-
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω...
Αντί το ΚΕΔΑΚ να πάει με το φορτηγάκι και να πατήσει ο βενζινάς το τηλεκοντρόλ και οι αντλίες να δουλεύουν κανονικά, να πάρει ένα κανονικό αυτοκίνητο, να αλλάξει το μηχανισμό πλήρωσης ώστε το καύσιμο να οδηγείται σε ένα μεγάλο βαθμονομημένο δοχείο και να πηγαίνει να λέει 'βάλε μου 20 λτ' και να βλέπει τι έβαλε στ αλήθεια. -
Αν μπορεί να το δει κανείς από τη webtv του ΣΚΑΙ (σε εμένα δεν παίζει ). Το θέμα είναι εξώφυλλο/πρωτοσέλιδο στη έντυπη έκδοση της σημερινής Ελευθεροτυπίας.
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ (Πρώτη Γραμμή με τον Οικονόμου), ο δημοσιαγράφος ανέφερε 50 πρατήρια σε δείγμα νομίζω 1000.
Το έχει τώρα θέμα το MEGA.
-
50 ευρω οτι μεσα στο 2011 θα αγγιξει το 1.80 η βενζινη!
-
nass Κατάλαβα τι λες αλλά γιατί να το κάνουν αυτό; Αφού μπορούν επι τόπου να δουν τους μηχανισμούς. Δεν εξαφανίζονται δια μαγείας εκτός και αν πέσει σύρμα. Αλλά το ίδιο θα γίνει και στο τρόπο σου.
-
Δεν είναι τόσο απλό το να δεις τους μηχανισμούς, μπορεί να είναι καμουφλαρισμένοι ή και σε τελείως άλλο σημείο. Ενώ αν πάει πρώτα το συνεργείο ελέγχου και διαπιστώσει ότι κλέβει μετά πάει και τον ξεφτυλίζει με την ησυχία του.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν μπορεί να το δει κανείς από τη webtv του ΣΚΑΙ (σε εμένα δεν παίζει ). Το θέμα είναι εξώφυλλο/πρωτοσέλιδο στη έντυπη έκδοση της σημερινής Ελευθεροτυπίας.Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ (Πρώτη Γραμμή με τον Οικονόμου), ο δημοσιαγράφος ανέφερε 50 πρατήρια σε δείγμα νομίζω 1000.
http://www.skai.gr/news/finance/article/159307/kerdoskopia-sta-kausima-kataggelloun-oi-pratiriouhoi/
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&catid=3&show=10297
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν μπορεί να το δει κανείς από τη webtv του ΣΚΑΙ (σε εμένα δεν παίζει ). Το θέμα είναι εξώφυλλο/πρωτοσέλιδο στη έντυπη έκδοση της σημερινής Ελευθεροτυπίας.
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ (Πρώτη Γραμμή με τον Οικονόμου), ο δημοσιαγράφος ανέφερε 50 πρατήρια σε δείγμα νομίζω 1000.
http://www.skai.gr/news/finance/article/159307/kerdoskopia-sta-kausima-kataggelloun-oi-pratiriouhoi/
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&catid=3&show=10297
'Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο προβλέπει γι΄αυτές τις περιπτώσεις από αναστολή της άδειας μέχρι και αφαίρεσή της.'
Δηλαδή μέχρι τώρα τι γινόταν?! 'Μας πληρώνεις ένα πρόστιμο, και συνεχίζει κανονικά το μαγαζί... Κι εμείς χαρούμενοι που βγάλαμε παραδάκι, κι εσύ που δε σε κλείσαμε'....??
-
Μέχρι τώρα επιβαλλόταν πρόστιμο (άγνωστο εαν πληρωνόταν κιόλας) και το 2% επί του τζίρου. Δηλαδή πλήρωσε μας το πρόστιμο κ συνεχίζεις να λειτουργείς κι εμείς συνεταιράκια πλέον με ποσοστό στις όποιες κλεψιές κάνεις ή δε κάνεις
-
Σήμερα κίνησα ξανά το αυτοκίνητο λόγω δουλειάς.
Χρειάστηκε να βάλω βενζίνη και με 30 ευρώ πήγε λίγο πάνω από τη μέσηΚαλά ρε παιδιά όσοι μετακινείστε καθημερινά με αυτοκίνητο πώς την παλεύετε? Πόσα βγάζετε?
