-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο φθηνό (δεν έχουμε υπόνοιες/στοιχεία ότι νοθεύει) και καλό βενζινάδικο σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Οδ. Πειραιώς μεριά; Μετά από πέντε μήνες που το αυτοκίνητο ήταν στη Ρόδο έχω χάσει κάθε επαφή με τις τιμές στην Αθήνα, ενώ προηγουμένως έβαζα βενζίνη σχεδόν πάντα σε πρατήριο Shell επειδή μου την πλήρωνε η εταιρεία.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, βάζω στην ΕΛΙΝ, στην Πειραιώς 220 (Ταύρος, στο ύψος της Χαμοστέρνας).
Για άλλα δες και 'δώ . -
+1 για την ΕΛΙΝ (απέναντι από το δημαρχείο Ταύρου), αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ποιότητα του καυσίμου τους.
100 μέτρα πιο κάτω υπάρχει και μια αρκετά φθηνή Shell. Επίσης κατά μήκος της Πειραιώς βρίσκεις φθηνά πρατήρια Aegean. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο φθηνό (δεν έχουμε υπόνοιες/στοιχεία ότι νοθεύει) και καλό βενζινάδικο σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Οδ. Πειραιώς μεριά; Μετά από πέντε μήνες που το αυτοκίνητο ήταν στη Ρόδο έχω χάσει κάθε επαφή με τις τιμές στην Αθήνα, ενώ προηγουμένως έβαζα βενζίνη σχεδόν πάντα σε πρατήριο Shell επειδή μου την πλήρωνε η εταιρεία.Υπάρχει μια JetOil επί της Αμφιθέας στο δρόμο προς Ποσειδώνος, μετά τις γραμμές του τραμ. Φθηνή και καλή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εγώ βάζω και στην Revoil κοντά στο Μετρό του Αγ. Δημητρίου. Χθες έβαλα με 0.97 εκεί. Φθηνότερη παραδοσιακά, η Cyclon επί της Πειραιώς, κατεβαίνοντας προς Πειραιά, μετά το Praktiker.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο φθηνό (δεν έχουμε υπόνοιες/στοιχεία ότι νοθεύει) και καλό βενζινάδικο σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Οδ. Πειραιώς μεριά; Μετά από πέντε μήνες που το αυτοκίνητο ήταν στη Ρόδο έχω χάσει κάθε επαφή με τις τιμές στην Αθήνα, ενώ προηγουμένως έβαζα βενζίνη σχεδόν πάντα σε πρατήριο Shell επειδή μου την πλήρωνε η εταιρεία.
Υπάρχει μια JetOil επί της Αμφιθέας στο δρόμο προς Ποσειδώνος, μετά τις γραμμές του τραμ. Φθηνή και καλή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εγώ βάζω και στην Revoil κοντά στο Μετρό του Αγ. Δημητρίου. Χθες έβαλα με 0.97 εκεί. Φθηνότερη παραδοσιακά, η Cyclon επί της Πειραιώς, κατεβαίνοντας προς Πειραιά, μετά το Praktiker.
Επίσης υπάρχει μία X-Fuel στην Αγ. Σοφίας στην Άνω Νέα Σμύρνη - πλατεία Σκατζουράκη, που παίζει γενικότερα στις φτηνότερες τιμές της Αθήνας. Έχει πάντα πολύ κίνηση, βάζουμε από εκεί χρόνια (ήταν Ελιν, Revoil, τώρα X αλλά τα φορτηγάκια διανομής πετρελαίου θέρμανσης μου φαίνεται λένε JetOil) - δεν είχαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα
-
παλι με κλεψανε.πηγα στο fina στο παλατακι,στο ρευμα προς Αθηνα εβαλα 20 ευρω με 99.1 λεπτα και ο δεικτης αφου ειχε αναψει λαμπακι πηγε οριακα πριν την μεση.
εχω βαλει βενζινη στο ιδιο πρατηριο παλι με λαμπακι ακομα ποιο αδειο το ρεζερβουαρ,βαζω με 1.03 και ο δεικτης παει αρκετα πιο πανω απο την μεση.
που μπορω να απευθυνθω ωστε να τον δωσω?
-
υπάρχει κι αυτό αλλά δεν θυμάμαι αν είναι το μόνο που ασχολείται με πρατήρια... εχει και το τετραψηφιο 1520
Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι μας κλέψουν συστηματικά με μηχανισμό... Δηλάδή την πειράζουν από μακριά και με τρόπο κάποιες φορές
Και εγω με λαμπάκι χτές (μόλις άναψε) εβαλα 45 λιτρα... Με έκλεψε 2-3 λίτρα σίγουρα
-
Μετά το 'Super Fuel Max' έχουμε κι άλλες σούπερ-πατέντες για τρελή αύξηση ισχύος και ροπής με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης 'έως και 50%'. Απολαύστε:
-
καλό είναι
αν το βάζανε σε κανένα περιοδικό (πχ 4 τροχοι) και μετά το μετρούσανε ...
