-
Τα χλωρα εχουν καει ηδη με τα ξερα...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ξέμενα από βενζίνη και έβαλα από το πρώτο πρατήριο που βρήκα. BP.- ευρώ. το. λίτρο.
Και στο 'BP.' να σταματούσες, ξέραμε τη συνέχεια.
[spoiler:3pcocdyb]Είχα βάλει πέρυσι για τον ίδιο λόγο 1.89€[/spoiler:3pcocdyb] -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
http://news247.gr/oikonomia/agora/notheye_venzinh_me_petrelaio_thermanshs.1710505.htmlΤο πρατήριο, το οποίο είχε μάλιστα τη φήμη του 'φτηνού' σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρότατα οικονομικά πρόστιμα, αλλά και οφείλει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε όλα τα αυτοκίνητα, που από το νοθευμένο καύσιμο έμεναν στη μέση του δρόμου.
Η θεωρια σου δεν στεκει και στο εχουμε εξηγησει. Δεν μπορει να σε κλεβει μονο ο φθηνος. Αντε γιατι εχει παρατραβηξει το θεμα! Σημερα πηγα και ειδα το φιλτρο βενζινης στο αυτοκινητο του πατεραα μου ο οποιος βαζει ΜΟΝΟ σε ακριβα πρατηρια. Λασπη ειχε μεσα στο ρεζερβουαρ, γυρω στα 2 κατοσταρικα ζημια . Οποτε τον παπα με τα φθηνα πρατηρια μην συνεχιζεις και το λες. Εγω σε φθηνα βαζω και ουδεποτε ειχα θεμα.
-
Μονο σε φθηνα, ωστε να κλεισουν ολοι οι ακριβοι. Στη συνεχεια επειδη τα πρατηρια θα ειναι λιγα, δε θα εχουν λογο να κλεβουν
Αλλωστε οπως οι ιδιοι ομολογουν, ξερουν ποιοι ειναι οι κλεφτες και δεν κανουν τιποτα. Ας προσεχαν λοιπον
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλωστε οπως οι ιδιοι ομολογουν, ξερουν ποιοι ειναι οι κλεφτες και δεν κανουν τιποτα. Ας προσεχαν λοιπονΑπο αύριο θα πηγαίνω στα βενζινάδικα τους και θα τους γιαουρτώνω. Γιατι με τις καταγγελίες δέν βγήκε τίποτα.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
http://news247.gr/oikonomia/agora/notheye_venzinh_me_petrelaio_thermanshs.1710505.html
Το πρατήριο, το οποίο είχε μάλιστα τη φήμη του 'φτηνού' σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρότατα οικονομικά πρόστιμα, αλλά και οφείλει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε όλα τα αυτοκίνητα, που από το νοθευμένο καύσιμο έμεναν στη μέση του δρόμου.
Η θεωρια σου δεν στεκει και στο εχουμε εξηγησει. Δεν μπορει να σε κλεβει μονο ο φθηνος. Αντε γιατι εχει παρατραβηξει το θεμα! Σημερα πηγα και ειδα το φιλτρο βενζινης στο αυτοκινητο του πατεραα μου ο οποιος βαζει ΜΟΝΟ σε ακριβα πρατηρια. Λασπη ειχε μεσα στο ρεζερβουαρ, γυρω στα 2 κατοσταρικα ζημια . Οποτε τον παπα με τα φθηνα πρατηρια μην συνεχιζεις και το λες. Εγω σε φθηνα βαζω και ουδεποτε ειχα θεμα.
Οκ! Κατι θα ξερεις παραπανω...
-
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
http://news247.gr/oikonomia/agora/notheye_venzinh_me_petrelaio_thermanshs.1710505.html
Το πρατήριο, το οποίο είχε μάλιστα τη φήμη του 'φτηνού' σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρότατα οικονομικά πρόστιμα, αλλά και οφείλει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε όλα τα αυτοκίνητα, που από το νοθευμένο καύσιμο έμεναν στη μέση του δρόμου.
