-
Μα το βρήκαμε το πετρέλαιο και όπως κατάλαβα το έχουμε ήδη πουλήσει και πολύ φτηνά μάλιστα στους αμερικάνους....
Οπότε αυτά τα θεάρεστα σενάρια να τα ξεχάσετε... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μα το βρήκαμε το πετρέλαιο και όπως κατάλαβα το έχουμε ήδη πουλήσει και πολύ φτηνά μάλιστα στους αμερικάνους....
Οπότε αυτά τα θεάρεστα σενάρια να τα ξεχάσετε...Wikileaks: Τα κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα είναι γνωστά από το 2007
-
1.755 και με 50αρικο έβαλα μόλις 28 λίτρα.
κάποτε, όχι πολύ παλιά με 36 ευρώ γέμιζα και έπαιρνα και ρέστα από το 50αρικο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.755 και με 50αρικο έβαλα μόλις 28 λίτρα.κάποτε, όχι πολύ παλιά με 36 ευρώ γέμιζα και έπαιρνα και ρέστα από το 50αρικο.
Για το σιτροέν μάλλον θα μιλάς.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
1.755 και με 50αρικο έβαλα μόλις 28 λίτρα.
κάποτε, όχι πολύ παλιά με 36 ευρώ γέμιζα και έπαιρνα και ρέστα από το 50αρικο.
Για το σιτροέν μάλλον θα μιλάς.
36 δια 0,75 = 48 λίτρα.
το c4 είχε 60αρι ρεζερβουάρ ενώ το leon 55αρι.
-
Το C4 εχω να το γεμισω καιροοοοοο...
1.75 η 95αρα, 1.90 η 100αρα, θα αρχισω να βαζω 100αρα στον πυραυλο κι ας βαζω και 3λιτρα λιγοτερα, σε λιγο...
-
Μπραβο πολυ καλα θα κανεις..
-
BTW, ελεγα για Shell. Οι αλλες 100αρες δεν με ενδιαφερουν.
Παντως πλακα στην πλακα, αν κλεισει κι αλλο η διαφορα και παπακι να ειχα 100αρα θα εβαζα. -
Aκομα κ με το υγρεριο πια τα πράγματα έχουν γίνει τραγικά
200 ευρώ το μήνα μόνο για καύσιμο -
εχει ανέβει και το υγραέριο;πόσο είναι τώρα;
-
~0,9 E
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
~0,9 Eαρκετοί στην αθήνα το έχουν ήδη 0,965
-
θα κλαινε τα λεφτα τους σε ενα χρονο απο τωρα οσοι το γυρισαν σε υγραεριο.εγω ειμαι σιγουρος πως θα αυξηθει κι αλλο και δεν θα συμφερει πλεον.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
BTW, ελεγα για Shell. Οι αλλες 100αρες δεν με ενδιαφερουν.
Παντως πλακα στην πλακα, αν κλεισει κι αλλο η διαφορα και παπακι να ειχα 100αρα θα εβαζα.1.949 η racing και
1.735 η απλή εκο, revoil κτλ
εδώ στη περιοχή μου
με ένα 50ρικο βάζεις 25,6λ και 28,8λ διαφορά 3,2λμε 1000χλμ τον μήνα και μέση κατανάλωση 8λ/100
θες για 80λ στην 100αρα 155,9 ευρώ και για την
95αρα θες 138,8 ευρώ διαφορά 17,1Ε , δεν τα λες λίγα!αγοράζεις με δαύτα 10λ απλής βενζίνης!
πιο πολύ συμφέρει η 100αρα της revoil με μόλις 1,815 !
ΥΓ. ακούγομαι σαν τον βέγγο στο θα σε κάνω βασίλισσα, στα 5 χρόνια, στα 10 χρόνια κτλ
-
100αρα αλλου δεν βαζω. Εδω η διαφορα ηταν χθες 15 λεπτα σε 95αρα-100αρα στην Shell, γι αυτο το ειπα.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
θα κλαινε τα λεφτα τους σε ενα χρονο απο τωρα οσοι το γυρισαν σε υγραεριο.εγω ειμαι σιγουρος πως θα αυξηθει κι αλλο και δεν θα συμφερει πλεον.Πιθανον να τα κλαινε απο τις ζημιες στον κινητηρα που θα προκυψουν,αλλα απο την τιμη του υγραεριου δε νομιζω να τα κλαψουν.Αν κανεις πολλα χιλιομετρα με τη διαφορα στα 80 λεπτα κανεις ευκολα αποσβεση.Simple as that.
