-
elvet
Γιατί βάζεις από Shell ? Ρίξτους ένα Χ και τέλος όπως κάνουμε όλοι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
elvetΓιατί βάζεις από Shell ? Ρίξτους ένα Χ και τέλος όπως κάνουμε όλοι.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά λόγω πολλών χιλιομέτρων πηγαίνω πολύ τακτικά σε βενζινάδικα, οπότε μπορεί να χρειαστεί μία φορά το χρόνο λόγω αργίας, Κυριακής γιορτής και σχόλης να πάω και σε Shell. Οι εμπειρίες που αναφέρω ήταν 3-4 σε δύο χρόνια.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Σε αυτό το Shell στη Λαμπράκη (Α.Τουμπα) ηταν που μου το ειχαν κάνει κ σε μενα στο σκούτερ παλιά με την vpower κ δεν ξαναπάτησα βέβαια!Ευτυχώς εχω αλλο σταθερό πρατήριο στη γειτονιά που οσες φόρες πήγα ούτε απατεωνιές ούτε τίποτα απλά βοηθάνε να βάλουνε ολοι οσο πιο γρήγορα γίνεται κ τιμη ένταξη! (+ φέρνουνε απόδειξη χωρίς να ζητήσεις)
Για diesel προτιμώ το Αegean στη στροφή Τριανδρίας
-
Εκει έβαζα κ εγω αλλα μου την έσπασε μια φορα γιατι περίμενα κ έβαλε πρώτα σε άλλον που ήρθε αρκετα μετα απο μένα!
Τωρα βαζω σταθερά στο Ελιν δηπλα απο την θυρα4!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/shell_23.htmlΕγώ πάντως, βάζω εδώ και 4-5 χρόνια από τη Shell στη γειτονιά μου και δεν μου το έκαναν ποτέ. Μου πρότειναν αρκετές φορές να βάλω v-power, racing, αλλά ποτέ δεν μου έβαλαν κάτι άλλο από αυτό που ζήτησα εγώ.
Σε γνωστό (εδώ μέσα) του το έκαναν και λίγο μετά το σχετικό e-mail που έστειλε στη Shell τον πήραν τηλέφωνο και μετά τον πήραν ΚΑΙ από το πρατήριο να ζητήσουν συγνώμη. Γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο επί τόπου αν σας το κάνουν; Είναι πολύ απλό...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο επί τόπου αν σας το κάνουν; Είναι πολύ απλό...Σωστό με την προϋπόθεση ότι νοιαζόμαστε στο παραμικρό για το καλό της εταιρίας ώστε να μας κρατήσει πελάτες. Αν δεν νοιαζόμαστε, το πιο απλό είναι να μην ξαναβάλουμε. Εγώ έτσι έκανα. Τους είπα τον προ-προηγούμενο χειμώνα: Γεμίστε το με απλή. Μου το γέμισαν με V-Power. Και δεν είναι τα λεφτά. Είναι η κουτοπονηριά που με ενόχλησε.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο επί τόπου αν σας το κάνουν; Είναι πολύ απλό...
Σωστό με την προϋπόθεση ότι νοιαζόμαστε στο παραμικρό για το καλό της εταιρίας ώστε να μας κρατήσει πελάτες. Αν δεν νοιαζόμαστε, το πιο απλό είναι να μην ξαναβάλουμε. Εγώ έτσι έκανα. Τους είπα τον προ-προηγούμενο χειμώνα: Γεμίστε το με απλή. Μου το γέμισαν με V-Power. Και δεν είναι τα λεφτά. Είναι η κουτοπονηριά που με ενόχλησε.
Βασικά εγώ θα το έκανα για να ακούσει κάποιος μία κατσάδα που θα τον πειράξει (από έναν ανώτερό του) . Είμαι κατά βάθος εκδικητικός τύπος... Ίσως έτσι όμως τη γλιτώσει κανένας άλλος...
Φυσικά και αν μου το έκαναν θα το σκεφτόμουν πολύ να ξαναέβαζα Shell, ανεξάρτητα με την αντίδραση της εταιρείας...
