-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
όπως και να έχει πάλι ευκαιρία να τσιμπήσουν οι τιμές.
Ηδη πηραν ενα λεπτακι το μεσημερι απο 1,63 πηγε 1,64 στο πρατηριο που βαζω , κατσε να ξημερωσει
Ανεβαινουν οι τιμες δυιλιστηριου...
,
Λυσε μου μια απορια αν μπορεις και θες φυσικα (δεν ειρωνευομαι ) με την απεργια των εργαζομενων στα ΕΛ.ΠΕ θα αντιμετωπισουν προβλημα τα πρατηρια, μιας και ειναι καμποσες φιρμες που ειναι στον Βαρδινογιαννη (Μοτορ Οιλ) -
Φανταζομαι πως οχι...
Αν εφαρμοστουν οι απειλες απλα θα υπαρξει μια αναταραχη αλλα δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερα σοβαρο θεμα με την αγορα!
Αλλωστε με την ΜοτορΟιλ σε λειτουργεια το 50% της αγορας θα τροφοδοτειται κανονικα!Η βασικη παραμετρος στο ερωτημα σου ειναι η αντιδραση του κοσμου! Αν τρεξουν στα πρατηρια σαν παλαβοι λες και την επομενη θα κυρηχθει πολεμος τοτε ενδεχομενως η αναταραχη μπορει να γινει κριση! Θα φανει βεβαια...
-
Εγω που το αλλο Σαββατο πρεπει να κανω 750 χλμ οδικως (Κομοτηνη-Αθηνα) , να ψιλοπανικοβληθω?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω που το αλλο Σαββατο πρεπει να κανω 750 χλμ οδικως (Κομοτηνη-Αθηνα) , να ψιλοπανικοβληθω?Σου πουλαω Μπετζινα 300€ το λιτρο
@melos86 σε ευχαριστω
-
Εγω που το αλλο Σαββατο πρεπει να κανω 750 χλμ οδικως (Κομοτηνη-Αθηνα) , να ψιλοπανικοβληθω?Υποτίθεται πρέπει να ξέρεις τι αυτονομία έχεις. Οπότε φουλάρεις και ανάλογα παίρνεις 1-2 μπιτονάκια και κάνεις οικονομία μέχρι τότε, πάρε και κανένα λεωφορείο δηλαδή... Αν και εκεί μπορεί να μην υπάρξει καν πρόβλημα.
Και να μάθεις να οδηγάς οικονομικά, μέγιστη 120 με διατήρηση ταχύτητας σε στροφές και αποφυγή επιταχύνσεων. Αν ταξιδέψεις περίεργη ώρα που δεν έχει καθόλου κίνηση πχ νύχτα θα δεις εύκολα διαφορά στην οικονομία. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σου πουλαω Μπετζινα 300€ το λιτρο
μπα, νοικιαζεις jet με Ουκρανες αεροσυνοδους και δε σε ενδιαφερει καν τι ωρα θα φθασεις στο προορισμο σου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπα, νοικιαζεις jet με Ουκρανες αεροσυνοδους και δε σε ενδιαφερει καν τι ωρα θα φθασεις στο προορισμο σου
Νοικιαζω και Ουκρανες
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγω που το αλλο Σαββατο πρεπει να κανω 750 χλμ οδικως (Κομοτηνη-Αθηνα) , να ψιλοπανικοβληθω?
Υποτίθεται πρέπει να ξέρεις τι αυτονομία έχεις. Οπότε φουλάρεις και ανάλογα παίρνεις 1-2 μπιτονάκια και κάνεις οικονομία μέχρι τότε, πάρε και κανένα λεωφορείο δηλαδή... Αν και εκεί μπορεί να μην υπάρξει καν πρόβλημα.
