-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ποιες μέρες έχει η γαμωShell την vpower στην τιμή της απλής;Η βενζινη Τριτη-τεταρτη Πεμπτη εχει μια μικρη διαφορα στην τιμη (2-4 λεπτα ; )
Το πετρελαιο μια φορα την εβδομαδα εχει την ιδια τιμη (συνηθεστερη μερα η Τεταρτη)
-
ακριβώς...μιλάμε για μια μικρή μείωση της τιμής στην vpower97 3-4 λεπτά τις μέρες που έγραψα
-
Χθες ειχε την προσφορα.
Μπορεις να πας σε ενα καταστημα και να ζητησεις να σου στελνουν ενα sms λιγες μερες πριν για να ξερεις. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως ωραία βενζίνη έχουν εδώΈχεις παρατηρήσει καμία διαφορά που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον διαφορετικό τρόπο οδήγησης;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πάντως ωραία βενζίνη έχουν εδώ
Έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον διαφορετικό τρόπο οδήγησης;;
Και να θέλω με το ρημάδι δεν καταλαβαίνω πολλά. Αλλά η μυρωδιά της είναι όλα τα λεφτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως ωραία βενζίνη έχουν εδώ
Έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον διαφορετικό τρόπο οδήγησης;;
Και να θέλω με το ρημάδι δεν καταλαβαίνω πολλά. Αλλά η μυρωδιά της είναι όλα τα λεφτα
Μεγάλη αλήθεια! H διαφορά πάντως στον τρόπο οδήγησης δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δεν ξέρω πόσο καλύτερη ή είναι η βενζίνη, αλλά οδηγώντας αναγκαστικά χαλαρά και πάντα μέσα στα όρια στους ελβετικούς δρόμους η κατανάλωσή μου είναι πολύ χαμηλότερη. Συγκεκριμένα με το Peugeot 106 16V στην Ελλάδα για δέκα χρόνια δεν έπεσε ποτέ και πουθενά κάτω από τα 7,5 λίτρα/100 χλμ. Στην Ελβετία δεν έχει κάψει ποτέ πάνω από 6,1 λίτρα/100 χλμ. Συνήθως με 35 λίτρα κάνω 650 χιλιόμετρα.
-
Ελβετικά γατάκια ρε Μανώλη... Για να πας μια βόλτα όπως τότε με τον Μπάμπη, τον Κώστα και εμένα στην Ε.Δ. και θα σου έλεγα που θα πήγαινε η κατανάλωση. Αλλά ξέχασα... εκεί δεν έχει τέτοια. Κωλοχώρα!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελβετικά γατάκια ρε Μανώλη... Για να πας μια βόλτα όπως τότε με τον Μπάμπη, τον Κώστα και εμένα στην Ε.Δ. και θα σου έλεγα που θα πήγαινε η κατανάλωση. Αλλά ξέχασα... εκεί δεν έχει τέτοια. Κωλοχώρα!!!Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά θα βγούμε τελείως εκτός θέματος. Τους υπέροχους και έρημους ορεινούς δρόμους της Ελλάδας, ακόμα και δίπλα σε μεγαλουπόλεις, δεν τους βρίσκεις πουθενά.
-
Μεγάλη συζήτηση και όντως off topic. Να πω απλά ότι όσο πιο προηγμένη μια χώρα τόσο λιγότερες οι στροφοδιαδρομές κοντά σε πόλη. Στο Λονδίνο απλά δεν υπάρχουν και στην Αμερική πρέπει να πας στου διαόλου την μάνα. Εξαιρείται η Ιταλία που έχει υπέροχες διαδρομές γύρω από το Μιλάνο και Ρώμη αλλά μιλάμε για αποστάσεις που σε εμάς τους Έλληνες φαίνονται απλά διαστημικές.
Το πρόβλημά μου με την Ελβετία είναι η προσήλωση στα ηλίθια όρια ταχύτητας και το μίσος τους για τον μηχανοκίνητο.
