-
Εχω ξερο κεφαλι! (και καλο κειτζ).
-
Eγώ πάλι ήθελα την Φτέρη κατηφόρα!!!
Αλλά δεν θα μου την κάνουνε τη χάρη απ'ότι φαίνεται... -
Ok, αφού το καταντήσαμε δημοσκόπηση, εγώ θέλω Διακοφτό!!!
-
Και τι να κανεις το διακοφτο,αφου θαχει Βαλνταμουρα?
Πανω μουρα, κατω μουρα,τινος ειν' το Μανεσι?
Αντε παμε να τρεξουμε την Κυριακη γιατι μας πειραξε η ανοιξη! -
Εγώ θέλω να κάνω ΑΓΩΝΑ!!! (κι ό,τι νά'ναι...)
ΔΙΑΚΑΩΣ!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ θέλω να κάνω ΑΓΩΝΑ!!! (κι ό,τι νά'ναι...)
ΔΙΑΚΑΩΣ!!!επιτέλους και ενας σωστός άντε να δούμε και να κάνουμε κανα αγώνα φέτος
-
Ερώτηση (πάρτε το για κουίζ βρε αφδερφέ, αλλα΄δε ξέρω την απάντηση): Μπάς και αγόρασε ο Χιωτίδης 'μετοχές' του ΑΟΠ;
Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να μας βάλουν να κάνουμε τόσα χιλιόμετρα απλής σε ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΙ για την... Βαλμαντούρα των 2-3 χμ!!!
ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!! (είδες που κολλάει ο Χιωτίδης; )
-
Παιδια σοβαρα τωρα.Διαδρομη δεν ξερω. Προφανως θα εχει ηδη αποφασισθει και εγκριθει. Ομως. Διακοφτο δεν γινεται,ουτε Καλαβρυτα μια και η χιονοδρομικη περιοδος ειναι στο φουλ της. Τι θα μας πειραζε ομως αν γινοταν 1.Κομπηγαδι,2.Πετσακοι,3.Φτερη κανονικα Χ 2 φορες? Απλα και γρηγορα. Ρωταω απλως.Νομιζω πως τα χιλιομετρα φθανουν.
Τελος παντων, ελπιζω να μην φαμε τις σολες μας στις απλες!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ (AMATEUR)ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ... -
platis, αυτό που πρωτοειπώθηκε είναι το ίδιο που λες με ανάποδη φορά.
Εννοείται πως προτιμώ αυτήν που λες!
Ήμουν στο τηλέφωνο σήμερα με υποψήφιο αγωνιζόμενο, και όταν του είπα πως ειπώθηκε στο φόρουμ Φτέρη-Πετσάκοι ανάποδα με Μάνεσι και όλο επί δύο, σκέφτηκε γιατί να είναι έτσι ανηφόρι, και όχι ανάποδα...
Όταν δε του είπα για Βαλμαντούρα είπε πως δεν ήθελε να τρέξει...
Οπότε ερχόμαστε σε αυτό που λες, πληρώνουμε στα τυφλά, σαν να πηγαίνεις σινεμά και να μην ξέρεις τι έργο παίζει, σαν να μπαίνεις στο αεροπλάνο για ταξίδι αναψυχής και να ξέρεις για προορισμό την ήπειρο... -
[**b]ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΗ ΣΚΑΤΕ , ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ KAI OXI O ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!!!!
ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ-ΜΑΝΕΣΙ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ (ΒΑΜΑΝΤΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ)........... :lol: [b]****[/b][/b]
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ερώτηση (πάρτε το για κουίζ βρε αφδερφέ, αλλα΄δε ξέρω την απάντηση): Μπάς και αγόρασε ο Χιωτίδης 'μετοχές' του ΑΟΠ;Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να μας βάλουν να κάνουμε τόσα χιλιόμετρα απλής σε ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΙ για την... Βαλμαντούρα των 2-3 χμ!!!
ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!! (είδες που κολλάει ο Χιωτίδης; )
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!
