-
1,22 ebala ουφ
-
Κανένα σχόλιο από τους απανταχού κατόχους CX7, Tbi, TFSi και τα συναφή???
-
Έχω AMG, TFSI, TSI και ποδήλατο!
Οποιος δεν αντέχει το κλειδώνει να ανοίξουν οι δρόμοι και οι αριστερές λωρίδες!
-
Είδα σήμερα το πρωί πρατήριο ΒΡ την τιμή στο 1,52
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα σήμερα το πρωί πρατήριο ΒΡ την τιμή στο 1,52Για απλη αμολυβδη ή κατοσταρα?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να'ναι καλά το μονοκύλινδρο άγιο σκούτερ
Θα τηρούμε όλα τα όρια στις εθν. οδούς πλέονΠαρήγγειλα , δεν πάει άλλο με το αυτοκίνητο.
-
Γεμισα πριν 4 μερες με 1.3 την κατοσταρα, απο τοτε εχω κανει 2 χιλιομετρα
Παντως αυτο θα εχει αρνητικα μετρα στις εισφορες του δημοσιου, εγω τουλαχιστον πλεον παω παντου με τα ορια!
Aρα θα μειωθουν οσοι πανε πανω απο το οριο , θα μειωθουν οι κλησεις (να θυμηθω να παρω και γιλεκο, μαλλον θα γραφουν για οτι βρουν απο εδω και περα :p) αρα θα μειωθουν και τα εσοδαΠαντως χωρις πλακα πριν κανα 2 βδομαδες ειδα ονειρο οτι πηγα να γεμισω με .....1.7!!!!! επλιζω να μην βγει προφητικο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για απλη αμολυβδη ή κατοσταρα?
Μιλάμε για την Κρήτη, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ αυτή είναι η τιμή της απλής ...
Μήπως μέσα σ' αυτό το κλίμα 'πατριωτικής λιτότητος' να μπει και κανένα πλαφόν στις τιμούλες ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μήπως μέσα σ' αυτό το κλίμα 'πατριωτικής λιτότητος' να μπει και κανένα πλαφόν στις τιμούλες ;Eννοείται ότι ήταν 95. Υπάρχει και 100άρα?
Είδα το 1,52 πρώτα οπότε απο την τρομάρα μου ούτε που έκανα το κόπο να δω πόσο ήταν η 100άρα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μήπως μέσα σ' αυτό το κλίμα 'πατριωτικής λιτότητος' να μπει και κανένα πλαφόν στις τιμούλες ;Eννοείται ότι ήταν 95. Υπάρχει και 100άρα?
Είδα το 1,52 πρώτα οπότε απο την τρομάρα μου ούτε που έκανα το κόπο να δω πόσο ήταν η 100άρα.Μην το πεις ουτε του παππα Δεν πειραζει! Μειωση καταναλωσης=μειωση εσοδων για το κρατος
-
πρωι πρωι σημερα απο 1,23 σε 1,33. Δεν του εφταναν τα 8 λεπτα του φορου ενσωματωσε και το ΦΠΑ.Μαγκας
-
Χθες γέμισα το 206 με 1,217... Σήμερα είδα (σε άλλο πρατήριο) 1,427...
Μιλάω πάντα για απλή!
Είδος πολυτελείας πλέον η βενζίνη...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Κανένα σχόλιο από τους απανταχού κατόχους CX7, Tbi, TFSi και τα συναφή???Μπα, τα ίδια κάνω με πριν απλά δεν το κερνάω το καρούλι μου πλέον 100αρα. Μόνο 95αρα που την καίει μια χαρά. (δεν φοράμε πλέον και πρόγραμμα οπότε δεν τίθεται θέμα)
-
Mην ξεχνατε να παιρνετε αποδειξη απο τα βενζιναδικα για να την βαζετε στην εφορια , εδω που εχουν φτασει τα καυσιμα πλεον το ποσο που πρεπει να μαζεψουμε θα βγαινει ανετα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Mην ξεχνατε να παιρνετε αποδειξη απο τα βενζιναδικα για να την βαζετε στην εφορια , εδω που εχουν φτασει τα καυσιμα πλεον το ποσο που πρεπει να μαζεψουμε θα βγαινει ανεταΝα σου πω δεν εχεις αδικο!
-
Τώρα που ζητάνε όλοι αποδειξεις οι βενζινάδες που διακινούν και 'βουλγάρικα' αρχίζουν να ζορίζονται γιατί θέλουν να δίνουν αποδείξεις που να αντιστοιχούν σε λίτρα μόνο γι αυτά που παρέλαβαν νόμιμα γιατί σε ηλεκτρονική διασταύρωση μπορούν να τους τσιμπίσουν
-
Απ΄ότι διαβάζω στα sites http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 06&catid=3 σκέφτονται να κατέβουν και σε απεργία τα παιδιά..Εκεί θα τσιμπήσει και άλλα 10 λεπτά οπότε πάμε άνετα πάνω από το 1.40 κατώτερη...και πλησιάζει και το καλοκαίρι
Δεν πειράζει υπάρχει και το παπί, ας πεινάσουν λίγο και αυτοί, τόση αισχροκέρδια σε βάρος μας τόσα χρόνια καλά ήταν -
Kαι εγώ επειδή την ψιλιάστηκα ότι θα γίνει όπως τις προάλλες, πήγα και γέμισα χθες μιας και είχα Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπα, τα ίδια κάνω με πριν απλά δεν το κερνάω το καρούλι μου πλέον 100αρα. Μόνο 95αρα που την καίει μια χαρά. (δεν φοράμε πλέον και πρόγραμμα οπότε δεν τίθεται θέμα)
Που πήγε το πρόγραμμα ρε συ? (δεν υποτίθεται ότι αν πηγαίνεις χαλαρά καίει λιγότερο?)
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Κανένα σχόλιο από τους απανταχού κατόχους CX7, Tbi, TFSi και τα συναφή???13,9λτ/100κμ κατανάλωση και γεμίζω 100άρα με 93 ευρώ Λόρδε και το χαίρομαι
-
Εγώ απ' την άλλη είμαι μαζόχα... μέχρι πριν από λίγους μήνες έβαζα 95άρα και πλέον βάζω μόνο 100άρα
Βενζίνη ώρα μηδέν!