-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό Νίκο, πχ στο δικό μου αναφέρεται σε εγχειρίδια ότι η αντλία μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ εντελώς.λογικο, το δικο σου αμαξι εχει αλλους 1.000.000 τροπους να σε αφησει στο δρομο, γιατι να προσθεσουν αλλον ενα?
-
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό Νίκο, πχ στο δικό μου αναφέρεται σε εγχειρίδια ότι η αντλία μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ εντελώς.
λογικο, το δικο σου αμαξι εχει αλλους 1.000.000 τροπους να σε αφησει στο δρομο, γιατι να προσθεσουν αλλον ενα?
its a feature, not a bug
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό Νίκο, πχ στο δικό μου αναφέρεται σε εγχειρίδια ότι η αντλία μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ εντελώς.
λογικο, το δικο σου αμαξι εχει αλλους 1.000.000 τροπους να σε αφησει στο δρομο, γιατι να προσθεσουν αλλον ενα?
its not a feature,it s a pug
fixed
-
Μπα, πιάνεις και wifi στην ψαρότρατα; Έμαθα για ένα περίεργο πράσινο αβένσις που του κόλλησε το γκάζι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, πιάνεις και wifi στην ψαρότρατα; Έμαθα για ένα περίεργο πράσινο αβένσις που του κόλλησε το γκάζι.Ποιος πο#στης με γκαντέμιασε
μείναμε από κιβώτιο
Συμπτωση?
-
Επισήμως έχω ρεζερβουάρ 70 λίτρων εκ των οποίων 8 ρεζέρβα, δηλαδή 62+8.
Όμως βενζινάς που το είχε ψάξει μου έχει πει ότι χωράει 75 και όντως σε κατάσταση σχεδόν να μείνω το έχω επιβεβαιώσει. Γενικά τα γεμίσματά μου από ρεζέρβα είναι γύρω στα 68-72 λίτρα. Εφόσον όμως δεν έχει ανάψει το λαμπάκι θεωρώ ότι είμαι τουλάχιστον στα 8+. Συν 69 που μου έβαλε (χωρίς να το ζορίσει) πάω 78 που ξέρω ότι δεν χωράνε.... -
Η Aegean στην Αχαρνών (350 αν θυμάμαι καλά) έβαλε και αυτόματο πωλητή (αυτόματη αντλία) ή οποία σου δίνει φυσικά και απόδειξη λιανικής πώλησης.
Οπότε όποιος πάει σε ώρες που το πρατήριο είναι κλειστό, μπορεί να βάλει απο κει βενζίνη κανονικά. -
42 lt -> 57 euro
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Σαν δασκαλα σε νηπειαγωγειο εχω αρχισει και αισθανομαι...
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΝ ΤΗΡΕΙ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010!!!!! Ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω??? Ημαρτον!!!!!!
Αν ανηκει σε Ανωνυμη Εταιρια τοτε ηταν υποχρεωμενος να εκδιδει αποδειξεις εδω και παρα πολλα χρονια (το 90% των πρατρηριων τηρουν Β' κατηγοριας και ενα 10% Γ'κατηγοριας βιβλια)! Ο νομος ειναι ετσι! Τι σκατα να κανουμε τωρα?Αν και λίγο αργά... αηδίες λές. Απόδειξη μπορούσες να εκδώσεις σε όποιον το είχε ζητήσει, και απλώς δεν καταχωρούνται στα βιβλία, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και με τα τιμολόγια. Δεν κάνει διακρίσεις ο ΚΒΣ σε αυτό το σημείο...
-
Αιντε καλα... Η Υπουργικη Αποφαση για πλακα βγηκε!
Anyway μεγαλη προσοχη στα 'φθηνα' πρατηρια καθως οπως φανηκε και παραπανω ενδεχομενως να ειναι αρκετα ακριβοτερα απο τα 'ακριβα'!
3 (κλεμμενα) λιτρα επι 1,37 (ας πουμε) μας κανει 4,11€ το οποιο αν διαιρεσεις με τα 69 λιτρα που εβαλες βγαζει επιπλεον κοστος σχεδον 6 λεπτα στο λιτρο! Οποτε ειναι σαν να πληρωνετε το λιτρο στα 1,43€!
Θα μου πεις σιγα την διαφορα, στην τελικη το κοστος ειναι το ιδιο αναμεσα στο 'φθηνο' και το ακριβο!
Εμενα θα με εκνευριζε πολυ το ενδεχομενο να με εχει πιασει καποιος κοροιδο...Καλες γιορτες σε ολους και καλη Ανασταση!
-
Αιντε καλα... Η Υπουργικη Αποφαση για πλακα βγηκε!Anyway μεγαλη προσοχη στα 'φθηνα' πρατηρια καθως οπως φανηκε και παραπανω ενδεχομενως να ειναι αρκετα ακριβοτερα απο τα 'ακριβα'!
