-
δε φτανει που τα λαμογια εξαφανισαν εσκεμενα την 98αρα, εχουν πανακριβη την 100αρα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπα; Έχουν απλή αμόλυβδη;Ναι, βασικά ποτέ δεν μου βάλανε Vpower με το ζόρι ή κατα λάθος σε αυτο το βενζινάδικο:hmmm:
-
και εμένα με το ταπερ με κοιτανε παραξενα που βαζω την απλη....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε.... οτι θελω θα βάλω
Από μόνοι τους βάζουν την αλλη παντως στην Shell.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ είχα βάλει μερικές φορές στο ίδιο της ΕΛΙΝ και την τελευταία φορά διαπίστωσα κόμπιασμα του κινητήρα. Δεν ξανάβαλα.
Να δοκιμάσω ξανά; Κάθε μέρα περνάω από εκεί.Πραγματικά, δεν γνωρίζω αν η ΕΛΙΝ εξακολουθεί να ελέγχει το ίδιο καλά τα πρατήριά της. Μη σε πάρω βέβαια και στο λαιμό μου, αλλά το πειραματόζωο (Liberty) φαίνεται να δουλεύει καλά έως στιγμής, γι' αυτό εμπιστεύομαι την ίδια βενζίνη και για το αυτοκίνητό μου, τ' οποίο δεν εμφάνισε κάποια παρενέργεια στις καλοκαιρινές διακοπές...
-
Ανακαινίστηκε και λειτουργεί ένα πρατήριο ελιν κοντά στο σπίτι μου. Έβαλα από κει μια φορά και μου φάνηκε μια χαρά η βενζίνη. Σήμερα τους ξαναπροτίμησα, γιατί εκτός των άλλων, είναι και ευγενέστατοι. Και από τιμή σούπερ! 0,986, μάλλον η φτηνότερη της περιοχής.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με κοιτανε παραξενα που βαζω την απλη....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε.... οτι θελω θα βάλω
Μια απ' τα ίδια, έχω βαρεθεί να προσπαθούν να με πείσουν ότι 'αυτό θέλει 100άρα' και να ψάχνουν γι απάντηση όταν τους ρωτάω 'δηλαδή η 95άρα σας - επειδή ο κατασκευαστής 95άρα γράφει μέσα - είναι σκάρτη?...'
-
0,935 φούλαρα σήμερα λόγω των επερχόμενων αυξήσεων.
Πήρα κι ένα 10λιτρο στο μπιτόνι γιατί το άλλο έμεινε από βενζίνη σε μια ανηφόρα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Που να δεις τι γίνεται για τον ίδιο λόγο με την 430...
sv υπάρχει απλή racing?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ανακαινίστηκε και λειτουργεί ένα πρατήριο ελιν κοντά στο σπίτι μου. Έβαλα από κει μια φορά και μου φάνηκε μια χαρά η βενζίνη. Σήμερα τους ξαναπροτίμησα, γιατί εκτός των άλλων, είναι και ευγενέστατοι. Και από τιμή σούπερ! 0,986, μάλλον η φτηνότερη της περιοχής.Αν μιλάς για Αλεξ/πόλη υπάρχουν και φθηνότερα...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εμένα με το ταπερ με κοιτανε παραξενα που βαζω την απλη....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε.... οτι θελω θα βάλω
Από μόνοι τους βάζουν την αλλη παντως στην Shell....απορια.. το ταπερ τι βενζινη λεει οτι θελει απο τη μαμα του?
γιατι το s2000 θελει >98 -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από μόνοι τους βάζουν την αλλη παντως στην Shell....Που να δεις τι γίνεται για τον ίδιο λόγο με την 430...
'Κοίτα, ρε, τον τσιγκούνη... Πήρε τέτοιο εργαλείο και του βάζει ό,τι λέει ο κατασκευαστής....'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Από μόνοι τους βάζουν την αλλη παντως στην Shell....απορια.. το ταπερ τι βενζινη λεει οτι θελει απο τη μαμα του?
γιατι το s2000 θελει >9895
Υπήρχε τότε που βγήκε η 10αρα
-
Σημερα κινδυνευοντας να μεινω απο βενζινη, μπαινω σε βενζιναδικο στο Ιλιον (στο οποιο σπανια παω, αν και φτηνο) να γεμισω, και εκει συνειδητοποιω:
1ον οτι ο μαυρος χρυσος αρχισε να πλησιαζει παλι την τιμη του κιτρινου (98Λ απο 94Λ την προηγουμενη βδομαδα)και
2ον οτι δε με εξυπηρετει κανεις διοτι ο βενζινας και 2 -3 εγχρωμοι που εχει στη δουλεψη του λογομαχουσαν εντονα με εναν πελατη, που ειχε σταματησει το αυτοκινητο του στην διπλα αντλια. Ανοιγω διακριτικα λιγο το παραθυρο (κλασσικος περιεργος) και απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω οτι ο τυπος εβαλε πριν καμια ωρα βενζινη απο εκει και μετα απο λιγο το αμαξι του χτυπαγε ''πυρακια'', μεχρι και διακοπες στην λειτουργια του μοτερ!!!... ΤΟΥΟΤΑ γαρ (καινουριο ΓΙΑΡΙΣ) του αναβει και η ενδειξη βλαβης εγκεφαλου στο ταμπλω... η οποια οπως ισχυριζοταν (και καλα επικοινωνησε τηλ. με το σερβις της ΤΟΥΟΤΑ), οφειλετε σε ''χαμηλης'' ή κακης ποιοτητας βενζινη (μηπως νοθευμενη...;;;). Για να μη σας κουραζω η διαμαχη ελειξε ως ακολουθως:
ΠΕΛΑΤΗΣ: Θα σου φωναξω την αστυνομια..!!!!
