-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...τα βυτια φορτωνουν απο τις αποθηκες και οχι απο τα δυιλιστηρια! Οσο οι αποθηκες εχουν αποθεματα δεν θα αντιληφθει κανεις την απεργεια!
Και έστω ότι αδειάζουν οι αποθήκες ακριβώς με το τέλος της απεργίας οπότε δεν θα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχει μηχανισμός που να τις γεμίζει περισσότερο από όσο οι άλλοι τις αδειάζουν;; Γιατί τότε η ισορροπία θα είναι λεπτή και εύκολα ξεμένουν τα πρατήρια. Δηλαδή αν τα βυτία ασχολούνται με το να αδειάσουν τις αποθήκες ποιος τις γεμίζει;;
Θα ξεμείνουν αυτά που τροφοδοτούνται από ΕλΠε. Δόξα τον θεό Shell έχει πολλά και παντού.
-
Ο Βαρδινογιάννης θα τρίβει τα χέρια του.
-
Η σελλ της γειτονιάς είχε ουρά και +2 λεπτά.
-
θα ειχε ηδη ουρες αλλα μαλλον ο κοσμος δεν δινει ευκολα πλεον 70-140€ για να γεμισει
-
Με λίγο πανικό από τα ΜΜΕ, δεν θα χρειαζόταν παραπάνω από 3 ώρες για να έχει ουρά κάθε βενζινάδικο. Αν ήταν και πανικός Κυριακής βράδυ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα ειχε ηδη ουρες αλλα μαλλον ο κοσμος δεν δινει ευκολα πλεον 70-140€ για να γεμισειπόσο δίκιο έχεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα ειχε ηδη ουρες αλλα μαλλον ο κοσμος δεν δινει ευκολα πλεον 70-140€ για να γεμισει
πόσο δίκιο έχεις
πλακα κανεις, το τελευταιο 2μηνο δεν εχω δει καποιον να βαζει πανω απο 40€
αισθανομαι προνομιουχος (συνηθως γεμιζω γιατι βαριεμαι να πηγαινω καθε 10μερες και να βαζω 20€ )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πόσο δίκιο έχεις
αισθανομαι προνομιουχος (συνηθως γεμιζω γιατι βαριεμαι να πηγαινω καθε 10μερες και να βαζω 20€ )
Εγω δηλαδη που φουλαρα χθες και εδωσα 85€ τι ειμαι??
-
Άπλας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
πόσο δίκιο έχεις
Πω σου χρωστάμε κι άλλα λεφτά δηλαδή
-
πόσο δίκιο έχεις
με δικα σου λεφτα ή του μπαμπα?
-
πόσο δίκιο έχεις
φίλος του Πάγκαλου.
-
Τα μισα τα πληρωσαν δια της μεθοδου Carpooling οι συνταξιδιωτες και φιλοι και ενα μικρο μερος εγω απο την επιδοτηση των γονιων
-
Εχει γεμίσει ο τόπος νέα συνεργεία που τοποθετούν αποκλειστικά υγραέριο.
Στην περιοχή μου έχω δει 5 !!!
Και έχουμε ακόμα.... -
Τα μισα τα πληρωσαν δια της μεθοδου Carpooling οι συνταξιδιωτες και φιλοι και ενα μικρο μερος εγω απο την επιδοτηση των γονιωνΑυτές οι επιδοτήσεις βούλιαξαν τη χώρα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα μισα τα πληρωσαν δια της μεθοδου Carpooling οι συνταξιδιωτες και φιλοι και ενα μικρο μερος εγω απο την επιδοτηση των γονιων
Αυτές οι επιδοτήσεις βούλιαξαν τη χώρα...
-
Μην τον βλεπετε ετσι, συνδικαλιστης αγροτης ειναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και έχουμε ακόμα....Ασχετο αλλα τα αυτοκινητα που εχουν βαλει υγραεριο εχουν μια μικρη ταπα στο κατω μερος του προφυλακτηρα?
Γιατι αν ειναι ετσι τοτε εχω δει Mito και i20 με υγραεριο εδω πανω.. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μην τον βλεπετε ετσι, συνδικαλιστης αγροτης ειναιΕξ ων και γνωστός στην περιοχή του κάμπου .Κι έλεγα τι άνεση ήταν αυτή που τον χαιρέταγε ο θείος με το τρακτέρ
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και έχουμε ακόμα....Ασχετο αλλα τα αυτοκινητα που εχουν βαλει υγραεριο εχουν μια μικρη ταπα στο κατω μερος του προφυλακτηρα?
Γιατι αν ειναι ετσι τοτε εχω δει Mito και i20 με υγραεριο εδω πανω..Ναι, εμείς βάλαμε πρόσφατα στο ένα αυτοκίνητο της οικογένειας και η τάπα μπήκε στο κάτω αριστερό μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Σε άλλα αυτοκίνητα έχω δεί να ανοίγεται 2η τρύπα δίπλα στην τάπα βενζίνης. Είναι απ'ότι κατάλαβα ανάλογα με το που έχει τοποθετηθεί η δεξαμενη.
Πάντως από τότε που βάλαμε το υγραέριο, το άλλο αυτοκίνητο έχει κάνει περίπου 20 χλμ σε 3 μήνες λολ. Στην Πάτρα ένα βενζινάδικο μόνο έχει υγραέριο και έχει πάντα ουρά για να γεμίσεις. Κυρίως μεγάλα τζιπ (~2500κεκ) βλέπω στην αντλία... Κατά τ'άλλα, θα πληρώσουν οι 'έχοντες', ε φανταστικέ υπουργέ μου; χαχαχαχαχαχα
Βενζίνη ώρα μηδέν!