-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
εγω τα blocks 014-015 elegsa! εχει ενα count που μετραει missfires! αστοχια υλικου δεν πεζει!! αφου εχω λιγα χιλιομετρα! 15500...και στα 10000 ειχα κανει το πρωτο σερβις! αν ηταν θα εβγαζε fault code!!..θα ειχε καταγραψει σφαλμα ο εγγεφαλος για την μηχανη!...κ η βλακεια μου ειναι οτι τιν προηγούμενη βδομαδα το ειχα τσιτοσει λιγακι! πηγενα με 5000+ στρ/λεπτο
τι αλλο θα έπρεπε να κανω ελεγχο μεσώ διαγνωστικου!?(αυτο για το ανανσ που το βλεπω?)
μην εμπιστεύεσαι 100% τον εγκέφαλο. Εγώ είχα θέμα με ένα από τα 4 μπουζί.Για κάποιο λόγο έδινε μειωμένο σπινθήρα οπότε σε πατήματα διαρκείας κάποια στιγμή μετρούσες missfires το ένα πίσω από το άλλο. και είχα μόλις 20.000km (με διάρκεια ζωής τα 60.000km σύμφωνα με audi και να σημειώσω ότι τότε δεν φορούσα πρόγραμμα).
Άλλαξα και τα 4 για να είμαι σίγουρος και το πράμα έστρωσε.
Και εννοείται ότι καταγεγραμμένο σφάλμα δεν είδα'Ρίξε' έναν έλεγχο στο block 020 (μετράει τις διορθώσεις σε κάθε κύλινδρο) και (για να ξέρεις τι θα δεις) γράφει σε κάθε 'κουτάκι' μέτρησης από πάνω αυτό: ' **°KW **'.Αν μπορούσες να κάνεις και λογκάρισμα (log) θα ήταν το ιδανικό.
edit: αν έχει και επιλογή 'turbo!' (παίρνει περισσότερα δείγματα το δευτερόλεπτο- στο Α3 έχει ), πάτα το.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δωρεάν βολτούλα στα Σκόπια το σ/κ, 1.15€/λίτρο για 98άρα κέρδος τουλάχιστον 20-25 Ευρώ στα 50 λίτρα που έβαλα. Αμα το συνδιάσεις και με αγορά τσιγάρων/ποτών στα duty free αξίζει μια φορά το μήνα
ΑΝ υπολογίσεις τα 180+χλμ πήγαινε έλα, τότε μεγάλο μέρος του κέρδους εξανεμίζεται. Οπότε μόνο για βενζίνη δεν αξίζει.
Μα εννοείται οτι δε πας για τη βενζίνη, απλά με τη διαφορά τιμής η βόλτα μου βγήκε δωρεάν (~20Ευρω κέρδισα ~15Ευρώ 'έκαψα').
-
Τι ηταν και αυτο σημερα?? Πηγα να βαλω βενζινη και εφτασε αισιως το 1,55 ενω χθες ηταν στο 1,51 Πηγα να βαλω σημερα και μολις μπηκα στο βενζιναδικο μου κοπηκαν τα φτερα. Δλδ απο Γεναρη που θα μπει κιαλλος φορος θα βαζω με 1,70 την απλη?? Αισθανομαι σα να με βιασαν
-
Εδω και 10 ημερες η τιμη πωλησης των δυιλιστηριων ανεβαινει καθημερινα... Και το ασχημο ειναι οτι δεν προβλεπεται καποια βελτιωση! Ο λογος ειναι η κατρακυλα του ευρω εναντι του δολλαριου με τα προσφατα θεματακια που αντιμετωπιζουν Ελλαδα, Ιρλανδια, Πορτογαλια και Ισπανια!
Τα πραγματα προβλεπονται δυσκολα... -
Αυτο ηθελα να γραψω, τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω παρατηρησει αυξηση 5 τουλαχιστον λεπτων κ μαλιστα σε ολα τα πρατηρια!! Ετσι εξηγειται λοιπον...
-
η αιτια ειναι αυτη: http://www.naftemporiki.gr/markets/quot ... -&ctime=1M
συντομα και στο 1,70
-
Kαι στα 2,00 να πάει ζίγκα θα είναι οι δρόμοι. Όπως τώρα που κατέβηκα γραφείο και όλη η Όλγας, Β.Γεωργίου, Τσιμισκή ήταν γεμάτη , κυριακάτικα, εργάσιμη ώρα ---> καφεδάκι
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εδω και 10 ημερες η τιμη πωλησης των δυιλιστηριων ανεβαινει καθημερινα... Και το ασχημο ειναι οτι δεν προβλεπεται καποια βελτιωση! Ο λογος ειναι η κατρακυλα του ευρω εναντι του δολλαριου με τα προσφατα θεματακια που αντιμετωπιζουν Ελλαδα, Ιρλανδια, Πορτογαλια και Ισπανια!