Η θεωρια σου δεν στεκει και στο εχουμε εξηγησει. Δεν μπορει να σε κλεβει μονο ο φθηνος. Αντε γιατι εχει παρατραβηξει το θεμα! Σημερα πηγα και ειδα το φιλτρο βενζινης στο αυτοκινητο του πατερα μου ο οποιος βαζει ΜΟΝΟ σε ακριβα πρατηρια. Λασπη ειχε μεσα στο ρεζερβουαρ, γυρω στα 2 κατοσταρικα ζημια . Οποτε τον παπα με τα φθηνα πρατηρια μην συνεχιζεις και το λες.** Εγω σε φθηνα βαζω και ουδεποτε ειχα θεμα**.
Η άποψή μου τουλάχιστον είναι αντικειμενική . Δεν μπλέκομαι με θεωρίες για αγρίους.
ΥΓ: Τόνισα τα σημεία που δεν διάβασες .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Η θεωρια σου δεν στεκει και στο εχουμε εξηγησει. Δεν μπορει να σε κλεβει μονο ο φθηνος. Αντε γιατι εχει παρατραβηξει το θεμα! Σημερα πηγα και ειδα το φιλτρο βενζινης στο αυτοκινητο του πατερα μου ο οποιος βαζει ΜΟΝΟ σε ακριβα πρατηρια. Λασπη ειχε μεσα στο ρεζερβουαρ, γυρω στα 2 κατοσταρικα ζημια . Οποτε τον παπα με τα φθηνα πρατηρια μην συνεχιζεις και το λες.** Εγω σε φθηνα βαζω και ουδεποτε ειχα θεμα**.
Η άποψή μου τουλάχιστον είναι αντικειμενική . Δεν μπλέκομαι με θεωρίες για αγρίους.
ΥΓ: Τόνισα τα σημεία που δεν διάβασες .
Η δημιουργια εντυπωσεων (ο μπαμπας μου βαζει μονο σε ακριβα) ειναι παρα πολυ ευκολο πραγμα... Απο εκει και περα ομως υπαρχουν και γεγονοτα τα οποια δεν τα λεει ουτε ο μπαμπας μου, ουτε η μαμα μου, ουτε ο παππους μου!
Το οτι τα πρατηρια που εχουν πιαστει και ηταν ολα παμφθηνα το αμφισβητεις?Τελος επειδη αναφερθηκες στο οτι -και καλα- δεν διαβασα αυτα που εγραψες κανε εναν κοπο και ξαναδιαβασε αυτα που σου εγραψα εγω και εχω γραψει κατα καιρους! Ποτε δεν προσπαθησα να πεισω τον οποιοδηποτε να παει σε ακριβο πρατηριο... Εγω ειπα απλα αποφυγετε τα πολυ φθηνα γιατι ολα ειναι υποπτα! Αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν σημαινει 'πανε στα ακριβα' εκτος αν η νοημοσυνη σου κινειται σε μονοψηφια νουμερα καθως υπαρχουν και πρατηρια που πουλανε σε νορμαλ τιμες...
ΑΣ ΠΟΥΜΕ,
Με το διυλιστηριο να πουλαει στο 1.731 χθες στις εταιριες πετρελαιοειδων εμενα μου φαινεται πολυ υποπτο το να υπαρχουν πρατηρια που να δινουν στην λιανικη την αμολυβδη στο 1.745 οταν μονο το μεταφορικο κοστος ειναι 0,01€!
Οπως βλεπεις δεν μπλεκομαι με ιστοριες για αγριους αλλα με απλα νουμερα και μαθηματικα...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ...
Το παραπανω δεν σημαινει 'πανε βαλε με 1.869'! Υπαρχουν και οι τιμες στο 1.789, 1.799, 1,819 κλπ κλπ κλπ! -
ΟΥΓΚ!