-
Τώρα που το σκέφτομαι αυτό που είπα είναι λάθος. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το καλό μιας εταιρίας. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί. Δεν είναι καλό να φεύγουν έτσι πελάτες. Αλλά από την άλλη αν σου σπάνε τα νεύρα...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
...Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το καλό μιας εταιρίας. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί. Δεν είναι καλό να φεύγουν έτσι πελάτες. Αλλά από την άλλη αν σου σπάνε τα νεύρα...Είναι υποχρέωση κάθε εταιρείας που θέλει να προοδεύσει να φροντίζει για τους πελάτες της γιατί από αυτούς περιμένει να επιζήσει. Φυσικά οφείλει να γίνει όσο μπορεί πιο ελκυστική. Αυτό θα το πετύχει αν προσφέρει καλό προϊόν και υπηρεσίες σε καλές τιμές. Αυτή επιλέγει και τους συνεργάτες της, τους εκπαιδεύει και οφείλει να ελέγχει ότι διατηρούν ένα επίπεδο που αρμόζει και που έχουν συμφωνήσει.
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιλέγει ό,τι κρίνει αυτός καλύτερο για τον εαυτό του και φυσικά να κατακρίνει κάθε τί που τον ενοχλεί όπως και να δημοσιοποιεί κάθε προσπάθεια εξαπάτησης. Σκέφτεται λοιπόν το καλό της εταιρείας αλλά αυτής που αξίζει... γιατί καλύτερα να πάει καλά η εταιρεία που φροντίζει να έχει ευχαριστημένο και τίμιο προσωπικό παρά η άλλη... Έτσι η κακιά θα κλείσει και οι εργαζόμενοί της θα μπορέσουν να πάνε να δουλέψουν στην καλή όπου δεν θα χρειάζεται να κλέβουν τον πελάτη! Ή αν είναι απλά κακοί υπάλληλοι και κλέφτες να πάνε σπίτι τους γιατί μπορεί αυτοί να φταίνε για το κακό της εταιρείας στην οποία δουλεύουν τόσοι άνθρωποι κλπ κλπ... Εν τέλει αν η ίδια η εταιρεία που σκέφτεται το καλό της επιλέγει αυτούς τους συνεργάτες γιατί να θέλουμε το καλό της εταιρείας αυτής... -
αυριο η V-power 100 δινεται 10 λεπτα φτηνοτερη.
επειδη δεν εχω ασχοληθει με τις τιμες της 100αρας (στο σκουτερ βαζω ΕΤΕΚΑ με 1,54 ) συμφερει σε σχεση με τις αλλες 100σταρες;
σε σχεση με την απλη δε το συζηταω
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το καλό μιας εταιρίας. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί. Δεν είναι καλό να φεύγουν έτσι πελάτες. Αλλά από την άλλη αν σου σπάνε τα νεύρα...
Είναι υποχρέωση κάθε εταιρείας που θέλει να προοδεύσει να φροντίζει για τους πελάτες της γιατί από αυτούς περιμένει να επιζήσει. Φυσικά οφείλει να γίνει όσο μπορεί πιο ελκυστική. Αυτό θα το πετύχει αν προσφέρει καλό προϊόν και υπηρεσίες σε καλές τιμές. Αυτή επιλέγει και τους συνεργάτες της, τους εκπαιδεύει και οφείλει να ελέγχει ότι διατηρούν ένα επίπεδο που αρμόζει και που έχουν συμφωνήσει.
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιλέγει ό,τι κρίνει αυτός καλύτερο για τον εαυτό του και φυσικά να κατακρίνει κάθε τί που τον ενοχλεί όπως και να δημοσιοποιεί κάθε προσπάθεια εξαπάτησης. Σκέφτεται λοιπόν το καλό της εταιρείας αλλά αυτής που αξίζει... γιατί καλύτερα να πάει καλά η εταιρεία που φροντίζει να έχει ευχαριστημένο και τίμιο προσωπικό παρά η άλλη... Έτσι η κακιά θα κλείσει και οι εργαζόμενοί της θα μπορέσουν να πάνε να δουλέψουν στην καλή όπου δεν θα χρειάζεται να κλέβουν τον πελάτη! Ή αν είναι απλά κακοί υπάλληλοι και κλέφτες να πάνε σπίτι τους γιατί μπορεί αυτοί να φταίνε για το κακό της εταιρείας στην οποία δουλεύουν τόσοι άνθρωποι κλπ κλπ... Εν τέλει αν η ίδια η εταιρεία που σκέφτεται το καλό της επιλέγει αυτούς τους συνεργάτες γιατί να θέλουμε το καλό της εταιρείας αυτής...Όλα αυτά είναι σωστά. Άλλωστε εγώ τους 'τιμωρώ' με τον χειρότερο τρόπο αφού έχω να βάλω shell από τότε. Ωστόσο γνωρίζω ότι αυτή η προωθητική πρακτική έχει σχεδιαστεί εκτός Ελλάδος (και μάλιστα έξω δεν την εφάρμοζαν μόνο στη shell --τώρα πλέον έχουν πάψει απ' όσο ξέρω). Πρόκειται για την μόνιμη επωδό της κάθε in vitro σχεδίασης. Εν τέλει δεν μπορείς να διακρίνεις τα θύματα απ' τους θύτες.