Ειναι της μόδας!!!!???? να ταλαιπωρούν τον 'ερμο' τον αγωνιζόμενο....Απο εκεί και πέρα ο αγώνας δεν ειναι 'ανηφόρα' μην τρελαθούμε κιόλας.
Αυτές τις 'ειδικές'(φτέρη-Μάνεσι)δύσκολα τις βρίσκεις αλλού..... -
ΡΕ παιδειά ξερει κανεις τελος παντων ποτε θα ανακοινωσει ο ΑΟΠ επισημα τον αγωνα ? Σιγουρα μετα τη ληξη των συμμετοχων ?
-
Μαθαινω οτι δυστυχως ο τριτοματης εχει δικηο.Αυτος ειναι ο γιατρος της ψυχης μου,αφου με βγαζει απο το διλημα 'να τρεξω να μην τρεξω' Απλα,αν εχει δικηο δεν θα τρεξω.ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. Ο λογος? Για να διαμαρτυρηθω για λαθος επιλογες που στοιχιζουν σε χρονο και σε χρημα. Εξηγουμαι:
- Φτερη. Μια κλασσικη θεικη διαδρομη,που τα εχει ολα και εκτος απο αλογα θελει χερια και καρδια. Τωρα αναποδα θελει πρωτα ιπποφορβειο και
μετα ολα τ αλλα. Και καλα. Εγω εχω 240 στη γριουλα. Τα παιδια με τα πιο αδυνατα αυτοκινητα,οσο χεραδες κι αν ειναι τι θα κανουν? Παμε παρακατω. Για να γραψεις 4 φορες τη φτερη,εχετε υπολογισει ποσα χιλιομετρα και ωρες πρεπει να χαραμισετε? Κουιζ και καποιο δωρο θα βρουμε για τον νικητη. Για να μην μιλησω για λαστιχα και ταλαιπωρια κινητηρα,αφου αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι. - Βγαινουμε απο την φτερη και περναμε απλη την πιο ΑΝΤΡΙΚΗ ειδικη
της περιοχης. Τους πετσακους. Που οποτε τους συνδυασαμε με φτερη ηταν μια απολαυση, χαρη σ αυτο το 'μπαμ-μπαμ' που λεμε εμεις, ειδικη σε ειδικη χωρις ουτε να βγαλεις κρανος. - Παμε Μανεσι. Στην ειδικη που εχει βγαλει τα περισσοτερα ατυχηματα και καταστροφες,με τις απειρες λακουβες και το γαρμπιλι του κερατα.
4.Και καλα ως εδω. Αντε μετα να πας Χαλανδριτσα (θα τα φορτωσουμε σε τρενο?) για να κανεις 4 μαλλον ανουσια χιλιομετρα και μετα να διασχισεις την μιση Πελοποννησο για να ξαναπας Φτερη. Θεος φυλαξει.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Γιατι αν θελω 2 μερες να γραψω ενα ασφαλτινο μινι ραλλυ,και αλλες 2 τεχνικο ελεγχο κι αγωνα,+ επιστροφη Κυριακη βραδυ (αρα Δευτερα πτωμα στη δουλεια)....ε κυριοι δεν γινεται, καποιος αλλος πρεπει να δουλευει για παρτυ μου . Αφηστε τα εξοδα δοκιμων, διανυκτερευσεων, αγωνα με ενα σωρο απλες και αλλα πολλα.
Το Ξαναγραφω λοιπον. ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ,ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ,ΧΑΝΩ ΕΝΑ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.
Κι επειδη ο γκρινιαρης ποτε δεν προτεινει,κι εγω γκρινιαρη δεν θελω να με λενε και να ξεμπερδευουν ετσι ευκολα μαζι μου,ΡΩΤΑΩ. Χαθηκε βρε παιδια να το πατε οπου πηγε και το ΕΛΠΑ την δευτερη μερα? Ασχημη ηταν η Ναυπακτια? Προσοχη μη μου απαντησει κανεις οτι σκεφτηκε τα διοδια της γεφυρας γιατι θα βγαλω κομπιουτερακι και θα τον στειλω...