Διαβάζω τι γράφεις, καταλαβαίνω τι λες αλλά εσύ δεν μπορείς να δεχτείς την άποψή μας. Στο έχουμε ξανατονίσει ΤΟΣΕΣ φορές. ΤΙ εμποδίζει τον ακριβό να κλέψει? Ακόμα και αυτόν που πουλάει με φυσιολογικές τιμές. Η τιμιότητά του??ΥΓ: Για να τελειώνουμε με την και καλά 'δημιουργία εντυπώσεων', το φίλτρο βενζίνης μπούκωσε από νοθευμένη βενζίνη που μπήκε από πρατήρια της εθνικής οδού (τιμές +0.10€ από τις φυσιολογικές). Το ότι δεν έχουνε πιάσει κάποιον 'ακριβό' ή με νορμάλ τιμές δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ξέρουμε πως γίνονται οι δήθεν έλεγχοι στην Ελλάδα.
-
Πανικός και ουρές στα πρατήρια καυσίμων της Βρετανίας, με την κυβέρνηση Κάμερον να κατηγορείται από το σύνολο του Τύπου και την αντιπολίτευση για πρόκληση αδικαιολόγητου πανικού ενόψει πιθανής απεργίας των οδηγών βυτιοφόρων.
...
Αρχικά η κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν πρέπει να επικρατήσει πανικός. Στη συνέχεια όμως δόθηκε η συμβουλή προς τους οδηγούς να γεμίσουν τα οχήματά τους για παν ενδεχόμενο, ενώ ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου δήλωσε ότι καλό θα ήταν όλοι να φροντίσουν και για μπιτόνια γεμάτα με βενζίνη.τελικά δεν γίνονται μόνο σε μας τετοια πραματα
-
Σήμερα το πρατήριο της γειτονιάς μου (με μέση τιμή, όχι φτηνό, ούτε ακριβό) που βάζω πάντα βενζίνη ανεφοδιαζόταν και επειδή ήμουν με λαμπάκι έβαλα βενζίνη στην Αμφιθέας, σε ένα φθηνό ΕΤΕΚΑ. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό, η αντλία έδειξε 44 λίτρα, με ρεζερβουάρ 47. Μάλλον με έκλεψε 2 λίτρα, όπως το υπολογίζω χοντρικά.
Η καλή πρακτική λοιπόν είναι να έχεις ένα στανταρ βενζινάδικο που ανεφοδιάζεσαι. Αλλιώς, κινδυνεύεις από κάτι τέτοια. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Σήμερα το πρατήριο της γειτονιάς μου (με μέση τιμή, όχι φτηνό, ούτε ακριβό) που βάζω πάντα βενζίνη ανεφοδιαζόταν και επειδή ήμουν με λαμπάκι έβαλα βενζίνη στην Αμφιθέας, σε ένα φθηνό ΕΤΕΚΑ. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό, η αντλία έδειξε 44 λίτρα, με ρεζερβουάρ 47. Μάλλον με έκλεψε 2 λίτρα, όπως το υπολογίζω χοντρικά.
Η καλή πρακτική λοιπόν είναι να έχεις ένα στανταρ βενζινάδικο που ανεφοδιάζεσαι. Αλλιώς, κινδυνεύεις από κάτι τέτοια.Ποια Ετεκα στην Αμφιθέας?Αυτή όπως ανεβαίνεις από παραλιακή προς Αχιλλέως?Αν ναι DON'T DO IT AGAIN!
Ναι σ' αυτήν. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Δεν θα το έκανα κι αυτή τη φορά, αν δεν πετύχαινα το πρατηριο που βάζω πάντα ν' ανεφοδιάζεται!
Τελικά και η Αμφιθέας είναι ναρκοπέδιο στο θέμα βενζίνη ε;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΟΥΓΚ!
