-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η 95αρα πεφτει, αλλα η 100αρα εχει κολλησει στο 1,8;Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Ποσο συχνα λες να ανεφοδιαζονται τα πρατηρια με 100αρα σε σχεση με 95αρα;
Οι τιμες που βαζω απο πανω ειναι αυτες που πουλαει το διυλιστηριο στις εταιριες καθε μερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η 95αρα πεφτει, αλλα η 100αρα εχει κολλησει στο 1,8;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Οι τιμες που βαζω απο πανω ειναι αυτες που πουλαει το διυλιστηριο στις εταιριες καθε μερα.
Οποτε ποσο καιρο θα παρει για να στρωσουν κι εκει οι τιμες λες;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ουυυυυυυυυυυυυ θα αργησει εκει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που να ξερω ρε συ;
Ειναι θεμα πρατηριου! -
1.459 diesel κινησης.
-
Να κάνω μια ερώτηση, αν και χαζή... Ισχύει ότι οι τιμές που έχουν τα πρατήρια μπορεί να είναι διεθνείς τιμές 20ήμερου και γιατί?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα ειναι ακομα πιο χαμηλα!
http://oil.gge.gov.gr/?p=1856Όντως στο ίδιο πρατήριο στο πέραμα σήμερα 1.615. Μεγάλη πτώση, μακάρι να συνεχιστεί έτσι
-
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνες
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνεςΑγοραζει 1,574 η εταιρια που τον προμηθευει και αυτος πουλαει 1,599 ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνες
Αγοραζει 1,574 η εταιρια που τον προμηθευει και αυτος πουλαει 1,599 ;
Ναι, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα όποτε βάζω από εκεί. Τώρα βέβαια με 5 και 10 ευρώ που βάζω θα μου πεις τι να καταλάβω, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα σ' αυτόν. Σύμφωνα βέβαια με το υπουργείο υπάρχουν και κάποιοι που πουλάνε και με 1.574 αλλά φαντάζομαι αυτοί κλέβουν 100%
-
Ναι, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα όποτε βάζω από εκεί. Τώρα βέβαια με 5 και 10 ευρώ που βάζω θα μου πεις τι να καταλάβω, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα σ' αυτόν. Σύμφωνα βέβαια με το υπουργείο υπάρχουν και κάποιοι που πουλάνε και με 1.574 αλλά φαντάζομαι αυτοί κλέβουν 100%
1,574 ποιος πουλαει*;Ακομα και εξω απο τα διυλιστηρια πουλανε 1,579. Αυτος που λες βλεπω να εχει και αλλο πρατηριο που πουλαει 1,593 .
*στειλε πμ αν θες,απλη περιεργεια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
1,574 ποιος πουλαει*;Ακομα και εξω απο τα διυλιστηρια πουλανε 1,579. Αυτος που λες βλεπω να εχει και αλλο πρατηριο που πουλαει 1,593 .
*στειλε πμ αν θες,απλη περιεργεια
Σόρρυ έχεις δίκιο, απ' τη βιασύνη έγραψα 1.574, 1.579 εννοούσα όπως το έγραψες. Αυτοί που πουλάνε 1.579 είναι σωστοί ή μπα???
-
Ελαχιστο κερδος,αν βγαινουν............
-
Ποιο ελαχιστο κερδος ρε συ BILL33?!?!? Μεσα στα πραγματα εισαι...
Αυτοι ειναι που θυσαυριζουν τωρα! -
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνεςκαι δν κανεις το σταυρο σου,my friend -και εμεις οι υπολοποι,φυσικα! ...θαυμα-θαυμα !
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Αυτοι ειναι που θησαυρίζουν τωρα!Εγω παραθετω καποια δεδομενα,οχι διαφορετικα απο αυτα που ηδη εχουν ειπωθεί ,και ο καθενας τα ερμηνευει κατα το δοκουν.
-
Υπαρχει καποιο ανωτατο νομιμο κερδος που μπορουν να εχουν οι πρατηριουχοι? Μπορει για παραδειγμα καποιος να βαλει την βενζινη 10€/lt? Απο ποιο σημειο και πανω θεωρειται αισχροκερδεια? Και πως καθοριζεται αυτη?
-
Από την στιγμή που υπάρχει ελεύθερη αγορά και δεν υπάρχει πλαφόν μπορείς να πουλήσεις όσο θέλεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτοι ειναι που θησαυρίζουν τωρα!Εγω παραθετω καποια δεδομενα,οχι διαφορετικα απο αυτα που ηδη εχουν ειπωθεί ,και ο καθενας τα ερμηνευει κατα το δοκουν.
Το θεμα ειναι να ειπωθουν τα πραγματα ως εχουν και οχι 'με το γαντι'! Το δευτερο δεν βοηθαει κανενα... Ουτε εμας τους πρατηριουχους ουτε τους καταναλωτες ομως!
Με εχουν κραξει απειρες φορες στο συγκεκριμενο thread επειδη ανεκαθεν ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους και οχι οπως θα ηθελαν οι περισσοτεροι απο εδω μεσα! Με μισο λεπτο και ενα λεπτο το λιτρο δεν 'βγαινει' ΚΑΝΕΝΑ πρατηριο οσα κυβικα και αν δινει.- -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από την στιγμή που υπάρχει ελεύθερη αγορά και δεν υπάρχει πλαφόν μπορείς να πουλήσεις όσο θέλεις.Επιτρέπεται αν υπάρχουν στην περιοχή άλλα βενζινάδικα που πουλάνε σε κανονικές τιμές.
Αν κάνουν καρτέλ και πουλάνε όλοι ακριβά, τους ξεσκίζουν.
(Σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα και σε άλλες μπανανίες επιτρέπονται τα καρτέλ)
Βενζίνη ώρα μηδέν!