-
Εγώ πάντως βγάζω μια χαρά χιλιόμετρα με την Economy.
-
Έπεσε η τιμή από ότι είδα της βενζίνης και επιτέλους ανέβηκε άλλη χώρα στην κορυφή της πιο ακριβής βενζίνης, αν και πάλι για πολύ λίγο μας πέρασε η Ολλανδία. Τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό
-
Απο χθες ξεκινησε παλι τιν ανιουσα...
-
Κάτι offtopic: ψάχνω να βρω κάποιο βενζινάδικο που να μπορώ να επαναγεμίσω μπουκάλες υγραερίου θέρμανσης (για σόμπα). Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?
edit: ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα λίστα με τα βενζινάδικα που παρέχουν υγραέριο κίνησης, για όποιους ενδιαφέρονται θα το βρουν εδώ -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Κάτι offtopic: ψάχνω να βρω κάποιο βενζινάδικο που να μπορώ να επαναγεμίσω μπουκάλες υγραερίου θέρμανσης (για σόμπα). Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?
edit: ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα λίστα με τα βενζινάδικα που παρέχουν υγραέριο κίνησης, για όποιους ενδιαφέρονται θα το βρουν εδώαυτο που ζητας ειναι παρανομο, αλλα βεβαια καποια πρατηρια το κανουν
πρεπει να ρωτησεις και φυσικα οχι απο το τηλεφωνο
-
Δεν το είχα υπόψη μου. Είναι παράνομο για λόγους ασφαλείας; Και η λύση είναι να αγοράζω επαναγεμισμένες μπουκάλες από μεσάζοντες;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
edit: ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα λίστα με τα βενζινάδικα που παρέχουν υγραέριο κίνησης, για όποιους ενδιαφέρονται θα το βρουν εδώαυτές τις μεγάλες στις κλασσικές σόμπες υγραερίου;
δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου που να δουλεύει με δαύτες; Πετρογκαζ τα λένε νομίζω.
Οταν σου αδειάσει σου φέρνει άλλη και παίρνει την παλιά πίσω. -
Ναι αυτές. Υπάρχει αλλά αφού έχω 2-3 άδειες σκεφτόμουν να κάνω μια βόλτα να τις γεμίσω. Αν δεν γίνεται για κάποιους λόγους θα επιστρέψω στην παλιά τακτική. Αν είναι όντως παράνομο, φαντάζομαι για λόγους ασφαλείας κατά τη μεταφορά...
-
Mα για ποιο λόγο; Τις δίνεις και όποτε σου αδειάζει σου φέρνει άλλη και πάει λέγοντας.
-
Οταν ξεκινησα το υγραεριο στο πρατηριο μου το πρωτο πραγμα που μου ειπε η εταιρια που συνεργαζομαι ηταν οτι απαγορευεται δια ροπαλου το γεμισμα τετοιων φιαλων... Εμφανιστηκαν αρκετοι που μου το προτειναν και καθε φορα αρνηθηκα! Η ποινη για την συγκεκριμενη διαδικασια ειναι η αφαιρεση της αδειας του πρατηριου και για 20 λιτρα δεν το ρισκαρω!
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την δωσεις πισω και να παρεις μια γεματη πληρωνοντας το αντιτιμο του υγραεριου!
-
με αυτά δεν παίζουνε γιατί όπου έσκασε φιάλη έμοιαζε με χτύπημα πυραύλου αέρος-εδάφους
-
οκ, μερσί για τις πληροφορίες. Θα εξακολουθήσω όπως πέρσι τις ανταλλαγές άδειας-γεμάτης.
-
Το ασχημο ειναι οτι αρκετοι 'συναδελφοι' δεν εχουν παρομοιους ενδιασμους...
Και δυστυχως καποιος θα την πληρωσει αργοτερα! -
Εάν κι εφόσον τους ξέρεις, γιατί δεν κάνεις κάτι γι' αυτό? Μπορεί να αποτρέψεις κάποιο ατύχημα/δυστύχημα .
-
Οπως?
-
Τι όπως? Τι να κάνεις?
-
Exω δει μπροστα μου να γεμιζουν φιαλες σε πρατηριο υγραερίου.
Ειχε ενας τυπος 3-4 φαλες σε ενα βανακι και τις γεμιζαν απο την αντλία.Το πρατηριο ειχε και συσκευασμενες λογικα, αγου πισω ειχε στοιβα τις φιαλες.
Σε αλλο πρατηριο που ρωτησα, μου είπαν αυστηρα 'μονο σφραγισμενη', δεν ασχολουνται με εναναγεμίσεις.
Αρα ειναι θεμα του πρατηριουχου
-
Ναι! Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις...
Παντως για ελεγχο απο το κρατος μην εχεις ελπιδες! Ελεγχος για λογους ασφαλειας χωρις να υπαρχει οικονομικο κινητρο για το κρατος δεν παιζει... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ειχε ενας τυπος 3-4 φαλες σε ενα βανακι και τις γεμιζαν απο την αντλία.Το πρατηριο ειχε και συσκευασμενες λογικα, αγου πισω ειχε στοιβα τις φιαλες.
Σε αλλο πρατηριο που ρωτησα, μου είπαν αυστηρα 'μονο σφραγισμενη', δεν ασχολουνται με εναναγεμίσεις.
Δεν ειναι καθολου θεμα του πρατηριουχου!!!!!
Ο νομος και οι κανονες ασφαλειας εινα σαφεις... Κατι τετοιο ειναι παρανομο (αφαιρεση αδειας του πρατηριου ως ποινη) και εξαιρετικα επικινδυνο για τους τριγυρο! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δεν ειναι καθολου θεμα του πρατηριουχου!!!!!
Ο νομος και οι κανονες ασφαλειας εινα σαφεις... Κατι τετοιο ειναι παρανομο (αφαιρεση αδειας του πρατηριου ως ποινη) και εξαιρετικα επικινδυνο για τους τριγυρο!δεν εννοούσα οτι είναι επιλογή του νόμιμη.
Επιλογή του ειναι όπως και το να νοθευει ή να κλεβει στο 'ζυγι'.
Εννοείτε οτι ξερει πως ειναι παρανομος
Βενζίνη ώρα μηδέν!