Διαβάζω τι γράφεις, καταλαβαίνω τι λες αλλά εσύ δεν μπορείς να δεχτείς την άποψή μας. Στο έχουμε ξανατονίσει ΤΟΣΕΣ φορές. ΤΙ εμποδίζει τον ακριβό να κλέψει? Ακόμα και αυτόν που πουλάει με φυσιολογικές τιμές. Η τιμιότητά του??ΥΓ: Για να τελειώνουμε με την και καλά 'δημιουργία εντυπώσεων', το φίλτρο βενζίνης μπούκωσε από νοθευμένη βενζίνη που μπήκε από πρατήρια της εθνικής οδού (τιμές +0.10€ από τις φυσιολογικές). Το ότι δεν έχουνε πιάσει κάποιον 'ακριβό' ή με νορμάλ τιμές δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ξέρουμε πως γίνονται οι δήθεν έλεγχοι στην Ελλάδα.
μάλλον δεν καταλαβαίνεις τί σου λέει.
Σου λέει ότι όποιος πουλάει 1 λεπτό πάνω απ την τιμή διυληστιρίου είναι σχεδόν βέβαιο ότι κλέβει, ΔΕ σου λέει ότι όποιος πουλάει ακριβά δεν κλέβει.Δεν καταλαβαίνω γιατί τρως σκάλωμα, μου φαίνεται απόλυτα λογικό αυτό που γράφει
-
Οι τιμές είναι ανεβασμένες στην εθνική επειδή είναι ακριβότερες οι άδειες εκεί . Και πληρώνουν κατι τέλη , δε θυμάμαι ακριβώς τι .
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πανικός και ουρές στα πρατήρια καυσίμων της Βρετανίας, με την κυβέρνηση Κάμερον να κατηγορείται από το σύνολο του Τύπου και την αντιπολίτευση για πρόκληση αδικαιολόγητου πανικού ενόψει πιθανής απεργίας των οδηγών βυτιοφόρων.
...
Αρχικά η κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν πρέπει να επικρατήσει πανικός. Στη συνέχεια όμως δόθηκε η συμβουλή προς τους οδηγούς να γεμίσουν τα οχήματά τους για παν ενδεχόμενο, ενώ ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου δήλωσε ότι καλό θα ήταν όλοι να φροντίσουν και για μπιτόνια γεμάτα με βενζίνη.τελικά δεν γίνονται μόνο σε μας τετοια πραματα
Ισχύει, πέτυχα επικές ουρές στο δρόμο το πρωί και προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν είδα, ξεράθηκα στα γέλια, οι υπόλοιποι στο λεωφορείο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έπαθα.
-
είχε γέλιο, σε social media πέτυχα προειδοποίηση να μην έχουν πάνω απο 20 λιτρα βενζινης στο γκαραζ τους γιατί κινδυνεύουν με κυρώσεις
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Οι τιμές είναι ανεβασμένες στην εθνική επειδή είναι ακριβότερες οι άδειες εκεί . Και πληρώνουν κατι τέλη , δε θυμάμαι ακριβώς τι .Συνδεσης με ΕΟ ;ΚΑτι τετοιο νομιζω.
-
εστω οτι το πρατηριο αγοραζει με 1,731 κ οτι πουλαει με 1.745 κ τα μεταφορικα ειναι 0,01.δηλαδη απο το 1,731,παμε στο 1,741.κ μενουν αλλα 0,004 στο λτ.
η ερωτηση μου ειναι εξης.ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ?δλδ δεν μπορει η βενζινη που εχουν να ειχε αλλη τιμη αγορας,προφανως χαμηλοτερη,κ να εχουν αυξησει την τιμη πωλησης,αλλα οχι στο υψος πωλησης,αλλων πρατηριων? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ισχύει, πέτυχα επικές ουρές στο δρόμο το πρωί και προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν είδα, ξεράθηκα στα γέλια, οι υπόλοιποι στο λεωφορείο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έπαθα.Αυτά μόνο στην Ελλάδα, φίλε...
Δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι ο υπουργός (?) Maude παρότρυνε το κόσμο να γεμίσει jerrycans, τα οποία όμως είναι 20λιτρα και υπερβαίνουν την επιτρεπόμενη ποσότητα καυσίμου που επιτρέπεται να κρατάς στο σπίτι. Μετά τον έκραζαν όλοι.
Βενζίνη ώρα μηδέν!