3 (κλεμμενα) λιτρα επι 1,37 (ας πουμε) μας κανει 4,11€ το οποιο αν διαιρεσεις με τα 69 λιτρα που εβαλες βγαζει επιπλεον κοστος σχεδον 6 λεπτα στο λιτρο! Οποτε ειναι σαν να πληρωνετε το λιτρο στα 1,43€!
Θα μου πεις σιγα την διαφορα, στην τελικη το κοστος ειναι το ιδιο αναμεσα στο 'φθηνο' και το ακριβο!
Εμενα θα με εκνευριζε πολυ το ενδεχομενο να με εχει πιασει καποιος κοροιδο...Καλες γιορτες σε ολους και καλη Ανασταση!
υπάρχει κάποια λογική που λέει ότι το ακριβό πρατήριο είναι και εγγυημένο ;;
Που φαίνεται ότι τα φθηνά είναι κατα κανόνα κλέφτες;;Όσο το δυνατών φθηνότερη βενζίνη ... Τα σιχαματα της παρεμποριας καυσίμων πλουτίζουν δίπλα με τις ακριβές τιμές
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αιντε καλα... Η Υπουργικη Αποφαση για πλακα βγηκε!
Anyway μεγαλη προσοχη στα 'φθηνα' πρατηρια καθως οπως φανηκε και παραπανω ενδεχομενως να ειναι αρκετα ακριβοτερα απο τα 'ακριβα'!
υπάρχει κάποια λογική που λέει ότι το ακριβό πρατήριο είναι και εγγυημένο ;;
Που φαίνεται ότι τα φθηνά είναι κατα κανόνα κλέφτες;;Όσο το δυνατών φθηνότερη βενζίνη ... Τα σιχαματα της παρεμποριας καυσίμων πλουτίζουν δίπλα με τις ακριβές τιμές
Αποψη σου... Σεβαστη ως εκει!
Απο εκει και περα να ξερεις οτι κανενας επιχειρηματιας δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του! Αυτα που θελει να βγαλει ο καθενας θα τα βγαλει... Η διαφορα ειναι στον τροπο!
(αν δεις τα ανακοινωθεντα προστιμα για πειραγμενες αντλιες η πλειοψηφια ηταν ολα 'φθηνα' πρατηρια!) -
(αν δεις τα ανακοινωθεντα προστιμα για πειραγμενες αντλιες η πλειοψηφια ηταν ολα 'φθηνα' πρατηρια!)
και για νοθευμενο καυσιμο σε ποιους ηταν?
-
Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα?? Δεν την καταλαβα...
-
ήμαρτον πια...
μαύρο καύσιμο που το νοθεύουν και το πουλάν από αντλίες που κλέβουν...λίγο τσίπα...από την άλλη τους καταλαβαίνω αν σκεφτείς ότι τα μοσχεύματα τα χρέωναν στα νοσοκομεία 3000%
και αυτούς τους καταλαβαίνω αν σκεφτείς τις μίζες στα εξοπλιστικά, ολυμπιακά κλπ έργα...
ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατί μας αρέσει!!!!
-
Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα?? Δεν την καταλαβα...ειπες οτι η πλειοψηφια των πρατηριων που πιαστηκαν με πειραγμενες αντλιες αφορουσε φθηνα πρατηρια.
και ρωταω:
αυτοι που πιαστηκαν με νοθευμενο καυσιμο ηταν ακριβα ή φθηνα πρατηρια?γιατι στη 1η περιπτωση, 'απλα' σε κλεβει ο βενζινας. Στη 2η περιπτωση ομως μπορει να σου προκαλεσει μεγαλη οικονομικη ζημια στο αυτοκινητο.
-
Ποιο ειναι αυτο το πραγμα;
-
Η κατάσταση νομίζω ότι έχει ξεφύγει πλέον...
Πιερία: Υπάλληλος βενζινάδικου σκοτώθηκε σε καταδίωξη!
Ο άτυχος υπάλληλος κυνηγούσε πελάτη που έφυγε χωρίς να πληρώσει...
Ο άτυχος υπάλληλος, στην προσπάθεια να πιάσει τον πελάτη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε βράχο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος...
Όπως ανακοινώθηκε, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην περιοχή του Λιτόχωρου Πιερίας. Γύρω στις 18.15 οδηγός αυτοκινήτου, που δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ζήτησε από τον 56χρονο υπάλληλο να φουλάρει το όχημά του. Ο υπάλληλος έβαλε τη βενζίνη -αξίας 60 ευρώ- και την ώρα που τοποθετούσε τη μάνικα της αντλίας στη θέση της, ο πελάτης ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει το ποσό που όφειλε.
Ακολούθως, ο 56χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να ακινητοποιήσει τον οδηγό. Ακολούθησε καταδίωξη σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 56χρονος, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια να πέσει πάνω σε βράχο και να σκοτωθεί...
Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 12&catid=6
Βενζίνη ώρα μηδέν!