Αλλωστε σε εναν χρονο το υγραεριο πηρε μονο 10-20 λεπτα παραπανω στην τιμη του,δεν ανεβηκε οσο υποστηριζαν καποιοι -
το θεμα δεν ειναι να κανεις αποσβεση την σημερον ημεραν αλλα να δωσεις οσα πιο λιγα γινετε.!εγω πιο λιγα χρηματα χαλασα απο ολους οσους εχουν υγραεριο γιατι απλα απο τοτε που ξεσπασε η κριση το αμαξι κουνιετε μονο αν υπαρχει λογος.αποτελεσμα?μεσος ορος 40-50 ευρω βενζινη το μηνα το 2011!!
-
το θεμα δεν ειναι να κανεις αποσβεση την σημερον ημεραν αλλα να δωσεις οσα πιο λιγα γινετε.!εγω πιο λιγα χρηματα χαλασα απο ολους οσους εχουν υγραεριο γιατι απλα απο τοτε που ξεσπασε η κριση το αμαξι κουνιετε μονο αν υπαρχει λογος.αποτελεσμα?μεσος ορος 40-50 ευρω βενζινη το μηνα το 2011!!Αυτό γίνεται όταν το αμάξι δεν είναι απαραίτητο καθημερινά.
-
το θεμα δεν ειναι να κανεις αποσβεση την σημερον ημεραν αλλα να δωσεις οσα πιο λιγα γινετε.!εγω πιο λιγα χρηματα χαλασα απο ολους οσους εχουν υγραεριο γιατι απλα απο τοτε που ξεσπασε η κριση το αμαξι κουνιετε μονο αν υπαρχει λογος.αποτελεσμα?μεσος ορος 40-50 ευρω βενζινη το μηνα το 2011!!το θεωρείς αυτό επιχείρημα;
κι εγω εχω εναν γνωστο που το ακινητοποίησε εντελως το αυτοκινητο του.
Δεν παει πουθενα κι αν χρειαστει κανα ταξιδι πει με το τραίνο.
Αν δε καθοταν ολη μερα μεσα, θα γλυτωνε και τα εισητηρια.
Κοστος; '0' (μηδέν) -
Απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των βενζινάδικων
Αυτό προβλέπει τροπολογία του ΥΠΕΚΑ που κατέθεσε ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το «Ελληνικό» και το πρόγραμμα «Ήλιος».'Η' Online 16/3 12:57[spoiler=...:wzll1nd5]Απελευθερώνεται πλήρως το ωράριο λειτουργίας των βενζινάδικων.
Αυτό προβλέπει τροπολογία του ΥΠΕΚΑ που κατέθεσε ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το «Ελληνικό» και το πρόγραμμα «Ήλιος».
Πρόκειται, ουσιαστικά για μνημονιακή υποχρέωση της χώρας. Σύμφωνα με την τροπολογία «η λειτουργία όλων των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων, μικτών και αμιγών, συμπεριλαμβανομένων των αντλιών καυσίμων εντός των σταθμών αυτοκινήτων, είναι ελεύθερη».
Εξάλλου, καθιερώνεται και ωράριο διανυκτέρευσης, βάσει του οποίου υποχρεωτικά θα πρέπει να εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο ποσοστό αριθμού πρατηρίων. Τη σχετική απόφαση θα εκδίδουν οι Περιφερειάρχες. Τα πρατήρια που υποχρεωτικά θα διανυκτερεύουν θα πρέπει να είναι ανάμεσα στο 10% και 20% του συνόλου της Περιφέρειας.
Τα ωράρια λειτουργίας τις εργάσιμες και τις Κυριακές και αργίες για τη θερινή περίοδο (1η Μαίου -30 Σεπτεμβρίου) είναι από 10.30 μ.μ έως και 6 π.μ. Τη χειμερινή περίοδο (1η Οκτωβρίου `εως 30 Απριλίου) από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ.
Ο αριθμός των πρατηρίων που υποχρεωτικά θα διανυκτερεύει τις Κυριακές και τις αργίες θα πρέπει να είναι ανάμεσα στο 25% με 50% του συνόλου κάθε Περιφέρειας.
Τα πρατήρια που διαθέτουν αυτόματους πωλητές και υποχρεωτικά θα διανυκτερεύουν θα πρέπει να πουλάνε βενζίνη τις ώρες εκείνες χωρίς την απασχόληση υπαλλήλου.
Χρ. Κολώνας[/spoiler:wzll1nd5]
Βενζίνη ώρα μηδέν!