Και να μάθεις να οδηγάς οικονομικά, μέγιστη 120 με διατήρηση ταχύτητας σε στροφές και αποφυγή επιταχύνσεων. Αν ταξιδέψεις περίεργη ώρα που δεν έχει καθόλου κίνηση πχ νύχτα θα δεις εύκολα διαφορά στην οικονομία.Να σου δωσω το δικο μου, να αρχισεις το ταξιδι και μετα απο λιγο να σου δειξει αυτονομια 1000+ χλμ;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υποτίθεται πρέπει να ξέρεις τι αυτονομία έχεις. Οπότε φουλάρεις και ανάλογα παίρνεις 1-2 μπιτονάκια και κάνεις οικονομία μέχρι τότε, πάρε και κανένα λεωφορείο δηλαδή... Αν και εκεί μπορεί να μην υπάρξει καν πρόβλημα.
Και να μάθεις να οδηγάς οικονομικά, μέγιστη 120 με διατήρηση ταχύτητας σε στροφές και αποφυγή επιταχύνσεων. Αν ταξιδέψεις περίεργη ώρα που δεν έχει καθόλου κίνηση πχ νύχτα θα δεις εύκολα διαφορά στην οικονομία.Κοιτα, εμενα με ενδιαφερει να βρω βενζινη στον Κορινο.. Αν βρω εκει δεν θα εχω κανενα θεμα μετα.. Εγω σημερα θα παω να γεμισω και μετα βλεπουμε μεσα στη βδομαδα τι θα γινει
Οταν γινω δικηγορος μπορει να με χρειαστεις, οποτε θα μου δωσεις τα μπιτονια τωρα και στο μελλον θα πατσισουμε
-
Και να μάθεις να οδηγάς οικονομικά, μέγιστη 120 με διατήρηση ταχύτητας σε στροφές και αποφυγή επιταχύνσεων. Αν ταξιδέψεις περίεργη ώρα που δεν έχει καθόλου κίνηση πχ νύχτα θα δεις εύκολα διαφορά στην οικονομία.Κοιτα, εμενα με ενδιαφερει να βρω βενζινη στον Κορινο.. Αν βρω εκει δεν θα εχω κανενα θεμα μετα.. Εγω σημερα θα παω να γεμισω και μετα βλεπουμε μεσα στη βδομαδα τι θα γινει
Οταν γινω δικηγορος μπορει να με χρειαστεις, οποτε θα μου δωσεις τα μπιτονια τωρα και στο μελλον θα πατσισουμε
Κανονισε να με βαλεις φυλακη απο λαθος, να δεις πως θα πατσισουμε
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Η βασικη παραμετρος στο ερωτημα σου ειναι η αντιδραση του κοσμου! Αν τρεξουν στα πρατηρια σαν παλαβοι λες και την επομενη θα κυρηχθει πολεμος τοτε ενδεχομενως η αναταραχη μπορει να γινει κριση! Θα φανει βεβαια...
Κοιτα, εμενα με ενδιαφερει να βρω βενζινη στον Κορινο.. Αν βρω εκει δεν θα εχω κανενα θεμα μετα.. Εγω σημερα θα παω να γεμισω και μετα βλεπουμε μεσα στη βδομαδα τι θα γινει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοιτα, εμενα με ενδιαφερει να βρω βενζινη στον Κορινο.. Αν βρω εκει δεν θα εχω κανενα θεμα μετα.. Εγω σημερα θα παω να γεμισω και μετα βλεπουμε μεσα στη βδομαδα τι θα γινει
Τι να κανω ρε!! Θελω να κατεβω Αθηνα!!!
-
ΒΕΝΖΙΝΗ...... Τ Ε Λ Ο Σ
Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!
θέλετε να κατεβούν οι τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.
Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική.
Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία σ' εμάς παρά σ' αυτές.
Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια.
Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο).
Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε.
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.
Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.
Ιδού μια πρόταση:**ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).**Ξεκινάμε από τα μεγάλα ψάρια της πετρελαϊκής αγοράς. Αν τα φοβίσουμε, τα μικρότερα θα ακολουθήσουν τρέχοντας.