Η Χαθηκε το Κομπηγαδι,Πετσακοι,Φτερη σε τελευταια αναλυση?Ισως αναλογα χιλιομετρα απλων, αλλα δεν σε παιρνει ο υπνος α;πο ειδικη σε ειδικη.
Παντα ανοιχτος σε συζητηση που κακο δεν κανει κι αν καπου εχω αδικο θα ζητησω ταπεινα συγγνωμη.
Α Ξεχασα. Δικαιολογια για Καλαβρυτα -Διακοφτο-Πριολιθο δεν υπαρχει. Αν θελατε να τα βαλετε μεσα, ας ζητουσατε αλλη ημερομηνια,εκτος χιονοδρομικης περιοδου!
Και του χρονου καλυτερα. - Φτερη. Μια κλασσικη θεικη διαδρομη,που τα εχει ολα και εκτος απο αλογα θελει χερια και καρδια. Τωρα αναποδα θελει πρωτα ιπποφορβειο και
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αντε μετα να πας Χαλανδριτσα (θα τα φορτωσουμε σε τρενο?) για να κανεις 4 μαλλον ανουσια χιλιομετρα και μετα να διασχισεις την μιση Πελοποννησο για να ξαναπας Φτερη. Θεος φυλαξει.Ευχαριστω δεν θα παρω.Χαλανδρίτσα πόσο;;;;;
Για διαίρεσε τα 4 χιλιόμετρα που λες δια 2 και είσαι σωστός... Τα πράγματα είναι ΑΚΟΜΑ χειρότερα!!!!
Ειδική διαδρομή που την έγραψα ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ!!!!! Α! Και επειδή το εργοστάσιο εκεί ήθελε να δουλέψει την ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!Όσο για την χιονοδρομική περίοδο που λέμε, μήπως είναι δικαιολογίες ανέκδοτα;;;
ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΔΩ και έκανε 25 βαθμούς για 2 μέρες ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΠΑΠΑΛΑ!!! Μαθαίνω πως και στην Ελλάδα το ίδιοκύμα καλοκαιρίας έχει, οπότε μιλώντας για Ελλάδα θα έχει ακόμα λιγότερο χιόνι.
Και θα έχει χιόνι ΓΙΑ ΣΚΙ στα Καλάβρυρτα στον Αχαιό; Ίσως σκι στο νερό... Με κανένα εξωλέμβιο...Και όπως πολύ σωστά λες, ακόμα και να ΥΠΗΡΧΕ πιθανότητα για χιονοδρομική περίοδο, 15 μέρες αργότερα θα μιλάγαμε εξ αρχής για καλοκαιρινό τουρισμό...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μαθαινω οτι δυστυχως ο τριτοματης εχει δικηο.Αυτος ειναι ο γιατρος της ψυχης μου,αφου με βγαζει απο το διλημα 'να τρεξω να μην τρεξω' Απλα,αν εχει δικηο δεν θα τρεξω.ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. Ο λογος? Για να διαμαρτυρηθω για λαθος επιλογες που στοιχιζουν σε χρονο και σε χρημα. Εξηγουμαι:- Φτερη. Μια κλασσικη θεικη διαδρομη,που τα εχει ολα και εκτος απο αλογα θελει χερια και καρδια. Τωρα αναποδα θελει πρωτα ιπποφορβειο και
μετα ολα τ αλλα. Και καλα. Εγω εχω 240 στη γριουλα. Τα παιδια με τα πιο αδυνατα αυτοκινητα,οσο χεραδες κι αν ειναι τι θα κανουν? Παμε παρακατω. Για να γραψεις 4 φορες τη φτερη,εχετε υπολογισει ποσα χιλιομετρα και ωρες πρεπει να χαραμισετε? Κουιζ και καποιο δωρο θα βρουμε για τον νικητη. Για να μην μιλησω για λαστιχα και ταλαιπωρια κινητηρα,αφου αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι. - Βγαινουμε απο την φτερη και περναμε απλη την πιο ΑΝΤΡΙΚΗ ειδικη
της περιοχης. Τους πετσακους. Που οποτε τους συνδυασαμε με φτερη ηταν μια απολαυση, χαρη σ αυτο το 'μπαμ-μπαμ' που λεμε εμεις, ειδικη σε ειδικη χωρις ουτε να βγαλεις κρανος. - Παμε Μανεσι. Στην ειδικη που εχει βγαλει τα περισσοτερα ατυχηματα και καταστροφες,με τις απειρες λακουβες και το γαρμπιλι του κερατα.
