-
αρα 95αρα θα το ταιζω. thanx kid. 50 ευρω το μηνα θα γλιτωνω. καλυτερα να το κανω σαιτα το 50ευρο παρα να το δινω στους βενζιναδες..
τα γκολφ εξαγονται παντου ιδια λογικα?
-
Δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό, οπότε ναι.
-
φίλε μου, νομίζω πως εκεί έχουν βενζίνη 98 οκτανίων... κα΄τι που δεν έχουμε εδώ...
το αμάξι σου νομίζω λέει κάτι 95+...
-
στην ιταλια λες? οχι μονο 95αρα.
στη γερμανια ειναι η 98αρα που λες. -
οκ, σόρρυ τότε...
-
Έχουν και 98αρα στην ιταλία.
-
σιγουρα? εγω κοιτουσα τα βενζιναδικα και ειχαν απλη αμολυβδη και diesel.
μηπως υπηρχαν και μερικα που πουλουσαν και 98αρα? δεν ειδα κανενα. αλλα δεν το αποκλειω κιολας.προσθηκη: ενδιαφερον βιντεακι για τη συζητηση μας: http://www.youtube.com/watch?v=dDHwCWdrtdg
δοκιμαζουν ενα golf gti (το οποιο και αυτο λεει για 98αρα) με απλη βενζινη και με 98αρα και προκυπτουν 5 ιπποι διαφορα. (λογικα να υποθεσω οτι στον 1600αρη η διαφορα θα ειναι ακομα μικροτερη?)
αρα θα βαζω 95αρα. εστω και 5 ιπποι να ναι η διαφορα, αν οδηγω με 110 ιππους αντι για 115, δεν με συγκινει καθολου. οταν κατεβω στο WRC τοτε θα χρειαστω και τους 115
-
Φλωρεντία και περίχωρα αρκετά είχανε 98αρα. Όλα όχι, δεν είχανε.
-
Ο χρήστης GolfRider έγραψε:
αρα θα βαζω 95αρα. εστω και 5 ιπποι να ναι η διαφορα, αν οδηγω με 110 ιππους αντι για 115, δεν με συγκινει καθολου. οταν κατεβω στο WRC τοτε θα χρειαστω και τους 115Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα με το θέμα της προανάφλεξης, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να ψάχνουμε με το κυάλι τα χαμένα ροπογραμμάρια και τα χαμένα αλογόποδα...
Για τον 1.8Τ που έβλεπα 100αρες και 95αρες βενζίνες, ακόμα και στα 200+ άλογα η διαφορά ήταν αστεία.
-
Στην Ιταλια εχουν 95αρα και σε καποια πρατηρια και 98αρα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αρα θα βαζω 95αρα. εστω και 5 ιπποι να ναι η διαφορα, αν οδηγω με 110 ιππους αντι για 115, δεν με συγκινει καθολου. οταν κατεβω στο WRC τοτε θα χρειαστω και τους 115
Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα με το θέμα της προανάφλεξης, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να ψάχνουμε με το κυάλι τα χαμένα ροπογραμμάρια και τα χαμένα αλογόποδα...
Συμφωνώ απολύτως. Κάθε 4 περίπου φουλαρίσματα που κάνω με απλή 95άρα αντί για 100αρα racing εξοικονομώ τα χρήματα για ένα σκληρό με 250+ Gigabytes αποθηκευτικού χώρου, με σημερινές τιμές. Γιατί να τα κάψω σε βενζίνη όταν δεν παίζει κανένα θέμα προανάφλεξης και δεν παρατηρώ και καμία διαφορά σε μέση κατανάλωση? Άλλο χρονομετρημένα σε πίστα, που μπορεί να θέλω να είμαι βέβαιος ότι ό,τι μπορεί να μου δώσει το μοτέρ από ροπάλογα το παίρνω, άλλο δρόμος.