Anyway, πάμε παρακάτω. Πάω να βάλω ένα 50άρικο με 1.662/λίτρο (για να είμαι και on topic) και να να βρω άλλους φορουμάδες στην άλλη άκρη της πόλης.
-
Ανεβαίνοντας απο Αθήνα για Χαλκιδική ΠΑΘΕ πέριξ Κατερίνης που έχει κανά σοβαρό βενζινάδικο για να μην σπρωχνουμε νυχτιατικα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ανεβαίνοντας απο Αθήνα για Χαλκιδική ΠΑΘΕ πέριξ Κατερίνης που έχει κανά σοβαρό βενζινάδικο για να μην σπρωχνουμε νυχτιατικα?Πέντε χλμ μετά την Κατερίνη στον Κορινό έχει σταθμό Olympys Plaza με βενζινάδικο Shell
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ανεβαίνοντας απο Αθήνα για Χαλκιδική ΠΑΘΕ πέριξ Κατερίνης που έχει κανά σοβαρό βενζινάδικο για να μην σπρωχνουμε νυχτιατικα?
Πέντε χλμ μετά την Κατερίνη στον Κορινό έχει σταθμό Olympys Plaza με βενζινάδικο Shell
thx
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πέντε χλμ μετά την Κατερίνη στον Κορινό έχει σταθμό Olympys Plaza με βενζινάδικο Shell
thx
Οπου κι εχει την ακριβοτερη βενζινη.
-
φθηνότερη η βενζίνη αυτή την εβδομάδα...1697 έβαλα vpower97 στο shell που γεμίζω! Στο συγκεκριμένο μάλιστα έχουν εγκαταστήσει και το σύστημα εισροών-εκροών!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στο συγκεκριμένο μάλιστα έχουν εγκαταστήσει και το σύστημα εισροών-εκροών!Αυτό απο που το κατάλαβες;
-
Είχε τα αυτοκόλλητα με την σχετική ένδειξη της coral και φυσικά μου το είπε παράλληλα! Αυτό ανέκαθεν έδινε και απόδειξη απλά παλιά πήγαινες μέσα στο κτίριο για να την πάρεις ενώ πλέον την έχει πάνω σχεδόν στις αντλίες
Άσχετο: Βασίλη το δικό σου βενζινάδικο είναι στην Νέα Κίο;
-
φθηνότερη η βενζίνη αυτή την εβδομάδα...1697 έβαλα vpower97 στο shell που γεμίζω! Στο συγκεκριμένο μάλιστα έχουν εγκαταστήσει και το σύστημα εισροών-εκροών!Κανενα πρατηριο δεν εχει το συστημα εισροων-εκροων αυτη τη στιγμη!!
Το οτι ενδεχωμενως να εχουν βυθομετρικες ραβδους και αυτοματη εκδοση αποδειξεων δεν το καθιστα συστημα εισροων-εκροων...
Απο την στιγμη που δεν ειναι συνδεδεμενο το πρατηριο με την Γενικη Γραμματεια Πληροφοριακων Συστηματων δεν νοειται τετοιο συστημα! Και αυτο αναμενεται να τεθει σε εφαρμογη σε περιπου ενα χρονο απο τωρα!
Απλα αποτελει ενα φθηνο τρικ μαρκετινγ για να τραβηξουν πελατες επειδη 'και καλα' ελεγχουν το πρατηριο! Πιπες μπλε... -
αυτοί είπαν ότι το έχουν βάλει...τώρα τι να σας πω
-
Άσχετο: Βασίλη το δικό σου βενζινάδικο είναι στην Νέα Κίο;
Ναύπλιο,πιο Ναύπλιο δεν γίνεται
-
ρώτησα διότι θα είμαι μάλλον στην περιοχή το ΣΚ. Συγκεκριμένα θα πάω στο Ναύπλιο και μετά στην Νέα Κίο! Γι' αυτό σε ρώτησα! Αν χρειαστώ καύσιμο εκεί να περάσω από το δικό σας!
Βενζίνη ώρα μηδέν!