4.Και καλα ως εδω. Αντε μετα να πας Χαλανδριτσα (θα τα φορτωσουμε σε τρενο?) για να κανεις 4 μαλλον ανουσια χιλιομετρα και μετα να διασχισεις την μιση Πελοποννησο για να ξαναπας Φτερη. Θεος φυλαξει.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Γιατι αν θελω 2 μερες να γραψω ενα ασφαλτινο μινι ραλλυ,και αλλες 2 τεχνικο ελεγχο κι αγωνα,+ επιστροφη Κυριακη βραδυ (αρα Δευτερα πτωμα στη δουλεια)....ε κυριοι δεν γινεται, καποιος αλλος πρεπει να δουλευει για παρτυ μου . Αφηστε τα εξοδα δοκιμων, διανυκτερευσεων, αγωνα με ενα σωρο απλες και αλλα πολλα.
Το Ξαναγραφω λοιπον. ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ,ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ,ΧΑΝΩ ΕΝΑ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.
Κι επειδη ο γκρινιαρης ποτε δεν προτεινει,κι εγω γκρινιαρη δεν θελω να με λενε και να ξεμπερδευουν ετσι ευκολα μαζι μου,ΡΩΤΑΩ. Χαθηκε βρε παιδια να το πατε οπου πηγε και το ΕΛΠΑ την δευτερη μερα? Ασχημη ηταν η Ναυπακτια? Προσοχη μη μου απαντησει κανεις οτι σκεφτηκε τα διοδια της γεφυρας γιατι θα βγαλω κομπιουτερακι και θα τον στειλω...
Η Χαθηκε το Κομπηγαδι,Πετσακοι,Φτερη σε τελευταια αναλυση?Ισως αναλογα χιλιομετρα απλων, αλλα δεν σε παιρνει ο υπνος α;πο ειδικη σε ειδικη.
Παντα ανοιχτος σε συζητηση που κακο δεν κανει κι αν καπου εχω αδικο θα ζητησω ταπεινα συγγνωμη.
Α Ξεχασα. Δικαιολογια για Καλαβρυτα -Διακοφτο-Πριολιθο δεν υπαρχει. Αν θελατε να τα βαλετε μεσα, ας ζητουσατε αλλη ημερομηνια,εκτος χιονοδρομικης περιοδου!
Και του χρονου καλυτερα.Μυστικό Ράλι Αχαιός!!! Αθάνατε ΑΟΠ!!! Από το ένα θαύμα στο άλλο!!!
- Φτερη. Μια κλασσικη θεικη διαδρομη,που τα εχει ολα και εκτος απο αλογα θελει χερια και καρδια. Τωρα αναποδα θελει πρωτα ιπποφορβειο και
-
Με αυτα που κανει ο ΑΟΠ δε βλεπω να ξαναγινεται πρωταθληματικο το ΑΧΑΙΟΣ!
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον γιατρό. Αν 'βαρέθηκαν' Φτέρη Πετσάκους ας έβαζαν την δευτερη μέρα του ΕΛΠΑ. Καλή ευκαιρία για προπόνηση θα ήταν για αρκετους πρωταθληματικούς συνδιασμούς!!!
-
Μην ακούω ηλιθιότητες του τύπου……. ο Α.Ο.Π κ.λ.π !
Σε όλο το πρωτάθλημα και το κύπελο , σε όλες τις λέσχες έτσι θα γίνετε , οι παλιοί και οι γνωστοί θα τα ξέρουνε και οι άγνωστοι και νέοι θα κάνουνε τέσσερα περάσματα .
Κάτι γλύφτες που θέλουνε να πιάσουνε κολητηλίκια με ονόματα και να το παίξουνε καλοί , τηλεφωνάνε και κελαηδάνε !
