-
Η μόνη λύση είναι γκαζοζέν, αρχίστε να μαζεύετε ξύλα http://en.wikipedia.org/wiki/Wood_gas_generator
-
Στον γυρισμό από Εύβοια είδα super αμόλυβδη με 2.10!!!!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
PleaseΜιλαμε έχω τρελαθεί απο αυτο το βιντεακι,ο τύπος δεν παίζεται!
Έχει πει απίστευτα πράγματα όπως:
1)απο 2 γραμμάρια νερού κατάφερε και έβγαλε 1 λίτρο υδρογόνο!
Να του δοθεί αμέσως το Nobel χημείας και φυσικής!
2)να ανακυρηχθει ως ο μέγιστος καγκουρας πανελλαδικά για τα αυτοκίνητα του!
3)το καλύτερο όμως είναι ότι εκθειάζει το υδρογόνο και απορρίπτει το υγραεριο αλλα φοράει διαφημιστική φόρμα για υγραεριοκινηση! -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Στον γυρισμό από Εύβοια είδα super αμόλυβδη με 2.10!!!!Άσε εγώ τι έπαθα... Χθες είδα στο όνειρό μου ότι κάποιος είχε ανακαλύψει, λέει, ότι ο κινητήρας μου μπορούσε εκτός από αμόλυβδη να καίει και FRULITE ανανά-καρύδα που το έχει ο Βασιλόπουλος της γειτονιάς μου 1,55 το λίτρο
Μιλάμε για τρελή απογοήτευση το πρωί που συνειδητοποίησα ότι ήταν όνειρο
-
1,759 σήμερα στο πρατήριο της ΕΤΕΚΑ στη Κολωνιάρη στη Ξηροκρήνη,Θεσ/νίκη...
-
Έχει ξεφύγει η κατάσταση και στη Μαγνησία. Εγώ ειδικά που βάζω αναγκαστικά κατοστάρα έχω στεγνώσει εντελώς... Κάτω από 1.9 δεν υπάρχει τίποτα... Το άφησα σήμερα με το λαμπάκι της ρεζέρβας να αναβοσβήνει και απλά το κλειδώνω περιμένοντας καλύτερες μέρες
-
Εχει ξεκινησει μια μικρη πτωση στις τιμες διυλιστηριου,ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει.
-
Ε! πέρασαν και τα μπάνια του λαού...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε! πέρασαν και τα μπάνια του λαού...Μην το ξαναπεις αυτο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει ξεκινησει μια μικρη πτωση στις τιμες διυλιστηριου,ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει.πράγματι έχουν ρίξει λίγο τις τιμές 1,2 λεπτά!
Σήμερα είχε 1,849 η vpower97 που ελέγχω ερχόμενος στην δουλειά! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει ξεκινησει μια μικρη πτωση στις τιμες διυλιστηριου,ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει.Η τιμή του βαρελιού πάντως συνεχίζει να ανεβαίνει. Πιθανόν η πτώση οφείλεται στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου
-
μας κατάντησαν να μετράμε και τα λεπτά του ευρώ τα λαμόγια...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εχει ξεκινησει μια μικρη πτωση στις τιμες διυλιστηριου,ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει.
Η τιμή του βαρελιού πάντως συνεχίζει να ανεβαίνει. Πιθανόν η πτώση οφείλεται στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου
Δεν επεσε λιγο λογω του 'Ισαακ'?
-
Τώρα είναι πάμφθηνη. Να πάμε να βάλουμε
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Η τιμή του βαρελιού πάντως συνεχίζει να ανεβαίνει. Πιθανόν η πτώση οφείλεται στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου
Του Ισαάκ? τι εννοείς?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Του Ισαάκ? τι εννοείς?
Μαλλον τον τυφωνα εννοει.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tropical_Storm_Isaac -
Τι θα γίνει τώρα δηλαδή?Θα παρακαλάμε για τυφωνες μπας και βαλουμε λιγο πιο φθηνη βενζινη?Ελλάς το μεγαλείο σου!
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Τι θα γίνει τώρα δηλαδή?Θα παρακαλάμε για τυφωνες μπας και βαλουμε λιγο πιο φθηνη βενζινη?Ελλάς το μεγαλείο σου!Αναποδα το καταλαβες.Οταν γινεται καποια καταστροφη ανεβαινει η τιμη.Τωρα επειδη δεν εγιναν οι καταστροφες που περιμεναν επεσε η τιμη.
Εγω δεν ξερω αν ευθυνεται αυτο ,παντως και σημερα η τιμη χαμηλωσε. -
Μέρα τη μέρα το πάτε ε; Χλιδήηηηηηηηη!!!
Να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μέρα τη μέρα το πάτε ε; Χλιδήηηηηηηηη!!!
Να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Βενζίνη ώρα μηδέν!