Τα πραγματα προβλεπονται δυσκολα...Παλιά όταν έπεφτε το δολάριο και ανέβαινε το ευρώ, μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα πραγματα προβλεπονται δυσκολα...Παλιά όταν έπεφτε το δολάριο και ανέβαινε το ευρώ, μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.
αυτο λες εσυ ή οτι η ...κατρακυλα ειναι απο το 1,40 στο 1,34?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Kαι στα 2,00 να πάει ζίγκα θα είναι οι δρόμοι. Όπως τώρα που κατέβηκα γραφείο και όλη η Όλγας, Β.Γεωργίου, Τσιμισκή ήταν γεμάτη , κυριακάτικα, εργάσιμη ώρα ---> καφεδάκιΔεν έχεις άδικο. Πάω γυμναστήριο με το ποδήλατο και είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιώ ποδήλατο. Τόσο μοναδικός που πλέον έχω γίνει γραφικός και δακτυλοδεικτούμενος.
Όλοι με αυτοκίνητο ή μηχανές. Ελάχιστοι με τα πόδια.
Το περίεργο είναι ότι πολλοί χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο, όταν το σπίτι τους είναι στα 5 και 10 λεπτά με τα πόδια από το γυμναστήριο.
Και δεν μιλάμε για μικρά αυτοκινητάκια. Μιλάμε για SUV και πανάκριβα αυτοκίνητα. Φυσικά παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμια, πάνω σε παρτέρια κλπ...κλπ... -
Έβαλα 10 € βενζίνη σε ένα από τα φθηνότερα πρατήρια προ ολίγου και μπήκαν στο ντεπόζιτο μόλις 6,5 lt.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Έβαλα 10 € βενζίνη σε ένα από τα φθηνότερα πρατήρια προ ολίγου και μπήκαν στο ντεπόζιτο μόλις 6,5 lt.
σε τι αυτοκινητο?
Και σε κουβά να τα εβαζε, τι διαφορά θα είχε?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
σε τι αυτοκινητο?
Στο μηχανάκι έβαλα, γιατί αυτοκίνητο έχω το 106 το rallye, δεν το κινώ και πολύ πλέον. Αλλά και στο μηχανάκι πριν λίγο καιρό με 10 € σχεδόν γέμιζε, τώρα λίγο πάνω από τη μέση.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Έβαλα 10 € βενζίνη σε ένα από τα φθηνότερα πρατήρια προ ολίγου και μπήκαν στο ντεπόζιτο μόλις 6,5 lt.ηταν τοσο μεγαλος ο λεκές?
-
-
Οντως τις τελευταιες 3 μερες εχει ανεβει πολυ η τιμη...
Μεχρι και 1,63 ειδα!!! -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
σε τι αυτοκινητο?
Στο μηχανάκι έβαλα, γιατί αυτοκίνητο έχω το 106 το rallye, δεν το κινώ και πολύ πλέον. Αλλά και στο μηχανάκι πριν λίγο καιρό με 10 € σχεδόν γέμιζε, τώρα λίγο πάνω από τη μέση.
τι να πούμε και εμείς που παίρνει 22 λίτρα το μηχανάκι. παλιά του έλεγα γέμισε το. τώρα μου λέει -να το γεμίσω? και με τρόμο στα μάτια του λέω -όχι όχι 20 ευρώ βάλε.
τα ποδηλατάκια μου όμως είναι ετοιμοπόλεμαΥΓ θυμάμαι τη γιαγιά μου που έλεγε 'δεν ζήσατε κατοχή εσείς'
τυπικά όχι, θα απαντούσα τώρα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι να πούμε και εμείς που παίρνει 22 λίτρα το μηχανάκι. παλιά του έλεγα γέμισε το. τώρα μου λέει -να το γεμίσω? και με τρόμο στα μάτια του λέω -όχι όχι 20 ευρώ βάλε.
τα ποδηλατάκια μου όμως είναι ετοιμοπόλεμαΥΓ θυμάμαι τη γιαγιά μου που έλεγε 'δεν ζήσατε κατοχή εσείς'
τυπικά όχι, θα απαντούσα τώρα.Τον ίδιο διάλογο έχω κι εγώ και πιστεύω πολλοί από εμάς. Από το Μάιο που το πήρα το γέμιζα (12 λίτρα) με ~13 €. Μέσα σε μισό χρόνο το γέμισμα έφτασε στα ~20 €.
Δεν ξέρω μήπως τη ζήσουμε και τυπικά την κατοχή, για εκεί το πάνε αυτοί -
Εβαλα πριν 10 μέρες με 1,59 και τώρα έχει 1,65 και σε 10 μέρες που θα ξαναβάλω ένας Θεός ξέρει πόσο θα έχει!!!!!
-
Οι 1600ριδες εχουν λεφτα για βενζινες 5 πανω 5 κατω εκει να υπολογιζεται
Βενζίνη ώρα μηδέν!