Και αυτοί να μη το κάνουνε δεν γίνετε να μείνει κρυφό !
Από Ισότητα άλλο τίποτα !
Τραβάτε κορόϊδα νέοι και άγνωστοι με τέσσερα περάσματα .
μα δε ντρεπόσαστε μωρέ , δε ντρεποσαστε καθολου ???????????????? -
Και οχι μονο Παυλο. Ας δουμε και την πλευρα του θεατη.
1.Κουνιες? Ποιες κουνιες και τι να δεις? Ολο αυτο το λεφουσι των θεατων που μαζευοταν εκει, τωρα θα δει τα 5-10 δυνατα κι υστερα....χασμουρητα!
2. Το ιδιο και χαμηλα στα γρηγορα τεχνικα κατηφορικα περασματα. Αλλο να φτανεις με 5η στη Σελλινουντα κι αλλο να προσπαθεις να ξεκολησεις
στην ανηφορα.
3. Τα 206, τα Ν1,τα Ν2, τα Μικρα, ενα σωρο αυτοκινητα τι θα κανουν? Να σου πω. Θα βγαλουν τον κοσμο που θα βαρεθει στο δρομο. Προς θεου. Προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον ΑΟΠ, και δεν με αφορουν οι ενδοπατραικες εριδες. Απλα ξαναγυρναμε σ ενα παληο θεμα. Η μυστικοτητα που ουτως η αλλως δεν γινεται να τηρηθει, εχει κι αλλα μειονεκτηματα. Δεν υπαρχει τροπος να επεμβουν φορεις και ατομα, ωστε αν κατι ειναι στραβο η λιγο, να μπορουν να γινουν αλλαγες εγκαιρα.
Αλλα το εχουμε εξαντλησει αυτο. Ο Προεδρος Α.Μ. δεν θελει ν ακουσει και τραβαει τον μοναχικο του δρομο. Ας ειναι. Μακαρι να μας βγει σε καλο.
Δεν αμφισβητω τις καλες του προθεσεις, αμφισβητω ομως (και του το εχω πει) την γνωση απο μερους του της ζοφερης πραγματικοτητας.
Η ζυμη δεν πετυχε στα σιρκουι γιατι μηδενιστηκαν τα παραβολα,αλλα γιατι
με μια δυο εξυπνες κινησεις γεμισαν τα μεγαρα. Σιγουρα θα υπαρχουν αντιστοιχες κινησεις και για τα ραλλυ.
Καλημερα. -
Εντάξει τώρα αρχίσαμε και τις υπερβολές!!!!!!!
Και εξηγώ:
αγώνες 2004
Αττικό:55κμ ειδικών 240κμ απλών
Παλλάδιο:40κμ ειδικών 180κμ απλών
ΔΕΘ:95κμ ειδικών 350κμ απλών(πρωτάθλημα)
Θερμαικού:60 κμ ειδικών 180κμ απλών
ΑΧΑΙΟΣ 2005:70κμ ειδ και 240κμ απλών
Δηλαδή δεν κατάλαβα,ο ΑΟΠ σας πείραξε και μόνο???
Συμφωνώ οτι καλύτερα θα ηταν να μην ηταν η Βαλαμντούρα επειδή ειναι μακριά απο τις αλλες,αλλά μην λέμε και υπερβολές.
Οι ειδικές οι αλλές ειναι πολύ καλές,εκτός αν ο σκοπός μας ειναι να κανουμε ειδικές σαν το γραμματικό και το Κορωπί μονο και μόνο επειδή ειναι κοντα στο σπίτι μας.Προς Platis:1)Πού ειδες εσύ 'οτι το Μανεσι εχει βγάλει τα περισσότερα ατυχήματα'???2)Με ολο το θάρρος- μια απορία , αν ηθελες να σε ακούει ο ΑΜ γιατι παραιτήθηκες????
Προς Pavlos:Εδω παραπονιόμαστε για 240 κμ απλών αν ο αγώνας πήγαινε στη Ναυπακτία θα μιλούσαμε για πάνω απο 300κμ απλών.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