να μαθαίναμε τι κερδίζεις -
Να τα μετρήσουν τα περιοδικά? Πλάκα κάνεις, έτσι?!
-
κοιτα....
ετσι κι αλλιως τεστ δεν κάνουν πλέον.... όπως παλιά
Ας κάνουν κάτι όπως κάνουν τα περιοδικά με τις βελτιώσεις που κάτι γράφουν εν πάσει περιπτώση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλό είναιαν το βάζανε σε κανένα περιοδικό (πχ 4 τροχοι) και μετά το μετρούσανε ...
να μαθαίναμε τι κερδίζειςΤο έχεις δοκιμάσει; Γιατί είμαι αρκετά αρνητικός σε όλα αυτά...
-
εννοω καλό φαίνεται.
Οχι βέβαια. Αν το έβλεπα σε κάποιο περιοδικό με τεστ μπορεί να το έβαζα
-
Στο φυλλαδιό τους υπόσχονται μεταξύ άλλων αύξηση ροπής από 20 έως 40%. Μετά από αυτό πώς να τους πάρεις στα σοβαρά;
-
'Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο' λέει μια παλιά παροιμία.
Εντάξει, θα είχε σκίσει άπειρος κόσμος τα πτυχία του αν τέτοια μαραφέτια πραγματοποιούσαν τα όσα υπόσχονται, έστω και στο ελάχιστο.
-
εδω σκιζουμε το καλτσον, στα πτυχία θα κολλήσουμε?
Για παράδειγμα που ειναι η πιστοποίηση για οτιδήποτε πουλιέται και λέει ότι εχει 20% καλύτερη απόδοση
Και εγω θα σας πουλάω γάλα με βελτίωση στο σεχ κατά 30%...
Γι αυτό λέω,.... Τα περιοδικά δεν τα δοκιμάζουν... Αλλά οπως έχω δει και στο παρελθόν θέλουν να τα διαφημίσουν.
Ας γυρίσουμε στο προσφιλές μας θέμα τώρα
Κανένα δαχτυλίδι (που να εφάπτεται στην κάνουλα ή στην οπή) ή κανένας τρόπος για να μετράμε τη βενζίνη υπάρχει????
-
Αν υπήρχε και τον γνώριζες, θα ήσουν νεκρός.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μετά το 'Super Fuel Max' έχουμε κι άλλες σούπερ-πατέντες για τρελή αύξηση ισχύος και ροπής με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης 'έως και 50%'. Απολαύστε:110% Pseudoscience, κακομεταφρασμένο μάλιστα (babelfish κλπ)!
-
-
να καταλαβαιναμε και τι λεει...
-
Αυξήθηκε ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης
Ο χρήστης www.4troxoi.gr έγραψε:
Αυξήθηκε, από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας χρονιάς, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα καύσιμα. Πιο συγκεκριμένα, στην απλή αμόλυβδη βενζίνη ο ΕΦΚ αυξάνεται κατά 5,7%, που μεταφράζεται σε δύο λεπτά του ευρώ ανά λίτρο. Αντίστοιχα, για τη σούπερ αμόλυβδη βενζίνη η αύξηση ορίστηκε στο 3,4%, που σημαίνει ότι λιανική της τιμή θα ανέβει κατά 1,3 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο. Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης αυξάνεται επίσης, κατά 6,2%, οδηγώντας τη λιανική τιμή του diesel σε αύξηση κατά 1,8 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο. Δεν αποκλείεται βέβαια οι παραπάνω αυξήσεις να οδηγήσουν σε «στρογγυλοποιήσεις» των λιανικών τιμών, με αποτέλεσμα η άνοδός τους να είναι ακόμη μεγαλύτερη.Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη «δόση» αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, που υπαγορεύτηκε από την Ε.Ε. προκειμένου το εγχώριο τιμολογιακό καθεστώς να συγκλίνει με εκείνη. Οι δύο προηγούμενες αυξήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2006 και τον Ιανουάριο του 2007. Η τέταρτη και τελευταία αύξηση θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο του 2009, χωρίς να αποκλείεται να αποφασιστεί και λίγο νωρίτερα, αναλόγως της πορείας των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού.
Τέλος, πριν λίγες ημέρες αποφασίστηκε η αναβολή της ενοποίησης των φόρων του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, για την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου, επισήμως λόγω ανετοιμότητας των πρατηριούχων.
Βενζίνη ώρα μηδέν!