-
1.33 στη Cyclon M. αντυπα.
Γεμισα με 30λιτρα, πληρωσα 40€. -
Το καλοκαιρι θα πηγαινουμε για μπανια με κτελ και σαγιοναρα....
-
Δε χωράμε στο ΚΤΕΛ γιατί ειναι οι πακιστανοί με τις σακες με τα cd!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε χωράμε στο ΚΤΕΛ γιατί ειναι οι πακιστανοί με τις σακες με τα cd!!!! -
Προβλέπω ότι πολύ σύντομα στις αγγελίες μεταχειρισμένων, θα αναφέρουν ανάμεσα στα εξτρά ότι 'δίνεται με γεμάτο ρεζερβουάρ'. Οι εισαγωγείς στις προσφορές, αντί για δώρα όπως φώτα HID και δερμάτινο σαλόνι, θα δίνουν τα αυτοκίνητα με γεμάτο ρεζερβουάρ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Προβλέπω ότι πολύ σύντομα στις αγγελίες μεταχειρισμένων, θα αναφέρουν ανάμεσα στα εξτρά ότι 'δίνεται με γεμάτο ρεζερβουάρ'. Οι εισαγωγείς στις προσφορές, αντί για δώρα όπως φώτα HID και δερμάτινο σαλόνι, θα δίνουν τα αυτοκίνητα με γεμάτο ρεζερβουάρ.Τσάμπα με γεμάτο ρεζερβουάρ δε νομίζω να τα δίνουν, σε λίγο το τεπόζιτο θα είναι το 10% της αξίας του οχήματος
Θα το βλέπεις στα εργοστασιακά έξτρα 'full fuel tank: 90€' -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
B.Όλγας 1,38 πριν λίγο.Και στο shell στην αγγελάκη 1,39
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ
-
Είδα 1.298
92 οκτανιών την κόβω -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είδα 1.298
92 οκτανιών την κόβωΔεν ξέρω αν έχετε διαβάσει τα specs των εταιρειών για τις βενζίνες
Οι περισσότερες γράφουν σαν προδιαγραφή για τις 95άρες 'Ελάχιστος αριθμός οκτανίων: 85' και για τις 100άρες 'Ελάχιστος αριθμός οκτανίων: 87.5'
Αμφιβάλλω αν έχουμε βάλει ποτέ αληθινή 95άρα/100άρα -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είδα 1.298
92 οκτανιών την κόβωΠόσο έπρεπε να είχε δηλ. το λίτρο (ή πόσο θα το πλήρωνες τουλάχιστον εσύ) ;
Στο ΕΛΙΝάδικο της Πειραιώς έβαλα χθες με 1,309 (7 € πήγε το γέμισμα στο μηχανάκι )... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
B.Όλγας 1,38 πριν λίγο.
Και στο shell στην αγγελάκη 1,39
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ
Οι καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη με καλή ποιότητα καυσίμου είναι στην Ιωνία. Και μόλις 4 χλμ από το κέντρο.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν αντιληφθήκαμε κατι:Στις 15 του μηνος θα παρουν ΑΚΟΜΑ 2% που θα ειναι η αυξηση ΦΠΑ
δηλαδη 1,35 + 2% = 1,38€
άλλα 3 λεπτουδακια...
άλλα 5-6 να λες.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε χωράμε στο ΚΤΕΛ γιατί ειναι οι πακιστανοί με τις σακες με τα cd!!!!Θα τους κατεβάσουμε...
Ελλάς Ελλήνων Καρατζαφερικών! -
Βγήκα μια βόλτα με τα πόδια στο Π.Φάληρο να πάρω λίγο θαλασσινό αέρα και πήρα και ένα τεφτεράκι μαζί να γράψω τιμές για τα βενζινάδικα, κοινωνική προσφορά
Για όποιον ενδιαφέρεται έχω σημειώσει 95άρες και 100άρες εδώ.
Βλέπεις διαφορές 15 λεπτά στην 95άρα μεταξύ διαφορετικών πρατηρίων και 21 λεπτά στην 100άρα
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
B.Όλγας 1,38 πριν λίγο.
Και στο shell στην αγγελάκη 1,39
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ
Οι καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη με καλή ποιότητα καυσίμου είναι στην Ιωνία. Και μόλις 4 χλμ από το κέντρο.
Πριν λίγο γέμισα στο ΕΚΟ μετά το ΙΚΕΑ με 1,31
-
Διάβασα ότι αποδείξεις για την βενζίνη που βάζουμε στα αυτοκίνητά μας, μπορούμε να πάρουμε μόνο απο βενζινάδικα που ανήκουν στις εταιρείες.
Τα υπόλοιπα μπορούν να κόψουν μόνο για πετρέλαιο θέρμανσης.
Πώς μπορούμε να μάθουμε ποιά απ' αυτά ανήκουν στις εταιρείες? -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Διάβασα ότι αποδείξεις για την βενζίνη που βάζουμε στα αυτοκίνητά μας, μπορούμε να πάρουμε μόνο απο βενζινάδικα που ανήκουν στις εταιρείες.
Τα υπόλοιπα μπορούν να κόψουν μόνο για πετρέλαιο θέρμανσης.
Πώς μπορούμε να μάθουμε ποιά απ' αυτά ανήκουν στις εταιρείες?Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, απλά άλλοι κόβουν, άλλοι δεν κόβουν, μπορείς να το ρωτάς από πριν.
Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, εγώ παίρνω τιμολόγιο και από ιδιόκτητα χρόνια τώρα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
επειδή μπορεί να πέσει καμμια απεργία
έβαλα και στα 3 από τα οποία τα 2 είχαν ανάψει λαμπάκι
το Yeti πήρε 50 Euro 95άρας
το Α4 πήρε 88 Euro 100άρας και η
CLS 133 euro 100άραςφούσκωσα και τα λάστιχα του ποδήλατου
Παρτυ θα εκανε ο βενζινας ! τουλαχιστον αποδειξη πηρες ?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
φούσκωσα και τα λάστιχα του ποδήλατου
Περιεργο που δε σε χρεωσε και για τον αερα.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, φτηνή βενζίνη έχει το βενζινάδικο κάτω από το γκαράζ του President στην Κηφισίας.
Το απόγευμα που πέρασα με τα πόδια ήταν στα 1,219. Βέβαια δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα και για πόσο θα την έχει 'ξεχασμένη' σε αυτήν την τιμή.
Βενζίνη ώρα μηδέν!