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Τα έξοδά τους τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.
Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.
Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ.
Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.
Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.
Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους ιδίως σε όσους φίλους - γνωστούς έχετε σε άλλες χώρες. Καιρός να ενωθούμε. Αρκετά κάνουν όλοι τους σε βάρος μας. Τώρα έχουμε όπλο συννενόησης το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ! -
-
-
-
1+ ευρω δινουμε στο λιτρο για φορους, ποιες εταιρειες ; Μη πας μακρυα..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
1+ ευρω δινουμε στο λιτρο για φορους, ποιες εταιρειες ; Μη πας μακρυα..Δεν διαφωνώ αλλά παρακολούθησε και την τιμή του βαρελιού του πετρελαίου τα τελευταία 2,5 χρόνια.
δες και αυτό:Σύμφωνα με έρευνα του ΕΛΚΕΚΑ για τις πρώτες 15 ημέρες του 2011 η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση στην τιμή της βενζίνης μετά την Ολλανδία:
Πιο συγκεκριμένα, στην παρακάτω λίστα φαίνονται οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης ανά λίτρο σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. Την ακριβότερη βενζίνη πληρώνουν στην Ολλανδία με την μέση τιμή της αμόλυβδης να κυμαίνεται στα 1.62ευρώ ανά λίτρο, την δεύτερη πιο ακριβή βενζίνη πληρώνουμε στην Ελλάδα με την μέση τιμή να κυμαίνεται στα 1,57ευρώ ανά λίτρο, ενώ αντίθετα την πιο φθηνή βενζίνη απολαμβάνουν στην Βουλγαρία με την μέση τιμή να κυμαίνεται στα ευρώ ανά λίτρο.
Στην συνέχεια οι τιμές αμόλυβδης ανά λίτρο σε 26 χώρες της Ευρώπης:
Αυστρία 1.26, Βέλγιο 1.46, Βουλγαρία 1.13, Δημοκρατία της Τσεχίας 1.29, Δανία 1.55, Εσθονία 1.17, Φινλανδία 1.48, Γαλλία 1.48, Αγγλία 1.47, Γερμανία 1.47, Ελλάδα 1.57, Ουγγαρία 1.30, Ιρλανδία 1.24, Ιταλία 1.42, Λετονία 1.14, Λιθουανία 1.25, Λουξεμβούργο 1.21, Μάλτα 1.27, Ολλανδία 1.62, Βόρεια Ιρλανδία 1.44, Πολωνία 1.19, Πορτογαλία 1.41, Σλοβακία 1.25, Σλοβενία 1.26, Ισπανία 1.23, Σουηδία 1.47 -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
1+ ευρω δινουμε στο λιτρο για φορους, ποιες εταιρειες ; Μη πας μακρυα..Συμφωνώ. Αυτές οι π@π@ριες θεωρώ ότι είναι πλήρως κατευθυνόμενες από διάφορα κέντρα είτε ανταγωνιστών είτε κέντρων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν από το πρόβλημα. Και το πρόβλημα είναι οι φόροι. Δε νοείται εν μέσω κρίσης και τη στιγμή που όλοι μιλάνε για έξοδο από αυτή μέσω της ανάπτυξης να αυξάνεται ο πιο καραμπινάτος (μετά το ΦΠΑ) έμμεσος φόρος που είναι ο φόρος της βενζίνης η τιμή της οποίας επηρεάζει απολύτως ευθέως όλα τα προιόντα και τις παροχές υπηρεσιών.
Κανονικά η καμπάνια έπρεπε να λέει όχι μην αγοράζετε βενζίνη αλλά μην πληρώνετε φόρους, μην καταθέτετε φορολογική δήλωση κλπ. -
Αυτό είναι ένα βλακωδέστατο chain mail, κυκλοφορεί σε έκδοση με διάφορες εταιρίες.
Βενζίνη ώρα μηδέν!