-
ΟΚ είναι γραμμή από τα κεντρικά. Γιατί τότε δεν καταργούν εντελώς την απλή-απλή και να αφήσουν την απλή-vpower ; οεο ;
Ετσι όπως το πάνε τώρα μόνο πελάτες χάνουν. Καλά και με την άνω τακτική πάλι θα χάσουν όταν την πουλάνε 10-15 λεπτά πάνω από τους άλλους την 95αρα μην ξεχνιόμαστε.Τώρα που εξαγοράσθηκαν για να δούμε πώς θα το πάνε το ποίημα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ είναι γραμμή από τα κεντρικά. Γιατί τότε δεν καταργούν εντελώς την απλή-απλή και να αφήσουν την απλή-vpower ; οεο ;Αμ το άλλο; Που όλως τυχαίως όταν οι περιστάσεις είναι κατάλληλες λένε 'απλή μας τελείωσε μόνο Vpower'.
-
Τέτοιες πουστιες η shell??
επειδή βάζω σταθερά Απο ένα βενζινάδικο Aegean δεν εχω επαφές με τους shellαδες...
Θς πάω Απο περιεργια σε κάποια φθηνό να δω τι θα μου πουν... -
με τις μαλακιες τους ομως τελικα θα φυγουν απο την ελλαδα.. και δεν τους φταιει κανεις για αυτο..
με τετοια ηλιθια κολπα δεν κερδιζουν πελατες.. οκ ημαστε ηλιθιοι σα χωρα, αλλα οχι τοσο ηλιθιοι σαν αλλους δυτικους
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αυριο η V-power 100 δινεται 10 λεπτα φτηνοτερη.Πώς κι έτσι τα ...καμάρια μου;
Μήπως είδαν πως δεν έβαζε κανείς πλέον;
Και άραγε, είναι η γνωστή εισαγόμενη, ή πλέον μετά την εξαγορά το γύρισαν στην ντόπια από το διυλιστήριο της Motor Oil ; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και άραγε, είναι η γνωστή εισαγόμενη, ή πλέον μετά την εξαγορά το γύρισαν στην ντόπια από το διυλιστήριο της Motor Oil ;Πυκνό μυστήριο, γρίφος μέσα στο γρίφο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αυριο η V-power 100 δινεται 10 λεπτα φτηνοτερη.
Πώς κι έτσι τα ...καμάρια μου;
Μήπως είδαν πως δεν έβαζε κανείς πλέον;
Και άραγε, είναι η γνωστή εισαγόμενη, ή πλέον μετά την εξαγορά το γύρισαν στην ντόπια από το διυλιστήριο της Motor Oil ;ειναι αυτη που κανει 7 λεπτα παραπανω στο διυλιστηριο και τη πουλανε 30-35 παραπανω.
-
Στο Ηρακλειο καποια πρατηρια ανεξαρτητοποιηθηκαν απο τις εταιριες επειδη οπως λενε τους εδιναν πολυ υψηλες τιμες.
Εαν στην τιμη της βενζινης προστεθουν τα τελη κυκλοφοριας τα 2ευρω το λιτρο θα ειναι η....αρχη... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Στο Ηρακλειο καποια πρατηρια ανεξαρτητοποιηθηκαν απο τις εταιριες επειδη οπως λενε τους εδιναν πολυ υψηλες τιμες.Και από πού θα βρίσκουν τη βενζίνη για να πουλήσουν.... θα σκάβουν για να βρούνε την πηγή;;
Δηλαδή μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν; Από κάπου δεν πρέπει να αγοράζουν; Ή σαν ανεξάρτητοι δεν έχουν δέσμευση με συγκεκριμένη εταιρεία και μπορούν να κάνουν παιχνίδι με όλες. Οι οποίες εκεί θα προσπαθούν περισσότερο. Που βέβαια δενείναι σωστό να πουλάνε στους δικούς τους πιο ακριβά.... Αν είναι έτσι γιατί να μην γίνουν όλοι ανεξάρτητοι αν η δέσμευση δεν συμφέρει. Υποθέτω θα έχει και κάποια πλεονεκτήματα που δεν γνωρίζω.
Βενζίνη ώρα μηδέν!