-
Tι έγινε, έπεσε?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Tι έγινε, έπεσε?ανέβηκε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tι έγινε, έπεσε?
ανέβηκε
Πάλι καλά
Εδώ 1,52€/λτ -
Εδώ 1.05
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Εδώ 1.05Που ειναι το 'εδω';
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Εδώ 1.05Έρχομαι
Bill είσαι γουρλής πάντως -
1,738 σημερα η vpower97!
Με τα χρήματα που θα γλυτώσετε αγοράστε ένα κουτί τσίχλες διότι ως γνωστόν καλύτερα να μασάς παρά δε να μιλάς -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
1,738 σημερα η vpower97!
Με τα χρήματα που θα γλυτώσετε αγοράστε ένα κουτί τσίχλες διότι ως γνωστόν καλύτερα να μασάς παρά δε να μιλάς -
1,667 σε ΕΤΕΚΑ στη Θεσ/νίκη απόψε...
-
Υπάρχει κάποιος ιστότοπος όπου μπορούμε να βρούμε τα πρατήρια που πωλούν/γεμίζουν φιάλες υγραερίου (για ψησταριά);
-
Το γέμισμα απαγορεύεται. Έτοιμες φιάλες έχουν πολλά ανάλογα μαγαζιά όμως.
-
Μπερδεύτηκα. Εννοούσα προμήθεια μπουκάλας για 1η φορά κι ύστερα προμήθεια γεμάτης με επιστροφή άδειας
Απλά στα 2-3 βενζινάδικα κοντά στο σπίτι μου δεν έχω προσέξει 'κίνηση' φιαλών υγραερίου.
-
αν και απαγορεύεται το γεμισμα σε μπουκαλες ξερω πρατηρια που το κανουν... ( και κατα την αποψη μου καλα κανουν τουλαχιστον οταν την γεμιζεις ο ιδιος ξερεις ποσο βαζεις ενω αυτες ποθ παιρνεις απο τα μαγαζια εινια σαν να παιζεις τζοκερ,μερικες γεματες αλλες μισογεματες )
-
Υπσρχει λογος που απαγορευεται και καλο ειναι να μην παιζουμε με τη ζωη μας...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
1,664 σήμερα σε ΕΤΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη...
-
1.662 εδώ και 10 μέρες το γνωστό κοντά στην Περαία.
-
Βλέπω ότι η ΕΚΟ έχει ειδικές ταινίες σφράγισης των αντλιών για να προλάβει τη νοθεία και την ελλιπή ποσότητα παράδοσης βενζίνης από τα βενζινάδικα. Το διαφημίζει μάλιστα με το λογότυπο σίγουρος για κάθε λίτρο. Όμως όπου έβαζα και ήταν λίγο νοθευμένη (και το καταλάβαινα από τη λειτουργία του κινητήρα μου), εξακολουθούν να βάζουν κακή ποιότητα. Επίσης όπου είχα λειψή ποσότητα παρόλο το σφράγισμα εξακολουθούν να δίνουν λιγότερη βενζίνη (αυτό το υπολογίζω από τον υπολογιστή ταξιδιού).
Το καλύτερο βενζινάδικο είναι ένα εταιρικό της ΕΚΟ που είναι στην Λ Καβάλας με κατεύθυνση από κέντρο προς περιφέρεια, πριν φτάσεις στην διασταύρωση με λεωφόρο Κηφισού. Άριστη ποιότητα και ακριβή ποσότητα, έτσι ήταν πριν τις σφραγίδες, έτσι είναι και τώρα και έχει και Έλληνες υπαλλήλους. Άρα οι πολυδιαφημισμένες σφραγίδες δεν μάλλον προσφέρουν -
1,465€/λτ πέτυχα σήμερα. Πάντως ωραία βενζίνη έχουν εδώ
-
Ποιες μέρες έχει η γαμωShell την vpower στην τιμή της απλής;
-
...δεν την έχει σε ίδια τιμή -το έκανε παλαιότερα- απλά ρίχνει την τιμή της vpower 3-4 λεπτά!
Η χαμηλότερη τιμή είναι κάθε μέσο βδομάδας, τουτέστιν Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη!
Βενζίνη ώρα μηδέν!