Περιττό να πω ότι σε όλη την πόλη γινόταν το Ε Λ Α Ν Α Δ Ε Ι Σ
Καλό μου μηχανάκι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nass Κατάλαβα τι λες αλλά γιατί να το κάνουν αυτό; Αφού μπορούν επι τόπου να δουν τους μηχανισμούς. Δεν εξαφανίζονται δια μαγείας εκτός και αν πέσει σύρμα. Αλλά το ίδιο θα γίνει και στο τρόπο σου.Ολα πλεον ειναι ηλεκτρονικα! Δεν υπαρχει καμια παρεμβαση στο hardware των αντλιων, μονο στο software... Δεν υπαρχει τιποτα διαφορετικα εμφανισιακα!
Και εδω ειναι η αδυναμια του κρατους να τους εντοπισει! Πλεον δεν χρειαζονται ουτε τηλεχειρισμο... Ειναι προγραμματισμενα εξαρχης να δινουν μια φορα την κανονικη ποσοτητα και την επομενη να δινουν μειωμενη ποσοστητα (γιατι για να σε πιασουν με πειραγμενες αντλιες τα ΚΕΔΑΚ χρειαζονται ΔΥΟ λανθασμενα συνεχομενα δειγματα)!Ενημερωτικα ΣΗΜΕΡΑ τα δυιλιστηρια πουλουσαν την αμολυβδη βενζινη ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ πετρελαιοειδων προς 1,474ευρω/λιτρο και αν υπολογισουμε και το μεταφορικο κοστος (0,01ευρω/λιτρο) αν καποιος πρατηριουχος ειχε την δυνατοτητα (που δεν την εχει αλλα λεμε...) να αγορασει απευθειας απο τα δυιλιστηρια θα αγοραζε το καυσιμο προς 1,484ευρω/ λιτρο)!
Σε αυτο υπολογιστε και το κερδος της εταιριας... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Και εδω ειναι η αδυναμια του κρατους να τους εντοπισει! Πλεον δεν χρειαζονται ουτε τηλεχειρισμο... Ειναι προγραμματισμενα εξαρχης να δινουν μια φορα την κανονικη ποσοτητα και την επομενη να δινουν μειωμενη ποσοστητα (γιατι για να σε πιασουν με πειραγμενες αντλιες τα ΚΕΔΑΚ χρειαζονται ΔΥΟ λανθασμενα συνεχομενα δειγματα)!
Αρα είναι νόμιμοι, ενώ κλέβουν αν κατάλαβα καλά!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
nass Κατάλαβα τι λες αλλά γιατί να το κάνουν αυτό; Αφού μπορούν επι τόπου να δουν τους μηχανισμούς. Δεν εξαφανίζονται δια μαγείας εκτός και αν πέσει σύρμα. Αλλά το ίδιο θα γίνει και στο τρόπο σου.
Ολα πλεον ειναι ηλεκτρονικα! Δεν υπαρχει καμια παρεμβαση στο hardware των αντλιων, μονο στο software... Δεν υπαρχει τιποτα διαφορετικα εμφανισιακα!
Και εδω ειναι η αδυναμια του κρατους να τους εντοπισει! Πλεον δεν χρειαζονται ουτε τηλεχειρισμο... Ειναι προγραμματισμενα εξαρχης να δινουν μια φορα την κανονικη ποσοτητα και την επομενη να δινουν μειωμενη ποσοστητα (γιατι για να σε πιασουν με πειραγμενες αντλιες τα ΚΕΔΑΚ χρειαζονται ΔΥΟ λανθασμενα συνεχομενα δειγματα)!Ενημερωτικα ΣΗΜΕΡΑ τα δυιλιστηρια πουλουσαν την αμολυβδη βενζινη ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ πετρελαιοειδων προς 1,474ευρω/λιτρο και αν υπολογισουμε και το μεταφορικο κοστος (0,01ευρω/λιτρο) αν καποιος πρατηριουχος ειχε την δυνατοτητα (που δεν την εχει αλλα λεμε...) να αγορασει απευθειας απο τα δυιλιστηρια θα αγοραζε το καυσιμο προς 1,484ευρω/ λιτρο)!