ΒΕΝΖΙΝΑΣ: Φωναξε οποιον θες....
ΠΕΛΑΤΗΣ : Ρε θα σε καταγγειλω στο υπουργειο....να ερθουν να σε ελεγξουν....
ΒΕΝΖΙΝΑΣ: Κανε οτι θες τωρα δινε του....
Ο πελατης μπαινει στο αμαξι του και φευγει φανερα εκνευρισμενος. Ο δε βενζινας του εψελνε διαφορα ευαγγελια και 'ευχες' για την οικογενια του χαμηλοφωνα....
Και σας ερωτω κυριοι
α) Αφου η προστασια τετοιων φαινομενων απο την πολιτεια και απο τις εταιρειες πετρελαιοειδων δεν υπαρχει ή πιανουν εναν στους χιλιους μηπως μεσω αυτου του φορουμ θα πρεπει να συσπειρωθουμε και να ανταλλαζουμε συνεχως πληροφοριες για να μη βρεθουμε στη θεση του παραπανω δυσμοιρου (που σημ. δεν ξερει τη ζημια που εχει προκληθει στη μηχανη και τα περιφερειακα της π.χ. αντλια βενζινης) και
β) Πως μπορει να αποδειξει οτι την επαθε απο την βενζινη του συγγεκριμενου βενζινα αφου πιθανον οταν ερθουν οι ελεγκτικες αρχες, οι οποιες ''παρατυπιες'' θα εχουν ''διορθωθει''? Ουτε οτι εβαλε απο αυτον βενζινη μπορει να αποδειξει... ωστε να του ζητησει αποζημιωση για τις τυχων φθορες του αμαξιου του...
Υ.Γ. Ενοειτε πως οταν μου ειπαν ποσο να βαλουν ειπα 5Ε ....να φτασω μεχρι το επομενο βενζιναδικο....
-
Ο χρήστης jimskord έγραψε:
Υ.Γ. Ενοειτε πως οταν μου ειπαν ποσο να βαλουν ειπα 5Ε ....να φτασω μεχρι το επομενο βενζιναδικο....Προσωπικά δε θα έβαζα καν και θα του έλεγα κιόλας: 'Με αυτά που άκουσα άσε καλύτερα...'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υ.Γ. Ενοειτε πως οταν μου ειπαν ποσο να βαλουν ειπα 5Ε ....να φτασω μεχρι το επομενο βενζιναδικο....
Προσωπικά δε θα έβαζα καν και θα του έλεγα κιόλας: 'Με αυτά που άκουσα άσε καλύτερα...'
Αν δεν γίνει καμιά στραβή με κανένα δίκαννο και να έχουμε μερικούς βενζινάδες νεκρούς από εξαγριωμένους πελάτες η συγκεκριμένη συνομοταξία όπως όλες στην Ελλάδα δεν θα στρώσει.
-
Όπως πιέζουν πολιτικά οι ταξιτζήδες και τους αφήνουν να μπαίνουν στις λεωφορειολωρίδες (της Θεσσαλονίκης), έτσι πιέζουν και οι βενζινοπώλες ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. Οι αντλίες βάζουν ότι ποσότητα επιθυμεί ο βενζινάς και είναι ΣΠΑΝΙΟ να βρεις 100άρα που δεν έχει ανακατευθεί με απλή αμόλυβδη.
-
jimskord
έβαλες 5 ευρώ; Θα προτιμούσα να μείνω στον δρόμο από το να βάλω
βενζίνη από έναν τέτοιον απατεώνα...χώρια αυτά που θα του σουρνα
για την συμπεριφορά του σε πελάτη. Αν είναι δυνατόν.... -
Ο χρήστης jimskord έγραψε:
α) Αφου η προστασια τετοιων φαινομενων απο την πολιτεια και απο τις εταιρειες πετρελαιοειδων δεν υπαρχει ή πιανουν εναν στους χιλιους μηπως μεσω αυτου του φορουμ θα πρεπει να συσπειρωθουμε και να ανταλλαζουμε συνεχως πληροφοριες για να μη βρεθουμε στη θεση του παραπανω δυσμοιρου (που σημ. δεν ξερει τη ζημια που εχει προκληθει στη μηχανη και τα περιφερειακα της π.χ. αντλια βενζινης) καιΥπάρχει μια ιστοσελίδα που κάνει ακριβώς αυτό (αναφέρουν τα φθηνά βενζινάδικα και όσα είναι ύποπτα για κακή ποιότητα καυσίμων).
Ας γράψει κάποιος τη διεύθυνση γιατί την ξέχασα.
Edit: ποιο είναι το εν λόγω βενζινάδικο;
-
ποιό είναι αυτό το site ;
-
Βενζίνη ώρα μηδέν!