-
καλα που μου το είπες γιατί θέλω να πάρω σκληρό και ψάχνω για δικαιολογία να πω στη γυναίκα μου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλα που μου το είπες γιατί θέλω να πάρω σκληρό και ψάχνω για δικαιολογία να πω στη γυναίκα μουΔε θα έχεις πρόβλημα, γενικά στις γυναίκες αρέσει ό,τι έχει να κάνει με σκληρό, εϊναι στο DNA τους.
-
εννοείς σκληρό νόμισμα για παράδειγμα
ή σκληρό μέταλλο (διαμάντι)
γιατί δεν μου έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό
-
Νέα:
Σήμερα πήρα ένα γράμμα από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Γ.Γ Καταναλωτή, Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή με ημερομηνία 24/1. Είναι κοινοποίηση επιστολής που στέλνουν στο Τμημα Τεχνικού Ελέγχου της Νομαρχίας όπου ουσιαστικά τους διαβιβάζουν τη καταγγελία και τους λένε να κάνουν αυτοί (η νομαρχία) τον έλεγχο λόγω αρμοδιότητας.
Ευτυχώς δηλαδή που είχα κάνει ήδη καταγγελία απευθείας στην ίδια υπηρεσία της Νομαρχίας γιατί μετά από 12 μέρες άντε να βρεθούν ίχνη της παράβασης. Τουλάχιστον πήρα αρ. πρωτοκόλλου...
-
1,28 το λιτρο απλη αμολυβδη σε Shell στο Ηρακλειο λεωφ Κνωσου.
-
Το είδα κι εγώ στο gasprice.
Ο συγκεκριμένος τη σούπερ αμόλυβδη την έχει 'τσάμπα' - μόλις 6 λεπτά παραπάνω το λίτρο (1,34), ήττοι μόλις 5% αντί για +15 με +20% που είναι στα περισσότερα. Ε, μπορεί να πιστεύει έτσι ο πελάτης ότι έχει καλύτερο value for money οπότε να τα σκάει για την 100άρα. Πάντως για νοθεία ή κλοπή στην ποσότητα δεν είδα να τον έχουν πιάσει (το τι ελέγχους κάνουν, βέβαια, και κάθε πότε είναι άλλη ιστορία)...
-
Ειναι 'πέρασμα' το σημειο εκεινο. Ειδικα το καλοκαιρι με τα νοικιαρικα που πανε στην Κνωσο βγαζει τρελά λεφτα.
Δεν πρεπει να παιζει τιποτα απο νοθεια αλλα για παραλογες τιμες επρεπε να του ειχαν πιασει λιγο το... αυτακι. -
Megane98hp
Την 100 οκτανίων πόσο την έχει?ΥΓ:Τώρα αν σου πω ότι βάζω 100 οκτανίων (καλά, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...απλά αυτό 'πληρώνω' ) με 1,149€/lt? (μέχρι το δεκεύμβρη-αρχές του έτους την είχε 1,109€/lt μάλιστα )Γι'αυτό ρε πούστη μου όποτε ανεβαίνω προς Αθήνα, όλοι μου φαίνονται κλέφτες...
ΥΓ2:Το βενζινάδικο λέει Silk Oil απ'έξω, αλλά φέρνουν 100oct aegean και 95oct cyclon.Τώρα πώς γίνεται αυτό, άλλη υπόθεση...
ΥΓ3:Από το καινούριο βενζινάδικο Aegean μέσα στην Πάτρας, πάνω στην 'Παλιά εθνικό οδό', κοντά στην διασταύρωση με την Κανελλοπούλου, έχει βάλει κανείς πατρινός? Πριν ανοίξει είχε βάλει τιμή 100oct (μάλλον για promotion) 1,089€/lt...Μετά, με το που άνοιξε πήγε στο 'θεό' η τιμή...Για πόσο ζώα μας περνάνε? -
[quote='Κάβουρας']
ΥΓ:Τώρα αν σου πω ότι βάζω 100 οκτανίων (καλά, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...απλά αυτό 'πληρώνω' ) με 1,149
Βενζίνη ώρα μηδέν!