Σε αυτο υπολογιστε και το κερδος της εταιριας...ο υφυπουργός ανάπτυξης πάντως στην συνέντευξη τύπου κρατούσε ολόκληρη motherboard και την επεδείκνυε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολα πλεον ειναι ηλεκτρονικα! Δεν υπαρχει καμια παρεμβαση στο hardware των αντλιων, μονο στο software... Δεν υπαρχει τιποτα διαφορετικα εμφανισιακα!
Σε αυτο υπολογιστε και το κερδος της εταιριας...ο υφυπουργός ανάπτυξης πάντως στην συνέντευξη τύπου κρατούσε ολόκληρη motherboard και την επεδείκνυε
+1
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και εδω ειναι η αδυναμια του κρατους να τους εντοπισει! Πλεον δεν χρειαζονται ουτε τηλεχειρισμο... Ειναι προγραμματισμενα εξαρχης να δινουν μια φορα την κανονικη ποσοτητα και την επομενη να δινουν μειωμενη ποσοστητα (γιατι για να σε πιασουν με πειραγμενες αντλιες τα ΚΕΔΑΚ χρειαζονται ΔΥΟ λανθασμενα συνεχομενα δειγματα)!
Άλλο το είμαι νόμιμος, άλλο το κλέβω, άλλο το με πιάνουν. Στρατό δεν πήγες εσύ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο υφυπουργός ανάπτυξης πάντως στην συνέντευξη τύπου κρατούσε ολόκληρη motherboard και την επεδείκνυεΓια αυτο και δεν προκειται να κανουν κατι αποτελεσματικο... Γιατι μια ζωη ειναι 10χρονια πισω!
Οι πλακετες που εδειχνε ο υπουργος ειναι τεχνολογια 10ετιας! Αλλα ετσι θα δειξουν στον κοσμο που δεν γνωριζει οτι καταπολεμουν το λαθρεμποριο και τους απατεωνες... Το κακο ειναι ομως οτι οι απατεωνες γελανε! Αυτα ειναι τα τελευταια που καταφεραν να πιασουν και τα επιδεικνυουν λες και εκαναν κανενα κατορθωμα! Τωρα πλεον ολα γινονται με λαπτοπς και software...
Κοντος ψαλμος αλληλουια... Θα δουμε τι θα γινει! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άλλο το είμαι νόμιμος, άλλο το κλέβω, άλλο το με πιάνουν. Στρατό δεν πήγες εσύ;
Πόσα να προλάβω να μάθω σε 9 μήνες!
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Και τι πρέπει να κάνουμε? Να πηγαίνουμε με το 10λιτρο μπιτονάκι ανά χείρας?Όχι να ξεκινήσουμε νέο κίνημα, το ΒΕΝΖΙΝΗ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Σχετικά με το παραπάνω:
Αν πάω με ένα μπετόνι γνωστού όγκου (ογκομετρημένο) π.χ. 5 λίτρων και ζητήσω από τον πρατηριούχο να μου το γεμίσει, θα δεχτεί ή θα αρχίσει τις διακιολογίες ότι 'απαγορεύεται η μεταφορά καυσίμων με το αυτοκίνητο';Εγώ πάντως που για το καρτ πάω με 10λτ μπιτόνι, το πρατήριό μου δε φαίνεται να κλέβει. Βάζει τη σωστή ποσότητα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως που για το καρτ πάω με 10λτ μπιτόνι, το πρατήριό μου δε φαίνεται να κλέβει. Βάζει τη σωστή ποσότητα.Πόση είναι αυτή;; 10 λίτρα, 10,2, 10,3, 10,5.... κάπου εκεί ανάλογα με το πόσο στο ξεχειλίσει. Η διαφορά θα είναι 2-3%. Για σένα μπορεί να μην είναι πολύ αλλά το 2-3% στο 1,5 ευρώ είναι όσο όλο το κέρδος που έχει.... Άρα περίπου διπλασιάζει το κέρδος του, 100% επάνω με φαινομενικά τόσο λίγο κλέψιμο. Χρειάζεται αρκετή ακρίβεια αν μετράς μόνο 10 λίτρα για να μπορέσεις να είσαι σχετικά σίγουρος για το αν σε κλέβει. Ίσως αξίζει να βαθμονομήσεις το μπιτόνι σου βάζοντας καλά μετρημένα 10 λίτρα (πχ με βαθμονομημένη κανάτα κουζίνας). Και να του κολλήσεις κι ένα αλφάδι.
-
Βενζίνη ώρα μηδέν!