως μαμα! Μπαρα θολων και ψαλιδιων δεν θεωρειται πειραγμα.
Απο προβληματα τιποτα συγκεκριμενο.
Μια φορα ξεκουμπωσε ενα 'μπαλακι' και εμεινα με δευτερα μονο στο κιβωτιο. Αποκατασταθηκε την επομενη μερα μεσα στην εγγυηση.
Γενικα ομως το αμαξι δεν πειθει για την αντοχη του.
Θελετε οι βασεις του κινητηρα (δεν μου εχει κοψει καμια), θελετε οι εμπρος θολοι που στραβωνουν ευκολα, θελετε το κιβωτιο που με ζορικη χρηση γρατσουναει το συμπαν, θελετε διαφορα ηλεκτρικα προβληματα που αντιμετωπιζουν αρκετοι με περιφερειακους αισθητηρες του κινητηρα, θελετε τα φρενα του που ζεσταινονται για πλακα και στραβωνουν δισκους, θελετε τα αμορτισερ που δεν βγαζουν χιλιομετρα...Επισης δεν τριζει και γενικα το εσωτερικο του ειναι σαν καινουργιο (αν εξαιρεσει κανει ενα bucket και μια ζωνη 3 σημειων στη θεση του οδηγου ).
Toyota Carina II 1992 92000 Km του father
Μεχρι τα 40000 Km που ισχυε η εγγυηση τα σερβις γινοταν καθε 10000 Km στην αντιπροσωπεια. Μετα μονο αλλαζει λαδια με ημισυνθετικα καθε 10000 Km. Τιποτα αλλο.
Απο προβληματα δεν εχει βγαλει τιποτα. Ουτε ενα καμμενο λαμπακι, ετσι για να εχεις να λες κατι. Τριζει λιιγο βεβαια αλλα αυτα δεν λεει κατι με τη χρηση που εχει υποστει το αμαξι.
Τωρα τελευται ακουγεται λιγο ο αριστερος μπιλιοφορος. Αλλα δεν βλεπω να προλεπεται αλλαγη ακομα. Εχει σκουριασει και το τελικο της εξατμισης αλλα δεν εχει τρυπησει ακομα.
Επισης εχει ακομα τα εργοστασιακα του τακακια τα οποια εχουν πολυυυ ζωη ακομα.Για εμενα λοιπον αξιποπιστο ειναι ενα αμαξι που δεν θα βγαλει τιποτα εκτος προγραμματος. Και οταν λεμε τιποτα εννουμε τιποτα. Οποιαδηποτε βλαβη ειναι υποψηφια για μεγαλο μπλεξιμο αν σε πετυχει εκει που δεν πρεπει.
Τα Γαλλικα δεν τα θεωρω αξιοπιστα (ειδικα μετα απο οσα εχω δει στο συνεργειο της Peugeot), αλλα το rallye το πηρα λογω της μοναδικοτητας του. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό βέβαια μπορείς να το κάνεις κατά κόρον στις επίσημες ψηφοφορίες των 4Τ που τυπώνονται κιόλας στο περιοδικό... Μπορείς άνετα να κατευθύνεις μια ψηφοφορία όπου θες!
Όχι.
Αν σε όποιο υπολογιστή πλησιάζω, δημιουργώ από ένα account στο forum, και ψηφίζω αυτό που θέλω, θα κατευθύνω όποια ψηφοφορία θέλω εκεί που θέλω (καθώς, ΣΥΝΗΘΩΣ, 20 ψήφοι σε μία τυπική ψηφοφορία του forum είναι αρκετά καλό ποσοστό)...Μαζί με ηλ. ταχυδρομείο, ενεργοποίηση, αν είναι να ρίξεις και 20 ψήφους για να έχει κάποιο νόημα θα ξεπατωθείς...
Αποδείχτηκε αξιόπιστο το αυτοκίνητό σας?